Dodaj do ulubionych

audycje mniej znane

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:58
wątek poświęcony audycjom mniej znanym z mniej popularnych stacji. jeśli znacie jakieś godne uwagi perełki, dajcie o tym znać tutaj (łaskawie pomińcie makakaów, niedźwiedziów i metzów).

postarajcie się podawać czas emisji, częstotliwość, jeśli są to audycje rozgłośni lokalnych lub internetowych, w miarę możliwości również linki.

i, co najważniejsze, w miarę rzetelny opis co, jak i dlaczego (warto).

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: iki iki Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:07
      ja polecam HCH. nie zauważyłem zadnej wzmianki o nim na forum, a jest to jeden z najlepszych programów w eterze

Hawryluk i Chaciński, postaci raczej znane, robią audycję muzyczną na miarę moich od nich oczekiwań, oryginalną, ambitną, satysfakcjonującą intelektualnie. mnóstwo informacji, anegdot (coś dla fanów metza:), bardzo różnorodna muzyka - od alt. country po elektronikę, od undergroundowego hip-hopu po muzyczną awangardę, zero pizdrzenia się do słuchacza, zero "hiciorków" (i tu możecie nie dać im szansy, bo przecież lubimy te melodie...), za to jeszcze raz mnóstwo wiedzy i rzetelnego przygotowania.

i takie cacuszka mają miejsce o 22.00 w niedziele w radiu bis.
    • theagata Re: audycje mniej znane 31.01.06, 14:15
      Gość portalu: iki iki napisał(a):

> wątek poświęcony audycjom mniej znanym z mniej popularnych stacji.

a potem piszesz o bis pr.
      to ma być wątek reklamowy?

makakofonia baby have fun
      • Gość: iki iki Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:29
        dobrze, że zauważasz takie nieścisłości, bo schizofrenii by nam czytelnicy podostawali.

ale ile bis ma słuchalnośći?? to, że nazwa jest znana, o niczym nie świadczy, jak pisałem wcześniej, nikt z was HCH jeszcze nie wymienił, a to bardzo dobra audycja, na polskie warunki wręcz wybitna.
        nie jest to wątek reklamowy, nie mam z bisem nic wspólnego, nie lubię tego radia (a HCH to wyjątek,na audycję trafiłem ze względu na autorów, a nie matkującą im stację).

czy nikt tu już, ku.., nie wierzy w bezinteresowność? czy ty jesteś kochanką makaka/makakiem/jednym i drugim, skoro ciągle o nim piszesz????
        • theagata Re: audycje mniej znane 31.01.06, 14:43

> ale ile bis ma słuchalnośći?? to, że nazwa jest znana, o niczym nie
          świadczy,

??????????????!!!!!!!!!!!??????????????????

hch jest ok. ale mi to koliduje z audycją w radiu kampus www.radiokampus.pl

have fun

p.s.
          fanka
          • theagata Re: audycje mniej znane 31.01.06, 14:49
            theagata napisała:
            > www.radiokampus.pl
            >
            a powinno być: www.radiokampus.waw.pl
            tam jest kilka ciekawych audycji.

have fun

• Gość: iki iki Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:16
            > ??????????????!!!!!!!!!!!??????????????????
            ależ wiedz agato, że np. w warszawie w swojej grupie docelowej biska ma gorszą słuchalność od kampusa (i bardzo niską przy tym), więc nie cyrkuj już z tą interpunkcją.

no i właśnie o to chodzi, żeby pisać co jest ciekawe, może audycja z kampusa w niedzielę o 22 jest lepsza od hch, mogę sprawdzić. wszedłem na stronę i trochę zbyt dużo mają tych programów, by przez to wszystko przebrnąć, dlatego właśnie prosiłem o więcej konkretów.
            dajmy na to program black metalowy może być naprawdę świetnym programem black metalowym, ale mnie to średnio kręci.
            • theagata Re: audycje mniej znane 01.02.06, 11:39

> no i właśnie o to chodzi, żeby pisać co jest ciekawe, może audycja z kampusa
              w niedzielę o 22 jest lepsza od hch, mogę sprawdzić.

zachęcam :)
              do niedawna była to dwugodzinna audycja, jedna z moich ulubionych w kampusie.
              tamtej już nie ma. teraz jest inna 1h. w tym paśmie 29. stycznia była po raz
              pierwszy i zapowiada się naprawdę interesująco. ja w kampusie szukam audycji
              oryginalnych z muzyką i sposobem prowadzenia takimi, których nie usłyszę
              nigdzie indziej.
              ale z tym radiem jest taki problem, że tu nie ma nic stałego. bardzo często
              zmienia się pora emisji, zdarza się że nagle audycja wypada z ramówki lub jest
              zawieszona na jakiś czas albo zupełnie przestaje istnieć albo zmienia się pora
              emisji. poziom audycji też jest bardzo nierówny - raz coś zachwyci a następnym
              razem mam ochotę rzucić radiem o podłogę. takie są atrakcje radia
              akademickiego. dlatego trudno cokolwiek polecić.

have fun
        • Gość: KK Re: audycje mniej znane IP: 87.207.174.* 31.01.06, 15:46

> czy nikt tu już, ku.., nie wierzy w bezinteresowność? czy ty jesteś kochanką
          > makaka/makakiem/jednym i drugim, skoro ciągle o nim piszesz????

oj iki iki, prostak z ciebie jakich mało, ale mimo tego czuje sie jak plebs
          jakiś słuchając Trójki wieczorem/w nocy (a i Metza tez lubie posłuchac
          audycji), no bo gdzie mi tam do twojego wyszukanego gustu muzycznego, skoro
          nawet radio bis jest be, trójka też chyba be...

p.s. HCH lubie, dobra audycja, ale wole crtl alt w soboty o 13
          • theagata Re: audycje mniej znane 31.01.06, 16:12
            Gość portalu: KK napisał(a):

> crtl alt w soboty o 13

liga punk rocka sobota 20.00

have fun
          • Gość: iki iki Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:09
            >prostak z ciebie jakich mało
            dziękuję, zawsze to jakaś elita

>ale mimo tego czuje sie jak plebs jakiś słuchając Trójki wieczorem/w nocy
            to tylko twoj problem

> nawet radio bis jest be
            nawet????

>trójka też chyba be
            tak napisałem?? chyba to słabo u ciebie z czytaniem

czy to nowa definicja prostactwa? wystarczy nie lubić nawet biski i chyba trójki? to warunki wystarczające, by zostać prostakiem?
            genialne w swej prostocie, a i empirycznie da się obronić, bo przecież nasz naczelny prostak krajowy, przy całym umiłowaniu dla ich troje, bisu z pewnością nie słucha! genialne!!

założyłem wątek, aby ludzie dzielili się ciekawymi informacjami, nikogo nie obraziłem, a ty tu wpadasz, bez umiejętności czytania, rozumienia bez, i ludzi wyzywasz

także pozwolę sobie już nie kończyć - kto tu jest prostakiem, i nie jakimś tam wielkim, ale takim zwyczajnym prostaczkiem, jakich bardzo wielu

p.s. z ctrl alt'em problemy są dwa:
            1. (w odniesieniu do HCH) panowie H i Ch, jeśli by tylko mieli ochotę (lub brak ambicji, jak kto woli - co wyniknie z pkt 2), bez trudu zrobiliby taki program jak ctrl alt. czarkowski zaś nigdy nie zrobi programu na poziomie HCH, on nie ma pojęcia o istnieniu muzyki, jaka tam trafia
            2. ctrl alt nie trzeba słuchać, wystarczy otworzyć ostatni numer NME.
            • Gość: KK Re: audycje mniej znane IP: *.chello.pl 31.01.06, 20:20

> >prostak z ciebie jakich mało
              > dziękuję, zawsze to jakaś elita

proszę bardzo

> > nawet radio bis jest be
              > nawet????

tak mi sie wstukało w klawiature

> >trójka też chyba be
              > tak napisałem?? chyba to słabo u ciebie z czytaniem

to tylko taki mój domysł, a z czytaniem mam jak najbardziej w porządku

> czy to nowa definicja prostactwa? wystarczy nie lubić nawet biski i chyba
              trójk
              > i? to warunki wystarczające, by zostać prostakiem?

ja tak nie powiedziałem [napisałem]

> genialne w swej prostocie, a i empirycznie da się obronić, bo przecież nasz
              nac
              > zelny prostak krajowy, przy całym umiłowaniu dla ich troje, bisu z pewnością
              ni
              > e słucha! genialne!!

wow, jakie mądre zdanie, ale obawiam się że przy moim prostactwie nie
              zrozumiałem go :-(

> założyłem wątek, aby ludzie dzielili się ciekawymi informacjami, nikogo nie
              obr
              > aziłem, a ty tu wpadasz, bez umiejętności czytania, rozumienia bez, i ludzi
              wyz
              > ywasz

ludzi? prostakiem nazwałem tylko Ciebie, a to ze względu na,
              tu cytat "czy nikt tu już, ku.., nie wierzy w bezinteresowność? czy ty jesteś
              kochanką makaka/makakiem/jednym i drugim, skoro ciągle o
              nim piszesz????"

> p.s. z ctrl alt'em problemy są dwa:
              > 1. (w odniesieniu do HCH) panowie H i Ch, jeśli by tylko mieli ochotę (lub
              brak
              > ambicji, jak kto woli - co wyniknie z pkt 2), bez trudu zrobiliby taki program
              > jak ctrl alt. czarkowski zaś nigdy nie zrobi programu na poziomie HCH, on nie
              > ma pojęcia o istnieniu muzyki, jaka tam trafia

nie wiem skąd masz takie informacje, że Czarkowski nie ma pojęcia o istnieniu
              muzyki jaka tam trafia

> 2. ctrl alt nie trzeba słuchać, wystarczy otworzyć ostatni numer NME.

ja jednak wole posłuchać crtl alt, no bo muzyki się raczej nie czyta...
              • Gość: iki iki Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:46
                > nie wiem skąd masz takie informacje, że Czarkowski nie ma pojęcia o istnieniu
                > muzyki jaka tam trafia

ano, na ten przykład, omawiając podsumowanie muzyczne roku NME (sic!) raczył Czarkowski słuchaczy uraczyć, że nie wie, kto to taki jest "es stevens", więc nie zaprezentuje. (chodziło o sufjana stevensa). no bardzo alternatywnie, rzekłbym.

> ja jednak wole posłuchać crtl alt, no bo muzyki się raczej nie czyta...

ależ prawdę piękną napisałeś tą zgrabną sentencją, zgadzam się doszczętnie. Chodzi mi tylko o przewidywalność treści ctrl alt'u, o ograniczanie się do tylko tych zespołów, które NME łaskawie naznacza piętnem mesjaszów rocka (co numer nowy zespół). o to chodzi i o przytoczoną wyżej ignorancję. i fakt, że biblią muzycznej prasy jest dla niego szmatławiec pokroju bravo.

ale dobra, zapędzam się, nie dla krytykowania, a chwalenia jest ten wątek

pozdrawiam
                • Gość: KK Re: audycje mniej znane IP: *.chello.pl 31.01.06, 21:00

> ano, na ten przykład, omawiając podsumowanie muzyczne roku NME (sic!) raczył
                  Cz
                  > arkowski słuchaczy uraczyć, że nie wie, kto to taki jest "es stevens", więc
                  nie
                  > zaprezentuje. (chodziło o sufjana stevensa). no bardzo alternatywnie, rzekłbym

niestety muszę się tu z toba zgodzić, Sufjan Stevens nagrał piekną płytę,
                  alternatywną fakt, więc nie rozumiałem trochę Bartka, pewnie jest to
                  spowodowane tym, że nie ma tak szerokich horyzontów muzycznych jak panowie
                  Hawryluk i Chaciński, a szkoda, bo audycja byłaby bogatsza :-/

> ależ prawdę piękną napisałeś tą zgrabną sentencją, zgadzam się doszczętnie.

cóż za zgrabna złośliwość

> Chodzi mi tylko o przewidywalność treści ctrl alt'u, o ograniczanie się do
                  tylko t
                  > ych zespołów, które NME łaskawie naznacza piętnem mesjaszów rocka (co numer
                  now
                  > y zespół).

nie zawsze ogranicza sie do zespołów z NME, a nawet odniósł sie troche
                  krytycznie do NME, które jego zdaniem na wyrost uznaje Arctic Monkeys za
                  zbawców rocka, dając im np. (sic!) 10/10

o to chodzi i o przytoczoną wyżej ignorancję. i fakt, że biblią muzy
                  > cznej prasy jest dla niego szmatławiec pokroju bravo.

no może bym nie porównywał NME do bravo, bo w NME jest jednak wiele porządnej
                  muzyki

p.s. Szydło prezentując podsumowanie roku wg. NME, też niebardzo wiedziała kim
                  jest Sufjan Stevens i wykręciła się, że zostawiła jego płyte w domu, czy coś w
                  tym stylu ;-)
                  • Gość: iki iki Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:15
                    > nie zawsze ogranicza sie do zespołów z NME, a nawet odniósł sie troche
                    > krytycznie do NME, które jego zdaniem na wyrost uznaje Arctic Monkeys za
                    > zbawców rocka, dając im np. (sic!) 10/10
                    to tu mu daję plusa, ale do bloc party, maximo park, kaiser chiefs podchodzi znacznie mniej krytycznie

> no może bym nie porównywał NME do bravo, bo w NME jest jednak wiele porządnej
                    > muzyki
                    w bravo też się zdarza niezła. chodziło mi raczej o pogonie za tanią sensacją

> p.s. Szydło prezentując podsumowanie roku wg. NME, też niebardzo wiedziała kim
                    > jest Sufjan Stevens i wykręciła się, że zostawiła jego płyte w domu, czy coś w
                    > tym stylu ;-)
                    no to ma wielkiego minusa, choć jestem z tych rodzynków, co to ją tutaj lubią.
                    • Gość: KK Re: audycje mniej znane IP: *.chello.pl 31.01.06, 21:36
                      > to tu mu daję plusa, ale do bloc party, maximo park, kaiser chiefs podchodzi
                      zn
                      > acznie mniej krytycznie

hmm co do bloc party to sie nie zgodze, bo nagrali bardzo dobra plyte, maximo
                      park jest przereklamowane, ale płyte maja niezłą, natomiast kaiser chiefs to
                      juz sa wybitnie przereklamowani a ich plyta jest poprostu słaba (co ciekawe
                      kupiłem ja, czego dzis z perspektywy czasu żałuję :-/)
                      • Gość: iki iki Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:52
                        moim zdaniem to zespóły/płyty-produkty. na każdej z nich są świetne numery, tak świetne, że aż dziw i podejrzenia człowieka różne nachodzą, że ta reszta jakaś nijaka
                        może z bloc party się mylę, ale też nie jest to płyta równa (co moim zdaniem jest konieczne, by album był wybitną), rozpoczyna się fantastycznym uderzeiem pierwszej czwórki, a potem jest coraz gorzej.
    • Gość: lubie radio Radio KAMPUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 01:49
      ktos poruszyl kwestie Radia Kampus.
      wiec powiem (bezinteresownie ;) ze jest to bardzo swierze radio, ktorego czesto
      slucham i jest tam naprawde duzo perelek:

w poniedzialki: od chyba 22 ze 3 pod rzad audycje metalowe - szczegolnie
      polecam "Melodie mgiel nocnych" ach.. :)

w niedziele podobnie, tylko ze muzyka elektroniczna wieczorami - najlepsze
      to "Przymusowa terapia muzyczna"(prowadzi dzieczyna) i "Elektrownia"

jest tez - przyjemna audycja z szeroko pojeta muzyka celtycka. o i zaraz po tym
      audycja z jazzem- korzenie i nowoczesny.

to pisalem ja, sluchacz radiowy, bezinteresownie.

a radio Kampus jest w warszawie i chyba okolicach na 97,1 FM no i w necie

www.radiokampus.waw.pl

polecam, szczerze :)
      • zbyszu Szałkowski z radiu Kampus 21.02.06, 15:53
        Jak podaje MediaLikn "Tomasz Szałkowski poprowadzi w akademickim Radiu Kampus
        audycję „Szałkowski On The Rocks” znaną z Rock Radia Mazowsza. Dziennikarz w
        każdą niedzielę po godzinie 21 prezentować będzie alternatywną i ambitną młodą
        scenę rockową."

Alternatywna, młoda, rockowa scena - rodzi sie niejako malutka konkurencja dla
        Minimaxu. Mysle jedna, ze warto sprawdzić, tym bardziej, ze Radio Kampus brzmi
        też w internecie...
        • theagata Re: Szałkowski z radiu Kampus 21.02.06, 19:15
          zbyszu napisał:

> Jak podaje MediaLikn "Tomasz Szałkowski poprowadzi w akademickim Radiu Kampus
          > audycję „Szałkowski On The Rocks” znaną z Rock Radia Mazowsza.

tak. aktualne informacje to podstawa.
          ta audycja wybrzmiewa w Kampusie już od kilku miesięcy. zmienia się tylko pora
          emisji z poniedziałkowej na niedzielną.

> Alternatywna, młoda, rockowa scena - rodzi sie niejako malutka konkurencja
          dla Minimaxu.

chyba jednak nie ;)

>Mysle jedna, ze warto sprawdzić, tym bardziej, ze Radio Kampus brzmi
          > też w internecie...

właśnie. sam sprawdź i porównaj. polecam. słucham tej audycji jeszcze od czasów
          Rock Radia Mazowsze.

have fun
    • szakal35 Re: audycje mniej znane 01.02.06, 21:34
      Ja polecam "Muzyczne domino"Pawła Lucińskiego w Radiu Gdańsk-103,7FM
      www.radiogdansk.pl/?a=journalist&id=115§ion=presenter
      To,co najlepsze w alternatywie.Fascynacje prowadzącego przywodzą mi na myśl
      śp."Trójkowy Ekspress".
      • greg_f Re: audycje mniej znane 02.02.06, 01:01
        szakal35 napisał:

> Ja polecam "Muzyczne domino"Pawła Lucińskiego w Radiu Gdańsk-103,7FM
        > www.radiogdansk.pl/?a=journalist&id=115§ion=presenter
        > To,co najlepsze w alternatywie.Fascynacje prowadzącego przywodzą mi na myśl
        > śp."Trójkowy Ekspress".

Również gorąco polecam Domino, nie tylko ze względu na lokalny patriotyzm ;).
        Ze względu na fascynacje muzyczne Lucińskiemu najbliżej do Kostrzewy i Stelki,
        a niekiedy także do śp. Beksińskiego (podobnie jak on jest miłośnikiem
        horrorów).
    • theagata Re: audycje mniej znane 02.02.06, 01:20
      teraz słucham audycji w radiu kampus strzały znikąd.
      dzisiaj podsumowanie 2005 r. pierwsza dziesiątka.
      szkoda że zaraz się skończy.
      iki iki tobie też by się tego dobrze słuchało.

have fun
      • zbyszu Kampus - zrobię jeszcze nasłuch by net 02.02.06, 01:51
        Dzięki theagata. Trafiłem jednak jedynie na nieco ambitniejszy HH. Ale będę
        robił naloty. Póki co wracam do Owczarka. Jeszcze 8 min
        • theagata Re: Kampus - zrobię jeszcze nasłuch by net 03.02.06, 00:06
          hh? trafiłeś na kampusową playlistę ;)

wczoraj w strzałach na koniec były wyjątkowe smaczki. początek jak zwykle mi
          umknął bo się nieszczęśliwie pokrywa. a Koheed And Cambria nigdzie tylko u
          Makaka.
          na koniec strzałów wybrzmiało:
          Sufjan Stevens x 4
          Antony & The Johnsons
          na wstępie w coverze perfect day Lou Reeda. na pewno wolę w oryginale. ale jako
          ciekawostka przyrodnicza może być.
          a potem jeszcze Antony z ostatniej płyty x 4.

have fun
          • Gość: iki iki Re: Kampus - zrobię jeszcze nasłuch by net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:59
            Sufjan i antony to dosyć oczywisty, ale dobry wybór. Póki co brzmi groźnie :) co tam jeszcze w tym podsumowaniu było?
            • theagata Re: Kampus - zrobię jeszcze nasłuch by net 05.02.06, 21:01

> co tam jeszcze w tym podsumowaniu było?

w sumie 33 pozycje.
              wszystko z komentarzami na forum kampusa / strzały znikąd.

have fun

• Gość: iki iki Re: Kampus - zrobię jeszcze nasłuch by net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:51
                > w sumie 33 pozycje.
                > wszystko z komentarzami na forum kampusa / strzały znikąd.

byłem, zobaczyłem, osądziłem
                kilka rzeczy na wyrost, kilku mi brakuje, kilku n9ie znam :)
                generalnie całkiem ładnie, dobre opisy

po twoim wstawiennictwie zacząłem podsłuchiwać sobie kampusa, kiedy już nigdzie indziej nie ma nic ciekawego. straszliwie nierówny poziom, są niezłe audycje, są katastrofalne. i nie chodzi mi o muzykę, ale o sposób prowadzenia. nie wiem, jak można sobie pozwolić na taki rozrzut. niektóre z osób, które słyszałem na antenie, nie powinny prowadzić szkolnego radiowęzła! ale u niektórych dało się słyszeć potencjał.
                w sumie jestem podzielony
    • theagata Re: audycje mniej znane 03.02.06, 01:15
      1am początek "prosto do łóżka" by ciociasylwia ;) do 3-ciej.
      bywa cudnie.
      dzisiaj zapowiada się smakowicie.

ale_ to_ hardcore_ żeby_ o_ tej_ porze

have fun

• theagata Re: audycje mniej znane 03.02.06, 02:17
        theagata napisała:
        > bywa cudnie.

i_ dzisiaj_ właśnie_ są_ wyjątkowe_ smaczki

have fun

• theagata Re: audycje mniej znane 05.02.06, 21:05
          niedziela z kampusem 20-21.00
          właśnie wysłuchałam audycji "archipelag rocka"
          o historii muzyki rockowej. bardzo ciekawe.

have fun
      • theagata Re: audycje mniej znane 24.02.06, 01:26
        i już nie ma w kampusie prosto do łóżka by ciociasylwia :(

jeszcze nikt nie napisał o polskich wydźwiękach by Kasia Jędrak
        niedziela 16.0-17.0.
        rzadko się zdarza żeby damski głos w radiu nie irytował i to jest
        ten wyjątek. mocny plus ode mnie.

have fun
    • Gość: RunDLL32 Re: audycje mniej znane IP: *.radio.com.pl 03.02.06, 12:35
      O Kampusie już było, ja tylko dodam że szczególnie polecam audycje Kuby
      Ambrożewskiego w niedziele o 22. Alternatywa ale nie w stylu bezmyślnego
      odwalania tego-co-w-danym-momencie-NME-poleca, gość się zna, zwłaszcza na
      brytyjskim rocku. Np. program ostatniej - smutnej z uwagi na Katowice - audycji
      wyglądał tak:
      John Cale - Hallelujah
      Sam Cooke - A Change Is Gonna Come
      Joy Division - Atmosphere
      Blur - Out Of Time
      Lenny Valentino - Chłopiec z plasteliny
      Wilco - Ashes Of American Flags
      R.E.M. - Nightswimming
      The Triffids - In The Pines
      Modest Mouse - Lives
      Grandaddy - He's Simple He's Dumb He's The Pilot
      Red House Painters - Have You Forgotten
      Neutral Milk Hotel - In The Aeroplane Over The Sea
      Ścianka - The Iris Sleeps Under The Snow
      XTC - Dear God
    • theagata Re: audycje mniej znane 24.02.06, 15:10
      Cinema Jazz - w JazzRadiu by Michał Burszta
      najlepsza audycja o filmach z dużą ilością wspaniałej muzyki filmowej.
      piątek 15.0 - 17.0

have fun
      • Gość: astrona Re: audycje mniej znane IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 20:12
        skoro juz o Radiu Jazz mowa...
        Miłosnikom bluesa i tym którzy bluesa dopiero odkrywaja (tak jak ja) polecam
        audycję Sławka Turkowskiego "Feelin' the Blues" w poniedziałki 20-22 w Radiu
        Jazz oczywiscie ;-)
      • Gość: astat do theagaty IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 24.02.06, 21:23
        Agata, ja Cię zabiję kiedyś, ile można słuchać radia na dobę??? Wykres jakiś
        zrób, jak pan Holdys sugerował.
        Rano, we dnie, w nocy... Zawsze coś podrzucisz paskudnie a ja Ci od razu wierzę
        i słucham i źle to się kończy dla mojego życia osobistego:)
        Ciekawa jestem, ile Ty masz tych uszu, jak nic musimy gdzieś kiedyś się
        spotkać, bo intrygujesz mnie coraz bardziej. Szóstego Pan Sułek z
        przyległościami w Harendzie, może bluesmanniak zadziała?:)
        No tylko nie mów, że nie lubisz, oszukuj jakby co:)
    • Gość: iki iki link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:11
      taki link.czek ałt
      www.popupmagazine.pl/no12/radio.html
    • Gość: .. Re: audycje mniej znane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka