Gość: maceo gangsta IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 12.11.02, 19:02 Zajrzyjcie koniecznie! Strona 4! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 19:18 jak znajdę gdzieś, to zobacze, ale obleciałąm już prawie wszystkie warszawskie kina i teatry - nie ma, rdst jest, więc jutro idę a po co mi o trójce, laskowski jest i będzie, z resztą slawek też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.ltk.com.pl 12.11.02, 20:45 Gość portalu: k8_12 napisał(a): > a po co mi o trójce, laskowski jest i będzie Powiedz, ze straszysz. Ze to nieprawda... mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 19:44 obawiam się, że niestety prawda. A chciałbyś, żeby kto był dyrektorem III Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos 13.11.02, 20:04 Na razie wygląda na to, że dyletanci będą rządzić w PR3 jeszcze długo. Ale przecież nie wiecznie! Słupki lecą w dół, więc może w końcu ktoś pójdzie po rozum do głowy. Zresztą, jak w końcu wejdziemy do Unii Europejskiej, być może uzyskamy, jako słuchacze, większe możliwości działania. A kto na dyrektora? Może Paweł Sito? Pawle, zgodziłbyś się, gdyby była szansa na powodzenie? Pewnie nieprędko co prawda...Można by wtedy zrobić radio łączące najlepsze tradycje Trójki i RDST...Bo Radiostacji raczej nie uda się odzyskać, jest w rękach prywatnych - chyba, żeby ktoś z właścicieli też jakimś cudem przejrzał na oczy. Cuda podobno się zdarzają, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:15 hmm, nie wiem, Trujka ma swoje latka, a rdst 4 tylko, jednak ostatnio w "sobocie w stylu pop" mozna usłyszeć muze dance i paskudne dicho, nie wiem może, jednoczcie się tuh, jak na myśliwieckiej bedzie jakiś protest, to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos 14.11.02, 11:54 OK, na pewno dam znać :) A połączyć siły można, czemu nie? Ostatecznie do pewnego stopnia krąg odbiorców obu stacji się pokrywał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 18:06 tuhanka, dzięki, wielkie dzięki, bo się chętnie wybiorę. W sumie można spróbować. W dzisiejszej gazecie stołecznej, piszą, że od Grudnia, ma się zmienić dyrektor muzyczny rdst, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 19:26 sorry, wezmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 18:56 Dobry Człowieku - napisz jakieś streszczenie, ten numer CM skutecznie mnie ominął:-)) pozdrawiam, jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.ltk.com.pl 14.11.02, 20:22 Gość portalu: jarek napisał(a): > Dobry Człowieku - napisz jakieś streszczenie, ten numer CM skutecznie mnie > ominął:-)) powinno byc w Tajniaku lada moment. Tez czekam z niecierpliwoscia mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: 62.233.167.* 15.11.02, 11:49 Gość portalu: maceo gangsta napisał(a): > Zajrzyjcie koniecznie! Strona 4! A mozesz ten artykul tu przepisac? City Magazine nie wszedzie jest dostepny - tylko w duzych miasteczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: 217.197.165.* 15.11.02, 13:26 On nie umie pisac. A czyta mu woojek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 13:46 umie pisać, tylko się nie chce. Kurde, nigdzie City nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: 62.233.167.* 15.11.02, 15:18 Fajnie jest miec woojka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 16:07 jakiego woojka? mojego? assendiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Bracia w wierze! Cierpliwości! City Magazine IP: *.tele2.pl 17.11.02, 19:50 Na co czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: 62.233.167.* 20.11.02, 12:42 Gość portalu: maceo gangsta napisał(a): > Zajrzyjcie koniecznie! Strona 4! ????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: 217.197.165.* 20.11.02, 13:45 Niestety numer 10 do mnie nie dotarl (nie chadzam po knajpach), ale wczoraj dorwalem 11. Niewiele tam napisali o RDST, ale jest list kretyna-zalozyciela watku. Po chooj to opublikowali - tenze wie (nie kretyn). I tyle. Mozna sobie darowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.telkab.pl 22.11.02, 17:06 fajne, ale skąd masz? ja nigdzie nie mogę znalezć;) po kinach chodzę i nie ma. powiedz, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: 217.197.165.* 22.11.02, 17:52 W W-wie zdybalem we wloskiej knajpie na Korotynskiego - ale nie sadze zebys wlasnie to miejsce chcial odwiedzic. Na ostatnich stronach sa wymienione miejsca, gdzie to lezy (w W-wie oczy-wiscie). Jesli jestes Wszawiak, napisz z jakiej dzielnicy, to ci wpisze najwazniejsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 17:13 warszawianka raczej, ale mieszkam w Pruszkowie, jednak często bywam w Wawce. Interesuje mnie śródmieście. W Atlanticu powiedzieli, że już nie ma, bo zbankrutowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 19:46 Kto zbankrutowal? Chyba Atlantic. CM wydaje Agora, tej do bankructwa daleko. Sorry za zmiane plci, widocznie nieuwaznie czytalem twoje posty. Wedlug CM jest on dostepny np. w kinach: Atlantic, Bajka, Muranow, Wars, Wisla i Lab na Zamku Uj. Lista w-skich adresow ma chyba ze trzysta pozycji. Jesli te kina to za malo, rzuc nazwe jakies sporej ulicy na ktorej bywasz - Nowy Swiat czy cos takiego - wypisze ci knajpy z tej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 16:26 nie szkodzi z tą płcią. Moze być chmielna, w Muzie jest? New Swiat też moze być, Marszałkowska, Piękna, Emili Plater, Świętokrzyska, Puławska, Jerozolimskie, cała starówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: 212.76.37.* 24.11.02, 19:52 O rany, sama nie wiesz ile to miejsc. W Muzie (Chmielna) jest. Nie rozumiem czemu strona www CM jest taka skromna. No ale sprobuje: Antykwariat (Zurawia), wszystkie Beverly Hills Video i Hollywood Video, Brama (Krucza), Nescafe (Nowy Swiat - tam na pewno jest), Nowy Swiat (Nowy Swiat - tam na pewno nie ma), jest w knajpach Kreglickich, w sieci San Marzano (oprocz Kijowskiej - wlasnie padli), w mallach w sieci Pizza Hut, w teatrach Ateneum, Dramatyczny, Powszechny, Rozmaitosci, Studio. O jeny, ma dosc. Moge nastepne wrzucic za jakis czas - bo zapadlem na Citymagazinofobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.dostep.pl 24.11.02, 20:51 ;))))) ok, dzięki wielkie za pomoc, został już tylko tydzień listopada, ale może jutro, w moje urodziny, uda mi się złapać City. Jeszcze raz wielkie dzięki i :-* w mordkę za pomoc. Jak nie znajdę, to się zgłoszę do Ciebie i podasz mi następne adresy;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuhanka MAM CITY MAGAZINE!!! IP: *.man.polbox.pl 24.11.02, 23:31 Przechodzilam dzis wieczorem kolo "Tonicu" na rogu Marszalkowskiej i Wilczej - no i City Magazine lezal grzecznie przy samych drzwiach widoczny z ulicy. Ten tekst, o ktory bylo tyle szumu, to zapewne list Marjana :) , ktory sprobuje tu przytoczyc. "Gratuluje sympatycznego i rzetelnego tekstu o "milym eunuchu", czyli zrealizowanej juz wizji Radiostacji autorstwa Slawomira Assendiego ("City", nr 10/2002). Ciesze sie, ze w historii tego radia znalazlo sie miejsce i dla mnie. Chce odniesc sie do fragmentow poswieconych mi. Owszem, moj telefon do "Makakofonii" byl prowokacja, ale nie mam nic wspolnego z Eurozetem i nie sadze, zebym dal Assendiemu powody do zwolnien. Byla to prowokacja o charakterze oddolnym, przeprowadzona z intencja przekazania sluchaczom prawdy o tym, co dzieje sie w Radiostacji. Przy calym sprzeciwie wobec tego, co zrobilem, jednemu zaprzeczyc nie mozna: sluchacze zaslugiwali na wiedze o tym, dokad zmierza ich radio. W koncu to oni je swego czasu uratowali, zbierajac przeszlo 20 tysiecy podpisow pod petycja do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji i czegos tam jeszcze. Wyslalem maila do Makaka,w ktorym obok wyrazow szacunku za tamta audycje znalazly sie slowa "przykro mi". Gdybym wiedzial, ze pozostalych "ludzi Radiostacji" stac jedynie na powtarzanie "pod stolem", ze sa przeciw zmianom, ale nic nie moga (czyli nie chca) zrobic, to nie tracilbym energii na probe sprowokowania ich do wykonania jakiegos ruchu, chocby symbolicznego gestu. Gestu, ktorego zabraklo mi jako sluchaczowi. Nie twierdze, ze ratowalem Radiostacje. Wyjasniam to, bo we wrzesniu uslyszalem od jednego z prowadzacych na antenie: "Marjan robi sobie kosztem Radiostacji promocje, mowiac wszystkim, ze ratuje stacje". Marjan (maryjanofonia@tlen.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: MAM CITY MAGAZINE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 07:31 tuhanka, szczęściara z Ciebie. Ja dzisiaj idę;) powodzenia mi życzcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: MAM CITY MAGAZINE!!! IP: 217.197.165.* 25.11.02, 12:06 Powodzenie i wszystkiego najlepszego w dniu... No, wiesz. Sproboj w Nescafe na Nowym Swiecie - zaraz za Empikiem. Tam zawsze jest. Tylko niczego tam nie pij i nie jedz - ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman A o Trojce? IP: 62.233.167.* 25.11.02, 15:01 Gość portalu: Tuhanka napisał: > Przechodzilam dzis wieczorem kolo "Tonicu" na rogu Marszalkowskiej i Wilczej - > no i City Magazine lezal grzecznie przy samych drzwiach widoczny z ulicy. Ten > tekst, o ktory bylo tyle szumu, to zapewne list Marjana :) , ktory sprobuje tu > przytoczyc. > "Gratuluje sympatycznego i rzetelnego tekstu o "milym eunuchu", czyli > zrealizowanej juz wizji Radiostacji autorstwa Slawomira Assendiego ("City", nr > 10/2002). Ciesze sie, ze w historii tego radia znalazlo sie miejsce i dla > mnie. Chce odniesc sie do fragmentow poswieconych mi. Owszem, moj telefon > do "Makakofonii" byl prowokacja, ale nie mam nic wspolnego z Eurozetem i nie > sadze, zebym dal Assendiemu powody do zwolnien. Byla to prowokacja o > charakterze oddolnym, przeprowadzona z intencja przekazania sluchaczom prawdy > o tym, co dzieje sie w Radiostacji. Przy calym sprzeciwie wobec tego, co > zrobilem, jednemu zaprzeczyc nie mozna: sluchacze zaslugiwali na wiedze o tym, > dokad zmierza ich radio. W koncu to oni je swego czasu uratowali, zbierajac > przeszlo 20 tysiecy podpisow pod petycja do Krajowej Rady Radiofonii i > Telewizji i czegos tam jeszcze. Wyslalem maila do Makaka,w ktorym obok wyrazow > szacunku za tamta audycje znalazly sie slowa "przykro mi". Gdybym wiedzial, ze > pozostalych "ludzi Radiostacji" stac jedynie na powtarzanie "pod stolem", ze > sa przeciw zmianom, ale nic nie moga (czyli nie chca) zrobic, to nie tracilbym > energii na probe sprowokowania ich do wykonania jakiegos ruchu, chocby > symbolicznego gestu. Gestu, ktorego zabraklo mi jako sluchaczowi. Nie > twierdze, ze ratowalem Radiostacje. Wyjasniam to, bo we wrzesniu uslyszalem od > jednego z prowadzacych na antenie: "Marjan robi sobie kosztem Radiostacji > promocje, mowiac wszystkim, ze ratuje stacje". > Marjan (maryjanofonia@tlen.pl) Ladnie bardzo i wesolo. Typowe dla wielkich miasteczek. A tak poza tym, to ja mam pytanie do pana, ktory wymyslil ten watek. Gdzie w tym (a moze w innym) tekscie jest mowa o Trojce/trUjce? Nie moge sie doszukac. Moze Tuhanka powinna zacytowac jakis inny artykul? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: A o Trojce? 25.11.02, 15:30 > > Ladnie bardzo i wesolo. Typowe dla wielkich miasteczek. A > tak poza tym, to ja mam pytanie do pana, ktory wymyslil > ten watek. Gdzie w tym (a moze w innym) tekscie jest mowa > o Trojce/trUjce? Nie moge sie doszukac. Moze Tuhanka > powinna zacytowac jakis inny artykul? Przejrzałam wszystko dokładnie i naukowo. O PR3 niczewo... No chyba, że potraktować to jako odniesienie do pewnej podobnej sytuacji. Ot, chociażby do chowania przez pozostały w stacji zespół głowy w piasek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boltzmann Re: A o Trojce? IP: *.icm.edu.pl / *.bsk.vectranet.pl 25.11.02, 15:39 > O PR3 niczewo... No chyba, że potraktować to jako odniesienie do > pewnej podobnej sytuacji. Nie sądzę. Z tego samego IP wyszedł również wątek 'KonkursGrandPress', podpisany przez 'Program Trzeci PR', nie mający z trUjką nic wspólnego. Mamy do czynienia z osobnikiem starającym się wszelkimi metodami zwiększyć czytalność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maceo gangsta Sytuacja jest uniwersalna: TrUjka i RadJostacja... IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.1.* 25.11.02, 15:52 ...mają do czynienia z brakiem dziennikarskiej solidarności zawodowej. I w tym ich ból. Dlatego napisalismy ten wątek. Kto awansuje po wylaniu kolegów? Ci, co zostali. Perfidne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boltzmann Re: Sytuacja jest uniwersalna: TrUjka i RadJostac IP: *.icm.edu.pl / *.bsk.vectranet.pl 25.11.02, 15:58 Gość portalu: maceo gangsta napisał: > Dlatego napisalismy ten wątek. Masz (macie?) na myśli KonkursGrandPress? Jeśli tak, to podpisywanie go w lamerski sposób na pewno nie pomoże nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Sytuacja jest uniwersalna: TrUjka i RadJostac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 18:48 Dzięksówki za życzenia, Niech, no i za pomoc jescze raz :-*, bo bez Ciebie nie miałabym pewnie City, dzięki, dzięki;) Tuhanka, nie zmęczyłaś się przepisywaniem listu gangsty?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sito1 Ech k...a, gościu! 25.11.02, 19:30 Znowu ten marian, niech go szlag. To jebany prowokator, w ogóle go nie słuchajcie. Gówno wie o rdst, o pr3 zresztą też... Za chwilę poda wasze maile assendiemu i laskowskiemu... Ech,. kurwa......................:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ech k...a, gościu! IP: 212.76.37.* 25.11.02, 19:33 Ja nie mam majla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 ech, spadajcie z Marjanem! Mam City i się cieszę! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 19:58 niech się chłopak cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: ech, spadajcie z Marjanem! Mam City i się cie IP: 212.76.37.* 25.11.02, 21:23 Jak sie bawisz w urodziny? Ja pije twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: ech, spadajcie z Marjanem! Mam City i się cie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 07:32 fajnie było, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Sytuacja jest uniwersalna: TrUjka i RadJostac 26.11.02, 11:34 Gość portalu: k8_12 napisał: > Dzięksówki za życzenia, Niech, no i za pomoc jescze raz :-*, bo bez Ciebie nie > miałabym pewnie City, dzięki, dzięki;) > > Tuhanka, nie zmęczyłaś się przepisywaniem listu gangsty?;) Proszę bardzo :) Nie, nie zmęczyłam się, mam wprawę w przepisywaniu różnych dziwnych tekstów. Nieskromnie mówiąc - piszę tak około 185 znaków na minutę, więc taki króciutki tekścik to dla mnie małe piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8_12 Re: Sytuacja jest uniwersalna: TrUjka i RadJostac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 12:09 no dobra, ech;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Nowy City Magazine - jest o TrUjce i o Radjos IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 30.11.02, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś