Dodaj do ulubionych

Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.06, 20:36
Czy wiecie, że nudny i bufoniasty prezenter stołecznego Radia Kolor 103 FM
oraz autor niezrozumiałej i zagmatwanej, będącej publicznym obnażeniem jego
chorej psychiki "Ostatniej historii miłosnej " tak naprawdę nosi nazwisko
adekwatne do dokonań czyli NĘDZA hehehe....jaki los potrafi być przewidujący
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: 193.108.206.* 21.02.06, 17:16
      ???
      • Gość: ??? Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:20
        ?:?:
    • Gość: tik Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: *.crowley.pl 21.02.06, 17:34
      A masz jakis argument? Co, zazdroscimy? Lepiej zarabia, fajniej mu sie uklada?
      Forum PLOTKI jest gdzie indziej. Poszukaj.
    • Gość: słuchaczka Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: 217.11.152.* 23.02.06, 14:25
      Naśmiewanie się z nazwiska jakie by nie było to żenada.
      Inna sprawa, że też ostatnio nie rozumiem, co Oksanowicz ma na myśli kiedy mówi
      w radiu. Zawsze był pokręcony, ale ostatnio stało się to mniej zabawne a
      bardziej irytujące.
      • Gość: misia Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: 193.108.206.* 23.02.06, 17:28
        Pewnie, ze zabijanie sie z nazwiska - to małostkowość. Ale dlaczego je ukrywa -
        są gorsze. A co do porgramu - nic nie powiem - bo nie słucham Koloru - po
        zmianach.
      • Gość: gosc Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:19
        Pokręciło go bo Kolor pada.Może to z głodu bo bieda tam taka, że aż piszczy:-)
        • www.pkb.nrd Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza 24.02.06, 17:47
          Wiesz nie rozumiem tego typu wypowiedzi - są wyjatkowo nędzne i żałosne
    • www.pkb.nrd A kogo to obchodzi? 23.02.06, 18:47
    • www.pkb.nrd A kogo to obchodzi? 23.02.06, 18:52
      Boś durny pałko. Dlatego nie jesteś w stanie go zrozumieć. Ja tam lubię jego
      poczucie humoru, które ma jeszcze wiekszą wartośc kiedy się z nim prowadzi
      dialog.
      • Gość: mika Re: A kogo to obchodzi? IP: 193.108.206.* 05.03.06, 08:49
        chłe chłe chłe ....
        • Gość: sluchaczka Re: A kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:45
          nie to jest już prostactwo!!!!! jekie to cholera proste pisac takie bzdury co
          nie?!!człowieku sam zacznij pracować na siebie to zobaczysz dopiero co to
          znaczy.radio kolor jest super jak i pracujące tam osoby ,Paweł czy Aleksander
          wszystko jest ok.sluchałam wielu pogmatwanych stacji i słyszałam juz chyba
          wszystko, nic tylko chamstwo.A tu przynajmniej kulturalni ludzie pracuja ,można
          normalnego słownictwa posłuchac i pośmiać sie z normalnych dowcipów brak
          podtekstów politycznych czy religijnych czy mandarynkowych.więc jełpopie zajmij
          się łasnym tyłkim ,bo jak widzę takie wypowiedzi to aż mi szkoda ludzi którzy
          dają coś od siebie dla innych, może Ty się postarasz a my ocenimy co?!!
    • Gość: słuchaczka Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:46
      nie to jest już prostactwo!!!!! jekie to cholera proste pisac takie bzdury co
      nie?!!człowieku sam zacznij pracować na siebie to zobaczysz dopiero co to
      znaczy.radio kolor jest super jak i pracujące tam osoby ,Paweł czy Aleksander
      wszystko jest ok.sluchałam wielu pogmatwanych stacji i słyszałam juz chyba
      wszystko, nic tylko chamstwo.A tu przynajmniej kulturalni ludzie pracuja ,można
      normalnego słownictwa posłuchac i pośmiać sie z normalnych dowcipów brak
      podtekstów politycznych czy religijnych czy mandarynkowych.więc jełpopie zajmij
      się łasnym tyłkim ,bo jak widzę takie wypowiedzi to aż mi szkoda ludzi którzy
      dają coś od siebie dla innych, może Ty się postarasz a my ocenimy co?!!
      • Gość: ania Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: 193.108.206.* 09.03.06, 12:48
        ychy - słowa "pedały", "szmal", "samce", "cycki" - to rzeczywiście piękny język
        nie ma co ...
        • Gość: tik Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: *.crowley.pl 09.03.06, 12:50
          a jakoś koleżanka sprecyzuje? bo na razie mamy do czynienia ze zwykłym bełkotem
          • Gość: słuchaczka Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: 217.11.152.* 09.03.06, 17:08
            Prezenterzy Koloru to wymierająca kasta, która coś jeszcze ma do powiedzenia
            poza numerem smsa i podaniem godziny. I choć napisałam, że ostatnio Oksanowicz
            moim zdaniem obniżył loty a poza tym Kolorowi wyraźnie brakuje fajnego głosu
            kobiecego (mogłaby wrócić Marzena Rogalska albo Aneta Wrona) i żal, że nie ma
            już nocnych audycji muzycznych Rogozińskiego, to nadal słucha się tej stacji
            lepiej niż innych komercyjnych. Oj, chyba wyszłam za główny, żałosny wątek
            tej "dyskusji".
    • Gość: Pracownik Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 17:07
      A jakie Wy ludzie macie na ten temat opinie?
      • Gość: milka Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: 217.153.86.* 04.04.06, 13:25
        dupa z nędzą.... zmienił się i to bardzo - nie rozumiem jego wejść, jakiejś
        dziwnej filozofii.... i jego poczucia humoru.....
    • Gość: Cysorz Pan Re: Radio Kolor Paweł Oksanowicz - Nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:15
      Jedyny sensowny koleś na antenie koloru.
      Ich najlepszy głos.
      W KOLOrze nie ma żadnej konkurencji!!!
      Pozdrawiam! ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka