haruki 01.03.06, 15:22 środa pierwszego marca godzina 15:18 czyli tzw "coming out time" winszuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki tam jeden Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:27 Za prezentowanie swoich seksualnych upodobań na antenie radiowej, powinien zostać wy.. usunięty. Michnik do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam jeden Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:29 swoją drogą, może się okazać, że całe to radyjko, to takie towarzystwo kochających inaczej... Może to jest kluczem przy zatrudnianiu. Najlepiej więc być czarnoskórą lesbijką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:05 trzeba być gejem, ale nie gojem, czarnym, ale nie diabłem, itd. to się nazywa tolerancja wybiórcza w wykonaniu walczących o tolerancję ... Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Wszystko przez producentów rowerów .... 02.03.06, 11:50 Nie było by rowerów nie było by ped.. homoseksualistów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: więc dżejdżej jednak gej IP: 80.48.211.* 02.03.06, 12:21 to czy on jest gejem to jego wybórlub defekt urodzenia , natomiast jego komentarze i wywiady radiowe to przypominające słowa wielkiego mistrza - było wspaniałych cymbalistów wielu, ale nikt się nie poznał; nie, nie, nie na tym co myślicie, lecz na Jakubie z tokefemu.p.Ewa również się nie poaznała i dlatego też zwolnienie mu zatrzymała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 15:28 Kolenda-Zaleska nie będzie mu teraz odpowiadała "dzień dobry"... sumtne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaarrgh Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:31 I co z tego? W sumie podziwiam odwage, bo jeśli słuchali tego działacze PiS-u, to ten Narodowy Ośrodek Monitoringu Mediów załatwi redaktorowi wilczy bilet w mediach publicznych. A znając życie to i jacyś narodowcy-faszyści wezmą go pod lupe i zaczną mu bardziej zatruwać życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: więc dżejdżej jednak gej IP: 195.187.106.* 01.03.06, 15:39 Przyznać się w tym kraju do inności jest dużą odwagą. Gest jak najbardziej godzien podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:43 Jeśli rolą radia informacyjnego jest informowanie o seksualnych upodobaniach swoich redaktorów, to ty jesteś doskonałą słuchawą tego radyjka. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toperz Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:42 Twoja wypowiedź jest jak twój pseudonim samcze owcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:11 PIS nie "załatwi redaktorowi wilczy bilet" jak to cynicznie ujęłaś koleżanko za to, że jest gejem, bo ma do tego prawo i PIS nikogo za poglądy, przekonaia seksulane ani religijne nie karze, koledze Jakubowi może się dostać za to, że realizuje swoje sprawy na antenie i miast zajmowac się sprawami ważniejszej wagi załatwia własne porachunki anty-klerykalne. O ile pamiętam ktoś już wyleciał pod takim zarzutem z rzepy, amoże nawet tokfm ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:39 Pedzio Janiszewski zalicza siebie do prześladowanej mniejszości. Jest tak prześladowany ,że może wypowiadać swoje poglądy na antenie radia i wpływać przez to na opinie słuchaczy. A ja , mąż i ojciec który gardzę i brzydzę się tą " mniejszością" jestem uważany za faszystę i homofoba(co by to nie znaczyło).Czuję się ostatnio zaszcutym człowiekiem , otoczonym przez większość( wystarczy posłuchać i poczytać) jaką są pedzie.Niech żyje normalność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaarrgh Re: Niech żyje normalność! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:55 Mam coraz poważniejsze przypuszczenia, że coś jest w stwierdzeniu, że ludzie gorąco zapewniający o swej heteroseksualnej przynależności to ludzie psychicznie niepewni swej tożsamości seksualnej... Czy mi przeszkadzają geje? Nigdy w życiu. Ciesze się że są, bo skoro jest ich około 10% społeczeństwa i ich kobiety nie interesują, to ja mam większą szanse na znalezienie swej drugiej połówki, tak jak udało się tobie kolego **tofik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: Niech żyje normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:04 Kolego Aaarrgh jak tak dalej pójdzie to gejowo zaleje naszą kochaną Europę i moje i Twoje dzieci nie będą mogły znalęść swojej drugiej połówki . Będą tylko robić na emeryturę dla pedziów którzy nie zostawią po sobie NIC. Opodatkować pedziów od braku potomstwa !!!( Skąd u mnie taki radykalizm?! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaarrgh Re: Niech żyje normalność! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:18 Ależ nie zmusisz 10% mężczyzn (podobno tylu to geje) do założenia rodziny z kobietą. Onie nie będą mieli dzieci, a nawet jeśli to jest tylko 10% prawdopodobieństwo, że syn ojca-homo będzie też gejem. To tak jakby mnie ktoś zmusił do spędzenia reszty życia z facetem - nonsens. Kiedy wreszcie ludzie zrozumieją, że to nie choroba? Homoseksualizmu nie da się wyleczyć. Albo przejdziemy nad tym do porządku dziennego, albo dalej społeczeństwo będzie sie zajmowało z wypiekami na twarzy problemem, że ten oto pan redaktor jako gej to ktoś z innego świata którego nalezy pozbawić praw publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędras Re: Niech żyje normalność! IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 16:27 Moim zdaniem problem Janiszewskiego nie polega na tym ,ze jest gejem. Jego problem to tolerancja dla tych którzy nie wyznają jego telerancji. A więc mamy nowego męczennika :) Odpowiedz Link Zgłoś
brocik [...] 01.03.06, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
posik Re: Niech żyje normalność! 01.03.06, 18:03 Czy pedzie płacą wieksze podatki za to że są pedziami? Pierwsze słyszę! Może chodzi tylko o to że oni kupują podpaski bo im zwieracze nie funkcjonują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupu Re: Niech żyje normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:37 No i kupują więcej wazeliny i maści nagietkowej.Wazeliny żeby zapobiegać otarciom, maść na otarcia.Polecam koledzy. A tak wogóle to mi wiszą i obchodzą co zeszłoroczny śnieg te geje.Niech tylko przeglądają swoje odbyty w zaciszu swojej sypialni , a nie afiszują się z tym na antenie radiowej i na marszach inności. Wiem , że sprowadzanie tego tylko do stosunku analnego jest znacznym uproszczeniem.Jest jeszcze tyle rzecz które można robić. Odpowiedz Link Zgłoś
brocik Re: Niech żyje normalność! 01.03.06, 18:38 Nie wiem co lepsz, uszkodzone zwieracze czy debilizm... A tak na serio: sa statystycznie lepiej wyksztalceni, wiecej pracuja bo nie musza zajmowac sie dzecmi i zonami, wiecej wydaja pieniedzy na rozrywke placac podatki posrednie. Moze gdybys mial wiedze marketingowa spoza zascianka polskiego, to bys wiedzial jak wazna grupa konsumentow jest ta mniejszosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: Niech żyje normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:55 brocik jeszcze chwila a będą kastą panującą na tej umęczonej ziemi.A my "nienormalni" będziemy robić na tych darmozjadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: Niech żyje normalność! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:35 > A tak na serio: sa statystycznie lepiej wyksztalceni, wiecej pracuja bo nie > musza zajmowac sie dzecmi i zonami, wiecej wydaja pieniedzy na rozrywke placac > podatki posrednie. Moze gdybys mial wiedze marketingowa spoza zascianka > polskiego, to bys wiedzial jak wazna grupa konsumentow jest ta mniejszosc... No popatrz, a polskiej czcionki nie potrafią uzyskać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Niech żyje normalność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 00:26 jak ty tępa pała jesteś !!! Co za bzdury pieprzysz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Niech żyje normalność! IP: *.136.rev.vline.pl 02.03.06, 13:26 Gratulacje!Poruszyla mnie "brocik" intelektualna glebia Twej wypowiedzi(przepraszam reszte forumowiczow).Masz jeszcze cos w zanadrzu? Cos,co by powalilo na kolana najtezsze umysly? Moze jako analitk statystyki obliczylbys ile srednio ze swoim prapradziadkiem niezyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Niech żyje normalność! IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:16 niestety tobie Aaargh może przypaść w udziale znaczniej mniej - nie zapominaj, że homoseksualizm dotyczy tez kobiet, a więć duża ich część może już byc dla ciebie stracona, a skoro homoseksualizm zaczyna być en vogue to tylko patrzeć, jak hetero pozostana w mniejszości ... katatsrofa dla przyrostu naturalnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaarrgh Re: Niech żyje normalność! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:25 Powiem więcej: odsetek kobiet o skłonnościach "les" i "bi" to (podobno) około 30 %. Szczerze mówiąc możliwość przebierania w pozostałych 70% kobiet to dla mnie i tak duża frajda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichnicCaritasEst Re: więc dżejdżej jednak gej IP: 87.206.212.* 01.03.06, 16:00 Janiszewska nigdy do niczego nie musiała sie przyznawać bo całym swoim marnym ćwierćintelektualnym jestestwem i każdym słowem od dawna manifestowała swoją orientacje seksualną z żałosnym wręcz natręctwem. Orientacja seksualna przesłania mu postrzeganie świata i stanowi pryzmat przez który ogląda jego zdeformowany obraz. Każdy kto nie przyzna z pokorą że jego dewiacja jest równoważna z heterosexualną normą i nie założy na siebie pokutnej koszulki z napisem "jestem gejem" to homofob, faszysta, no i oczywiście antysemita bo każdy homofob to faszysta i antysemita zgodnie z zasadą że każdy pijak to złodziej. Gejo-żydo-komuchocentryzm zainfekował tem malutki rozumek i wbił w sztywne koleiny którymi toczy sie niewzruszenie w kierunku światełka w tunelu którym okaże sie ...jego własny odbyt z iluminującą gwiazdą dawida. A tak abstrahując od jego sexualnych preferencji które od dawna dla każdego były oczywiste to jest po prostu żałosnym idiotą któremu nic co ludzkie nie jest obce...z wyjątkiem myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:19 fajny tekst, masz bracie polot, popieram 100-procentowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:20 żeby nie było wątpliwości - podoba mi się tekst MichnicCaritasEst'a ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikulasz Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:28 Sąd może ci odebrać prawa rodzicielskie, jeśli uzna, że twoja paranoja ma negatywny wpływ na rozwój twoich dzieci. Wniosek: musisz się leczyć, leczyć, leczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Do Mikulasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:45 To już gejowo sądem straszy? A to się rozzuchwaliło towarzystwo! Po tym jak Pierwszy Gej RP się objawił strach będzie napisać coś złego o NICH . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.icpnet.pl 01.03.06, 15:47 Witam wszystkich! Czytając różne "Re", mam chyba prawo podejrzewać, że do wywoływania tematów na tym forum, oraz wypowiadania się na nie - została powołana ekipa, a może "specjalny odział służb" związanych z Radiem Maryja - zbrojnym ramieniem PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigaPacholowRomana Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 15:53 nie to tylko zgraja padalcow wylazlych spod smietnikowego kubla. podzimiam odwage Panie Jakubie, wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Ciemnogród Krakowski-gratuluje odwagi! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:00 Wszystkiego najlepszego Panie Jakubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Ciemnogród Krakowski-gratuluje odwagi! IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:23 klara to rodzaj męski czy żeński ? już się gubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ciemnogród Krakowski-gratuluje odwagi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:28 Gość portalu: miki napisał(a): > klara to rodzaj męski czy żeński ? już się gubię Rodzaj ludzki idioto - za to idiota -rodzaj męski! Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Ciemnogród Krakowski-gratuluje odwagi! 02.03.06, 12:02 Przyznam, że zaintrygowało mnie coś w twoim poście. Czy "ciemnogród krakowski" to co innego od "ciemnogrodu warszawskiego" czy dajmy na to "poznańskiego"? Jeśli tak, to czy mogłabyś wytłumaczyć te różnice pomiędzy różnymi rodzajami ciemnogrodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:56 Taaaaak jestem faszystą i homofobem wynajętym przez Rydzyka , Kaczyńskiego i PIS.Nie mam własnego zdania i jestem ciemniakem.Monitoruję TOK FM i piszę sprawozdania dla RM. Inwigiluję dziennikarzy GW i TOK FM.CO jeszcze mogę dla ciebie zrobić drogi czytelniku.Tylko nie myśl , że dam CI d..y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigaPacholowRomana Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 16:01 heheh, widac dzis jakis urodzaj na ujawnianie sie. gratuluje tofik, lecz nie licz tym razem na wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: więc dżejdżej jednak gej 01.03.06, 16:12 LigaPacholowRomana ty już nic nie musisz ujawniać bo już dawno udowodniłeś że najbardziej tolerancyjny jesteś wobec swojego kalectwa intelektualnego. Zaproponuj redaktorce naczelnej swoja kandydaturę na prezęt-era, dostają ponoć 23 tys zł refundacji z PFRONu za stworzenie miejsca pracy dla niepełnosprawnego, masz szanse, choć już jedno miejsce zajete przez Janiszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.icpnet.pl 01.03.06, 16:15 tofik - ślinisz się i ciśnienie ci skocze. Dbaj o zdrowie: cholesterol, beret (wiadomo jaki), itp. Zdrowie to skarb, a musisz mieć siły aby Pis-ać,Pis-ać,Pis- ać,Pis-ać,Pis-ać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:24 Pedał,pedzio...blablabla -tak se czytam i tylko się potwierdza prymitywizm tego społeczeństwa,dlatego najlepiej by było,gdybyście wszyscy byli gejami i tym sposobem to durne społeczeństwo by wymarło. Co Wam przeszkadza,że ktoś jest homosexualny - skoro się do Waszej d... nie dobiera,jak sie chcecie czepić Janiszewskiego,to się czepcie jego głupoty,która jak widać na Waszym przykładzie jest niezależna od preferencji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichnicCaritasEst Re: więc dżejdżej jednak gej IP: 87.206.212.* 01.03.06, 16:44 Słuchaj koleżanko przyszedłam tu nie chodiz o to ze komuś przeszkadza fakt ze ktoś jest pedałem. Wiekszość ma to gdzieś, niech sobie będzie tym pedałem w zaciszu domowego ogniska i tam defloruje zwieracze odbytu swoich wybranków tudzież poddaje sie podobnym aktom z ich stony. Problem jest w czym innym, w tym że tak nachalnie i natrętnie obnośi sie ze swoja dewiacją wmawiajac każdemu kto nie uznaje jego zachowań za naturalne jakąś urojoną homofobie. To wręcz terrorystyczne szafowanie tym zgoła idiotycznym terminem sprowadza dyskusje do poziomu walenia cepem. sprawa jest złożona, łatwo można dac sie nabrać na pompatyczną frazeologię lansowaną przez tzw środowiska wolnościowe. Zwłaszcza dla ludzi młodych, naiwnych, skłonnych do postaw ideologicznych hasła uparcie powielane przez te kręgi brzmią tak atrakcyjnie i tak prawdziwie.Uderzają w najwrażliwsze w tym okresie życia struny. Problem tylko w tym że to fasada i to zbudowana na grząskich fundamentacb. Tak naprawdę chodzi tu o przewartościowanie pewnych pojęć od wieków funkcjonujących w ludzkiej świadomości,ugruntowanych kulturowo Takich pojęć jak np norma i patologia Ja osobiście nie zakazywałbym żadnych tego typu marszy i parad, po prostu pusciłbym to stadko biednych ludzi dotkniętych obsesją swojej seksualności. Niech przejdą, powygaduja rytualne brednie na temat urojonych prześladowań, paranoicznie pobiadolą o domniemanej homofobii (ciekawy i bezdennie głupi neologizm)I niech ta cała szopka odbędzie sie bez echa bo nie warto nawet tego zauważać. Nie ma w polsce żadnej dyskryminacji tych środowisk, nikt nie zabrania im uczyć sie , pracować , nikt nie odbiera im paszportów i nie obcina pensji. Niech sobie żyją, kopulują ze sobą w ramach swojego zboczenia ale niech nie wmawiają mi i innym z typowym dla siebie tupetem ze ich zachowania seksualne są normalne.Od uznania ich zachowań zaz normę tylko krok do uznania za nią również kazirodztwa, fetyszyzmu, zoofilii,kanibalizmu. koprofagii i temu podobnych form "wolności" zachowań seksualnych. Te oszołomy robia ludziom wode z mózgu , stawiają elementarne pojęcia na głowie i to wszystko w zatechłym sosie majaczeń o wolności, otwartosci , tolerancji i szacunku dla odmiennosci. Owszem mam szacunek, graniczacy z politowaniem dla np rolnika kochajacego sie z krówką na pastwisku(osobiście widziałem tego lata!) co nie znaczy ze uznam takie zachowania za norme. Po prostu normalnym i zdrowym objawem na taki widok, podobnie jak na widok dwóch całujących sie pedałów jest odruch wymiotny. I nie ma to nic wspólnego ani z homofobią ani z brakiem tolerancji, tak reaguje organizm(a więc natura)na coś co jest odstępstwem od jej norm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:19 Co do nazwijmy to epatowania homoseksualizmem to się zgodzę ale ja nie o tym mówiłam, co do "rytualnych bredni na temat urojonych prześladowań" mam inne zdanie,zbudowane na doświadczeniach jakie wyniosłam z róznych sytuacji,przedstawiając swój stosunek do homoseksualizmu jako indyferentny,aczkolwiek nie uważam,zeby to była norma,dlatego mowiłam czepcie się głupoty,a nie jak wynika z tej "dyskusji" samego faktu bycia "pedałem" i o meritum można rozmawiać nie poniżając innych chociażby własnie poprzez nazywanie kogoś pedałem czy pedziem,bo niby powszechnie wiadomo,że homoseksualiści to pedały,to jednak uzywanie takiego określenia dużo mówi o samym uzywajacym. A Janiszewski to idiota i to dużo bardziej razi od jego homoseksualizmu,mi się chce żygać jak słucham jego mądrośći - wcale nie związanych z homoseksualizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:28 Taaa jestem obślinionym i obleśnym heteroseksualistą.Obleśnym bo żyję z jedną kobietą.Co za odwaga przyznać się do tego! Powiedzieć "jestem gejem" to maly pikuś w naszych cudownych zdeprawowanych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:38 dzisiaj na szacunek zasługuje mąż i ojciec, zaradny, pracowity, zabwany, odpowiedzialny za rodzinę, to jest prawdziwa odwaga, a nie droga samolubna, egoistyczna, lekka, łatwa, nakierowana na karierę i przyjemności życiowe graniczące z deprawacją. Czymże jest odwaga przyznania się do homoseksualizmu ? to tak jakby powiedzić - jestem lekkoduchem i dobrze mi z tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:45 Gość portalu: tofik napisał(a): > Taaa jestem obślinionym i obleśnym heteroseksualistą. Wystarczy "jestem obślinionym i obleśnym" Twoja orientacja nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello TY Wstrętny Normalniaku :) 02.03.06, 12:00 Jak możesz się przyznawać do swych obleśnych rządz kusamiczych i atakować tym zdrowych i jurnych homików ! Świnia ! Obleśna i zapluta ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:24 Za każdym razem przepisujesz ten tekst, czy nauczyłeś się może kopiować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:26 ależ nudno w tym tokfm, chyba się wypalili ... Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: więc dżejdżej jednak gej 01.03.06, 16:30 Ujawnienie swojej orientacji wymaga odwagi i odpowiedniego stosunku do szczękających nożyc. To było w pieknym momencie i przyjemnie było słyszeć jak facet, z którym prowadzący rozmawiał, jąka się i skręca (zresztą robił to cały czas). W każdym razie pozdrowienia, panie Jakubie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:40 owszem to odwaga aldrygu, ale żaden powód do chwały ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedłam Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:46 Gość portalu: miki napisał(a): > owszem to odwaga aldrygu, ale żaden powód do chwały ... Masz rację zaden powod do chwały ,ale też i żaden powód do wyśmiewania i ubliżania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:40 Co taki gej może dać społeczeństwu od siebie ? Plemnika w odbycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:48 niech sobie teraz pan teatrolog poczyta forum na swój temat, może zrozumie, że ujawniając się zasłużył sobie na względy gejów (może chodziło o poszerzenie kręgu potencjalnych kochanków), ale utracił obiektywizm i za każdym razem gdy wywoła temat gejów, tolerancji (oczywiście dla gejów, bo przecież nie można łączyć spraw mniejszośći religijnych, czy narodowych z homoseksualizmem) etc. słuchacze będą przekręcać gałkę radia. Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: więc dżejdżej jednak gej 01.03.06, 16:53 Według Twojej logiki, to nikt nie powinien się wypowiadać na temat żadnej sprawy, która dotyczy go osobiście, bo będzie nieobiektywny. Np. księża nie powinni wypowiadać się o sytuacji Kościoła Rzymsko Katolickiego w naszym kraju. Albo pielęgniarki o swoich zarobkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 01.03.06, 17:15 trochę przekręciłeś sens mojej wypowiedzi, a znasz takie powiedzenie "nie mozna być sędzią we własnej sprawie" ? nie może pan jasieński na antenie mówić czy homoseksualizm jest normalny czy nie, wiadomo, że uzna go za normalny, pielęhgniarka może dochodzić podwyżki, ale nie może powoiedzieć o sobie bespornie, że jest najlepszą pielęgniarką na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichnicCaritasEst Re: więc dżejdżej jednak gej IP: 87.206.212.* 01.03.06, 19:00 żeby nieco rozrzedzić zgęstniałą atmosfere mała zagadka: Co to jest rower w encyklopedii gejowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:02 Dwa pedały i reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichnicCaritasEst Re: więc dżejdżej jednak gej IP: 87.206.212.* 01.03.06, 19:05 to nieco bardziej skomplikowane ale jeszcze sie wstrzymam z definicją Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: więc dżejdżej jednak gej 01.03.06, 19:09 Czas tu cgynba odświerzyć pewien tekst sprzed paru miesiecy, jakże proroczy: Dzień z życia Jakuba Janiszewskiego. 4:00 Zerwał się zlany zimnym potem, miał koszmar, śniło mu się że nie jest europejczykiem!, czym prędzej przewrócił się na jedynie słuszny, lewy bok. Odruchowo sprawdził czy jego żona leży obok, znajomy, aksamitny szelest moherowego boa i szorstki dotyk owłosionego torsu uspokoił go. Zapadł w nerwowy półsen w którym znowu gonili go, tradycyjnie skłonni do pogromu polacy- katolicy, sfora ziejących nienawiścią homofobów, każdy wyposażony w małe przenośnie krematorium i radioodbiornik ustawiony na Radio Maryja . Cudem wyrwał się z ich lepkich łap i znalazł ocalenie w troskliwych, opiekuńczych ramionach rodziców, Ireneusza Krzemńskiego i Jacka Żakowskiego. Ze snu, z siłą wodospadu ostatecznie wyrwała go poranna polucja. 7:00 Rączo niczym jelonek wyskoczył z łóżka i niezwłocznie przystąpił do porannej toalety. Ogolił starannie nogi, wydepilował podniebienie, zmył resztki po wczorajszym makijażu i wprawnym ruchem nałożył na pośladki maseczke regeneracyjną z alg. 7:30 Gimnastyka poranna, zestaw głębokich skłonów przed małym ołtarzykiem z podobizną mełameda- A. Michnika uelastyczniająco wpływa na i tak giętki kręgosłup Kubusia. Kombinacja ćwiczeń rozluźniająco relaksacyjnych powoduje ze współczynnik tolerancji i otwartości znacząco wzrasta odwrotnie proporcjonalnie do zdolności logicznego myślenia ale ta ostatnia nie jest mile widziana w redakcji. Stójka na głowie jako stały element poprawiający optykę postrzegania rzeczywistości, kreuje „subiektywizm” spostrzeżeń i komentarzy Kubusia. W tle sączy się subtelna muzyka instrumentalna z głębokim, ciepłym głosem lektora powtarzającym niczym mantrę słowa które obligatoryjnie muszą znaleźć się w każdej audycji. „Antysemityzm”, „Ksenofobia”, ‘Homofobia”, „Nietolerancja”, „Nien awiść”, „Nacjonalizm”, „Faszyzm”, bez nich czuje się zagubiony niczym piesek co wypadł z sań. Dla pewności zawsze jednak zabiera ze sobą ściągawke, gdyby w choć jednym zdaniu któregoś z nich zabrakło to niechybnie koniec jego błyskotliwej kariery. Zwłaszcza słowo- klucz ‘Antysemityzm’ jest wprost niezastąpione. To istna wunderwaffe, jak nie masz nic sensownego do powiedzenia zawsze może posłużyć do wybrnięcia z ambarasujacej sytuacji jako koło ratunkowe i można uchodzić za człowieka światłego i rozumnego. Czasami bezsilnie zgrzyta zebami kiedy niepoprawny politycznie rozmówca wymyka się jego schematom kwalifikacyjnym i nie może użyć ulubionych sformułowań. 8:00 Je śniadanie, na śniadanie oczywiście wyłącznie strawa duchowa. ‘Sąsiedzi „ Grossa a na deser ‘My z Jedwabnego” Anny Bikontbaum przy akompaniamencie gejowskiej muzyki klezmerskiej.To wszystko mistrzowsko wprasowane między dwa przypalone tosty wykonane ze starych artykułów Adama Michnika, nie ma bardziej treściwego budulca dla wrażliwej duszy prawdziwego humanisty. 8:30 Wychodzi do „pracy” Chyłkiem przemyka się bocznymi uliczkami w obawie przed wszechobecnymi bojówkami homofobów czekającymi tylko na okazję do pogromu. Ociera wierzchem dłoni zimny pot roszący jego wysokie ,dumnie sklepione czoło. Zachodzi na moment do pobliskiej synagogi aby nieco uspokoić skołatane nerwy, odetchnąć i nasiąknąć unoszącym się tam duchem dialogu i tolerancji. 9:00 Jest już na miejscu. Wita się z portierem staropolskim Shalom i żwawym krokiem zmierza do toalety aby zmyć z siebie snujące się nisko po ulicach zawiesiste wyziewy polskiego antysemityzmu. 9:30 Zestaw ćwiczeń które przyswoił sobie na propedeutyce dziennikarstwa. Nastraja swój legendarny tembr głosu aby osiągnął jak najniższe rejestry, to wzmaga wiarygodność w tzw. Grupie docelowej czyli targecie- panienkach z gimnazjów i liceów. 10:00 zasiada przy mikrofonie, drzwi zostawił otwarte, otworzył okna i szuflady w biurku, rozporek oraz usta...niech wszyscy wiedzą ze otwartość ceni ponad wszystko. CDN. Przy okazji przewietrzył nieco studio po swojej poprzedniczce, powietrze było aż ciężkie od testosteronu a ostry zapach piżma i zwietrzałej przemysławki zniewalał wrażliwe zmysły Kubusia. Anna –Teza Laszuk zawsze onieśmielała go swą teutońską urodą surową niczym skandynawski fiord. Na jej widok nogi mu miękły jak wosk, pachy wilgotniały a na oblicze niesfornie wypełzał sztubacki pąs. To osobliwe uczucie nad którym nie mógł zapanować deprymowało go, kobiety przecież nigdy go nie interesowały a nawet jeżeli to dzielnie zdławił w sobie ten kołtuński atawizm na etapie przedszkola. Jako prawdziwy europejczyk heteroseksualizm uznawał za zaściankowy anachronizm, przejaw obskurantyzmu, po prostu passe. Pacholęciem będąc był co prawda poddawany naciskom środowiskowym społeczeństwa opresyjnego. Spętana okowami stereotypu rodzina usiłowała mu wmówić że to obcowanie z płcią przeciwna jest normą. To przerażające jak ciemnogród kwitnie w narodzie. On jest jednak przekonany że jego osobliwa relacja z Anną po prostu wymyka się tak jednoznacznym kwalifikacjom i wręcz nadaje nowy wymiar słowu homoseksualizm. Ta refleksja go uspokoiła. 10:15 -Otrząsnął się z tych natrętnych myśli i przejrzał prasę. Co my tu mamy...Pełne spektrum światopoglądowe do wyboru : „Gazeta Wyborcza”- dla niezbędnej przeciwwagi „Nowy Dzień”, ‘Trybuna”- vs. „Tygodnik Powszechny” z przedrukami z „Faktów i Mitów” 10:30 Zastygł w pozycji Myśliciela Rodin’a oddał refleksjom o głębi Rowu Mariańskiego 13;00-Obudził go natrętny dźwięk sonaru w czaszce. Rozpoczyna program, dzisiejsze tematy- Becikowe dla gejów z przerostem prostaty i wodogłowiem na pierwszy ogień, potem omówi idee parytetów orientacji seksualnych w parlamencie. Gościem jest Robert Biedroń z Kampanii przeciw Zdrowemu Rozsądkowi co gwarantuje obiektywizm dyskusji. 14:00-kolejny temat: Honor jako fundament demokratycznego państwa prawa, goście: Czesław Kiszczak, Jerzy Urban i Ks Czajkowski. Duchem obecny Adam Michnik. Zawsze dba o obecność w studiu autorytetów i ludzi umiaru. - sonda sms-owa: czy w Polsce odradza się antysemityzm i dlaczego tak bardzo? - Opcje odpowiedzi: a) Bardzo b) Niesłychanie c) Szalenie Wyniki pod koniec audycji 16:00-Wyniki sondy zszokowały Kubusia, nie podejrzewał że to wstydliwe zjawisko jest w kraju aż tak rozpowszechnione. Pogrążył się w głębokiej, podszytej bólem zadumie. Troska rozlała się na jego rozumnym obliczu. Należałoby teraz zaalarmować o tym zachodnie media a potem na pierwszej stronie GW ogłosić że prasa europejska bije na alarm. 17:00-Jest emocjonalnie wyczerpany ale jeszcze musi przygotować się do kolejnego programu „Ważne książki” Ma do przeczytania Antologię poezji gejowskiej w Jidisz, w przekładzie K. Goebberta. Prawdziwa intelektualna przygoda na którą już się cieszy. Idzie ulicą i czuje się dyskryminowany przez wszechobecną heteronormatywnośc. 18:00-Wchodzi do domu, już od progu wylewnie wita go partner liżąc serdecznie po policzkach. To kochany kosmaty halibut imieniem Romuald stęskniony po długim rozstaniu ze swoim chłopakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:11 Srulu to już jest klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: więc dżejdżej jednak gej 01.03.06, 19:15 Miło mi że moje niewinne igraszki słowne osiagneły status klasyki choć popełniłem ten tekścik pod innym nickiem jako gottergammerung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichnicCaritasEst Re: więc dżejdżej jednak gej IP: 87.206.212.* 01.03.06, 19:18 a wyjaśnienie zagadki brzmi następująco: Rower to narzędzie skonstruowane przez perfidnych homofobów w celu deptania godności gejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowa babcia Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:55 www.maly.goscniedzielny.pl/podstronarchiw.php?id=1023782103&mies=7&rok=2002&dziala=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Andzej Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:10 Trochę się zawiodłem. Pan Jakub zawsze był bardzo krytyczny wobec Kościoła katolickiego (pewnych jego postaw), nietolerancji itd. Miałem nadzieję, że wynika to z jego poglądów, wewnętrznego antagonizmu a teraz czuję, że jest i była to tylko antypostawa związana z jego preferencją seksualną... W sumie mnie to nie dziwi (w takim kraju), tylko troszkę się zawiodłem... (pewnie się mylę, ale tak to teraz niestety czuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Cenzura w TOK FM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:45 Dzisiaj Laszuk puściła okrojony wywiad Janiszewskiej.Nie było już tam słynnego aktu samouwielbienia.Czyżby cenzura. Czy też Tok FM dołączył do nurtu prześladowców tej uciśnionej orientacji?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18cali Re: Cenzura w TOK FM ? IP: *.itpp.pl 02.03.06, 10:50 prostestuje! w tok efem nie ma żadnej cenzury, to profesjonalne, rzetelne i obiektywne radio, w którym dopuszcza sie dwa albo nawet trzy punkty widzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Cenzura w TOK FM ? 02.03.06, 11:35 Muszę sie wam odważnie przyznać że uległem przemożnemu wpływowi uwodzicielskiego tembru głosu Janiszeskiego i zaczynam zmieniać orientacje seksualną. Zwłaszcza te fragmenty jego występień antenowych kiedy przekazuje pałeczke (bez skojarzeń prosze!)kolejnemu prezenterowi są szczególnie nasycone homo-erotyzmem któremu zaiste nie sposób sie oprzeć. Kubuś przemawiając do M.Pyzy z nieubłaganego ironisty zmienia sie w takiego ciepłego, mięciutkiego i przepełnionego humanizmem 'kolegę" że prawie widać jak z łopotem rzęs powłóczystym ruchem kładzie mu swa wilgotną dłoń na kolanie. Zniża przy tym głos i wprowadza swoiste godowe wibracje powodujące że nawet mikrofon poci sie z nadmiaru erotycznych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Oczywiście, dwa lub trzy punkty widzenia ... 02.03.06, 12:03 Z TEGO SAMEGO KIERUNKU z dokładnością do 2 stopni kątowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasiana Re: Cenzura w TOK FM ? 02.03.06, 12:07 Gość portalu: 18cali napisał(a): > prostestuje! w tok efem nie ma żadnej cenzury, to profesjonalne, rzetelne i > obiektywne radio, w którym dopuszcza sie dwa albo nawet trzy punkty widzenia :) jakoś ciężko to ostatnio zauwazyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulgarny synoptyk Re: Cenzura w TOK FM ? IP: *.chello.pl 02.03.06, 16:43 Gość portalu: 18cali napisał(a): > prostestuje! w tok efem nie ma żadnej cenzury, to profesjonalne, rzetelne i > obiektywne radio, w którym dopuszcza sie dwa albo nawet trzy punkty widzenia :) cóż za wyrafinowana forma ironii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulgarny synoptyk Re: Cenzura w TOK FM ? IP: *.chello.pl 02.03.06, 16:50 czekamy z niecierpliwą ością na podobnie "odważną" deklaracje ze strony pana Anna Laszuka. Niewątpliwie przysporzy mu to licznej rzeszy neofickich wielbicieli ujętych takim heroicznym aktem odwagi, cennej zwałszcza w obliczu zwłowrogiego widma brunatnych kaczorów które zawisło nad świetlanym krajobrazem naszej młodej demokracji. Panie Anno, "...no to może prosimy bardzo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:33 Jestem stałym słuchaczem TokFM od lat. Rzeczoną audycję slyszałem i raczej nie napszę nic odkrywczego, bo "MichnicCaritasEst" i "srul" wyczerpali temat. Swietne posty, lepiej bym tego nie ujął. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichnicCaritasEst Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 03.03.06, 22:48 Danke very much, tym bardziej że to jedna i ta sama osoba, pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.136.rev.vline.pl 04.03.06, 00:34 Rafal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulgarny synoptyk Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.chello.pl 04.03.06, 22:47 Gdyby sie przyznał że jest gojem to by dopiero byłaby sensacja i zaskoczenie a tak to tylko żałosny banał i potwierdzenie oczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: więc dżejdżej jednak gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 05:50 Rafał R...k Odpowiedz Link Zgłoś