Dodaj do ulubionych

Panie Janiszewski!

01.03.06, 17:21
Serdeczne pozdrowienia i wyrazy szacunku, mimo że bardzo często mam inne
poglądy niż Pan. Nie cierpię obłudy i zakłamania, a Pan miał odwagę przyznać
się do swojej orientacji seksualnej. W naszym kraju normą jest potępanie
mniejsości seksualnych, mimo iż samemu się do nich należy, a Pan ma odwagę być
sobą. Gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: wk Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:32
      teraz czekamy na ujawnienie się Laszuk
    • posik Re: Panie Janiszewski! 01.03.06, 17:57
      Jesteś de beściak bo przyznałeś się że lubisz jak cię dy....
      Dlaczego nikt tego nie mówi gdy ktoś przyznaje się że jest katolikiem lub
      normalny?
      Czyżby normalność przestała być w cenie?
    • Gość: MichnicCaritasEst Re: Panie Janiszewski! IP: 87.206.212.* 01.03.06, 18:38
      Porąbało ci sie coś w główce dziecinko. W naszym kraju normą nie jest i nigdy
      nie było potepianie mniejszosci seksualnych. Normą natomiast jest dezaprobata i
      niesmak jako reakcja na nachalne, wręcz natrętne epatowanie swoją dewiacją i
      wmawianie innym że uznawanie jej za coś nienaturalnego to homofobia ,faszyzm
      itp bzdety. Janiszewski z wdziękiem pijanego drwala wyważa otwarte drzwi tak
      jakby ktokolwiek słuchający choć raz jego audycji mógł mieć jakiekolwiek
      watpliwości co do jego seksualnych preferencji, chyba tylko ktoś ślepy lub
      głuchy.
      • Gość: no no Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:45
        zapisz się do SLD - oni tam lubią takich agresywnych i nawiedzonych
      • Gość: toyayurek Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:48
        widząc jaki los spotkał "Neue Michnicker Beobachter" i obawiaiając się, że
        Agora będzie ciąć odstraszające słuchaczy etaty w chronicznie deficytowej
        michnikowej radio-zabawce, Janiszewski postąpił całkiem logicznie. Ja pedał -
        teraz nikt go nie ruszy
        • Gość: jotka42 Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:34
          ninawiść cię dręczy, katoliku. Wyspowiadaj się. Ja też jestem katoliczka. Panie
          Janiszewski, katolicy też są różni.
          • Gość: Żyd Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:17
            A ja jestem żydem i jestem całkowicie przeciwny homoseksualizmowi : jest to moje
            prywatne wolne zdanie natomiast moja religia ma bardziej radykalne do tej
            kwestii podejeście niż katolicyzm . W mojej religii za homoseksualizm jedyną
            karą jest śmierć , choć są dwa nurty , jeden twierdzi aby homoseksualiste
            wrzucać do morza z przywiązanym u szyji kamieniem a drugi twierdzi aby
            kamieniować osobnika
            • Gość: Loki Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:51
              To kaminiuj i wrzucaj! Z Bogiem!
            • Gość: Loki Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:56
              Przypomniałem sobie jeszcze,ze widzialem dwa lata temu calkiem poteżną paradę
              gejów i lesbijek w Tel Avivie - nikomu włos z głowy nie spadł... O dziwo, Żydzi
              też :-) brali w niej udział
        • Gość: mis Re: Panie Janiszewski! IP: *.136.rev.vline.pl 02.03.06, 11:24
          zgadzam sie z toyayurkiem ze to zabieg marketingowy.Janiszewski przyznal sie do
          czegos,czego moznabylo sie domyslec jyz dawno.Jego zacietrzewienie w atakach na
          wszystkich,ktorzy nie przepadaja za agresywnym eksponowaniem homoseksualizmu
          jako zjawiska normalnego,bylo po prostu zenujace.Nadredaktor tez nie bez celu
          zwlekal z ujawnieniem prawdy o propozycji Rywina.To sa dwie rozne sprawy ale
          swiadcza o tym ze w tym srodowisku wszystko jest jakims geszeftem.Niech sobie
          Kuba bedzie gejem, mnie to nie przeszkadza o ile ta Jego innosc nie ma zadnego
          wplywu na traktowanie innych ludzi.Obawiam sie ze to malo realne.Chocby
          to:geje,Zydzi,cyklisci.Dlaczego wymieniaja ich jako jeden zbior? W tym przypadku
          ktos z nich jest krzywdzony.Doprowadzanie rzeczy do absurdu nie jest madrym
          sposobm na obsmianie czegos z czym sie nie zgadzamy.Jest obiawem braku
          rzeczowych kontrargumentow.To bylo do Kuby.Moim zdaniem radyjko wujaszka Josifa
          i blogoslawionego inaczej meczennika za inna prawde nadredaktora Adama(i Ewy w
          jednym)sie konczy i w zwiazku z tym,bedziemy w najblizszym czasie zaskakiwani
          roznymi niespodziewanymi wyczynami.Troche bedzie szkoda,bo to radyjko bylo dla
          mnie edukacyjne;mozna bylo go polecic kazdemu kto chcial miec wyrazny obraz
          tego,czym jest dzialalnosc na szkode Narodu.Amen.
    • jollaa Re: Panie Janiszewski! 01.03.06, 19:20
      Nie słyszałam wypowiedzi p. Janiszewskiego, ale jeżeli zrobił coming out na
      antenie to pogratulować odwagi. Może w innym kraju nie miałoby to wielkiego
      znaczenia, ale u nas nie jest to proste.
      Nie wiem kto wypisuje te napastliwe teksty na Forum Tok Fm, mam wrażenie że
      zostało one opanowane przez frustratów i MW.
      Panu Jakubowi życzę powodzenia.
      • Gość: Jędras Re: Panie Janiszewski! IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 19:42
        Ludzie !! To wyznanie na antenie to zabieg marketingowy - auto PR w wydaniu
        maso. Nie róbcie z niego bohatera.
        • Gość: jotka42 Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 01:02
          I tak dobrze, ze na tym forum niee pojawiła się pewność, że jest Pan
          Żydem.Jakaś w końcu nowość. Forum bez Żyda!!Tak prawdę mówiąc, to radio, od
          kiedy postanowiło być opiniotwórcze, to zrobiło się nudne. Po co mam caly dzień
          sluchać o tym co i tak przeczytałam w GW. Kiedy dopuszczaliście do glosu
          tzw.prawdziwych polakow, czyli jak ja mówię polakostwo, to bylo ciekawiej. Tak
          mi się w życiu ułożylo , że nie znałam żadnego antysemity[albo nie śmiał się w
          mojej obecności ujawniać], moje dzieci twierdziły , na podstawie swoich
          doświadczeń, ze jesteśmy cholernymi antysemitami. No i ostatnio czytałam
          fforum. ktorego juz tu nie widzę na temat audycji, której nie słucham[ nie ta
          pora]O nas i o innych czy jakoś to tam brzmialo. I przeczytałam [ po co?] ze
          sto listów. I każdy był pelen nienawiści. Wyłączyłam się w pewnym momencie, bo
          myślalam, że taka ilość nienawiści, ze strony moich rodaków i braci w
          CHRYSTUSIE uszkodzi mnie.Wychowałam się w innej epoce. Moja rodzina naprawdę
          osobiście znała Żydów. I nigdy nie usłyszałam złego słowa. Ja też osobiście
          znam i kocham[ niestety bez wzajemności, i to z mojej winy] najwspanialszego na
          Świecie człowieka, INKĘ.
          • Gość: MichnicCaritasEst Re: Panie Janiszewski! IP: 87.206.212.* 02.03.06, 10:37
            Droga Jotko moze i przeczytałaś te kilkadziesiąt postów a nawet jak sie okazuje
            rozmnożyły sie do stu.A ani na jotkę nie zrozumiałaś. Jeśli zrozumiałabyś
            cokolwiek nie wypisywałabyć bredni o urojonej nienawiści którą jakoby
            zawierają. Zawierają tylko dość spokojne i wyważone w formie konstatacje faktów
            i przykłady konkretnych zachowań. Czyżby i fakty były antysemickie? Moze tak
            bez gołosłownych i śmiertelnie już nudnych frazesów o "Nienawisci" jeden jej
            przykład?. Aby nieco pomóc twojej nizbyt lotnej percepcji służe pomocą:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=34641492&v=2&s=0
          • grzegorz-adam4 Re: Panie Janiszewski! 02.03.06, 10:58
            BRAWO!!!!!!!!!!
            Nigdy jakos specjalnie nie przepadałem za Panem ale teraz nabrałem szacunku dla
            Pana. Gratuluję odwagi.
            • srul Re: Panie Janiszewski! 02.03.06, 11:09
              jak czytam te bzdety o jakiejś domniemanej odwadze Janiszewskiego to
              zastanawiam sie poważnie czy to na serio czy dla jaj. Tylko kompletny idiota
              słuchajac tego typa choćtraz mógłby mieć watpliwosci co do jego orientacji
              seksualnej. Demonstrował ją na każdym kroku, tylko trudno w takim razie uznać
              jego wywody za obiektywne czy choćby zdrowe, to tak jakby hiszpański torreador
              opisywał nam uroki, walory moralne i "normalność" corridy. Odwagą na antenie
              Tokełe fm byłaby deklaracja -jestem polakiem i do tego, wstyd sie
              przyznać ,katolikiem.
      • posik Re: Panie Janiszewski! 03.03.06, 20:13
        Jakub na pewno ma powodzenie w określonych sferach. Większego nie potrzebuje bo
        kartofle zacznie gubić ;-)
    • Gość: moherowa babcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Loki Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:21
        Z malym gosciem niedzielnym pogadaj sobie o Jaroslawie Kaczynskim, bp. Juliuszu
        Petzu i prałacie Henryku Jankowskim - ukrywaja swoje sklonnosci, nie
        maja "partnerów" (jak pisze "Medrzec") i "ROBIA SWOJE". Gratuluje dobrego
        samopoczucia.
        • Gość: mocherowa babcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: dudi Re: Panie Janiszewski! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 02.03.06, 11:25
            problemem p.Janiszewskiego nie jest to, że jest
            gejem ,ale to że jest bardzo kiepskim dziennikarzem
            z zaściankową umysłowością i strasznymi kompleksami,
            które cały czas wychodzą na antenie
          • Gość: Loki Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:34
            Nieustające gratulacje dobrego samopoczucia. Znajdź sobie lepszego spowiednika
            babciu, który pochyli sie nad twoim problemem i cię ubogaci.
            • Gość: wyszedłem z kibla Re: Panie Janiszewski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:30
              Właśnie się wysrałem. Czy może TOK FM jest zainteresowane ogłoszeniem na
              antenie tej wiadomości? (Niech Nas... pardon, Niech Mnie zobacza).
              • Gość: toperz Re: Panie Janiszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:01
                Gratulacje ! Cudownie jest się wypróżnić.Tylko nie opisuj tego GÓWNA bo Cię
                nazwą homofobem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka