Gość: frex IP: *.dialup.vol.cz 11.05.06, 23:36 Extra pointe ma ten tekst O pomniku w stylu czeskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mark.parker Re: Krótka historia czeskiego plastiku 12.05.06, 07:15 Wierzejski wyśle weszpolaczków z pałkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Krótka historia czeskiego plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:03 Tak powstała ich najważniejsza płyta "Egon Bondy's Happy Hearts Club Banned" ("Zakazany Klub Szczęśliwych Serc Egona Bondego" - nawiązanie do beatlesowskiej "Sgt. Pepper's Happy Hearts Club Banned"). Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszszcz Bardzo sorry fanow Beatles 13.05.06, 03:21 Tak zasugerowalem sie tytulem "plastikowym", ze niewybaczalny blad popelnilem powolujac sie na plyte The Batles. Oczywiscie powinno byc: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band . Pozdrawiam, Mariusz Szczygiel, tymczasowo w Pradze Odpowiedz Link Zgłoś
olabu Re: Bardzo sorry fanow Beatles 15.05.06, 08:53 Fanowie na pewno Ci to forgiwują. Gratulejszyn artykułu, bardzo go polajkowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Bardzo sorry fanow Beatles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:02 Chyba "fani" i "forgive"??????? Odpowiedz Link Zgłoś
olabu Re: Bardzo sorry fanow Beatles 15.05.06, 10:19 Naprawde?????? Forgive me wszyscy patologicznie poważni. I bardzo sorry wszystkich z endingiem "i" w nominatiwie plural. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Bardzo sorry fanow Beatles IP: *.ztpnet.pl 15.05.06, 11:23 A ja jestem bardzo hepi, że co prawda z opóźnieniem ale przeczytałem tekst. On mi oczeń ponrawiłsia. Czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Bardzo sorry fanow Beatles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:29 A mi się wydaje, że tu jest coraz więcej forumowiczów nie umiejących posługiwać się językiem polskim. Rzeczywiście - wasze wypowiedzi są zabawne. Ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś