tuhanka 15.01.03, 16:26 Zaczęłam myśleć nad sondą na temat najlepszych i najgorszych audycji. Potrzebuję małego wsparcia. Pomóżcie mi odtworzyć, kto i jakie audycje ma w ciągu tygodnia w godzinach od 2 do 4 w nocy? Nie chciałabym nikogo pominąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg F. Re: Pytanie do nocnych marków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.03, 16:32 tuhanka napisała: > Zaczęłam myśleć nad sondą na temat najlepszych i najgorszych audycji. > Potrzebuję małego wsparcia. Pomóżcie mi odtworzyć, kto i jakie audycje ma w > ciągu tygodnia w godzinach od 2 do 4 w nocy? Nie chciałabym nikogo pominąć... Proszę bardzo: Poniedziałek – Janusz Deblessem (Gitarą i piórem), z wyjątkiem II poniedziałku m–ca (Wojciech Ossowski i muzyka folkowa) Wtorek – Barbara Podmiotko, z wyjątkiem II wtorku m–ca (Jerzy Kordowicz i el– muzyka) Środa – Janusz Kosiński (Odkurzone przeboje) Czwartek – Piotr Klatt i polska muzyka rockowa (czasem zastępuje go Mariusz Owczarek) Piątek – na przemian Piotr Stelmach (Pastelowy Świat Rocka) i Tomasz Żąda. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Pytanie do nocnych marków 15.01.03, 16:41 Dzięki :)) Tego mi było trzeba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_bu Re: Pytanie do nocnych marków IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 16.01.03, 20:35 Pomimo że nie jest to audycja skierowana bezpośrednio do mnie, to jednak słucham jej dość regularnie. RadioTrack - 0.00-3.00 z piątku na sobotę w PR 1. Audycja dla kierowców ciężarówek. Odpowiedz Link Zgłoś