Gość: vivi IP: proxy / *.crowley.pl 16.01.03, 02:08 czy mówi się tu czasem o innym radiu niż Trójka? może utwórzcie sobie osobne forum, bo ostatnimi czasy nie ma tu po co wchodzić vivi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obi Re: INNE radio... IP: *.icpnet.pl 16.01.03, 11:04 Gość portalu: vivi napisał(a): > czy mówi się tu czasem o innym radiu niż Trójka? może utwórzcie sobie osobne > forum, bo ostatnimi czasy nie ma tu po co wchodzić > vivi Przymusu nie ma... A skoro wielu tu interesuje temat Trójki/trUjki, to cóż na to poradzisz? Jeśli masz ciekawy temat dotyczący innych rozgłośni radiowych, o którym możnaby podyskutować - nie widzę problemu, aby go tu nie poruszyć. Takie tematy były: Radiostacja, Eska, zresztą wystarczy przejrzeć wątki. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: INNE radio... IP: 217.197.165.* 16.01.03, 11:59 Prawdopodobnie Trojka ma (miala) sporo sluchaczy rozczarowanych zmianami w niej i korzystajacymi z sieci. To dobrze swiadczy o jej bylym tzw. targecie. Czynienie z tego zarzutu nie swiadczy natomiast zbyt dobrze o stawiajacym go. Znanym zreszta na tym forum z licznych postow na temat innych rozglosni. A moze po prostu inne rozglosnie sa tak fajowskie, ze nie ma o czym pisac? Chyba tak jest, bo dla mnie np. RDST stala sie tak fajowska, ze nie mam juz o czym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: INNE radio... 16.01.03, 13:01 Ja slucham jedynki, a BISA nie moge bo u nas nie ma nadajnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kato Re: INNE radio... IP: *.chello.pl 16.01.03, 15:14 kicior99 napisa?: > Ja slucham jedynki, a BISA nie moge bo u nas nie ma nadajnika. Wydaje Ci sie, ze nie sluchasz, czy ze nie ma nadajnika?:) Odpowiedz Link Zgłoś