Dodaj do ulubionych

Johnny Depp pirat nad piratami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:30
Johnny Depp jest zajefajny świetny aktor
Obserwuj wątek
    • zsa-zsa Re: Johnny Depp pirat nad piratami 21.07.06, 00:30
      Film jest typowo rozrywkowy,
      efekty specjalne doskonale,
      Johnny bardzo zabawny,
      Keira fatalna.
      • Gość: Kalor Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.07.06, 00:54
        > Keira fatalna.

Czepiasz sie:P
    • Gość: turtl Depp to najlepszy aktor naszych czasów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 01:43
      Talent tak wielki, że aż niesie skojarzenie z diabelską sztuczką..
      • Gość: szwet14 Re: Depp to najlepszy aktor naszych czasów... IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 21.07.06, 02:15
        Cyrograf lezy pewnie gdzies w szufladzie na "bezludnej wyspie".
    • Gość: ls Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.07.06, 06:25
      co to za bzdury? po pierwsze nieprawda, ze film zostal zjechany przez krytykow,
      bo wedlug www.rottentomatoes.com dostal wiecej niz 50% pozytywnych opinii, co
      moze nie jest rewelacja ale napewno nie porazka. po drugie tekst o nastawieniu
      wytworni na porazke pan redaktor wyciagnal sobie z glowy, albo po prostu nie
      rozumie angielskiego. oni liczyli na ooogromne zyski, o czym zreszla mowili na
      konferencji prasowej. moze nie na rekord, ktory padl, to rzeczywiscie przeszlo
      ich oczekiwania, ale nikt nie spodziewal sie strat.
      • Gość: Fiq Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.07.06, 06:51
        W jenym z pierwszych akapitów recenzji dowiadujemy się, że 3 część jest już
        nakręcona i będzie pokazana za roku, kilka wierszy później za to, autor pisze,
        że Deep ma się pokazać również w 3 przygotowywanej części:), to jak jest w końcu
        z tą 3 częścią:)?
        • Gość: autor, autor Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.winfor.pl 21.07.06, 11:32
          tam nie o Deepie mowa tylko o Richardsie
    • Gość: rs232 i znowu o gejach? IP: *.euro-net.pl 21.07.06, 07:01
      Nawet w tekstach o tym filmie musicie promować zboczenia?
      • Gość: ojej Re: i znowu o gejach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:27
        Powiedz o tym braciom K.
        W koncu to Twoi tatowie...
    • Gość: ortografia Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: .1.* / 195.136.109.* 21.07.06, 08:46
      z resztą czy zresztą? a może zresztom?
    • Gość: vortex21 Widziałem - nudy, nudy i raz jeszcze nudy ... IP: *.server.ntli.net 21.07.06, 09:02
      Film kategorii D podoba się masom.
      • Gość: P.S.J. Re: Widziałem - nudy, nudy i raz jeszcze nudy ... IP: *.itpp.pl 21.07.06, 09:41
        ...albowiem prawdziwi znawcy w wakacje miedzy jedną porcją lodów a drugą
        oglądają wyłacznie Bergmanna.

Poszedłbys, chłopcze, do teatru (tylko w wakacje trudno, zostają festiwale), a
        nie tracił w ogóle czas na taką jarmarczną rozrywkę jak kino.
    • Gość: bottle of rum Kawałek dobrej rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:37
      Nie rozumiem, skąd te zastrzeżenia, że film nudny, cienki itp. Przecież idąc na
      taki film nie oczekujemy kina w stylu Bergmana. Ten film ma bawić i to robi. Nie
      udaje, że jest czymś więcej. Siedzę w pracy po nieprzespanej nocy (seans
      zakończył się około 3:00) i uważam, że było warto :-)
    • Gość: Radko Anne Bonny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 09:37
      Anne Bonny nigdy nie została stracona, sąd ułaskawił ją z powodu ciąży.
      Proponuje Autorowi tego skądinąd dobrego artykułu uważniejsze wczytywanie się w
      historię, która ma to do siebie, że zmienić się nie da.
      • Gość: bl Re: Anne Bonny IP: 212.160.138.* 21.07.06, 09:58
        w dodatku nie była Szkotką - jej rodzice pochodzili z Irlandii a mieszkali w
        Karolinie.
    • Gość: fAN Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 21.07.06, 10:08
      Bylem, szedłem z nadzieją, zabrałem znajomych, których chciałem zarazić
      fantastycznymi obrazami Piratów - STRACIŁEM TYLKO CZAS, LICZĘ ŻE PRZYJACIELE MI
      WYBACZĄ ;(
      • Gość: elv Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: 192.193.245.* 21.07.06, 11:16
        zgadzam sie w zupełnosci- nie warto na ten film iść! całe szczęście, ze:
        1/ bilety miałam za free
        2/ nie musiałam tego oglądać dopiero po północy

nie wiem czym się ci amerykanie tak zachwycają...
    • Gość: Maciek Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:14
      Jeżeli ktoś ma 2,5 godziny czasu by popatrzyć na biegających bez sensu
      piratów,oraz by po tym czasie dowiedzieć sie, że ( tak jak w matrixie)
      konieczne bedzie oglądnięcie trzeciej części (bo druga nic nie wyjaśnia i
      niczym sensownym sie nie konczy) to polecam. Nie polecam oglądać filmu późną
      porą bo można w pewnym momencie usnąć.
      • Gość: elv Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: 192.193.245.* 21.07.06, 11:17
        próbowałam usnąć, ale na Bemowie za głosno ten film puszczali :(((
      • Gość: ucho Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: 212.244.184.* 21.07.06, 22:11
        O włąsnie to, poczułem się cytrynką :/
    • Gość: Robert Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.zus.pl 21.07.06, 11:36
      Johnny Depp w duecie z Al Pacino w filmie "Donnie Brasco" był najlepszy.
      • Gość: Black Dog Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:37
        co zawiera skrzynia umarlaka?
        • michaelrym Defoe i piraci 21.07.06, 12:11
          Dziennikarz troche nie zbadal sprawy... Ksiazka "kapitana Johnsona" o piratach
          zostala napisana przez Daniela Defoe. Defoe pisal wiele rzeczy pod
          pseudonimami, pracowal jako tzw zawodowy pamfleciarz. Wiele z opowiesci w tej
          ksiazce jest z tzw pierwszej reki - Defoe odwiedzal piratow w wiezieniu i
          przeprowadzal z nimi wywiady. Goraco polecam te ksiazke - fascynujaca lektura,
          nie wiem tylko czy dostepna po polsku.
    • Gość: emigrant jedynka swietna dwojka niebardzo :( IP: 86.41.170.* 21.07.06, 12:07
      Jedynka bardzo mi sie podobala. Widzialem dwojke w kinie (zeby nie bylo ze z
      jakiejs kopii kopii nagrywanej kamera). Osobiscie nie wyszedlem z kina
      zadowolony. Jest kilka gagow (nieumarla malpa :) ) ale w wiekszosci sa to echa
      zartow z 1 czesci. Depp, coz osobiscie wydaje mi sie, ze gra jaby byl zmeczony.
      Az sie boje 3 czesci. Film jest przydlugawy wprowadza kilka nowych postaci ale
      ich nie rozwija. Pamietacie 'najdluzsza scene poscigu samochodowego' z drugiego
      matriksa? tu mamy 'najdluzsza scene walki na miecze w kazdy-na-kazdego'... po 2
      minutach jest nudne i tyle.
      Ogolnie nie jest to film ktory chcialoby sie obejrzec jeszcze raz :(
    • Gość: dread film swietny. bylem o północy. 8/10 IP: *.iplan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:49
      polecam każdemu
    • Gość: ~chelsea~ Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:32
      Depp przeszedł samego siebie w Piratach ale jedynak jest troche lepsza od dwójki
    • Gość: higa Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.aster.pl 21.07.06, 14:38
      nie ogladalam piratów - ale dla mnie do tej pory najlepszą rolą Deepa jest
      Donnie Brasco - agent (Joe Pistone) wtapiający się w mafijne środowisko.
      rewelacyjny jest też tam Al Pacino jako mafioso Lefty. Uwielbiam ten film -
      mogę go ogladać ile razy TV da.
    • Gość: pipi slaba druga czesc... IP: *.mynow.co.uk 21.07.06, 15:24
      Druga czesc jednak nie dorownuje pierszej, nie jest tak smieszna, troche nudnawa
      akcja, a efekty specjalne jak w kazdym innym wysokobudzetowym filmie. Johnny
      jest jak zwykla swietny ale juz Keira potrafi zrobic tylko dwa grymasy. Nawet
      muzyka bardzo typowa(czyt.malo orginalna czy odkrywacza). Ja czekalam na ten
      filma i zawiodlam sie. Na 3 czesc juz nie czekam.
    • gekon1979 ciekawe co bedzie w 3 czesci 21.07.06, 15:40

• pixelpainter Odwiedz www.gs-arts.nl 21.07.06, 15:43
    • Gość: Tashunca Re: Dlaczego w naszym kraju nie tłumaczy się IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 16:22
    • Gość: Tashunka Re: Dlaczego w naszym kraju nie tłumaczy się IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 16:24
      obcojęzycznych nazwisk? Jack Sparrow to polsku Jacek Wróbel, nie brzmi to już
      tak podniecająco i zajefajnie, co nie dziołszki?

P.S. Jack to nie Jacek, rzecz oczywista, ale było mi najbliżęj.
      • umeko Re: Dlaczego w naszym kraju nie tłumaczy się 21.07.06, 17:08
        Film pobil rekordy ogladalnosci w USA. Krytycy sobie moga krecic nosem, film
        zarobil i jeszcze zarobi ogromna kase, napuszeni wszechwiedzacy eksperci
        pomylili sie. Piraci to nie jest ambitne kino, to jest po prostu fajna bajka,
        ktora podoba sie ludziom. I to wystarczy!
        Moim zdaniem pierwsza czesc byla bardziej oryginalna, choc druga tez miala cos w
        sobie ;o) Nie przypadly mi do gustu jedynie potwory ktore zamiast straszyc,
        budzily obrzydzenie...
        • p.s.j Re: Dlaczego w naszym kraju nie tłumaczy się 21.07.06, 21:06
          "Johnny Depp TO Jasiek Wróbel
          w:
          Piraci Karaibianów Dwa: Skrzynka Martwego Człowieka
          nadchodzi wkrótce"
    • Gość: S Re: Johnny Depp pirat nad piratami IP: *.netburg.pl 21.07.06, 17:05
      A mnie Depp najbardziej sie podobal w "Arizona Dream" :)
    • izabcia1 Re: Johnny Depp pirat nad piratami 23.07.06, 23:40
      Wyjeb.... aktor najlepszy pirat.Johnny jest extra!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka