Gość: arahat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:10 myslalem ze chodzi o nasze łzeelity polityczne z lewa i prawa a tu cos narescie normalnego -owce.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Najmądrzejsza owca z całej wsi 24.07.06, 20:25 Gość portalu: arahat napisał(a): > myslalem ze chodzi o nasze łzeelity polityczne z lewa i prawa a tu cos > narescie normalnego -owce.. *********************************** Druga część ma być o kartoflach. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Najmądrzejsza owca z całej wsi 24.07.06, 20:30 Jestem w połowie, nie wiem, czy skończę. Niczym mnie nie powaliło, a to owcze filozofowanie cholernie przypomina miejscami Whartona i insze Coelha. Ale kilka fragmentów zdecydowanie zabawnych. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zora Błędy w recenzji - wstyd!!! IP: 83.168.106.* 25.07.06, 17:51 Sir Ritchfield nie powraca z wędrówki, bo nigdzie nie odchodził. To jego brat- bliźniak, Melmoth Wędrowiec powraca z podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Najmądrzejsza owca z całej wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:51 Jak dla mnie ździebko przereklamowane. Czyta się ciężko i mozolnie. Po 50 stronach zrezygnowałem... Odpowiedz Link Zgłoś