Gość: Igloo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:37 Fajnie :) -- zespół akordeonistów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ricofederico MTV jest juz na "wylocie" 31.07.06, 06:23 MTV sie konczy w tempie ekspressowym:) No i dobrze. Lepiej szukac i wybierac w internecie niz dac sie po prostu bezwolnie oglupiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman_gay_love Tak dziś juz sami murzyni tam i daro czy ktos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:16 żadnej fajnej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżandżarandża hello steve blame here from myv news IP: 80.48.173.* 31.07.06, 06:26 albo paul king Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ktosik Re: Srebrne gody rocka i telewizji IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 31.07.06, 07:18 Ostatni akapit brzmi, jakby byl pisany na zamowienie youtjuba. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z glowki a co polska stworzyla? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 31.07.06, 07:28 a co wasz gowniay kraj z gowniaymi ludzmi stworzyl? mase jebkow internetowych ktorzy sa dumni ze znaja mape swiata i moga na niej pokazac usa, a amerykanie maja i mape i polske w dupie, za to tworza swiat, hi, hi, nie jestem polakiem od 25 lat i jestem dumny z tego faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: a co polska stworzyla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:53 > hi, hi, nie jestem polakiem od 25 lat i jestem dumny z tego faktu Też się z tego cieszę, jednego idioty mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Spoko,my tez jestesmy dumni ze nie jestes Polakiem IP: *.crowley.pl 31.07.06, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka MTV - super telewizja IP: *.chello.pl 31.07.06, 07:55 Ja się wychowałam na MTV i uważam, że kiedyś była to świetna telewizja, super rozrywka dla młodych. Teraz trochę nie podoba mi się forma programu, czyli milion reality show, randki w tv ( i to nie tylko z potencjalnymi kandydatkami na dziewczyny, tylko też z ich mamami :/). Mało jest muzyki w stosunku do innych rzeczy nadawanych w MTV. No, ale może takie są wymagania rynku młodzego...nie wiem, ale mój sentyment do MTV zawsze zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv to byla kiedys fajna stacja IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 31.07.06, 08:17 teraz tam wiecej jakis glupich programow, szkoda czasu qszy.ovh.org/galaxy/register.php?id=648 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondymka Lubiem tom stacje ,bo jest cool jejeje . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:18 W Polsce to my stworzylim Leppera i Radio Maryja co daje nam przeboje ,a nasz kraj pnie się w rankingach super mocarstw . Nie mamy Poloneza ,ale nas sąsiędzi mają Skodę i za to ich kochamy jejejeje . Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Srebrne gody rocka i telewizji 31.07.06, 10:04 Drazni mnie jezyk, drazni mnie muzyka, MTV kojazy mi sie z reklamami POPa Heyi... Supercoolerskie megaczaderskie odjechane i wyloozwane spoko ziom. Chociaz czasem na niemieckiej czy Base mozna trafic cos ciekawego. Polska MTV za bardzo przypomina rower blazeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Już praktycznie nie oglądam MTV IP: *.crowley.pl 31.07.06, 10:41 Kiedyś MTV grało u mnie praktycznie na okrągło. Było dużo muzyki i nawet reklamy nie przeszkadzały. Teraz nie ma muzyki, są za to idiotyczne programy. Jedynie VH1 ratuje sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myimmortal Re: Już praktycznie nie oglądam MTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:39 zgadzam się. MTV upadło, aż się niedobrze robi od tych wszystkich programów typu "Penetratorzy","Date my mom", "MTV Dismissed" i tysiąc innych gówien, w których słit, pewne siebie laski liżą się z gościem po pierwszych 20 minutach spotkania. Muzyka stanowi niewielki procent całego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek MTV już nie ma! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:12 Zgadza się - MTV (zwłaszcza polskie) NIE jest już stacją muzyczną. Trzeba szukać innych stacji z muzyką czy to w kablówkach, czy też via sat. Szkoda tylko, że w tak głupi i prymitywny sposób kończy się epoka MTV, jako kultowej i po prostu dobrej stacji muzycznej. Gdyby tak cofnięto się do grafiki i oprawy muzycznej stacji z lat poprzednich + dodało kilka playlist dla każdego a seriale wywaliło do innej stacji (np. nowej MTV2), to można by jeszcze uratować choć trochę legendy. P.S. Na koniec dodam jeszcze, że nie tak dawno, przy logo polskiego MTV pojawiały się napisy, które... zasłaniały 25% ekranu. Ewidentnie świadczy to o wyjątkowej miernocie polskiego zespołu stacji, co na pewno nie wróży nic dobrego na przyszłość... . Żegnaj MTV! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: MTV już nie ma! 31.07.06, 13:18 niestety, tak. Pamietam Mtv z czasów Real World I...kiedyś byli pozytywnie opiniotwórzy, teraz ilosć idiotyzmów pokazywanych w tej stacji ODSTRASZA! To tak jak z naszą "Machiną" niby ta sama a jednak gorsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb stara grafika mtv IP: *.crowley.pl 31.07.06, 16:44 heh, a pamiętacie stare, kolorowe napisy z tytułami piosenek, które trwały niezmienione przez wiele wiele lat? na początku były w ogóle nagrywane na taśmę razem z teledyskiem, z czasem taka kopia zostawała jedyną kopią teledysku i dzięki temu można teraz na VH1 czasem utrafić jeszcze te napisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczekk old & fashion IP: 213.25.181.* 31.07.06, 13:34 stare modne i dobre Mtv...jedyne źródło teledysków tych czasów...mam tyle lat co ono...kiedyś dawało radość teledysków, mody, nowości, kultu muzyki, tworzyło nowe trendy... dzis tylko i wyłącznie odrazę...to raczej soapoperowy shit niż kanał muzyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!v to jest lepsze!!!!!!!!!!!!! IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 31.07.06, 14:04 qszy.ovh.org/galaxy/register.php?id=648 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarek Srebrne gody rocka i telewizji IP: *.bochnia.pl 26.08.06, 09:35 Chciałam zwrócić uwagę, że forma "tantiemów" jest nieprawidłowa (choć niestety zauważam ją coraz częściej, także w "Gazecie"). Powinno być tantiem (bo w mianowniku liczby pojedynczej - tantiema). Odpowiedz Link Zgłoś