Dodaj do ulubionych

jedno jest pewne

IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 19:01
jak juz ruszy czat-to wszyscy frustraci ruszą do boju,w tym sensie to bedzie sukces.a ja troche dziwie sie jak w firmie dzialajacej w stylu AMWAY to jest mozliwe
Obserwuj wątek
    • Gość: uff Re: jedno jest pewne IP: *.gazeta.pl 20.02.01, 20:31
      Co to znaczy w firmie działającej w stylu Amway? Jak widać, pracuję w Gazecie, ale nie zauważyłem, byśmy pracowali na zasadach �piramidy�. Myślisz, że jeden redaktor ma za zadanie wciągnąć trzech redaktorów i za to dostaje premię? Gratuluję wyobraźni... Ale to by była gazeta... Ewenement w skali światowej...
      • Gość: kes Re: jedno jest pewne IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 23:57
        uff------nie bądx tępy---ja myślę o zamordyzmie w stylu amway-if you know what I mean
        • Gość: uff Re: jedno jest pewne IP: *.gazeta.pl 21.02.01, 02:14
          dużo wiesz o Amwayu. Wyznawca?
          I dużo o Gazecie. Tak ci się przynajmniej zdaje.
          Ja tam na mojej mordzie żadnej łapy nie czuję...
          • Gość: egon Re: jedno jest pewne IP: 62.179.4.* 21.02.01, 11:08
            Na mordzie nie czujesz. Przyznaj, ze tu chodzi o rejon ponizej pepka.
            • Gość: uff Re: jedno jest pewne IP: *.gazeta.pl 21.02.01, 12:41
              Sugerujesz, ze pracują tu zboczeńcy? Ciekawa, �Nie� na pewno to chętnie opublikuje
              • Gość: kes Re: jedno jest pewne IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.02.01, 13:04
                uff-----ty sie lepiej zastanów dlaczego świetni dziennikarze z gazety odchodzą-z czego nie wynika,że swietni inni nie zostają-ale powtarzam:świetni odchodzą.no jak myślisz-dlaczego.ano dlatego,że im nie odpowiada jednoosobowe wladztwo heleny luczywo i takie-jak to nazwać..-oswiecone trzymanie za mordeczki.a jak nie wiesz co to znaczy,to znaczy ze sie jeszcze dowiesz.
                • Gość: kes Re: jedno jest pewne IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.02.01, 13:08
                  a "amway"--to byl skrót myslowy,na eufemistyczne opisanie tego oto zjawiska z czerskiej:korporacyjny wyzysk dziennikarzy+brak poszanowania dla ich dorobku:chcesz pan sobie odejsc?-to idź pan sobie-mamy setki innych wyrobników. ty to rozumiesz?-ty sie lepiej przyjrzyj oczom kolegów,ich samodzielności.albo lepiej po prostu malo znanej ci moze c e n z u r z e w gazecie.qrcze-czy ty ślepy jestes?
                  • Gość: Leon Re: jedno jest pewne IP: *.gazeta.pl 21.02.01, 13:13
                    Jakiej cenzurze? Cenzuruje tu kolegę ktoś? Bzdury kolega pisze i nie dość że nikt tego nie cenzuruje to jeszcze nie wiedzieć czemu komuś chce się to komentować :o
                    • Gość: kes Re: jedno jest pewne IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.02.01, 13:15
                      leon leon ---nie udawaj ze nie kumasz
                  • Gość: kes Re: jedno jest pewne IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.02.01, 13:14
                    sorry za 3 post ale:jak sie domyslasz:nigdy nie bylem dziennikarzem w wyborczej-ale mam tam wielu kol/przyjaciól+
                    często bywam na czerskiej.ja naprawde kolego wiem co mówię.no moze nie kolego,uff
                    • Gość: uff Re: jedno jest pewne IP: *.gazeta.pl 21.02.01, 13:53
                      Lubie takich wszechwiedzących. Ale wiadomo, kazdy Polak świetnie zna się na medycynie, edukacji i dziennikarstwie...
                      Najlepsi z gazety nie odchodzą, bo by stracili kupę kasy. Odchodzą ci, co są sfrustrowani, bo tej kasy nie dostali...
                      Ale kes wie najlepiej, kes słucha, kes widzi, kes zna powiązania. Ach, ta nieśmiertelna spiskowa teoria dziejów...
                      Żegnam, bo mi sie znudziło gadać z frustratami
    • Gość: kes Re: jedno jest pewne IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.02.01, 22:26
      UFF-------nic nie wien o tym że kazdy polak swietnie zna sie na medycynie.no.nie rozmawiaj ze mna wytrychami i skrotami myślowymi z magla.
      a co do kasy...
      no wlaśnie --trzeba tej tzw. chwili szaleństwa zeby odejsc nie patrząc na kase. BTW: a o kim ty mówisz mowiac o kasie? że niby w gazecie bdobry dzienn to zarabia taka kase.??? "pogieło" cię???????
      to sobie policz:ile czasu tyrasz na b dobry material śledczy-ile miesiecy ? + ile za to dostajesz?.no i co ci wychodzi z tych wyliczeń?.nie przesadzaj
      ja nie mowie że byli fantastyczni,ale jakoś leski,piotrek najsztub,w miare rozgarniety rakowiecki,no i paru jeszcze innych,o ktorych dopytaj sie -jak nie wiesz -to dali po prostu noge kolego.
      kasę to w gazecie z tego co wiem- a wiem -robi garstka,a jak nie wiesz jak to popytaj sie o numery z blokowaniem sprzedaży akcji gazety ktore dostali dziennikarze "po uważaniu".bo przeciez wiesz ile kto dostal,prawda?
      Styl „amway” oznacza tez taka oto sytuację:napisałem w jednym poście,ze serwer gazeta.pl ma dla crackerów porty otwarte jak drzwi do obory,daję swój adres email nahon@wp.pl i wiesz kto się do mnie zglasza???? Nie admin.Ale jakis porąbany dziennikarz (???) i pisze ze on to się tym nie zajmuje ale chetnie dowie się co to za dziury sa w serwerze....I to jest styl amway:”my w gazecie to wiemy najlepiej!” To niech Hania + kolezanki + koledzy ich nie szaleją potem jak im jakis głupek cracker przewali serwer tylko niech korzystają z sygnału i mozliwości kontaktu bo tak robia zawodowi administratorzy na calym świecie.
      I tym kończymy te ujmująca korespondencję

• Gość: egon Re: jedno jest pewne IP: *.chello.pl 22.02.01, 03:19
        czyli w gazecie fajnie jest?
        .
        czy niefajnie?

bo patrzac na ta emanacje smutku, czyli portal, to przychylalbym sie do tego 2giego.
        ale pewnie sie myle.. (co nie, Uff?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka