Dodaj do ulubionych

Nowa "Trójka" Skowrońskiego

IP: 147.62.42.* 06.09.06, 19:10
no to brzmi dosc sensownie, zobaczymy czy na pewno sie zdetargetuja. I
blagam, dzingle...
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.5.15.vie.surfer.at 06.09.06, 19:21
      Mam nadzieje ze to koniec radia zet-bis.Stara trojko wracaj!!!
    • Gość: Ania vel vampire Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.mlyniec.gda.pl 07.09.06, 01:33
      Mam nadzieję ,ze nie znknie Piotr Kosiński i Janusz Kosiński ze swoimi
      autorskimi audycjami .I pytanie czy w sobotę bedzie na Atenie Piotr
      Kaczkowski ..jak to w PTPR było :)?
    • Gość: lugoshi Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:50
      Zmiany :

-Zlikwidowac : podklad muzyczny w serwisach oraz koszmarne dzingle. Gdzie sa
      te "klasyczne" ?

-Ograniczyc role SMS-ow i glupawych konkursow.

-Powinno wrocic:
      codzienne " W tonacji Trójki" o godz 12.00-13.00 oraz
      radiomann w sobotnie przedpołudnia.

Niech szanowna komisja poslucha jak gra radio kraków ( rano Peter Gabriel,
      Mick Jagger, Radiohead) aż sie chce wstawac ;-)

Moze Teatrzyk zielone OKO ? albo "Nie tylko dla orłów " ?

....sluchalem Offoteke całkiem całkiem ....

To moze byc dobry rok !

• ewe22 Nowa "Trójka" Skowrońskiego 07.09.06, 09:16
      Ja chcę Pawła Kostrzewę!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ;) Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:32
      a ja nie chcę Kostrzewy!
    • Gość: Jurgen Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:17
      Jakos nigdy Skowronski mi sie nie podobal, ale brzmi calkiem, calkiem... Zobaczymy. To ja chce "Powtorke z rozrywki" o jakiejs normalnej porze!
    • Gość: Mikuś Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:51
      Właśnie, ok.
      Może zacznę słuchać znowu. Słuchałem przez dwadzieścia parę lat, ale jak nie
      zniknie podkład muzyczny w serwisach i inne "głupawe" pomysły, wprowadzone za
      Laskowskiego, to dziękuję.
      Zyczę powodzenia, choć będzie trudno- komercja.
    • Gość: amator Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 11:49
      Faktycznie, plany rozsądne. Oby się udało. Zgadzam się, że powtórka z rozrywki
      mogła by być wcześniej /kiedyś była po 13.00 :-)/. No i więcej jazzu a mniej
      hip hopu, proszę...

www.takagaleria.com.pl/
    • arriba Nowa "Trójka" Skowrońskiego 07.09.06, 12:42
      Też chce Kostrzewy, odkąd wybył do 1nki nie słucham 3jki.
    • Gość: Łukasz Adamowski Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: 213.25.129.* 07.09.06, 12:52
      Pomijając fakt, że pan dyrektor stosuje dziwne metafory, to też uważam, że
      brzmi to optymistycznie. Z drugiej strony to trochę obawiam się, bo wolność
      należy złożyć we właściwe ręce. Nadmiar wolności w rękach nieodpowiedzialnego
      redaktora może zaowocować negatywnie dla stacji. Dlatego chętnie pozbył bym się
      wszystkich redaktorów sformatowanych.
      A poza tym przyłączam się do postulatu o zniesienie sformatowanych dżingli i
      przywrócenie starych. A może pan Skowroński po prostu nie wie, o jakie dżingle
      chodzi, bo sam mówił, że aż tak starej Trójki jak przed zmianami to nie
      słuchał? A szkoda...
      I chcę "Powtórkę Z Rozrywki" o trzynastej trzynaście! :]
    • Gość: ewa Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.pai.net.pl 07.09.06, 14:19
      mniej Szydłowskiej, błagam!

"Czarny piątek" jest ok.
    • Gość: mwi Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: 157.25.164.* 07.09.06, 15:14
      najważniejsze to precz z podkładami muzycznymi w wiadomościach, wywiadach czy
      czasie, kiedy nic się nie dzieje. nie bójmy się ciszy. a może powrót do starego
      logo i nazwy PR3?

mwi
      www.programowanieobiektowe.pl
    • Gość: tylko_smutek Skowroński IP: *.kosa.net.pl 08.09.06, 02:09
      wychował się w komercyjnym Radiu Zet. Radia publicznego raczej nie rozumie.
      Ale kto je dzisiaj rozumie ? Radio publiczne zostało,w sensie programowym,
      skomercjalizowane. I tę komercjalizację większość,zwłaszcza młodych,słuchaczy
      zaakceptowała. Nikt tu np. nie postuluje powrotu muzyki poważnej do "Trójki".
      O słuchowiskach i poezji też się nie pisze.
    • Gość: pod_czterdziestkę Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.astro.uni.torun.pl 08.09.06, 09:50
      Prawda - do pełni szczęścia, czyli dawnego Programu Trzeciego PR brakuje w tych
      planach słuchowisk, muzyki poważnej i w ogóle większej rozpiętości muzycznej.
      Można by wymienić jeszcze parę innych rzeczy łącznie z wysłaniem do wszystkich
      diabłów podkładu pod wiadomościami. Można jednak mieć nadzieję, że te życzenia
      spełnią się w dalszej kolejności, wszak nie od razu Kraków zbudowano. Skoro
      wracają dawni wypróbowani autorzy, to może z nimi powrócą te stare trójkowe
      zwyczaje? Nawet jeśli Skowroński nie pamięta jak było, to oni pamiętają, a
      przecież mają mieć dużo swobody. Pożyjemy - zobaczymy. W każdym razie po latach
      zwątpienia i nawet rozpaczy pojawiła się nadzieja.
    • mondokane Nowa "Trójka" Skowrońskiego 08.09.06, 10:08
      Brzmi naprawdę nieźle! Trzymam kciuki!
    • Gość: Bogdan Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:54
      Brawo!!! Słuchałem dziś od 7:30 do 15:00. Już jest nieźle. Audycje prowadzone
      przez Wojciecha Manna, Marka Niedźwieckiego. Wreszcie dobra, ciekawa muzyka.
      Takiej Trójki znów chce się słuchać.
    • Gość: Mia Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: 80.54.252.* 09.09.06, 15:20
      Jest sobota, więc niemal tydzień z głowy. Muzycznie jakby lepiej. Szydłowskiej
      wcale nie jest mniej :( albo mam do niej nie-szczęście. Moim zdaniem zbyt wiele
      osób z telewizji. To błąd. Audycje z polityką w tle - porażka. Jednostronne, czyli
      USA - to ci dobrzy, Rosjanie popierają terroryzm. No i na deser Cejrowski. Jest
      chyba barwniej, bo częściej mnie szlag trafia i rzucam pilotem. Ale mużycznie
      lepiej :)
    • jowitaa1 Nowa "Trójka" Skowrońskiego 11.09.06, 05:31

stanowczo jestem za przywroceniem Teatrzyku Zielone Oko!!

wiecej sluchowisk!
      Mniej Szydlowskiej; i w ogole zrobic konkurs na nowych prezenterow przed
      mikrofonami.
      Mann jest zmeczony i tak mowi ze ciagle sie boje,ze on zaraz spadnie z krzesla,
      Kaczkowski to najlepszy glos radiowy wiec jest ok no i plus muzyka,tylko niech
      sie tak nie przymila do sluchaczy,ok?

Niedzwiecki z tym jego "dwa oczka w gore ,jedno oczko w dol" jest juz nudny i
      oze trzeba by go zastapic kims innym?? Nie trawie go...

O Kydrynskim napisze innym razem,bo teraz jest pod ochrona ze wzgeledu na
      pogrzeb ojca...

Ale generalnie to Trojka to radio towarzystwa wzajemnej adoracji. Ze wzgledu na
      zasiedzenie tylu osob od stu lat co najmniej,Tak jakby juz nie bylo innych
      ludzi do radia.
      To ma byc radio dynamiczne ,mlode,a nie zasiedziale w swoim wlasnym towarzychu.
      Ten Skowronski nie podoba mi sie ,ale zobaczymy...
    • Gość: robert Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: 165.72.200.* 11.09.06, 17:02
      Jezeli to moze byc lista zyczen, to ja prosze Piotra Kosinskiego w chociaz
      troche bardziej ludzkich godzinach, np. od 23.00. wpiatek wieczorem i tak
      wiekszosc idzie na hulanki i swawole a jak maja sluchac radia to sluchaka
      Eski :)
      no i moze Jerzy Kordowicz, chocby raz w miesiacu ale tez o jakiejs lepszej
      porze a nie w srodku nocy.
      w dzien zobacze jak bedzie, bo do tej pory malo roznilo sie to od innych
      komercyjnych.
      Popieram zdanie z posta gdzie ktos napisal o radiu krakow.
      Bylem na urlopie w okolicach krakowa i bylem szczerze zszokowany co mozna
      uslyszec w radio Krakow w tzw. normalnych godzinach nadawania.
      pozdrawiam
    • oneway9 Nowa "Trójka" Skowrońskiego 12.09.06, 08:58
      jestem b zadowolony, ze takie zmiany nastepuja! pamietam wywiad z Manem, ktory
      mowil jakie radio mu sie marzy i dlaczego takiego nie ma. poprzedniej trojki
      nie bylem w stanie sluchac zarowno prowadzacych jak i sluchaczy uznawalem ze
      analfabetow muzycznych i intelektualnych. mam nadzije, ze polityka nie zmieni
      znow tego radia na szmatlawiec.Panie Skowronski tak trzymac!
    • Gość: michalinakrop Nowa "Trójka" Skowrońskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:21
      A Hanna Giza i Jej "Klub Ludzi Ciekawych Wszystkiego"??????????????
      A nocne rozmowy o książkach???????????????
      A " smaczki"zlikwidowane przez p.Laskowskiego.na które cierpliwie czekali
      rówieśnicy stacji w nadziei przeczekania ??????????

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka