iamtomi 28.10.06, 16:04 No i stało się to faktem. Wszyscy sa zaskoczeni. Jak myślicie co dalej bedzie z RMFem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacie01 Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 28.10.06, 18:58 Myślę, że radio padnie a wraz z nim Tadeusz Sołtys! Sołtys - wypie....!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 28.10.06, 20:50 24/ h na dobę będzie teraz grana niemiecka muzyka ludowa a serwisy będzie czytać Heidi z Helmutem. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 28.10.06, 21:05 Jak pewnie każdy kto ma co najmniej 30 lat pamiętam początki RMF-u, a w zasadzie Radia Małopolska Fun. Potem to radio się zmieniło i teraz nie ma czego żałować, no może za wyjątkiem tego że radio może zostać przeniesione przez nabywcę do Warszawy, chociaż duże studio w Warszawie już ma. Więc i tego nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 28.10.06, 22:51 Radio Muzyka Fun, oj to były czasy.. wszyscy wtedy tego słuchaliśmy, ucząc się do sesji; i te wstawki francuski, wtedy było suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
ducat Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 28.10.06, 22:55 RMF z Warszawy... to będzie koniec świata. A co na Kopcu, przecież tam mają zagospodarowane pomieszczenia specjalnie pod radio, świetne studio nagrań. Siedziba na "najwyższym poziomie" dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 29.10.06, 15:35 ducat napisał: > RMF z Warszawy... to będzie koniec świata. A co na Kopcu, przecież tam mają > zagospodarowane pomieszczenia specjalnie pod radio, świetne studio nagrań. > Siedziba na "najwyższym poziomie" dosłownie. Kopiec kopcem, ale co z ALwernią? Odpowiedz Link Zgłoś
ducat Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 29.10.06, 18:41 Alwernia jest i raczej nie będzie siedzibą RMF-u. Odpowiedz Link Zgłoś
iamtomi Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 29.10.06, 19:24 Czyzby miejsce nowego projektu Stasia Tyczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 30.10.06, 14:08 jaki crap byl, taki i bedzie, jak nie wiekszy. Boje sie ze zlikwiduja RMF classic. Odpowiedz Link Zgłoś
przedwojenny Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 31.10.06, 00:56 Gorzej być nie może, bo poziom dna Rmf osiągnął już wiele lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
maple_leafs Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 07.11.06, 18:15 Ja mam nadzieje ze samo radio na gorsze sie nie zmieni, ale co najwazniejsze, ze w koncu zafunduja sobie porzadny nadajnik w Warszawie. Ten który jest w tej chwili to po prostu zenada. Czysto to lapie moze w polowie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: RMF wchłonięte przez Bauer'a 09.11.06, 13:42 Dla przypomnienia skrot RMF FM na poczatku brzmial Radio Malopolska Fun, a jeszcze wczesniej bylo Fun Radio. Odpowiedz Link Zgłoś