Dodaj do ulubionych

3 strona księżyca.

06.12.06, 00:14
Dzisiaj ponownie audycja "3 strona księżyca", jak dotąd to jedna z
najciekawszych nowych audycji za panowania K. Skowrońskiego.
Obserwuj wątek
    • doncabesa Re: 3 strona księżyca. 06.12.06, 00:25
      Boska muzyka. Rewelacja, rewelacja, rewelacja!!!!! Czy to jest naprawdę
      Trójka???? Patrzę przez okno na księżyc i słucham. I niech tak będzie.
      • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 06.12.06, 14:45
        To była naprawdę niezwykła noc. Może to dobrze, że pełnia jest raz w miesiącu,
        bo pracownik ze mnie dzisiaj żaden.
        Hi, hi, szef też wygląda na zmordowanego, ale nie mam dowodów że to przez
        Trójkę:)
      • trajlajlaj Re: 3 strona księżyca. 07.12.06, 02:37
        Ja też nie śpię gdy jest pełnia.A K.Skowroński jest the best - mój sąsiad z
        Saskiej Kępy.Każdego dnia bierze k.świętą.Pan Bóg mu wynagrodzi - teraz w dzieciach.
    • mh2 Re: 3 strona księżyca. 06.12.06, 20:08
      Właśnie sobie słucham. Szkoda, że raz w miesiącu, gdy tyle dobrego czasu
      antenowego się marnuje.
    • anita444 Re: 3 strona księżyca. 11.12.06, 17:55
      Kolejny raz przesłuchałam obu nagranych audycji. I jestem pod coraz większym
      wrażeniem. Zgadzam się z opinią, że jest to jedna z najciekawszych nowych
      audycji od 'wejścia' Krzysztofa Skowrońskiego, jeśli nawet nie najciekawsza.
      Nowa muzyka, przynajmniej jak dla mnie, z fantastycznie dobranych i złożonych
      ze sobą utworów. Dająca złapać oddech i pozwalająca prawdziwie odpocząć w
      natłoku wciąż powtarzających się popów, rocków, rabów czy np. alternatyw A.Sz.
      Trójka od zawsze była moją stacją 1 i ciesze sie, że i tym razem potarfiła
      uzasadnić swój nr 1, choć wciąż pozostaje programem trzecim. Jednym zdaniem:
      muzycznie bomba! Daje się zauważyć/usłyszeć pewną tremę w głosach (zdecydowanie
      radiowych) prowadzących oraz jakby brak radiowego 'wyczucia' co do cytowań i
      recytowań Grzegorza Połatyńskiego, ale to dopiero druga audycja, więc może
      bedzie lepiej. Na razie zapracował sobie na pozostanie pod obstrzałem. Co do
      Marka Starzyka, to juz po dwóch audycjach moge powiedzieć, że wpisuję się do
      fanklubu.
    • joanna.syrenka Re: 3 strona księżyca. 11.12.06, 22:40
      Też mi się bardzo, bardzo podoba, zwłaszcza, jak raz audycja była zamiast Dobroń :P
      • gonia_b Re: 3 strona księżyca. 19.12.06, 21:15
        od pani Dobroń to na pewno ciekawsze ale to w sumie inna kategoria, pani Dobroń
        stawia na słowo, raz mniej raz bardziej strawne jak dla mnie.
        • nierozpoznawalny Re: 3 strona księżyca. 20.12.06, 08:42
          piszecie niegrzecznie i na dodatek bez sensu
          tak jak w kinie jest miejsce na dramaty, romanse i komedie taki w radiu
          (szczegolnie takim jak PR3) powinno byc miejsce dla roznych form i roznej muzyki
          i dlatego prosze nie mieszac Dobron z 3 strona i pisac, ze 'zamiast' itp. bo to
          nie o to chodzi
          bedac rownie niegrzeczny moglbym napisac, ze wykasowali fajne 2 audycje po to by
          przez 4 godziny puszczac te smecenie, 4 godziny ciagle w tym samym stylu i tym
          samym rytmie, kto to wytrzyma? mozna zasnac w polowie! - tak to wyglada z
          pozycji tych, ktorych taka muzyka nie interesuje
          oczywiscie wiem, ze sa tacy ktorzy wytrzymuja a nawet wiecej - sa zachwyceni, i
          wiedza o co chodzi, chwytaja niuanse tej muzyki, zauwazaja roznorodnosc, itd.
          dlatego doceniam te nowosc na antenie PR3, ale badzmy sprawiedliwsi w ocenie i
          nie wykorzystujmy okazji by zdeprecjonowac inne audycje
          • jureek Re: 3 strona księżyca. 20.12.06, 09:54
            Napisanie, że jakaś audycja się nie podoba, albo, że woli się takiej audycji od
            innej, jest niegrzeczne? No trudno, w takim razie będę niegrzeczny - audycje
            pani Dobroń nie podobają mi się, mimo iż ogólnie bardziej lubię radio mówione
            niż czysto muzyczne.
            Jura
          • ph29 Re: 3 strona księżyca. 20.12.06, 12:08
            Dla szarlatanerii w radiu, szczególnie takim jak PR3, miejsca być nie powinno.
    • gonia_b Re: 3 strona księżyca. 27.12.06, 23:57
      czyli pewnie ze względu na 'dekady' moja ulubiona audycja w trójce pójdzie do
      kosza ... a biorąc pod uwagę zmiany od Nowego Roku w trójce, to jak znam
      swojego pecha to pójdzie do kosza na dobre. A tak dobrze mi się uczyło przy tej
      muzyce.
      No cóż muszę polubić pewnie jazz ;-)
      • anita444 Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 11:53
        a wczoraj/dzisiaj bardziej sluchalas, czy bardziej sie uczylas?
    • muka77 Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 10:09
      Hej ludzie, a co tam za muzyka leci?
      • grzmucin Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 12:22
        muka77 napisała:
        > Hej ludzie, a co tam za muzyka leci?

Rzekłbym... 'intrygująca' :)
        Posłuchaj sama:
        trojka.net/protest/main/0440,muzyczne_archiwum.html
        Tylko się pospiesz, bo niedługo zniknie...
        • muka77 Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 14:07
          Nie mam glosnikow w robocie :(
          • krystynka69 Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 15:37
            musisz zmienic prace bo dlugo tak nie pociagniesz ...
            • muka77 Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 15:41
              hyhyhy, przekaze szefowi ;)
              • deana Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 14:30
                Słuchałam wczoraj zachęcona opiniami słuchaczy i faktycznie się nie
                zawiodłam.Muzyka dosłownie kosmiczna,szkoda że tylko raz na miesiąc dane nam jej
                słuchać.Jedyne co mi się wczoraj trochę mniej podobało to część z
                coverami.Jednak ogólnie to jestem zachwycona:) (i niewyspana)
                • borek_n Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 16:06
                  spory rozgłos, więc sprawdziłem. wszystko jasne. warto było posłuchac do końca.
                • fingoth Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 18:12
                  deana napisała:
                  > zawiodłam.Muzyka dosłownie kosmiczna,szkoda że tylko raz na miesiąc dane nam je

W tym cały jej urok, że człowiek czeka na nią. Uważam, że gdyby audycja była
                  częściej, szybko by się znudziła.
                  Jak mawiają Anglicy less is more. :)
    • kokosz74 Re: 3 strona księżyca. 09.01.07, 17:49
      Czy mogę znaleźć ostatnią 3 stronę Księżyca gdzieś w necie? Nie nagrałem
      ostatniej audycji i żona się do mnie nie oddzywa (nie mogła słuchać). Nie chce
      zrobić obiadu i kolacji. Sypialnie zamyka na klucz. Tak się nie da żyć. Błagam
      o pomoc!!!
      • kokosz74 Re: 3 strona księżyca. 12.01.07, 10:19
        Moja sytuacja jest tragiczna. Zdobyła listę utworów i okazało się że nie zna
        większości wykonawców. Zabrała kluczyki od samochodu i zagroziła wyjazdem
        do "mamusi".
        To jest rozpaczliwe wołanie o pomoc!
        Ludzie miejcie serce!
        • mawarm Re: 3 strona księżyca. 13.01.07, 19:26
          nie ma niestety nigdzie w sieci. też szukałem. zobacz w tym też pozytywy,
          odpoczniesz od żony, skoczysz z kumplami na piwo. a na przyszłość radzę śledzić
          radiowe info i nagrać ładnie żonce, wtedy też masz luz, bo ona będzie słuchała
          a ty skoczysz z kumplami na piwo. tak czy siak - zawsze wychodzisz na swoje.
        • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 16.01.07, 15:50
          Podeślij mi Twój adres pocztowy na konto: trojkomaniak@gazeta.pl to Cię
          poratuję.
          PS. Przy takiej żonie powinieneś mieć raczej nicka "Mirmił":)
          • bestland Re: 3 strona księżyca. 21.01.07, 19:14
            ja tez poprosze .... :)
            ps a kiedy nastepna audycja?
          • kokosz74 Re: 3 strona księżyca. 24.01.07, 13:13
            Pragnę publicznie podziękować Trojkomaniakowi, uratował mój marny żywot.
            Dziękuję!!!
            Mirmił:)
            • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 25.01.07, 13:04
              Ku chwale rodzaju męskiego, nie będą nam niewiasty suszyły głowy z powodu
              audycji radiowej ( mają setkę innych powodów ).

PS. Na wszelki wypadek nie przegap następnej audycji.
              • krystynka69 Re: 3 strona księżyca. 05.02.07, 13:55
                nagrywałeś może też tym razem? jeśli tak to może poratujesz biedną kobietę
                która u boku męża musiała wiernie trwać podczas na maxa nudnej 'karnawałowej'
                imprezie, do tego z ludźmi z jego pracy których nie lubię, no i nie mogła
                wysłuchać trzeciej strony... da się coś zrobić?? priv:krystynka69@gazeta.pl
                • astat5577 Re: 3 strona księżyca. 05.02.07, 15:23
                  Może zwróć się do autora i coś poradzi? Warto naprawdę było posłuchać.
                  Poczekaj, podawał adres na antenie, więc nie zdradzam chyba żadnych tajemnic,
                  Mrowiska na tlenie.
                • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 09.02.07, 09:44
                  Żeby nie było że "facet to świnia" i pomaga tylko innemu facetowi, to poratuję.
                  Na przyszłość droga krystynko69 zalecam jednak wstrzemięźliwość od imprez w
                  okolicach pełni, gdyż jak widzę to nie pierwsza Twoja absencja.
                  • anita444 Re: 3 strona księżyca. 09.02.07, 23:08
                    ja tez chcę! adres jak reszty. z góry dziękuje.
                    • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 14.02.07, 20:24
                      To może ja napiszę do Trójki , żeby mi jaki etat dali i będę rozsyłał TSK
                      wszystkim "gapciom".
                      • astat5577 Re: 3 strona księżyca. 14.02.07, 20:57
                        A pisz, pisz.
                        Ja Ci mogę referencje wystawić forumowe:)
                      • podcastbyme Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 09:01
                        trojkomaniak napisał:
                        > To może ja napiszę do Trójki , żeby mi jaki etat dali i będę rozsyłał TSK
                        > wszystkim "gapciom".
                        Na etat nie licz, predzej doczekasz sie prokuratora.
                        Ale moze wystarczy ze do mnie podeslesz?
                        • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 12:46
                          Prokuratora? Na własny użytek z radia mogę nagrać, a potem na imprezce
                          przyjaciołom (oczywiście za darmoszkę) udostępnić również mogę. To pana
                          prokuratora raczej nie powinno zainteresować. Tak myślę, ale dzisiaj to nic nie
                          wiadomo.
    • dzika_zdzicha Re: 3 strona księżyca. 31.01.07, 19:27
      podnoszę wątek ;)
    • mawarm Re: 3 strona księżyca. 14.02.07, 22:05
      Mi to się marzy żeby to było normalnie wydane na płytach. Z każdej audycji
      można by zrobić wybór z 70-ciu kilku minut najlepszej muzyki i wydawać z
      nazwami kolejnych miesięcy. To by było coś .. rozmarzyłem się ..
      • dzakas1 Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 11:51
        Wprowadzenie tej audycji do ramówki było świetnym posunięciem Skowrona ;]. Szkoda, że jest nadawana tylko raz w miesiącu :(
      • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 12:49
        ... a płytka w cenie 19:99 zł :)
        • gregu82 Re: 3 strona księżyca. 22.02.07, 19:18
          Na tej płycie z pewnością mogłaby się znależć jakaś kompozycja Dead Can Dance.
          Myślę że sympatyków tej audycji zainteresuje fakt iż niezwykłych wokaliz Lisay
          Gerrard (1/2 DCD)będzie można wysłuchać w Teatrze Roma 25. kwietnia. Ktoś z
          forum "Radio" się wybiera?
          • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 25.02.07, 16:05
            Ja się wybieram, wszak to "tylko" 300 zł za osobę:
            • theagata Re: 3 strona księżyca. 02.03.07, 23:06
              up.
              • deana Re: 3 strona księżyca. 03.03.07, 17:07
                O ile się nie mylę to dziś w nocy czeka nas kolejna audycja:)
                • theagata Re: 3 strona księżyca. 04.03.07, 00:50
                  dokładnie teraz :)
                  • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 05.03.07, 09:12
                    Blok poświęcony The Cure i zespołom "wędrującym szlakami wyznaczonymi przez
                    Roberta" był REWELACYJNY.
                    • jacekjon Re: 3 strona księżyca. 09.03.07, 14:10
                      To prawda. Problem w tym że ciężko znaleźć płyty wykonawców granych w tej
                      audycji - nawet w sklepach internetowych. A żeby w 2007 roku wracać do
                      nagrywania audycji radiowych to zakrawa na obłęd. Ale to tylko pokazuje chyba
                      jak głęboko zakradła się komercyjna papka i jak bardzo zdominowała rynek
                      muzyczny. Przecież większa część nagrań w Trzeciej Stronie to normalna, fajna
                      muzyka, nie jakaś ekstremalna nisza, tylko coś co może podobać się wielu, to
                      dlaczego tego nie ma w żadnym empiku, a zapytany o nazwę jednego czy drugiego
                      wykonawcy sprzedawca robi wielkie gały .. to straszne w którym kierunku podąża
                      kultura masowa. W TV idiotyczne naciąganie ludzi na pieniądze przez telefony w
                      sprawie durnych łamigłówek, zamiast filmów i sztuki telenowele, w rozgłośniach
                      zamiast muzyki papka którą muzyką nazwać się nie da i do tego trajkoczący
                      bzdury prezenterzy. Pomimo biedy, stanu wojennego itd. naprawdę cieszę się że
                      wychowywałem się i kształtowałem jednak w innych czasach.
                      • krystynka69 Re: 3 strona księżyca. 12.03.07, 15:20
                        Naciaganie ludzi w TV jest faktycznie okropne.Kiedys sie nabralam i zadzwonilam
                        z piec razy az oprzytomnialam po chwili co ja robie. A co do Trzeciej Strony
                        Ksiezyca to ostatniej audycji nie sluchalam bo nie moglam, wiec mam problem z
                        glowy bo nawet nie wiem czego mam szukac po sklepach muzycznych. Zartuje sobie
                        i przy okazji pytam co bylo w audycji, nie chodzi mi o konkretne nazwy bo
                        pewnie mi niewiele powiedza tylko o to jakie dominowaly nastroje bo bywa roznie
                        o czym sie do tej pory przekonalam.
                        • theagata Re: 3 strona księżyca. 12.03.07, 20:30
                          krystynka69 napisała:

> pytam co bylo w audycji, nie chodzi mi o konkretne nazwy

była piękna muzyka, do 2.0 na pewno (co było potem nie wiem, bo nie słuchałam)
                          klimaty wczesnocure`owe i deadcandance`owe.
                          • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 16.03.07, 15:39
                            theagata napisała:
                            była piękna muzyka, do 2.0 na pewno (co było potem nie wiem, bo nie słuchałam)

Żałuj, to co się działo pomiędzy godziną trzecią a czwartą, było zwieńczeniem
                            całej audycji.
    • mawarm Re: 3 strona księżyca. 03.04.07, 17:15
      Mnie niezmiennie elektryzuje Lisa. Wczoraj w Trzeciej ... było nagranie którego
      nie kojarzę i nigdzie nie mogę znaleźć. Wie ktoś może na której to jest płycie?
      Było to w Trójce tuż przed serwisem .. zgłupiałem trochę bo jakby znajome a nie
      mogę znaleźć na żadnej płycie...
      • jacekjon Re: 3 strona księżyca. 15.04.07, 16:44
        Ja mam nadzieję że na koncercie w Romie będzie jakieś stoisko z ciekawymi
        płytami. Też nie znam tego nagrania ale będę szukał :-)
        • gonia_b Re: 3 strona księżyca. 08.05.07, 11:17
          o ile się nie mylę to po każdej audycji na stronie Trójki zamieszczana jest
          playlista więc nie ma chyba nic prostszego jak po prostu sprawdzić co było
          grane i kiedy. dawniej nie było takich udogodnień. mój chłopak często powtarza
          jak to musiał słęczeć przy magnetofonoe i przewijać po kilkanaście razy żeby
          się domyślić co prowadzący powiedział, zapisywał fonetycznie ze słuchu, co
          często zupelnie rozmijalo się ze stanem faktycznym. do dziś ma na kasetach
          nagraniach co do których nie wiemy zupelnia kto je wykonuje ..
    • freerock Re: 3 strona księżyca. 02.06.07, 00:29
      kto juz zaczał słuchać?? Zaczeło sie całkiem przyjemne i obiecujaco :)
      • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 02.06.07, 01:56
        Obecny. Jak zwykle świetna muzyka, a to co teraz prezentuje DJ Luna wywołuje
        mrowienie na plecach.
    • dariuszkowal Re: 3 strona księżyca. 08.08.07, 11:24
      Witam wszystkich sympatyków radia. Mam pytanie: Czy ktoś wie
      dlaczego panowie z TSK nie pojawiają się w innych audycjach
      Trójkowych tak jak pozostali prowadzący programy okołopełniowe
      (Hawryluk,Chaciński,Ossowski)? Myślę że muzyka którą prezentuję
      obroniłaby się również o "przystępniejszych porach".
      • nikfiend Re: 3 strona księżyca. 04.12.07, 13:09
        Pewnie dlatego, że autorzy mieszkają w Krakowie. Tak przyjamniej
        mówili, kiedy byli w Radiostacji.
    • trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 06.03.08, 10:56
      Ostatnia audycja z The Mission była bardzo sentymentalna. Szkoda tej
      kapeli.
    • panibabciasasiadka Re: 3 strona księżyca. 21.05.08, 23:53
      Droga Trójeczko, wraz z paniami sąsiadkami dziękujemy Ci za ostatnią
      TSK. Panowie tak trzymać!
      • mrzes Re: 3 strona księżyca. 13.10.08, 09:26
        Fantastyczna audycja! Rewelacja!!! Trrójeczko, dziękuję!!!!!
        Ale muszę tym razem trochę ponarzekać. :-( Po pierwsze zbyt rzadko! Raz w
        miesiącu to za mało. Po drugie ta beznadziejna pora... Tylko raz udało mi się
        wysłuchać całych czterech godzin i to tylko w weekend, kiedy nie musiałem rano
        wstawać. Na ogół wytrzymuję góra do 1:00 i muszę zasnąć. Szkoda, naprawdę! Może
        kiedyś doczekam się przeniesienia tej przepięknej audycji na samo południe. ;-)
        • morven Re: 3 strona księżyca. 13.10.08, 12:09
          Jeśli chcesz przeniesienia tej audycji na dzień, to znaczy, że nic z niej nie
          rozumiesz. Ani z muzyki, która jest wtedy grana. Szkoda twojego czasu. Lepiej
          idź spać, zanim się zacznie.
          • mrzes Re: 3 strona księżyca. 13.10.08, 12:31
            morven napisała:

> Jeśli chcesz przeniesienia tej audycji na dzień, to znaczy, że nic z niej nie
            > rozumiesz. Ani z muzyki, która jest wtedy grana. Szkoda twojego czasu. Lepiej
            > idź spać, zanim się zacznie.

Owszem, rozumiem! Ale radia słuchają nie tylko ludzie bezrobotni, którzy mogą
            spędzać przy radiu czas do 4:00 i nie muszą rano wstać do pracy. Z tym
            przeniesieniem na dzień to był oczywiście żart i myślałem, że odpowiednia emotka
            na końcu zdania na to wskazuje... Ale chciałbym, żeby ta audycja była
            przynajmniej od 22:00.
            • jacekjon Re: 3 strona księżyca. 12.01.09, 20:25
              Ja sie akurat z Toba zgadzam - sluchalem w ostatni weekend - bylo
              nieziemsko po prostu.. Ale dlatego sluchalem ze byl to weekend. W
              tygodniu nie bardzo moge sobie pozwolic zeby zarywac noce. Taka
              dobra audycja ale najwyrazniej kierownictwo jeszcze tego nie
              zauwazylo..pewnie spią kiedy jest nadawana audycja;-)
              • mrzes Re: 3 strona księżyca. 12.01.09, 21:10
                jacekjon napisał:

> Taka
                > dobra audycja ale najwyrazniej kierownictwo jeszcze tego nie
                > zauwazylo..pewnie spią kiedy jest nadawana audycja;-)

Ja też śpię. Choć w weekend mogłem sobie posłuchać trochę i było nieziemsko! Na
                szczęście audycja jest do ściągnięcia z internetu i teraz będę jej słuchał
                zawsze. ;-) Tylko szkoda, że nagrania pojawiają się w internecie dopiero po
                kilku dniach od emisji.
    • wiegomniapawel Re: 3 strona księżyca. 07.10.09, 09:38
      w nocy z soboty na niedzielę po raz pierwszy natknąłem się w Trójce
      na audycję Trójka na księżycu? Spora magia prezentowanej muzyki i to
      spowodowało, że przesiedziałem w samochodzie pod domem dwie (!!)
      godziny słuchając radia. Niesamowita, nastrojowa i magiczna
      atmosfera spowodowała, że zaraz po audycji postanowiłem odszukać w
      necie jakieś informacje na ten temat. No i kiepsko… Trafiłem tylko
      na to forum. Pomyślałem, że i tak dam publicznie upust mojemu
      wrażeniu. Nie sądzilem że w radio i to tym abonamentowym :) można na
      coś takiego trafić. Fiu, fiu – chyba będę jednak za abonamentem ;-)

Trójeczko tak trzymać.

Paweł Wiegomnia
      • morven Re: 3 strona księżyca. 08.10.09, 15:09
        Zwłaszcza w radiu abonamentowym można na coś takiego trafić. Gdzie indziej -
        słaba szansa.
        • gejowy.kaczucha Re: w radiu abonamentowym 29.12.09, 20:30
          A to co za dziwoląg?

Sposób finansowania mediów publicznych to kwestia techniczna - i wtórna (no chyba, że ktoś dał już sobie zrobić z mózgu sieczkę)
    • jacekjon Re: 3 strona księżyca. 06.11.10, 17:58
      Nie mogę zlokalizować audycji w ramówce trójki - czy coś się stało?
      • nadwyrezony_fan_trojki Re: 3 strona księżyca. 06.11.10, 21:16
        To się zaczęło chyba pod koniec lat 90-tych - przynajmniej wtedy zaczęło mi to bardzo przeszkadzać kiedy nie mogłem zlokalizować o której zaczyna się audycja Tomasza Beksińskiego. Pewnego dnia coś pozmieniano, a potem robiono to jeszcze wielokrotnie. Tak sobie przypominam tą sytuację z tamtych lat zawsze wtedy, kiedy coś znika i nikt nie wie gdzie to jest i czy jeszcze będzie. To jeden z problemów, który bardzo mnie denerwuje i generalnie zniechęca. Odnoszę takie wrażenie, że słuchacze wciąż dowiadują się ostatni o tym co się szykuje. Czekam na to co z "3 stroną księżyca". Ta audycja to bardzo mocna strona Programu 3 i nie wyobrażam sobie jej usunięcia.
      • nadwyrezony_fan_trojki Re: 3 strona księżyca. 06.11.10, 23:44
        I jeszcze małe P.S. Wiem,że to nie jest wątek o studiu EL-muzyki, ale red. Jerzy Kordowicz także przepadł i z tego co czytam nic na ten temat nie wiadomo.
      • wjeho Re: 3 strona księżyca. 09.11.10, 23:16
        Najbliższa audycja dopiero w grudniu cos chyba kolo 19-ego
        • wjeho Re: 3 strona księżyca. 15.11.10, 20:06
          news:
          audycja jednak bedze w listopadzie, za 6 dni, chyba z soboty na niedziele 20.11/21.11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka