fingoth 06.12.06, 00:14 Dzisiaj ponownie audycja "3 strona księżyca", jak dotąd to jedna z najciekawszych nowych audycji za panowania K. Skowrońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doncabesa Re: 3 strona księżyca. 06.12.06, 00:25 Boska muzyka. Rewelacja, rewelacja, rewelacja!!!!! Czy to jest naprawdę Trójka???? Patrzę przez okno na księżyc i słucham. I niech tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 06.12.06, 14:45 To była naprawdę niezwykła noc. Może to dobrze, że pełnia jest raz w miesiącu, bo pracownik ze mnie dzisiaj żaden. Hi, hi, szef też wygląda na zmordowanego, ale nie mam dowodów że to przez Trójkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
trajlajlaj Re: 3 strona księżyca. 07.12.06, 02:37 Ja też nie śpię gdy jest pełnia.A K.Skowroński jest the best - mój sąsiad z Saskiej Kępy.Każdego dnia bierze k.świętą.Pan Bóg mu wynagrodzi - teraz w dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: 3 strona księżyca. 06.12.06, 20:08 Właśnie sobie słucham. Szkoda, że raz w miesiącu, gdy tyle dobrego czasu antenowego się marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anita444 Re: 3 strona księżyca. 11.12.06, 17:55 Kolejny raz przesłuchałam obu nagranych audycji. I jestem pod coraz większym wrażeniem. Zgadzam się z opinią, że jest to jedna z najciekawszych nowych audycji od 'wejścia' Krzysztofa Skowrońskiego, jeśli nawet nie najciekawsza. Nowa muzyka, przynajmniej jak dla mnie, z fantastycznie dobranych i złożonych ze sobą utworów. Dająca złapać oddech i pozwalająca prawdziwie odpocząć w natłoku wciąż powtarzających się popów, rocków, rabów czy np. alternatyw A.Sz. Trójka od zawsze była moją stacją 1 i ciesze sie, że i tym razem potarfiła uzasadnić swój nr 1, choć wciąż pozostaje programem trzecim. Jednym zdaniem: muzycznie bomba! Daje się zauważyć/usłyszeć pewną tremę w głosach (zdecydowanie radiowych) prowadzących oraz jakby brak radiowego 'wyczucia' co do cytowań i recytowań Grzegorza Połatyńskiego, ale to dopiero druga audycja, więc może bedzie lepiej. Na razie zapracował sobie na pozostanie pod obstrzałem. Co do Marka Starzyka, to juz po dwóch audycjach moge powiedzieć, że wpisuję się do fanklubu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: 3 strona księżyca. 11.12.06, 22:40 Też mi się bardzo, bardzo podoba, zwłaszcza, jak raz audycja była zamiast Dobroń :P Odpowiedz Link Zgłoś
gonia_b Re: 3 strona księżyca. 19.12.06, 21:15 od pani Dobroń to na pewno ciekawsze ale to w sumie inna kategoria, pani Dobroń stawia na słowo, raz mniej raz bardziej strawne jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nierozpoznawalny Re: 3 strona księżyca. 20.12.06, 08:42 piszecie niegrzecznie i na dodatek bez sensu tak jak w kinie jest miejsce na dramaty, romanse i komedie taki w radiu (szczegolnie takim jak PR3) powinno byc miejsce dla roznych form i roznej muzyki i dlatego prosze nie mieszac Dobron z 3 strona i pisac, ze 'zamiast' itp. bo to nie o to chodzi bedac rownie niegrzeczny moglbym napisac, ze wykasowali fajne 2 audycje po to by przez 4 godziny puszczac te smecenie, 4 godziny ciagle w tym samym stylu i tym samym rytmie, kto to wytrzyma? mozna zasnac w polowie! - tak to wyglada z pozycji tych, ktorych taka muzyka nie interesuje oczywiscie wiem, ze sa tacy ktorzy wytrzymuja a nawet wiecej - sa zachwyceni, i wiedza o co chodzi, chwytaja niuanse tej muzyki, zauwazaja roznorodnosc, itd. dlatego doceniam te nowosc na antenie PR3, ale badzmy sprawiedliwsi w ocenie i nie wykorzystujmy okazji by zdeprecjonowac inne audycje Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: 3 strona księżyca. 20.12.06, 09:54 Napisanie, że jakaś audycja się nie podoba, albo, że woli się takiej audycji od innej, jest niegrzeczne? No trudno, w takim razie będę niegrzeczny - audycje pani Dobroń nie podobają mi się, mimo iż ogólnie bardziej lubię radio mówione niż czysto muzyczne. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: 3 strona księżyca. 20.12.06, 12:08 Dla szarlatanerii w radiu, szczególnie takim jak PR3, miejsca być nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia_b Re: 3 strona księżyca. 27.12.06, 23:57 czyli pewnie ze względu na 'dekady' moja ulubiona audycja w trójce pójdzie do kosza ... a biorąc pod uwagę zmiany od Nowego Roku w trójce, to jak znam swojego pecha to pójdzie do kosza na dobre. A tak dobrze mi się uczyło przy tej muzyce. No cóż muszę polubić pewnie jazz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anita444 Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 11:53 a wczoraj/dzisiaj bardziej sluchalas, czy bardziej sie uczylas? Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 10:09 Hej ludzie, a co tam za muzyka leci? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 12:22 muka77 napisała: > Hej ludzie, a co tam za muzyka leci? Rzekłbym... 'intrygująca' :) Posłuchaj sama: trojka.net/protest/main/0440,muzyczne_archiwum.html Tylko się pospiesz, bo niedługo zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka69 Re: 3 strona księżyca. 28.12.06, 15:37 musisz zmienic prace bo dlugo tak nie pociagniesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 14:30 Słuchałam wczoraj zachęcona opiniami słuchaczy i faktycznie się nie zawiodłam.Muzyka dosłownie kosmiczna,szkoda że tylko raz na miesiąc dane nam jej słuchać.Jedyne co mi się wczoraj trochę mniej podobało to część z coverami.Jednak ogólnie to jestem zachwycona:) (i niewyspana) Odpowiedz Link Zgłoś
borek_n Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 16:06 spory rozgłos, więc sprawdziłem. wszystko jasne. warto było posłuchac do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: 3 strona księżyca. 07.01.07, 18:12 deana napisała: > zawiodłam.Muzyka dosłownie kosmiczna,szkoda że tylko raz na miesiąc dane nam je W tym cały jej urok, że człowiek czeka na nią. Uważam, że gdyby audycja była częściej, szybko by się znudziła. Jak mawiają Anglicy less is more. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz74 Re: 3 strona księżyca. 09.01.07, 17:49 Czy mogę znaleźć ostatnią 3 stronę Księżyca gdzieś w necie? Nie nagrałem ostatniej audycji i żona się do mnie nie oddzywa (nie mogła słuchać). Nie chce zrobić obiadu i kolacji. Sypialnie zamyka na klucz. Tak się nie da żyć. Błagam o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz74 Re: 3 strona księżyca. 12.01.07, 10:19 Moja sytuacja jest tragiczna. Zdobyła listę utworów i okazało się że nie zna większości wykonawców. Zabrała kluczyki od samochodu i zagroziła wyjazdem do "mamusi". To jest rozpaczliwe wołanie o pomoc! Ludzie miejcie serce! Odpowiedz Link Zgłoś
mawarm Re: 3 strona księżyca. 13.01.07, 19:26 nie ma niestety nigdzie w sieci. też szukałem. zobacz w tym też pozytywy, odpoczniesz od żony, skoczysz z kumplami na piwo. a na przyszłość radzę śledzić radiowe info i nagrać ładnie żonce, wtedy też masz luz, bo ona będzie słuchała a ty skoczysz z kumplami na piwo. tak czy siak - zawsze wychodzisz na swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 16.01.07, 15:50 Podeślij mi Twój adres pocztowy na konto: trojkomaniak@gazeta.pl to Cię poratuję. PS. Przy takiej żonie powinieneś mieć raczej nicka "Mirmił":) Odpowiedz Link Zgłoś
bestland Re: 3 strona księżyca. 21.01.07, 19:14 ja tez poprosze .... :) ps a kiedy nastepna audycja? Odpowiedz Link Zgłoś
kokosz74 Re: 3 strona księżyca. 24.01.07, 13:13 Pragnę publicznie podziękować Trojkomaniakowi, uratował mój marny żywot. Dziękuję!!! Mirmił:) Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 25.01.07, 13:04 Ku chwale rodzaju męskiego, nie będą nam niewiasty suszyły głowy z powodu audycji radiowej ( mają setkę innych powodów ). PS. Na wszelki wypadek nie przegap następnej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka69 Re: 3 strona księżyca. 05.02.07, 13:55 nagrywałeś może też tym razem? jeśli tak to może poratujesz biedną kobietę która u boku męża musiała wiernie trwać podczas na maxa nudnej 'karnawałowej' imprezie, do tego z ludźmi z jego pracy których nie lubię, no i nie mogła wysłuchać trzeciej strony... da się coś zrobić?? priv:krystynka69@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: 3 strona księżyca. 05.02.07, 15:23 Może zwróć się do autora i coś poradzi? Warto naprawdę było posłuchać. Poczekaj, podawał adres na antenie, więc nie zdradzam chyba żadnych tajemnic, Mrowiska na tlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 09.02.07, 09:44 Żeby nie było że "facet to świnia" i pomaga tylko innemu facetowi, to poratuję. Na przyszłość droga krystynko69 zalecam jednak wstrzemięźliwość od imprez w okolicach pełni, gdyż jak widzę to nie pierwsza Twoja absencja. Odpowiedz Link Zgłoś
anita444 Re: 3 strona księżyca. 09.02.07, 23:08 ja tez chcę! adres jak reszty. z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 14.02.07, 20:24 To może ja napiszę do Trójki , żeby mi jaki etat dali i będę rozsyłał TSK wszystkim "gapciom". Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: 3 strona księżyca. 14.02.07, 20:57 A pisz, pisz. Ja Ci mogę referencje wystawić forumowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
podcastbyme Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 09:01 trojkomaniak napisał: > To może ja napiszę do Trójki , żeby mi jaki etat dali i będę rozsyłał TSK > wszystkim "gapciom". Na etat nie licz, predzej doczekasz sie prokuratora. Ale moze wystarczy ze do mnie podeslesz? Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 12:46 Prokuratora? Na własny użytek z radia mogę nagrać, a potem na imprezce przyjaciołom (oczywiście za darmoszkę) udostępnić również mogę. To pana prokuratora raczej nie powinno zainteresować. Tak myślę, ale dzisiaj to nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
mawarm Re: 3 strona księżyca. 14.02.07, 22:05 Mi to się marzy żeby to było normalnie wydane na płytach. Z każdej audycji można by zrobić wybór z 70-ciu kilku minut najlepszej muzyki i wydawać z nazwami kolejnych miesięcy. To by było coś .. rozmarzyłem się .. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakas1 Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 11:51 Wprowadzenie tej audycji do ramówki było świetnym posunięciem Skowrona ;]. Szkoda, że jest nadawana tylko raz w miesiącu :( Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 15.02.07, 12:49 ... a płytka w cenie 19:99 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregu82 Re: 3 strona księżyca. 22.02.07, 19:18 Na tej płycie z pewnością mogłaby się znależć jakaś kompozycja Dead Can Dance. Myślę że sympatyków tej audycji zainteresuje fakt iż niezwykłych wokaliz Lisay Gerrard (1/2 DCD)będzie można wysłuchać w Teatrze Roma 25. kwietnia. Ktoś z forum "Radio" się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 25.02.07, 16:05 Ja się wybieram, wszak to "tylko" 300 zł za osobę: Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: 3 strona księżyca. 03.03.07, 17:07 O ile się nie mylę to dziś w nocy czeka nas kolejna audycja:) Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 05.03.07, 09:12 Blok poświęcony The Cure i zespołom "wędrującym szlakami wyznaczonymi przez Roberta" był REWELACYJNY. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjon Re: 3 strona księżyca. 09.03.07, 14:10 To prawda. Problem w tym że ciężko znaleźć płyty wykonawców granych w tej audycji - nawet w sklepach internetowych. A żeby w 2007 roku wracać do nagrywania audycji radiowych to zakrawa na obłęd. Ale to tylko pokazuje chyba jak głęboko zakradła się komercyjna papka i jak bardzo zdominowała rynek muzyczny. Przecież większa część nagrań w Trzeciej Stronie to normalna, fajna muzyka, nie jakaś ekstremalna nisza, tylko coś co może podobać się wielu, to dlaczego tego nie ma w żadnym empiku, a zapytany o nazwę jednego czy drugiego wykonawcy sprzedawca robi wielkie gały .. to straszne w którym kierunku podąża kultura masowa. W TV idiotyczne naciąganie ludzi na pieniądze przez telefony w sprawie durnych łamigłówek, zamiast filmów i sztuki telenowele, w rozgłośniach zamiast muzyki papka którą muzyką nazwać się nie da i do tego trajkoczący bzdury prezenterzy. Pomimo biedy, stanu wojennego itd. naprawdę cieszę się że wychowywałem się i kształtowałem jednak w innych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynka69 Re: 3 strona księżyca. 12.03.07, 15:20 Naciaganie ludzi w TV jest faktycznie okropne.Kiedys sie nabralam i zadzwonilam z piec razy az oprzytomnialam po chwili co ja robie. A co do Trzeciej Strony Ksiezyca to ostatniej audycji nie sluchalam bo nie moglam, wiec mam problem z glowy bo nawet nie wiem czego mam szukac po sklepach muzycznych. Zartuje sobie i przy okazji pytam co bylo w audycji, nie chodzi mi o konkretne nazwy bo pewnie mi niewiele powiedza tylko o to jakie dominowaly nastroje bo bywa roznie o czym sie do tej pory przekonalam. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: 3 strona księżyca. 12.03.07, 20:30 krystynka69 napisała: > pytam co bylo w audycji, nie chodzi mi o konkretne nazwy była piękna muzyka, do 2.0 na pewno (co było potem nie wiem, bo nie słuchałam) klimaty wczesnocure`owe i deadcandance`owe. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 16.03.07, 15:39 theagata napisała: była piękna muzyka, do 2.0 na pewno (co było potem nie wiem, bo nie słuchałam) Żałuj, to co się działo pomiędzy godziną trzecią a czwartą, było zwieńczeniem całej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mawarm Re: 3 strona księżyca. 03.04.07, 17:15 Mnie niezmiennie elektryzuje Lisa. Wczoraj w Trzeciej ... było nagranie którego nie kojarzę i nigdzie nie mogę znaleźć. Wie ktoś może na której to jest płycie? Było to w Trójce tuż przed serwisem .. zgłupiałem trochę bo jakby znajome a nie mogę znaleźć na żadnej płycie... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjon Re: 3 strona księżyca. 15.04.07, 16:44 Ja mam nadzieję że na koncercie w Romie będzie jakieś stoisko z ciekawymi płytami. Też nie znam tego nagrania ale będę szukał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia_b Re: 3 strona księżyca. 08.05.07, 11:17 o ile się nie mylę to po każdej audycji na stronie Trójki zamieszczana jest playlista więc nie ma chyba nic prostszego jak po prostu sprawdzić co było grane i kiedy. dawniej nie było takich udogodnień. mój chłopak często powtarza jak to musiał słęczeć przy magnetofonoe i przewijać po kilkanaście razy żeby się domyślić co prowadzący powiedział, zapisywał fonetycznie ze słuchu, co często zupelnie rozmijalo się ze stanem faktycznym. do dziś ma na kasetach nagraniach co do których nie wiemy zupelnia kto je wykonuje .. Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: 3 strona księżyca. 02.06.07, 00:29 kto juz zaczał słuchać?? Zaczeło sie całkiem przyjemne i obiecujaco :) Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 02.06.07, 01:56 Obecny. Jak zwykle świetna muzyka, a to co teraz prezentuje DJ Luna wywołuje mrowienie na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszkowal Re: 3 strona księżyca. 08.08.07, 11:24 Witam wszystkich sympatyków radia. Mam pytanie: Czy ktoś wie dlaczego panowie z TSK nie pojawiają się w innych audycjach Trójkowych tak jak pozostali prowadzący programy okołopełniowe (Hawryluk,Chaciński,Ossowski)? Myślę że muzyka którą prezentuję obroniłaby się również o "przystępniejszych porach". Odpowiedz Link Zgłoś
nikfiend Re: 3 strona księżyca. 04.12.07, 13:09 Pewnie dlatego, że autorzy mieszkają w Krakowie. Tak przyjamniej mówili, kiedy byli w Radiostacji. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkomaniak Re: 3 strona księżyca. 06.03.08, 10:56 Ostatnia audycja z The Mission była bardzo sentymentalna. Szkoda tej kapeli. Odpowiedz Link Zgłoś
panibabciasasiadka Re: 3 strona księżyca. 21.05.08, 23:53 Droga Trójeczko, wraz z paniami sąsiadkami dziękujemy Ci za ostatnią TSK. Panowie tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: 3 strona księżyca. 13.10.08, 09:26 Fantastyczna audycja! Rewelacja!!! Trrójeczko, dziękuję!!!!! Ale muszę tym razem trochę ponarzekać. :-( Po pierwsze zbyt rzadko! Raz w miesiącu to za mało. Po drugie ta beznadziejna pora... Tylko raz udało mi się wysłuchać całych czterech godzin i to tylko w weekend, kiedy nie musiałem rano wstawać. Na ogół wytrzymuję góra do 1:00 i muszę zasnąć. Szkoda, naprawdę! Może kiedyś doczekam się przeniesienia tej przepięknej audycji na samo południe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morven Re: 3 strona księżyca. 13.10.08, 12:09 Jeśli chcesz przeniesienia tej audycji na dzień, to znaczy, że nic z niej nie rozumiesz. Ani z muzyki, która jest wtedy grana. Szkoda twojego czasu. Lepiej idź spać, zanim się zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: 3 strona księżyca. 13.10.08, 12:31 morven napisała: > Jeśli chcesz przeniesienia tej audycji na dzień, to znaczy, że nic z niej nie > rozumiesz. Ani z muzyki, która jest wtedy grana. Szkoda twojego czasu. Lepiej > idź spać, zanim się zacznie. Owszem, rozumiem! Ale radia słuchają nie tylko ludzie bezrobotni, którzy mogą spędzać przy radiu czas do 4:00 i nie muszą rano wstać do pracy. Z tym przeniesieniem na dzień to był oczywiście żart i myślałem, że odpowiednia emotka na końcu zdania na to wskazuje... Ale chciałbym, żeby ta audycja była przynajmniej od 22:00. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjon Re: 3 strona księżyca. 12.01.09, 20:25 Ja sie akurat z Toba zgadzam - sluchalem w ostatni weekend - bylo nieziemsko po prostu.. Ale dlatego sluchalem ze byl to weekend. W tygodniu nie bardzo moge sobie pozwolic zeby zarywac noce. Taka dobra audycja ale najwyrazniej kierownictwo jeszcze tego nie zauwazylo..pewnie spią kiedy jest nadawana audycja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: 3 strona księżyca. 12.01.09, 21:10 jacekjon napisał: > Taka > dobra audycja ale najwyrazniej kierownictwo jeszcze tego nie > zauwazylo..pewnie spią kiedy jest nadawana audycja;-) Ja też śpię. Choć w weekend mogłem sobie posłuchać trochę i było nieziemsko! Na szczęście audycja jest do ściągnięcia z internetu i teraz będę jej słuchał zawsze. ;-) Tylko szkoda, że nagrania pojawiają się w internecie dopiero po kilku dniach od emisji. Odpowiedz Link Zgłoś
wiegomniapawel Re: 3 strona księżyca. 07.10.09, 09:38 w nocy z soboty na niedzielę po raz pierwszy natknąłem się w Trójce na audycję Trójka na księżycu? Spora magia prezentowanej muzyki i to spowodowało, że przesiedziałem w samochodzie pod domem dwie (!!) godziny słuchając radia. Niesamowita, nastrojowa i magiczna atmosfera spowodowała, że zaraz po audycji postanowiłem odszukać w necie jakieś informacje na ten temat. No i kiepsko… Trafiłem tylko na to forum. Pomyślałem, że i tak dam publicznie upust mojemu wrażeniu. Nie sądzilem że w radio i to tym abonamentowym :) można na coś takiego trafić. Fiu, fiu – chyba będę jednak za abonamentem ;-) Trójeczko tak trzymać. Paweł Wiegomnia Odpowiedz Link Zgłoś
morven Re: 3 strona księżyca. 08.10.09, 15:09 Zwłaszcza w radiu abonamentowym można na coś takiego trafić. Gdzie indziej - słaba szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: w radiu abonamentowym 29.12.09, 20:30 A to co za dziwoląg? Sposób finansowania mediów publicznych to kwestia techniczna - i wtórna (no chyba, że ktoś dał już sobie zrobić z mózgu sieczkę) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjon Re: 3 strona księżyca. 06.11.10, 17:58 Nie mogę zlokalizować audycji w ramówce trójki - czy coś się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
nadwyrezony_fan_trojki Re: 3 strona księżyca. 06.11.10, 21:16 To się zaczęło chyba pod koniec lat 90-tych - przynajmniej wtedy zaczęło mi to bardzo przeszkadzać kiedy nie mogłem zlokalizować o której zaczyna się audycja Tomasza Beksińskiego. Pewnego dnia coś pozmieniano, a potem robiono to jeszcze wielokrotnie. Tak sobie przypominam tą sytuację z tamtych lat zawsze wtedy, kiedy coś znika i nikt nie wie gdzie to jest i czy jeszcze będzie. To jeden z problemów, który bardzo mnie denerwuje i generalnie zniechęca. Odnoszę takie wrażenie, że słuchacze wciąż dowiadują się ostatni o tym co się szykuje. Czekam na to co z "3 stroną księżyca". Ta audycja to bardzo mocna strona Programu 3 i nie wyobrażam sobie jej usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
nadwyrezony_fan_trojki Re: 3 strona księżyca. 06.11.10, 23:44 I jeszcze małe P.S. Wiem,że to nie jest wątek o studiu EL-muzyki, ale red. Jerzy Kordowicz także przepadł i z tego co czytam nic na ten temat nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
wjeho Re: 3 strona księżyca. 09.11.10, 23:16 Najbliższa audycja dopiero w grudniu cos chyba kolo 19-ego Odpowiedz Link Zgłoś
wjeho Re: 3 strona księżyca. 15.11.10, 20:06 news: audycja jednak bedze w listopadzie, za 6 dni, chyba z soboty na niedziele 20.11/21.11 Odpowiedz Link Zgłoś