Gość: king IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 07:36 Takich knajp nie da się przyrównać do niczego, mam nadzieję że warszawska też taka będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszynka Wszystko na sprzedaż 07.02.07, 07:43 wydaje mi się, że w dużej mierze zależy to też od ludzi tam bywających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edgar Wszystko na sprzedaż IP: 80.50.242.* 07.02.07, 08:30 A kiedy we Włoszczowej, z gadżetami ery discopolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazynski Wszystko na sprzedaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 08:49 Majtki Madonny, tampon Britney, skarpeta Majkela Dzeksona. Co za szajs... Na 100% tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_z_pieskiem "Kultowy", "legendarny" - slowa bez znaczenia IP: *.nask.waw.pl 07.02.07, 09:03 Teraz to nawet gow.o moze byc kultowe lub legendarne. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Wszystko na sprzedaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 09:15 Taa, srutututu.. wszystko przyjmiemy, czy kretyńskie amerykańskie knajpy, czy fast foody.. A myślałam, że skończył się już ten zachłyst Hameryką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch. Tylko to jedzenie IP: *.ipartners.pl 07.02.07, 09:16 Szkoda tylko, że nie będzie tam nic do jedzenia (czyli "potrawy" amerykańskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Wszystko na sprzedaż IP: *.Red-88-2-203.staticIP.rima-tde.net 07.02.07, 09:34 Amerykanski kicz i beznadziejne jedzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaya333 A mi się podoba :) 07.02.07, 09:42 Ja się cieszę. Jakoś taki mam zwyczaj, ze jak jestem gdzieś daleko i jest Hard Rock, to wchodzę, i zbieram koszulki. Mam nawet koszulke z najmniejszego Hard Rock na świecie - z wyspy Cozumel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Wszystko na sprzedaż IP: *.opole.internetia.pl 07.02.07, 10:01 Już od dwóch lat działa w Warszawie Pink Flamingo, widać że to knajpa powstała z pasji! Nie ma tam wprawdzie stanika Madonny, ale klimat i jedzenie jest fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Bez sensu.... zwykly kicz. 07.02.07, 10:05 Te wszystkie Hard Rock Cafe to juz tylko popluczyny po oryginale, bicie kasy glownie na turystach, jak np. w Berlinie, gdzie wlaza Japonce i AMerykance pogapic sie na sciany, ale bardziej interesujace sa nadal funkcjonujace kluby zachodniej czesci Berlina. Mozna tam i w innych miastach Europy Zachodniej do dzis spotkac tego czy owego prywatnie.. w oryginale, jak za dobrych czasow, zamiast ogladania rzekomo jego gitary. Czasem zagraja spontanicznie, na podsunietej im, czyjejs gitarze. Hard Rock Cafe to po prostu kicz, gdzie spotkasz wszystkich, tylko nie wlasicicieli tych gitar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzisiejszy Byłem w pink flamingo IP: *.opole.internetia.pl 07.02.07, 10:14 Rzeczywiście w warszawskim Pink Flamingo nie ma zbytniego zadęcia. Wspieram prawdziwy Rock&Roll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Wszystko na sprzedaż IP: *.telia.com 07.02.07, 10:20 Lipna komercja,kicz,marne zarcie i dychawiczny biznes !Proponuje na scianie powiesic gitare M.Rodowicz oraz portrety potworkow Zielinskich-gwarantowany srodek wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K Lepiej żeby autor wziął się za żeberka niż pisanie IP: *.emirates.net.ae 07.02.07, 10:45 ...dla nas lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soggybiscuit Wszystko na sprzedaż IP: 89.241.212.* 07.02.07, 11:04 Wonderful. My heartfelt commiserations to all Varsovians. May I wish you all further success in your pursuit of the mediocre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Wszystko na sprzedaż IP: *.telia.com 07.02.07, 11:04 Hard Rock Cafe to po prostu kicz, gdzie spotkasz wszystkich, tylko nie wlasicicieli tych gitar. mozna byc debilem...ale granice sa. Odpowiedz Link Zgłoś
4815ma Wszystko na sprzedaż 07.02.07, 11:06 Zwykla reklama,niezbyt to lotne,takie ple ple , zajezdza prowincja z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norsk_skogskatt Wszystko na sprzedaż IP: *.w86-202.abo.wanadoo.fr 07.02.07, 11:12 Entuzjazm trochę spóźniony. Może trzeba było pomyśleć o otwarciu tej knajpy parę lat temu. Byłam w Hard Rock Cafe w Mombasie - 18 lat temu! Nie trzeba chyba podkreślać, że była to podówczas najbardziej "trendi" knajpa w mieście, gdzie bywali nawet dyplomaci. Bardzo mi się podobała, choć było może trochę zbyt hałaśliwie. A żarcie było bardzo dobre i bynajmniej nie wyłącznie amerykański szajs. W dodatku menu było też ułożone muzycznie i bardzo dowcipnie. Zapamiętałam m.in. dietę odchudzającą Pavarottiego. Jakość knajpy zależy zapewne od bezpośredniego zarządzającego. Może ma trochę oleju w głowie? Po co z góry odsądzać od czci i wiary? Poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gr Made in US A- Polacy na kolana! IP: *.chello.pl 07.02.07, 11:15 Made in USA - Wszyscy na kolana! "Legendarna" Szmira i kicz, ale skutecznie kolekcjonuje kase od malolatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gr A cymbalki, puzon i talerze tez powiesza? IP: *.chello.pl 07.02.07, 11:23 I oto ruszyla kampania medialna naganiajaca mlodych naiwnych i znudzonych zeby biegli wydac pieniedze w tym kiczowatym wyszynku. Amerykanie potrafia sprzedac wszystko, bo najlepiej sprzedaje sie "image" Ameryki. Juz sam fakt, ze muzyczne bzdety pochodza z USA powoduje, ze tlum bedzie tam wali walil tam tysiacami. Odpowiedz Link Zgłoś
riverisland Zakaz! 07.02.07, 11:37 Zakaz wstępu do restauracji łamagom, idiotom i biedakom! Dla was buda z kebabem nieopodal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gr Przepraszam, ale co ma gitara do wolnosci? IP: *.chello.pl 07.02.07, 11:51 Jezeli ktos sie uprze, albo sie komercyjne media spiora mozg, to zabieg sie uda - tlumek zrobi sobie z gitarki oltarzyk i bedzie dawal w tej kawiarni na tace. Uzywanie napuszonych wielkich slow w tym artykule o hard rock cafe jest zenujace. W koncu kazdy bzdet mozna zamienic w zlotego cielca, tylko po co? Kasa, kasa, kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Wszystko na sprzedaż IP: *.telia.com 07.02.07, 11:54 Zakaz wstępu do restauracji łamagom, idiotom i biedakom! Dla was buda z kebabem nieopodal! Juz wiesz ,ze cie tam nie wpuszcza i z gory protestujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johan_wawa Wszystko na sprzedaż IP: *.chello.pl 07.02.07, 11:55 Pękam ze śmiechu. Oto właściciele i bywalcy innych knajp srają w gacie wypisując dyrdymały o komercji, jedzeniu, małolatach. Będzie gorzej w interesie:) Oby. Przez 10 lat w wawie nie powstało nawet 5 dobrych lokalów. Zeby sie pobwaic w dobrym tonie, trzeba wyjechac do innych stolic, badz miast za granica. Odpowiedz Link Zgłoś