Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.03, 09:26 Czemu Trójka nie gra normalnej wersji piosenki In-Grid "Tu Es Foutu", tylko jakąś dziwną usypiającą wersję, którą wykastrowano z tego, co jest najlepsze w normalnej wersji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lumbulak Re: In-Grid w Trójce IP: 212.244.197.* 15.05.03, 07:43 Popatrz na to z innej strony. Wszystkie stacje grają tą samą wersję. A Trójka ma inną. I proponuje puszczać coś,czego inni nie mają. Ocena dwóch wersji to już rzecz gustu. PS. Trójka w tej chwili to najlepsza stacja radiowa w Polsce. Takie jest moje zdanie, podtrzymuję to co wcześniej pisałem i tego się będę trzymał :)))))))))))))))))))))))))) Lumbulak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: In-Grid w Trójce IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 08:02 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): >... Trójka w tej chwili to najlepsza stacja radiowa w Polsce.... Witaj, witaj!!!! Do czego to doszło ?! - jeśli chodzi o programy ogólnopolskie to zgadzam się z Tobą!!! Ale najlepsza - nie znaczy, że dobra. Jeszcze trochę zostało do popsucia, zwłascza w nocnych audycjach.... Pozdrawiam, Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: In-Grid w Trójce 15.05.03, 12:01 he he, Lumbulak trzymaj się, trzymaj i tylko sie nie puszczaj;) Pojęcia nie masz jak ja lubię te Twoje wpisy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: In-Grid w Trójce IP: *.pkp.com.pl 15.05.03, 13:21 Gość portalu: Lumbulak napisał(a): > PS. Trójka w tej chwili to najlepsza stacja radiowa w Polsce. > Takie jest moje zdanie, podtrzymuję to co wcześniej pisałem i tego się będę > trzymał :)))))))))))))))))))))))))) > > Lumbulak Tak, tylko Ty najwyrazniej mowisz o trUjce, a Trojka byla i najlepsza, i lepsza od trUjki. Wszelkie dyskusje tutaj wlasnie z tej roznicy sie biora mk Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: In-Grid w Trójce 15.05.03, 07:59 Bo obecnie na częstotliwościach Trójki nadaje uzurpatorsko śmierdzące na kilometr amatorszczyzną radi trUjka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: In-Grid w Trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 13:28 a dlaczego trojka w ogole puszcza in-grid? toz to zednada jest... Odpowiedz Link Zgłoś