theagata Re: Trójka - dzień z Jamajką :) 16.05.07, 12:21 a ja zwątpiłam gdy usłyszałam na antenie określenie "fajowa muza", takie coś w Tym radiu?! Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Trójka - dzień z Jamajką :) 16.05.07, 12:52 theagata napisała: > a ja zwątpiłam gdy usłyszałam na antenie określenie "fajowa muza", takie coś w > Tym radiu?! > Też to słyszałam . To chyba przyzwyczajenie - z radia Bis . Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 do agaty 16.05.07, 13:04 :) No i jak tu Cię nie lubić? Ale może wyjaśnijmy, że obydwie lubimy redaktorow WO oraz MO:) Posłuchaj, skrzykujemy się powoli na Riverside w Progresji, ciekawe jak się poznamy wszyscy nawzajemnie, bez nierozpoznawalnego nie da rady, może oflagujemy?:) Na Archive każdy stał gdzie indziej. No w każdym razie do Progresji trzeba wziąć ze sobą gaśnicę, tam na pewno będzie pożar prędzej czy poźniej, proponuję stać blisko wyjścia, nie pod sceną. Po gaśnicach ich poznamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: do agaty 16.05.07, 21:04 w Progresji ostatnio byłam na Budgie, w najbliższym czasie nie wybieram się ale pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: do agaty 17.05.07, 10:47 To mogłaś przy okazji do mnie wpaść:) Progresja jest po prostu 3 minuty ode mnie a jako że ja leniwa z natury i tam mi najbliżej, to tak ją reklamuję:) Natomiast faktycznie wydaje mi się, że nie spełnia wymogów bezpieczeństwa, ale budowlańcem nie jestem i nie mam pojęcia, gdzie jakieś wyjścia awaryjne być powinny. Za każdym razem jednak, kiedy widzę skłębiony tłum i połowę palących ludzi (a drugą nietrzeźwą), to naprawdę zajmuję miejsce najbliżej drzwi. autochtonka Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: do agaty 17.05.07, 23:27 i jeszcze akustyka jest daleko od normy; paradoksalnie najlepiej słychać i widać w przedsionku przy wejściu do sali; wszystko da się znormalizować ale dopóki ludzie nie bojkotują, przychodzą i płacą za bilety i piwo ... wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nierozpoznawalny Re: do agaty 18.05.07, 09:15 znam ten "klub" tylko z opowiadan, ale wyglada na typowy dom kultury prl - brak akustyki, atmosfery i zaplecza cale szczescie ze mam daleko i nie skusi mnie ani Budgie ani Riverside :) Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: do agaty i nierozpoznawalnego 18.05.07, 11:47 nierozpoznawalny napisała: > znam ten "klub" tylko z opowiadan, ale wyglada na typowy dom kultury prl - brak > akustyki, atmosfery i zaplecza > cale szczescie ze mam daleko i nie skusi mnie ani Budgie ani Riverside :) To jest świetne, nikt lepiej i trafniej nie podsumował prl, w trzech słowach zawarłeś wszystko. Normalnie jak theagata i muszę się od Was uczyć lakoniczności. A klub jak klub (no byla stołówka studentów watowskich, za to jakie okolice i łosię dookola:)))), Proxima niewiele lepsza, przyznasz. Nie ma siły, w stolicy europejskiego kraju jakoś niedosyt profesjonalnych miejsc na koncerty czy granie w piłkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
drrrrrr Re: do agaty i nierozpoznawalnego 18.05.07, 12:29 Polecam takie cos co nazywa sie e-mail,gadugadu ewentualnie jakis czat albo conajwyzej telefon.Zapytaj mamy zapytaj taty - to sa fajne rzeczy i mozna sie latwo porozumiewac i umawiac na randki spotkania etc. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 telefony w mojej głowie 18.05.07, 13:57 Masz rację i nie masz racji. Przecież my się 'znamy' wyłącznie dzięki radiu i muzyce a zdaje się mało jesteśmy z gatunku gadugadu, więc na tym forum czasem się informacjami jakowymyś wymieniamy. I słowo Ci daję, że mnie najbardziej chodziło o to, żeby ludzie zwrócili uwagę w Progresji na to, czy są jakieś możliwości ewakuacji, bo zakładam, że na to forum zaglądają ludzie chadzający na koncerty. A jam mam ciągle katowicką halę w myślach i czuję się odpowiedzialna, żeby żadne takie się nie powtórzyło. Czyli lakoniczniej:) - chciałam swoje wątpliwości upublicznić. Natomiast zgadzam się z Tobą, że częściowo to prywatne, dlatego staralam się od razu w tytułach wątków to zaznaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: do agaty i nierozpoznawalnego 18.05.07, 14:03 astat5577 napisała: > muszę się od Was uczyć lakoniczności. niektórzy mają o to pretensje ;) > A klub jak klub (no byla stołówka studentów watowskich, za to jakie okolice i > łosię dookola z racji sprzyjających okoliczności przyrody powinni to zburzyć i wybudować w tym miejscu amfiteatr. > niedosyt profesjonalnych miejsc na koncerty powiem więcej: kompletny brak. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: do agaty i nierozpoznawalnego 18.05.07, 16:30 theagata napisała: > astat5577 napisała: > > muszę się od Was uczyć lakoniczności. > > niektórzy mają o to pretensje ;) > > > A klub jak klub (no byla stołówka studentów watowskich, za to jakie okoli > ce i > > łosię dookola > > z racji sprzyjających okoliczności przyrody powinni to zburzyć i wybudować w > tym miejscu amfiteatr. > > > niedosyt profesjonalnych miejsc na koncerty > > powiem więcej: kompletny brak. > Nie burz, nie burz. Niech sobie będzie. Może dalej stołówką:) Jest cały teren dalej, na amfiteatr jak znalazł, ale niestety różne polityki już go znalazły... Oprócz amfiteatru sugerowałabym drogi dojazdowe:) niekompletna Odpowiedz Link Zgłoś
live7 Re: Trójka - dzień z Jamajką :) 16.05.07, 19:47 Też mi bardzo odpowiada dzień z Jamajką. I w ogóle te dnie w miastach czy państwach są bardzo ok :) Ogólnie Trójka jest na prawdę niezła. Z wielką przyjemnością zaczęłam też słuchać pasma 19-21. Super! Pozdrawiam Wszystkich Trójkowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
cimcirymcia Re: Trójka - dzień z Jamajką :) 17.05.07, 20:31 Dzień fajny, choć szkoda, że nie więcej tego reggae. Też ostatnio w samochodzie trochę przypadkiem trafiłam na muzykę jakoś koło 19.30 i zostałam do końca :-) Odpowiedz Link Zgłoś