Dodaj do ulubionych

staż w radio Tok Fm

24.07.07, 14:17
Witam :)

Proszę o poradę. Jestem zainteresowana stażem w radio Tok Fm. Na ichniejszej
stronie jest zakładka pt. staż, można wysłać do nich w tej sprawie mail. Tylko
jaki? Mam złożyć CV i list motywacyjny? To chyba bez sensu, bo prócz kierunku
studiów moje doświadczenie w tej materii nijak się nie ma do stażu/pracy
radiowca. Jeśli nie zestaw CV + LM, to co? Mam pisać jakieś idiotyczne,
błyskotliwe maile, by kogoś sobą zainteresować? ;)

Czy ktoś z Was był na stażu w tej rozgłośni? Jeśli tak, to jak było, czy jest
jakaś szansa na stałą pracę? Etc...

Czekam na odpowiedź. Marta
Obserwuj wątek
    • showmelove Re: staż w radio Tok Fm 24.07.07, 15:02
      Nic z tego zapomnij o tym, nie masz znajomosci nikt Cie nie przyjmie, moze
      lepiej idz do Eski
      • bogiemslawiena Re: staż w radio Tok Fm 24.07.07, 15:08
        Nie przyjmie gdzie? Na staż, czy nie da mi pracy?
        Wątpię, bym nie dostała stażu. Kiedy byłam w LO, dostałam staż w już wtedy
        podupadającej Radiostacji. Więc? Bez żadnych popleczników... No chyba że Tok Fm
        jest inne...
        • wojtekl2 Re: staż w radio Tok Fm 24.07.07, 15:52
          Do Eski nawet nie idź! To dziadowska stacja. Myślę, że w Toku możesz spróbować.
          Poprostu wyślij najpierw do nich e-maila, że jesteś zainteresowana stażem w ich
          radiu. Zobaczysz czy ci odpiszą.
          • bogiemslawiena Re: staż w radio Tok Fm 24.07.07, 17:24
            Do Eski nie pójdę, to jedna z najgorszych stacji radiowych, przynajmniej dla
            mnie. Nie chcę się męczyć w nowej pracy ;)) Tiaaaa.... idealistka jestem jeszcze...
            • monika.baka Re: staż w radio Tok Fm 24.07.07, 23:59
              Oj kiepska z Ciebie będzie dziennikarka, jeżeli nie potrafisz zainteresować
              swoją osobą stacji radiowej tylko pytasz o to publicznie. Jedź pod Łódź, tam są
              hale gdzie dzierga się jakieś ubranka, tam się nie zmęczysz wysilając
              intelektualnie bo widze, że zwoje Ci już dymią.
              • bogiemslawiena Re: staż w radio Tok Fm 25.07.07, 16:14
                Oj, po co ta złośliwość? Widzę, że na tym forum postawiłaś sobie za ambicję, by
                gnębić, nie tylko mnie :) Może ci się nie powodzi za bardzo i się odgrywasz za
                nic? Wiesz... bardzo nie lubię takich trolli jak ty, to główny problem netu.
                Pyta się ktoś o coś kulturalnie, ale znajdzie się taki z loży szyderców i
                zaczyna jazdę... Może mniej wciągaj speeda, to będziesz mniej agresywna?

A pytam, bo mam do tego prawo. I myślę, że to nie przesądza o tym, jaką będę
                dziennikarką czy jakim jestem człowiekiem.
                Zastanów się nad sobą, Ciociu Cięta Riposta...
              • bogiemslawiena Re: staż w radio Tok Fm 03.08.07, 21:17
                Oj kochana, może mi i zwoje dymią, ale to twoje wypowiedzi kasuje administrator.
                Wrzuciłam twojego nicka w google z ciekawości i wiesz co? Wygląda na to, że masz
                internet od niedawna, bo dopiero od niedawna publikujesz swoje obraźliwe posty.
                Może najpierw się ogarnij, zobacz, że net nie jest do obrażania ludzi bez
                sensu... a później się wypowiadaj.
                • monika.baka Re: staż w radio Tok Fm 04.08.07, 01:05
                  Ech, uważj bo się zapocisz i zapach zgniłego sandacza spowije całe okolice...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka