penelopee 11.07.03, 11:36 Czy słucha ktoś z Was tego radia? I co moęecie powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
confi Re: Radio Kolor 11.07.03, 13:22 Dużo łagodnej muzyki... I świetnie prowadząca pasmo towarzyszące Marzena Rogalska. To jest Radio Kolor 103 FM. Podobno kiedyś Radio Kolor przyciągało ludzi swoją super ofertą programową i ludźmi tam pracującymi. Teraz... czytaj dwa pierwsze zdania i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopee Re: Radio Kolor 15.07.03, 10:17 nio czyli jak wszedzie jedni lubia i sluchaja inni nie...ale Pani A.Wrony ja tez nie cierpie....Ale Marzena Rogalska i chlopaki z poranka są okiej, jak najbardziej okiej :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziobro1410 Re: Radio Kolor 11.07.03, 18:41 Dla mnie i moich znajomych jest kwintesencją czystego kiczu. Nie słuchamy od paru lat. Kiedyś u nas w biurze mieliśmy fankę koloru, ale nawet ona nie wytrzymywał silkonowych ust pani Anetki Wrońskiej. Ciągłe "anetka-minetka" jak nazwał "styl" prowadzenia tej pani. Włazidupstwo i tandeta. Koleżanka dadaje że widać ją czasem w WOT 3, podobno jest tak samo. Muszę obejrzeć jak To wygląda. Chyba że jest późno w nocy w jakiejś rózowej serii. Odradzam słuchania koloru. Sam słucham jazzradia, a w biurze niestety Zetki. nec hercules.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Radio Kolor IP: *.pl / 192.168.1.* 11.07.03, 19:53 ziobro1410 napisała: > Dla mnie i moich znajomych jest kwintesencją czystego kiczu. Nie słuchamy od > paru lat. Kiedyś u nas w biurze mieliśmy fankę koloru, ale nawet ona nie > wytrzymywał silkonowych ust pani Anetki Wrońskiej. Ciągłe "anetka-minetka" jak > nazwał "styl" prowadzenia tej pani. Włazidupstwo i tandeta. Koleżanka dadaje że > > widać ją czasem w WOT 3, podobno jest tak samo. Muszę obejrzeć jak To wygląda. > Chyba że jest późno w nocy w jakiejś rózowej serii. > Chodzi o tę samą panią, która rok temu krakała w Trzecim Śniadaniu w TrUjce, a potem nie wiedzieć czemu Laskowski i s-ka uznali ją za zbyt komercyjną? ;–) Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Radio Kolor 12.07.03, 21:20 Gość portalu: Greg F. napisał(a): > Chodzi o tę samą panią, która rok temu krakała w Trzecim Śniadaniu w TrUjce, > a potem nie wiedzieć czemu Laskowski i s-ka uznali ją za zbyt komercyjną? Nie Wrońska tylko Wrona - ta sama... kiedyś a może i nadal szefowa DJ-ów w Kolorze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azm Re: Radio Kolor 12.07.03, 22:10 Pamiętacie, że to radio założyli, a przynajmniej firmowali Mann i Materna? Do dziś słyszę Maternę: "Wojtku, Wojtku, wiem, że teraz prowadzisz samochód, więc proszę cię, nie wjedź na drzewo. Mamy koncesję!" Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Radio Kolor 12.07.03, 23:07 azm napisał: > Pamiętacie, że to radio założyli, a przynajmniej firmowali Mann i Materna? > Do dziś słyszę Maternę: "Wojtku, Wojtku, wiem, że teraz prowadzisz samochód, > więc proszę cię, nie wjedź na drzewo. Mamy koncesję!" Początki zawsze są piękne... a potem przychodzi taki czas że programowym zostaje panienka której hobby to plotki w dobrym towarzystwie :) Odpowiedz Link Zgłoś