Dodaj do ulubionych

Radio Kolor

11.07.03, 11:36
Czy słucha ktoś z Was tego radia? I co moęecie powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • confi Re: Radio Kolor 11.07.03, 13:22
      Dużo łagodnej muzyki... I świetnie prowadząca pasmo towarzyszące Marzena
      Rogalska. To jest Radio Kolor 103 FM. Podobno kiedyś Radio Kolor przyciągało
      ludzi swoją super ofertą programową i ludźmi tam pracującymi. Teraz... czytaj
      dwa pierwsze zdania i nic więcej.
      • penelopee Re: Radio Kolor 15.07.03, 10:17
        nio czyli jak wszedzie jedni lubia i sluchaja inni nie...ale Pani A.Wrony ja
        tez nie cierpie....Ale Marzena Rogalska i chlopaki z poranka są okiej, jak
        najbardziej okiej :))) Pozdrawiam
    • ziobro1410 Re: Radio Kolor 11.07.03, 18:41
      Dla mnie i moich znajomych jest kwintesencją czystego kiczu. Nie słuchamy od
      paru lat. Kiedyś u nas w biurze mieliśmy fankę koloru, ale nawet ona nie
      wytrzymywał silkonowych ust pani Anetki Wrońskiej. Ciągłe "anetka-minetka" jak
      nazwał "styl" prowadzenia tej pani. Włazidupstwo i tandeta. Koleżanka dadaje że
      widać ją czasem w WOT 3, podobno jest tak samo. Muszę obejrzeć jak To wygląda.
      Chyba że jest późno w nocy w jakiejś rózowej serii.

Odradzam słuchania koloru.

Sam słucham jazzradia, a w biurze niestety Zetki. nec hercules....
      • Gość: Greg F. Re: Radio Kolor IP: *.pl / 192.168.1.* 11.07.03, 19:53
        ziobro1410 napisała:

> Dla mnie i moich znajomych jest kwintesencją czystego kiczu. Nie słuchamy od
        > paru lat. Kiedyś u nas w biurze mieliśmy fankę koloru, ale nawet ona nie
        > wytrzymywał silkonowych ust pani Anetki Wrońskiej. Ciągłe "anetka-minetka"
        jak
        > nazwał "styl" prowadzenia tej pani. Włazidupstwo i tandeta. Koleżanka dadaje
        że
        >
        > widać ją czasem w WOT 3, podobno jest tak samo. Muszę obejrzeć jak To
        wygląda.
        > Chyba że jest późno w nocy w jakiejś rózowej serii.
        >

Chodzi o tę samą panią, która rok temu krakała w Trzecim Śniadaniu w TrUjce, a
        potem nie wiedzieć czemu Laskowski i s-ka uznali ją za zbyt komercyjną? ;–)
        • franzmaurer Re: Radio Kolor 12.07.03, 21:20
          Gość portalu: Greg F. napisał(a):

> Chodzi o tę samą panią, która rok temu krakała w Trzecim Śniadaniu w TrUjce,
          > a potem nie wiedzieć czemu Laskowski i s-ka uznali ją za zbyt komercyjną?

Nie Wrońska tylko Wrona - ta sama... kiedyś a może i nadal szefowa DJ-ów w
          Kolorze ;)
    • azm Re: Radio Kolor 12.07.03, 22:10
      Pamiętacie, że to radio założyli, a przynajmniej firmowali Mann i Materna?
      Do dziś słyszę Maternę: "Wojtku, Wojtku, wiem, że teraz prowadzisz samochód,
      więc proszę cię, nie wjedź na drzewo. Mamy koncesję!"
      • franzmaurer Re: Radio Kolor 12.07.03, 23:07
        azm napisał:

> Pamiętacie, że to radio założyli, a przynajmniej firmowali Mann i Materna?
        > Do dziś słyszę Maternę: "Wojtku, Wojtku, wiem, że teraz prowadzisz samochód,
        > więc proszę cię, nie wjedź na drzewo. Mamy koncesję!"

Początki zawsze są piękne... a potem przychodzi taki czas że programowym
        zostaje panienka której hobby to plotki w dobrym towarzystwie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka