Dodaj do ulubionych

TrUjka po wakacjach

IP: 195.85.227.* 30.07.03, 14:10
Zostanie plejlista po szóstej czy nie ?

Obserwuj wątek
    • Gość: MArCello Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:37
      > Zostanie plejlista po szóstej czy nie ?

Chyba nie ma wyboru: stawiam, że tak :(

pozdr,
      MArCello

Czy jakieś firmy bukmacherskie przyjmują już zakłady? Może będzie można troszkę
      dorobić do pensji :)
      • Gość: k8 Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:40
        no nie wiem. pani szydłowska być może tym razem znowu zatrudni się w jakiejś
        telewizji i będzie prowadziła kulturalny program, poczym wyrzucom ją i pójdzie
        w przyszłe wakacje ponownie do trojki.
        wakacyjna praca po prostu.
        • Gość: MArCello Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:52
          > no nie wiem. pani szydłowska być może tym razem znowu zatrudni się w jakiejś
          > telewizji i będzie prowadziła kulturalny program, poczym wyrzucom ją i
          pójdzie
          > w przyszłe wakacje ponownie do trojki.
          > wakacyjna praca po prostu.

Myślę, że tu osoba p.Agnieszki nie ma nic do rzeczy. Będzie playlista z nią,
          czy z kimś innym...

pozdr,
          MArCello
          • viking73 Re: TrUjka po wakacjach 30.07.03, 15:10
            Gość portalu: MArCello napisał:

- Myślę, że tu osoba p.Agnieszki nie ma nic do rzeczy. Będzie playlista z nią,
            czy z kimś innym...

A może playlista z komputera po prostu. Bez żadnych prowadzących. Co najwyżej o
            18.30 jakiś wygenerowany głos będzie zapowiadał, że "właśnie minęło pół do
            siódmej".
            Mnie to tam wali. I tak o tej porze słucham Marcina Jędrycha.
        • Gość: sluchacz Re: TrUjka po wakacjach IP: 217.8.186.* 01.08.03, 09:26
          Gość portalu: k8 napisał(a):

> no nie wiem. pani szydłowska być może tym razem znowu zatrudni się w jakiejś
          > telewizji i będzie prowadziła kulturalny program, poczym wyrzucom ją i
          pójdzie
          > w przyszłe wakacje ponownie do trojki.
          > wakacyjna praca po prostu.

Nie dosc ze gra z playlisty to sie jeszcze myli zapowiadajac piosenki... Koszmar
    • Gość: Greg F. Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:40
      Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Zostanie plejlista po szóstej czy nie ?
      >

Pewnie zostanie - wprowadzanie ramówki wakacyjnej to świetny pretekst, żeby
      pozbyć się paru niechcianych audycji i prowadzących, lub drastycznie okroić ich
      czas bytności antenowej.
      • Gość: Janusz Re: TrUjka po wakacjach IP: 195.85.227.* 30.07.03, 15:01
        Gość portalu: Greg F. napisał(a):

>
        > Pewnie zostanie - wprowadzanie ramówki wakacyjnej to świetny pretekst, żeby
        > pozbyć się paru niechcianych audycji i prowadzących, lub drastycznie okroić
        ich
        >
        > czas bytności antenowej.

Pewnie Pani Perek ogłosi że słuchacze z entuzjazmem przyjęli nową propozycję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka