Gość: Janusz IP: 195.85.227.* 30.07.03, 14:10 Zostanie plejlista po szóstej czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MArCello Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:37 > Zostanie plejlista po szóstej czy nie ? Chyba nie ma wyboru: stawiam, że tak :( pozdr, MArCello Czy jakieś firmy bukmacherskie przyjmują już zakłady? Może będzie można troszkę dorobić do pensji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:40 no nie wiem. pani szydłowska być może tym razem znowu zatrudni się w jakiejś telewizji i będzie prowadziła kulturalny program, poczym wyrzucom ją i pójdzie w przyszłe wakacje ponownie do trojki. wakacyjna praca po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:52 > no nie wiem. pani szydłowska być może tym razem znowu zatrudni się w jakiejś > telewizji i będzie prowadziła kulturalny program, poczym wyrzucom ją i pójdzie > w przyszłe wakacje ponownie do trojki. > wakacyjna praca po prostu. Myślę, że tu osoba p.Agnieszki nie ma nic do rzeczy. Będzie playlista z nią, czy z kimś innym... pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: TrUjka po wakacjach 30.07.03, 15:10 Gość portalu: MArCello napisał: - Myślę, że tu osoba p.Agnieszki nie ma nic do rzeczy. Będzie playlista z nią, czy z kimś innym... A może playlista z komputera po prostu. Bez żadnych prowadzących. Co najwyżej o 18.30 jakiś wygenerowany głos będzie zapowiadał, że "właśnie minęło pół do siódmej". Mnie to tam wali. I tak o tej porze słucham Marcina Jędrycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: TrUjka po wakacjach IP: 217.8.186.* 01.08.03, 09:26 Gość portalu: k8 napisał(a): > no nie wiem. pani szydłowska być może tym razem znowu zatrudni się w jakiejś > telewizji i będzie prowadziła kulturalny program, poczym wyrzucom ją i pójdzie > w przyszłe wakacje ponownie do trojki. > wakacyjna praca po prostu. Nie dosc ze gra z playlisty to sie jeszcze myli zapowiadajac piosenki... Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: TrUjka po wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:40 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Zostanie plejlista po szóstej czy nie ? > Pewnie zostanie - wprowadzanie ramówki wakacyjnej to świetny pretekst, żeby pozbyć się paru niechcianych audycji i prowadzących, lub drastycznie okroić ich czas bytności antenowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: TrUjka po wakacjach IP: 195.85.227.* 30.07.03, 15:01 Gość portalu: Greg F. napisał(a): > > Pewnie zostanie - wprowadzanie ramówki wakacyjnej to świetny pretekst, żeby > pozbyć się paru niechcianych audycji i prowadzących, lub drastycznie okroić ich > > czas bytności antenowej. Pewnie Pani Perek ogłosi że słuchacze z entuzjazmem przyjęli nową propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś