Dodaj do ulubionych

Helen z radiowej Trójki

IP: *.pl / 195.205.11.* 17.12.03, 16:33
Czy ktoś wie gdzie można znaleźć zdjęcie Helen.??
Często mówi coś w liście przebojów??
Obserwuj wątek
    • Gość: sponsor Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 22:48
      www.rotfl.pl/img.php?laseczka__.jpg
      • Gość: m@cio Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.pl / 195.205.11.* 18.12.03, 11:36
        na tej stronie nic nie ma!!!
        nie wchodzi to zdjęcie!!!
    • peter.steele Re: Helen z radiowej Trójki 17.12.03, 23:04
      Kiedys była w telekspresie pokazana. Taka drobniutka kobieta w wieku ok 30 lat.
    • Gość: . Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.brewed.silesianet.pl 18.12.03, 15:02
      lppt.storm.pl/wydarzenia/1000lp3/helen.jpg
      • Gość: Dawid Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 15:06
        Aaaaaa...............ona jest BRZYDKA!....delikatnie rzecz ujmując....
        • Gość: Jureek Re: Helen z radiowej Trójki IP: 212.20.131.* 18.12.03, 18:18
          Gość portalu: Dawid napisał(a):

> Aaaaaa...............ona jest BRZYDKA!....delikatnie rzecz ujmując....

A Ty to pewnie z tego nowego targetu jesteś. Gratuluję kultury.
          Jura

Takie teksty, jak przedmówcy, mimo iż bez jednego tzw. brzydkiego wyrazu są
          moim zdaniem 100 razy bardziej chamskie, niż hip-hopowe teksty obfitujące w
          słowa ba "k" i "ch".
        • tuhanka Re: Helen z radiowej Trójki 18.12.03, 18:33
          Nie rozumiem, jak Ci nie wstyd tak mowic. Zreszta Helen nie jest brzydka, moze
          troche malo fotogeniczna...
          Miejcie nadzieję,
          nie tę lich?, marn?...
          lecz tę niezłomn?,
          która tkwi jak ziarno
          przyszłych poświęceń
          w duszy bohatera
          • Gość: Dawid Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 07:56
            tuhanka napisała:

> Nie rozumiem, jak Ci nie wstyd tak mowic. Zreszta Helen nie jest brzydka,
            moze
            > troche malo fotogeniczna...

Wszystko co jest prawdą wolno mówić...chyba zgodzisz się była dziennikarko
            tuhanko ze mną
            • Gość: Jureek Re: Helen z radiowej Trójki IP: 212.20.131.* 19.12.03, 09:24

> Wszystko co jest prawdą wolno mówić...chyba zgodzisz się była dziennikarko
              > tuhanko ze mną

Skoro wolno, to powiem prawdę. Jesteś wyjątkowym chamem, Dawidzie.
              Jura
              • Gość: Dawid Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 10:19
                Gość portalu: Jureek napisał(a):
                > Skoro wolno, to powiem prawdę. Jesteś wyjątkowym chamem, Dawidzie.
                > Jura

Jeśli ktoś nazywa mnie chamem będę nosił ten tytuł z godnością.
            • Gość: Tuhanka Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 19.12.03, 11:30
              Zacznijmy od tego, ze niekoniecznie byla, Dawidzie. Choc kiedys pewnie tak.
            • un1 Re: Helen z radiowej Trójki 19.12.03, 14:00
              Wszystko co jest prawdą wolno mówić...

Oto prawda obiektywna wg Dawida. Modyfikacja podziału Tischnerowskiego: prawda,
              cała prawda, gówno prawda i Dawida prawda.
      • Gość: m@cio Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.pl / 195.205.11.* 18.12.03, 16:23
        Kto wie ile ONA ma lat??
        • Gość: Jureek Re: Helen z radiowej Trójki IP: 212.20.131.* 18.12.03, 18:15
          Gość portalu: m@cio napisał(a):

> Kto wie ile ONA ma lat??

No, chyba Niedźwiecki wie i ona sama też raczej wie.
          Jura
        • tuhanka Re: Helen z radiowej Trójki 18.12.03, 18:43
          Czy to wypada interesowac sie wiekiem kobiety? :)))
          Miejcie nadzieję,
          nie tę lich?, marn?...
          lecz tę niezłomn?,
          która tkwi jak ziarno
          przyszłych poświęceń
          w duszy bohatera
          • Gość: ropsu Re: Helen z radiowej Trójki IP: 212.64.52.* 18.12.03, 18:52
            Helen wyglada mlodo wiec chyba wypada. A Dawid, to maly chamek.
            • un1 Re: Helen z radiowej Trójki 19.12.03, 15:15
              Gość portalu: ropsu napisał(a):

> Helen wyglada mlodo wiec chyba wypada. A Dawid, to maly chamek.

Rzekłbym, gwiazda Dawida zajaśniała pełnym blaskiem.
      • Gość: dariusz-m Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 03:57
        Dzięki.
        Pozdrawiam
        • Gość: Greg F. Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.pl 19.12.03, 22:00
          Niedźwiedź podczas dzisiejszej LP3 wspominał o zdjęciu Helen w internecie -
          czyżby zaglądał na forum? ;-)
          • Gość: jose Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.12.03, 23:25
            ojejku, na pewno zagląda, ojejku, ojejejejejejeeje, i co teraz będzie? jak
            myślicie, wyleją go, ojej, bo on na pewno zagląda na forum, zapewne poza forum
            świata już nie widzi, ojejku, ale co to będzie, jeśli on tu zagląda, jak
            myślicie?
    • Gość: Radek Re: Helen z radiowej Trójki IP: 62.141.246.* 31.01.04, 22:37
      Ale zrobila sie "ciekawa" dyskusja. Zapraszam na moja strone
      www.trojkofan.website.pl W dziale Ludzie pod literka W znajduje sie zdjecie
      Haliny Wachowicz, czyli Helen. Jestem oburzony stwierdzeniem Dawida. Jak w
      ogóle śmiesz mówić w ten sposób o kobiecie?!
      • r.e.d.a.k.t.o.r Re: Helen z radiowej Trójki 01.02.04, 00:48
        To jakaś pomyłka. Ta strona powinna mieć adres www.trUjkofan.pl :-(((
        • Gość: Lesiek Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 08:21
          Nie wiem, trochę się czepiasz. Są notki biograficzne o wielkich postaciach
          Trójki. Szkoda tylko, że autor notek chyba nie wie, o czym pisze.

<cytat>
          TOMASZ BEKSIŃSKI
          Urodził się w 1958 roku. W Programie Trzecim pracował od lat 90., gdzie
          prowadził sobotnią "Trójkę pod księżycem". To jedna z najwybitniejszych postaci
          prezentujących muzykę rockową (grał w Trójce Lacrimosę, XIII Stulecie, czy
          Abraxas). Później jego zainteresowania przeniosły się ku artystom muzyki
          gotycko-progresywnej, którą promował na antenie Trójki. To dzięki jego audycjom
          przeciętny polski słuchacz miał jedyną okazję usłyszeć ulubioną muzykę, o jaką
          w tamtych czasach było w Polsce niezwykle trudno. Współpracował z pismem "Tylko
          Rock", gdzie recenzował płyty i pisał artykuły typowo muzyczne. W ostatniej,
          grudniowej audycji "Trójka pod księżycem" pożegnał się ze słuchaczami
          mówiąc: "To była ostatnia audycja w tym roku, a może ostatnia w ogóle". 24
          grudnia 1999 roku popełnił samobójstwo.
          </koniec cytatu>

Z tego wynika, że Lacrimosa, XIII Stoleti i Abraxas nie są artystami
          muzyki "gotycko-progresywnej" (nota bene, nie ma czegoś takiego - rock gotycki
          i progresywny to są _róźne_ style, które poza osobą Beksińskiego łączy bardzo
          niewiele). Bez przesady też z tą niedostępnością płyt w latach 90. - autorowi
          notki coś pomieszało się pewnie z audycjami z Dwójki z lat 80., gdzie TB
          rzeczywiście prezentował klasykę rocka progresywnego i ważniejsze nowości.
          • Gość: koliber Tomasz Beksiński IP: 149.156.12.* 01.02.04, 09:50
            W latach 80-tych Beksiński prowadził w 3 Wieczór Płytowy i audycję Romantycy
            Muzyki Rockowej.
            A notka biograficzna jest żenująco słaba.
            • Gość: Lesiek Re: Tomasz Beksiński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.04, 15:21
              > W latach 80-tych Beksiński prowadził w 3 Wieczór Płytowy i audycję Romantycy
              > Muzyki Rockowej.

Pierwsze słyszę, że prowadził je w 3.
              • Gość: koliber Re: Tomasz Beksiński IP: 149.156.12.* 01.02.04, 16:17
                Oczywiście w Dwójce, Wieczór Płytowy z Tomaszem Szachowskim.
                Błąd klawiatury, przepraszam.
                Wypadałoby też wspomnieć o Rocku Malowanym Fantazją w dobrych czasach RMF z
                Piotrem Kosińskim.
                O tłumaczeniach Monty Pytona i Bonda.
                • szef.komisji Re: Tomasz Beksiński 02.02.04, 10:55
                  Gość portalu: koliber napisał(a):

> O tłumaczeniach Monty Pytona i Bonda.
                  Oraz o spaghetti-westernach Sergio Leone.
                  O dziwo, wczoraj nasza TVP1 nadała "Dobrego, złego i brzydkiego" w tłumaczeniu
                  Tomka. Rzeczywiście - uczta kinomana!

------
                  "Jak się ma pistolet w ręce, to się nie gada, tylko strzela."
      • r.e.d.a.k.t.o.r Re: Helen z radiowej Trójki 01.02.04, 00:54
        I jeszcze jedno. Nie wiem czy wiesz, ale Piotr Kaczkowski życzy sobie, by nie
        rozpowszechnianiać jego podobizny.
      • szef.komisji Re: Helen z radiowej Trójki 01.02.04, 01:55
        No nieeee, stronka wysmarowana wazeliną jak 150!
        Po prostu akademia ku czci albo laurka dla pana sekretarza...
        "Wszystko mi się podoba, wszystko jest po prostu super, mega, hiper, ekstra, a
        jacy dyrektorzy są mądzy i kochani, itd, itp..."

Ale graficznie mniej oczojebna (i to jedyny plus tej strony) niż oficjalna
        trujkowa strona - te flashowe animacje na tej drugiej są po prostu chore...
        • Gość: max Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.chello.pl 01.02.04, 08:43
          ale pasztet z tej helen
          • Gość: ropsu Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.cable.wanadoo.nl 01.02.04, 10:16
            Od bledow az sie roi;ot chocby informacja, ze Wojciech Mann jest w Trojce od
            roku 1983.
            • Gość: Greg F. Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 10:02
              Jeśli już mam się czepiać niedociągnięć na w/w stronie, to dziwię się ogromnie,
              jak można było wśród wybitnych trójkowych osobowości nie wymienić JANA WEBERA???
              • Gość: Greg F. Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 10:07
                Brak też wzmianki o śp. Barbarze Głuszczak, przynajmniej w dziale o wybitnych
                postaciach Trójki.
                • Gość: Radek Re: Helen z radiowej Trójki IP: 62.141.246.* 02.02.04, 21:24
                  "Ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."
                  Nie było moim celem wywołanie dyskusji o mojej stronie, ale skoro taka
                  sytuacja ma miejsce pozwólcie, że ustosunkuję się do zarzutów.
                  Po pierwsze, ta strona nie jest laurką dla kogokolwiek. Jej celem jest
                  rzetelna informacja, a nie komentowanie, czy ocenianie posunięć dyrekcji.
                  Muszę zaznaczyć, że obecna sytuacja w Trójce też mnie smuci i przeraża,
                  natomiast nie chcę powielać informacji znajdujących się innych stronach, a
                  dotyczących protestów, itp. (które oczywiście popieram!). Żeby była jasność -
                  jestem jednym z protestujących, można sprawdzić na stronie Tajniaka.
                  Wazeliniarstwo? Raczej fakty mówiące o tym, że Trójka (nadal!) jest dla osób o
                  średnim lub wyższym wykształceniu, pochodzących z miast. Jaka miała być strona
                  tytułowa: "Zaczęcam do obejrzenia strony poświęconej beznadziejnej rozgłośni,
                  źle zarządzanej, z której wyrzucono wielu świetnych dziennikarzy". Na pewno
                  miałbym mnóstwo odwiedzin na stronie ;) Trzeba ludzi zachęcić m.in. do
                  poznania historii, porównania, co z Programu Trzeciego zostało...
                  Często się zastanawiam nad doborem dziennikarzy i ludzi kabaretu do Wybitnych
                  Postaci. I nie jestem przekonany, że był to właściwy wybór. Zdaję sobie srawę,
                  że wiele osób zostało pominiętych, spróbuję to poprawić. Będę wdzięczny za
                  sugestie, kto jeszcze mógłby się na tej liście znaleźć. Przyznam się, że nad
                  szukaniem biografii (rozmowy z dziennikarzami, czytanie książek, czasopism
                  poświęconych mediom, przeglądanie Internetu) spędziłem najwięcej czasu. Jest
                  mi przykro, że aż tak negatywnie oceniacie te notki. Przy biografii śp. Tomka
                  Beksińskiego skupiłem się (i nie tylko w Jego przypadku) na dokonaniach
                  radiowych, dlatego pominąłem tłumaczenia Monty Pythona. Nie rozumiem dlaczego
                  Lesiek wymienia audycje, które prowadził Beksiński? Opisałem ogólnie czym się
                  zajmował i uzasadniłem dlaczego znalazł się w Galerii Trójkowych Sław.
                  Wymienianie, choćby tych najważniejszych audycji, które prowadził, nie miałoby
                  większego sensu.
                  Dlaczego w Galerii nie ma Barbary Głuszczak? Z założenia ten dział jest
                  poświęcony dziennikarzom/prezenterom i ludziom kabaretu. Pani Głuszczak była
                  realizatorem i niezwykle ciężko byloby wybrać także innych realizatorów, bo
                  może inni byli równie dobrzy? A dlaczego właśnie Barbara Głuszczak? Nie wiem,
                  czy była zdecydowanie lepszym realizatorm od innych, czy po prostu najbardziej
                  znanym, ponieważ realizowała Listę?
                  Jeżeli "od błędów aż się roi" - proszę mi je wskazać, a zostaną usunięte.
                  Wszystkie informacje sprawdzałem i konfrontowałem z kilkoma źródłami. Jeżeli
                  ropsu masz potwierdzoną informację, że Wojciech Mann nie pracuje w Trójce od
                  1983 roku, to poproszę o konkrety. Ja dotarłem do takiej daty.
                  Krytykę przyjmuję, błędy będę starał się eliminować. Spójrzcie proszę na moją
                  stronę trochę przychylniej, doceńcie wkład i wysiłek włożony w jej
                  przygotowanie. Pragnąłem stworzyć w miarę pełne kompendium wiedzy o mojej
                  (ciągle) ulubionej Trójce. Zauważcie, że opisałem wszystkie audycje, które są
                  obecnie nadawane na antenie, stworzyłem notki biograficzne (chyba) wszystkich
                  pracujących obecnie dziennikarzy, program jest dokładny :) Tego nie ma na
                  oficjalnej stronie Trójki!
                  Będę wdzięczny za informacje, ale może lepiej na priva, ponieważ nie
                  wszystkich może interesować zawartość merytoryczna mjej strony. Będzie mi też
                  łatwiej ustosunkowywać się do ewentualnych zarzutów (trojkofan@website.pl).
                  Pozdrawiam i liczę na przychylniejsze opinie :)
                  • Gość: koliber Re: Helen z radiowej Trójki IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.04, 22:26
                    Przykład rzetelnej odpowiedzi.
                    Poczytamy całą stronę, zrecenzujemy całość i założymy wątek na ten temat.
                    Pozdrawiam
                    koliber
                    • Gość: Terefere Foto z Laską IP: *.acn.pl 03.02.04, 03:32
                      Ale zdjęcie Laskowskiego-Maskowskiego to jest takie super, że sam już nie wiem
                      śmiać się, czy płakać... Jak zbity pies - widać, że go krytyka chlaszcze.
                      Dobrze, dobrze, tak trzymać i nie popuszczać.. (z klasyka).
                      T.F.
                  • greg_f Re: Helen z radiowej Trójki 03.02.04, 11:32
                    Gość portalu: Radek napisał(a):

> "Ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."

Święte słowa.

> Po pierwsze, ta strona nie jest laurką dla kogokolwiek. Jej celem jest
                    > rzetelna informacja, a nie komentowanie, czy ocenianie posunięć dyrekcji.

I chwała ci za to. Sam pomysł stworzenia strony będącej alternatywą dla
                    oficjalnej witryny TrUjki, która nie jest wolna od luk, nieścisłości i
                    dezinformacji, jest bardzo fajny. A wszelkie niedociągnięcia można z czasem
                    poprawić.

> Często się zastanawiam nad doborem dziennikarzy i ludzi kabaretu do Wybitnych
                    > Postaci. I nie jestem przekonany, że był to właściwy wybór. Zdaję sobie
                    srawę,
                    > że wiele osób zostało pominiętych, spróbuję to poprawić. Będę wdzięczny za
                    > sugestie, kto jeszcze mógłby się na tej liście znaleźć. Przyznam się, że nad
                    > szukaniem biografii (rozmowy z dziennikarzami, czytanie książek, czasopism
                    > poświęconych mediom, przeglądanie Internetu) spędziłem najwięcej czasu. Jest
                    > mi przykro, że aż tak negatywnie oceniacie te notki.

Jak na początek nie jest tak źle. Na pewno wykonałeś kawał mrówczej pracy.
                    Zacząłem od wytykania rażących niedociągnięć, które najbardziej rzuciły mi się
                    w oczy po pobieżnym przejrzeniu strony, choć może na początek powinienem był
                    pochwalić dobry pomysł i chęć stworzenia kompetentnego źródła informacji o
                    Trójce i TrUjce. Jeśli odniosłeś wrażenie, że złośliwie się czepiam, to
                    przepraszam, nie taki był mój zamiar. Swoimi uwagami pragnę jedynie przyczynić
                    się do dalszego rozwoju strony i myślę, że pozostali forumowicze także :-).

> Dlaczego w Galerii nie ma Barbary Głuszczak? Z założenia ten dział jest
                    > poświęcony dziennikarzom/prezenterom i ludziom kabaretu. Pani Głuszczak była
                    > realizatorem i niezwykle ciężko byloby wybrać także innych realizatorów, bo
                    > może inni byli równie dobrzy? A dlaczego właśnie Barbara Głuszczak? Nie wiem,
                    > czy była zdecydowanie lepszym realizatorm od innych, czy po prostu
                    najbardziej
                    > znanym, ponieważ realizowała Listę?

Barbara Głuszczak cieszyła się w Trójce bardzo dużym autorytetem, co podkreśla
                    wielu jej obecnych i byłych dziennikarzy. Tak więc na pewno zasłużyła na
                    wzmiankę, nawet jeśli ciężko ją sklasyfikować wśród dziennikarzy lub ludzi
                    kabaretu.

> Krytykę przyjmuję, błędy będę starał się eliminować. Spójrzcie proszę na moją
                    > stronę trochę przychylniej, doceńcie wkład i wysiłek włożony w jej
                    > przygotowanie. Pragnąłem stworzyć w miarę pełne kompendium wiedzy o mojej
                    > (ciągle) ulubionej Trójce. Zauważcie, że opisałem wszystkie audycje, które są
                    > obecnie nadawane na antenie, stworzyłem notki biograficzne (chyba) wszystkich
                    > pracujących obecnie dziennikarzy, program jest dokładny :) Tego nie ma na
                    > oficjalnej stronie Trójki!

To prawda, na stronie TrUjki nie ma linków do wszystkich audycji, a w spisie
                    dziennikarzy wiele osób jest nie tylko nieopisanych, ale wręcz pominiętych. Pod
                    tym względem twoja strona góruje nad oficjalną witryną.
                    Zabrakło mi tylko podkreślenia (np. w historii Trójki), że większość autorskich
                    audycji muzycznych została zepchnięta na godziny nocne, a w ciągu dnia dominują
                    programy oparte na playliście. Ostatnio jeden z nocnych prezenterów Trójki sam
                    przyznał, że chętnie spotykałby się ze słuchaczami o wcześniejszej porze niż
                    środek nocy.

> Będę wdzięczny za informacje, ale może lepiej na priva, ponieważ nie
                    > wszystkich może interesować zawartość merytoryczna mjej strony. Będzie mi też
                    > łatwiej ustosunkowywać się do ewentualnych zarzutów (trojkofan@website.pl).
                    > Pozdrawiam i liczę na przychylniejsze opinie :)

Również pozdrawiam, a w wolnej chwili prześlę na priva dokładniejszą erratę.

Greg F.
                    • Gość: Radek Re: Helen z radiowej Trójki IP: 62.141.246.* 04.02.04, 21:31
                      Jestem Wam bardzo wdzięczny za opinie i pomoc w usuwaniu błędów/niedociągnięć.
                      Podaję nowy adres e-mail (ponieważ poprzednie konto było bardzo niestabilne),
                      na który proszę pisać w każdej sprawie dotyczącej strony Trójki.
                      trojkofan@wp.pl Pozdrawiam!
    • Gość: as Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:01
      Helen jest fantastyczna.
      • Gość: chomik-cyborg Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:58
        > Helen jest fantastyczna.

sci-fi ???
        • Gość: mSZ Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:59
          A tam zaraz sci-fi! Samce! Liczy się cały człowiek a nie tylko wygląd
          zewnętrzny! Nie zapominajcie o tym! Kiedy z Helen rozmawiam przez telefon jest
          zawsze pełna życzliwości, ma bardzo miły głosik i potrafi "przemycić" niejedno
          pozdrowienie na antenę. Doceńcie ją!
    • Gość: maciek Re: Helen z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:59
      Helen jest wspaniała.to juz kultowa postać Trójki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka