Gość: gość IP: 212.91.26.* 09.07.09, 09:20 A jak klerofaszyści robili show nad łóżkiem umierajacego papieża, to nikt nie napisał,że to cyrk?? A tam było tyle kamer! A tu się czepiają pożegnania adekwatnego do sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dulcy Głośno nad trumną Jacksona IP: *.zeelandia.pl 09.07.09, 09:41 A mnie się wydaje, że właśnie słowa "córki" Michaela były najbardziej wyreżyserowanym momentem... Jeśli ktoś zwrócił uwagę, chwilę wcześniej stała i bawiła się torebeczką, dopiero w momencie kiedy została wypchnięta do mikrofonu przybrała żałobną minę i ton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Głośno nad trumną Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:37 zgadzam się. obserwowałam dzieci. były spokojne w czasie pogrzebu. śpiewały końcową piosenkę. moment przed wystąpieniem Paris, któryś z członków rodziny powiedział na głos, że Janet chce wystąpic, ale wypchnęli Paris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Głośno nad trumną Jacksona IP: *.chello.pl 10.07.09, 13:34 on nie powiedział że Janet chce wystapic, tylko ZAPYTAŁ ją czy coś chce powiedzieć. co do Paris, może i macie racje, ale myślę, że po prawie 2 tygodniach od śmierci ojca dzieci już się trochę otrząsnęły więc były spokojne, ale kiedy nagle mówisz do tłumów, że był to dobry ojciec, to możesz się nagle rozkleić. tak więc uważam że to było prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Głośno nad trumną Jacksona 09.07.09, 20:06 Oglądałam występ Mariah Carey na YouTube i nie bardzo rozumiem dlaczego został uznany za wpadkę? Niczym specjalnym się nie wyróżnił. Odpowiedz Link Zgłoś