mrb4 15.03.04, 12:10 Pięć pytań dla wszystkich, którzy interesują się Karpatami Zachodnimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: KONKURS 15.03.04, 16:47 Oooo, jeee, przecie nadołeś roboty, fto to mo cas, sukać po ksiązkach, po 8 godzinak roboty... jo juz ryba śnięto, nieświyzo... Jesce ide na posiady góralskie poświęcone Tischnerowi. Cas na mnie i ni ma mnie! Telo.Pozdr. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KONKURS 26.03.04, 10:23 Wspaniale to opracowałeś, widzi mi sie. Ino zamyko okno do Zakopa! Hehe... Tak mo być! Na Borze siedzi moja kuzynka, nigdy tam u niyj nie byłak, hale z tom mapom , ftorom ześ podoł, trefie, hehe...Poza tym fajno reklama tyk terenów. Przecie tam tyz piyknie do cudu! I ludzi telo ni ma! Mozno wypocąć ekstra, haj! ZAPROSOMY!!! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KONKURS stronka zaprasza w Gorce 29.04.04, 09:45 Gorce to moje ocarowanie wyście som jak mojego dziywcęcia “Kochanie” Tu zimowym nocko gwiozdecki ozsypują sanie Tu wiecorem z boginkami moze się kąpać kozdy Tu syćkie dziywcęta som ślicne i ogniste jak siwki góralskiego gazdy Tu w serca zaklynte zbójnickie dukaty tu dzieciska nie banujom do mamy, do taty Kie zapieje kur tu przyjezdzojcie ostomili bo tu skolnej miyłości ucy gorcański wiecór ZAPRASZAMY!! Odpowiedz Link Zgłoś