Gość: megajvc IP: *.chello.pl 08.08.10, 20:36 Witam, jak wyglądają drogi dojazdowe?od krakowa na obwodnicy do zakopanego?Czy są jakieś utrudnienia na drodze?I kiedy najlepiej jechać żeby zminimalizować korki?Będę jechał od strony Piotrkowa Tryb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciupazka Re: Dojazd do zakopanego IP: 89.167.22.* 08.08.10, 20:37 Bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Dojazd do zakopanego 08.08.10, 21:36 Czekam pod Obidową, przywieź flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Dojazd do zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 14:10 Gość portalu: ciupazka napisał(a): > Bez problemu Widać na kilkaset kilometrów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Dojazd do Zakopanego IP: 89.167.22.* 14.08.10, 12:40 Gość portalu: zdziwiony napisał(a): Widać na kilkaset kilometrów? Moze nie widno, hale słychno. Wystarczy spytać kierowcę PKS na tej trasie i się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megajvc Re: Dojazd do zakopanego IP: *.chello.pl 12.08.10, 22:50 Ja innej opcji niż 4 godziny jazdy nie uznaję.Rok temu do obwodnicy w krakowie sprawnie szło a później już 2 godziny w korku wleczyliśmy na zakopiance. Z powrotem jechałem równe 4 godziny.od 18 do do 22. Slyszałem też żeby jechać do zakopanego przez kielce ale to dla mnie idiotyzm... Także nie ma utrudnień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Dojazd do zakopanego IP: 94.254.226.* 13.08.10, 22:12 przeciez kielce to fajne miasto...wiec dlaczego by nie??zalecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megajvc Re: Dojazd do zakopanego IP: *.chello.pl 15.08.10, 08:13 Proszę o więcej szczegółów.Dla mnie najważniejsze jest to żeby bezproblemowo i bezpiecznie dojechać a nie ogladać Kielce:)Liczyłem że ktoś będzie się wypowiadał odnośnie dojazdu ale chyba złe forum regionalne wygrałem bo tu sami górole;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto-stop Re: Dojazd do zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 15:05 Kurde człowieku, przestań dupę truć! Wsiadaj w samochód i jedź! Droga czy przez Częstochowę czy przez Kielce prosta jak drut. Jak będą po drodze jakieś utrudnienia to co? Nie dojedziesz? Kierowca z ciebie jak z koziej dupy trąba i tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Dojazd do zakopanego 15.08.10, 21:38 Może spróbujesz dolecieć balonem, korków na niebie nie ma. 23. Odpowiedz Link Zgłoś