Dodaj do ulubionych

Wypad ze znajomymi na weekend

IP: *.centertel.pl 22.09.11, 13:47
Chcemy zrobić wypad z kumplami do Zakopanego. Szukamy jakiejś ciekawej opcji noclegu na 4 osoby tak do 400 zł/doba za całość. Poza tym miejsca, w których można spędzić ciekawie czas pomiędzy spacerami w górach, a także wieczorami są mile widziane :) Przede wszystkim chcemy się rozerwać, bo niestety tego roku z powodu pewnych kłopotów musieliśmy zrobić później wakacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: quwe Re: Wypad ze znajomymi na weekend IP: *.centertel.pl 26.09.11, 15:17
      Zapewne jesteście młodzi i jeżeli chodzi o rozrywkę to może wybierzcie się do odwróconego domku pod Giewontem, poza tym, wieczór w Zakopanem to mnóstwo atrakcji na Krupówkach, najlepiej samemu pochodzić i wybrać odpowiednią miejscówkę. Fajnym urozmaiceniem będzie również przejazd po okolicznych miejscowościach i możliwość poznania lokalnych zwyczajów, naprawdę wiele ciekawego można się dowiedzieć. Jeżeli chodzi o kwaterę to do stu złotych na dzień może wam wyjść w apartamencie solnym i jak na tę cenę wyposażenie całkiem dobre.
      • Gość: quwe Re: Wypad ze znajomymi na weekend IP: *.centertel.pl 26.09.11, 15:19
        oczywiście do 100zł/na osobe :)
        • skoru-sa22 Re: Wypad ze znajomymi na weekend 26.09.11, 21:01
          A kaz to sie wybiyrocie razym panocki, he? Cy na pewno mocie dobry adres, he? Abo sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze jo Wos skądsik znom...Na mój dusicku, kiebyk miała kąt, to byk sie boła Wos wołać ku sobie, haj!
          • morfeusz_1 Re: Wypad ze znajomymi na weekend 26.09.11, 21:44

Ejze nie taki diobeły strasne jak ich tu malują - i witaj skoru-sa22 łotwóz okienko na nasom stronem,hej !
            • Gość: ta sama co zawse Re: Wypad ze znajomymi na weekend IP: *.nplay.net.pl 29.09.11, 15:25
              Juz Ty se som dobrze te dźwiyrka otwiyros tymi syćkimi swoimii nie ino... wytrychami. A i mnie zamykos, a fotki tyz mi cosik wartko sie zapełniajom w galerii, co roz to warcyj. Fcecie sie mnie pozbyć, cy jako. Niedługo sama sie mine. Bez Wasyj pomocy, haj. Telo. Chyba se dom siana.
    • mmagi Re: Wypad ze znajomymi na weekend 30.09.11, 10:17
      do rozerwania sie polecam granat:D
      • skoru-sa22 Re: Wypad ze znajomymi na weekend 05.10.11, 09:56
        Te, mmagi, skurcybycko, sama sie tyz nieźle tutok ozrywos...Fcielibyście sie mnie juz pozbyć, he? Ni ma tak dobrze, pokiela ocyskami jesce przewracom , to Wos bobem jesce nakormie. Działo takie samo jako granat - odrzutowe.
        • billy.the.kid Re: Wypad ze znajomymi na weekend 05.10.11, 13:20
          eeeetam,widzicie ciupazko-puścicie bąka w niewłaściwą stronę i was zarutko łykendusia z psycholkim pogonią.
        • Gość: ciupazek Re: Wypad ze znajomymi na weekend IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 20:55
          Nie stos, nie stros bo sie zesros
        • mmagi Re: Wypad ze znajomymi na weekend 11.10.11, 16:00
          hhhehheee,po bobie niezle sie tyłek grzeje;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka