ciupazka 18.06.04, 15:45 Trochę za drogie są na Krupówkach, hale jaki za to efekt, no i nie mają działania ubocznego. Wykorzystajcie je póki sezon! Dziewczyny drżyjcie! kobieta.interia.pl/seks/know_how/news?inf=510067 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 18.06.04, 21:21 zaro mojyj dom couko miska a som wezna pietruszka i seler Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 18.06.04, 21:53 Nie zapomnij o nocniku! Hehe...Moczopędne działanie weźmie górę nad działaniem afrodyzjaków...i co wtedy? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 18.06.04, 21:58 jeszcze je nosz slonski "magikraut" po polsku to je lubczyk, a nachtop(nocnik) to od mojego synka juz je downo weg, ale jak tak dali pondzie to i wnuki sie za jake pora ot pokozom - i to bez magikrautu Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 18.06.04, 22:21 Lubczyk lekarski( Levisticum officinale Koch.) to labandzie środek racyj dlo bab i lyk na babskie dolegliwości, a Wom zalecany wte, kie słabe serce. Polycom odwar z korzyni 3 razy dziynnie, moze Ci sie tyz przydać, serce to przecie dzwon!. Tak myślem co w nim mo to działanie afrozydjaku, chyba tyn olejek eteryczny(ok.1%) i kumaryna pochnąco. A wiys jako inacyj go nazywajom? Łakome ziele, abo lubiśnik lykarski, abo mleczeń. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 19.06.04, 09:54 Szczyńściym że momy jeszcze truskawki Po nich i w nocy lepsze "zabawki". Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 19.06.04, 15:37 A pote bees śpiywoł, hehe: corne było jak wrona, hale ni miało ogóna . Jo sie fciołek zabawić, ogón wronie przyprawić, Po tyj całyj zabawie... truskowki były na trowie, hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 19.06.04, 19:20 Coukym piykno spiywka, inic niyma przeca zberezno! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 19.06.04, 19:21 Jerona, prawie mie cos pikuo - to na zicher hercklekoty! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 20.06.04, 12:20 Cosik Cie późno biere huć tyj wiesny, moze temu, ze je spóźniono? Nei dobrze, ze mos na sobie jesce skóre i kość i cujes tyn wiesne w sobie, haj. Byłoby juz het z Tobom żle kiebyś jyj nie cuł i trza Ci było pomocników jakik, takik wołać do chałupy z wiesnom...Terozek dopiyro dorozumiała sie , cemuś tu na nos zajrzoł, hehe. Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 21.06.04, 08:44 skora i kosci padosz - a co z tym fetym? 100 kilo zywyj wagi! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 21.06.04, 08:56 Za duzo i za długo siedzis przy kompie, za mało ruchu, a co Ci poradzić? Z wiesnom zaś zakochać sie i fat go out! Nei - duzooooo gimnastyki z babam,i duzooo afrodyzjaków , hehe. Poza tym rowerek, basen, ogródki, nie dziwota, ze serdusko klekoce, haj. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 21.06.04, 09:43 prawie ida na ogrodek grylowac, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 22.06.04, 08:54 A szparagi żeś już wykopoł? Szparag Niy dziwota że Chińczyki afrodyzjak w niym widzieli Jak na niego sie bliknyli zaroz potym frelki chcieli Jeszcze bardzi dyć na Chinki te warzywko durś działało Wziyła yno se do rynki - coś se w myślach kajsik tkało Prowda jednak cołko tako - Wszysko skuli wyobraźni Co zmysłami se rożnymi chuć wyciongo nom ze jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 22.06.04, 09:01 mosz na mysli tyn asparagus - ja, kedys miouech we ogrodku pioskownica kaj my mieli zielone szpargle - te mi mocka lepi smakujom jak te bioue. Odpowiedz Link Zgłoś
laband ps 22.06.04, 09:05 bo jak kozdy wiy, Slonzok myli niykedy po polsku szparagi ze sznitbounami (fasolka szparagowo). A prawie dzisio mom zupa ze sznitbounow Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ps 23.06.04, 00:45 Lubisz łobjodać sie sznitbounami Tymi na gynsto ze kartoflami No i do tego tyż kyns kotleta Dlo bachratego piykno podnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 22.06.04, 17:02 Nie dziwota, ze wozys jak dobry wieprzuś, kie telo se dogodzos, haj. Kwaśnica i grula i z tego brzucha ni ma. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 23.06.04, 00:40 Na asparagus jakby sie ciepnoł Pryndko ze wogi wiela by ściepnoł. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 23.06.04, 15:53 Kurde, jeden łysy, drugi tłuścioch, hale mi sie trefiyło.... Nie wiym ftorego zaprosić na na te afrozydjaki i piyrogi ruskie, he? A nogorse to to, że pewniy oba baby majom, jo ik nakormie, a pote bedom dokazywać w chałupie. Trza moze jesce posukać kogo... Zaziyro tu jesce jedyn poeta... Moze on by sie nadoł, he? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 23.06.04, 17:15 jaki tuscioch, jaki tuscioch!, ajnfach przi sobie!!! a pierogi to ze miynsym, kapustom i grzibami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 24.06.04, 21:02 Nei, dobre, dobre, jakiygoś mie Panie Boże stworzył, takiygo mie mos! A z afrodyzjakami, to Ty dobrze wiys co dobre jest. A mnie one juz dzisiok bokiym wychodzom, 30 kg truskawk zek kupiyła i mom robote ś nimi , nie powiym, ze nie. Pojadłak tyz i co ? Na mnie chyba nie działajom, tak jak na wos, hehe... Moze za mało ik zjadłak, he? Cena u nos - 2 PLN /kg, toniutkie , mozno se pojeść do syta i przetworów narobić tyz. Część do zamrażary, część na dżemiki, a część na kompoty agrestowo-truskawkowe (pyszne zimą) . Sezon krótki i radze gospochom sie pośpieszyć. Hej! Do roboty dalyj nietoty. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 24.06.04, 22:59 Ciupazka pewno princa by chciała Niyjedny żabie kusiola dała. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 11:11 Co to"kusiola"? He? Ni moge sie dorozumiyć tyj Twojyj przymowy. Hej! I nie wiym , cy sie śmioć, cy płakać, cy wstydzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 12:38 Kusiol to "dziubek" czyli "buzi" Kej sie moja chce do mie przichlybic to mi robi sznita ze dzymym ze takego owoca co je skrojcowany ze "wieprzkow"(agrest) i czornyj porzeczki. Wiycie motzno jak sie to nazywo? W kozdym razie to mi pomigo, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 13:11 znoduech to: www.baumgartner-baumschulen.de/obstsorten/Beerenobst/jochelbeere.html ale dali niywia jak to sie nazywo po polsku(?) polecom z tego dzym - PYCHA! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 13:15 U mie skutkuje tyn "kusiol w pympek" Zowdy jest potym piykny postympek Dyć to jest dobry sposob na frela Na chopa? -Szkryflać sie niy łośmiela Bo by Ciupazka sie nom zgorszyła I wirtualnie ślyp mi podbiyła. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 13:27 Bronek a jak Ty na to godosz? www.scheffel.og.bw.schule.de/faecher/science/biologie/genetik/95neuzucht/neue_zuechtung.htm U nos w doma godali Josta Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 13:40 kej wieprzka skrojcujesz ze jahankami to to mosz - tera wiysz o co mi sie rosuazi? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 13:55 Co to som jest jahanki? Trudno zgadnąć co z tyj krzyzówki wyńdzie, mom nadzieje ze nie górol i nie Ślonzok, hehe. i ze sie nie pozjodomy jako kansi, hehe...Hej! Jahanki to jałówki? To wyndzie rogaty wieprzek! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 14:05 wieprzki to je agrest jahanki to porzeczka (sam prawie czorno) i jak to skrojcujsz to wyndzie Ci Josta moje pytanie je jak to sie po polsku nazywo - ale na Glywicach tysz narazie zodyn mi poradzic niy poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 14:23 - mieszaniec: porzeczkoagrest , tak jak pszenżyto, pszenowies, pszenjęczmień itp. Zapytam ogrodników przy okazji. Hej! To też dobry afrodyzjak? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 25.06.04, 21:21 do mie w kozdym razie super, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 01:19 No toż Ci ekszpert to wyklarowoł forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=13727823&a=13740354 Wiyncy niy znojdziesz jak mi sie zdowo. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 09:22 Ja, to prowda wkoncu ech sie dosznupou jako to je, a raczyj inksze mi pomogli. Ale widza sam ize naszo Ciupazka wywijo coroski to piykniyj po Slonsku! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 09:50 "Kto z kim przistowo taki sie stowo" Szczyńściym Ciupazka mo gowa zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 15:06 Naseł sie ekspert od głowicek, hehe... Beskurcyjo jedna, sietniocek zbolały, heoicek zatracony, jo Ci tu dom, to tak o mnie? Zaprzańcu jedyn? To jo mom cięzki dzionek, a Ty tak mi jesce dokucos? Cekoj , cekoj zworknie Ci sie kiejsi, ba jako! A tak naprowde... co by tu zjeść po tyj robocie. Zegnom, mom corne jagódki po nasemu borówke i biere sie za piyrogi. Nie wołom Wos, sama zezre, jo tyz fcem wigoru jakiygo , takiygo dostać. To tyz dobre afrodyzjaki, u nos po 6 PLN, a truskowek zatrzęsienie ( po 2 PLN), no i grzyby juz sie pokozały, prowdziwki i kurki, jesce lepse afrodyzjaki. MOzno nawet na drugi swiat wysłać nieftoryk niekcący, haj. Smacnego! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 15:58 A uwazujcie se przy tyk afrodyzjakak, bo działanie ik moze sie objawić róznymi skutkami, a zolezy to,od tego , fto i z kim je papo. Dobrze o tym wiedzieć, haj. Kie papo mądro baba z mądrym siuhajem to sie moze skońcyć piyknym romansym. A kie mądry siuhaj poje afrodyzjaków z głupiom dziywkom, to ta go zaprowadzi od razu do ółtorza, a juz nogorzyj, kie kormiom sie afrodyzjakami głupio baba z głupim siuhajem ... To ani romansu, ani ślubu , hale ciąża murowano, haj. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 18:48 no dyc moge komus tak do przikuadu "rozum" stanonc abo moge dostac fest hercklekotow, abo i przidzie mu na inksze gupoty, pieron wiy! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 21:48 Hehe, dobrze kie mo "rozum", a kie go ni mo, to co mu stanie? Dobrze mieć jako to u nos godajom, rozum do "rozumu", nei te fest herckletoty dozować pomalućku, a wse, a wse...i jesce po Bozemu, hehe.Hej! Wiys , mom dość tyk afrodyzjakow, tzn, truskowek, dzisiok były po 3 PLN kosycek, nei chyba z pazerności kupiyłak ( włościwie tok sie ulitowała nad dzieciskami, ftore je sprzedawały) jesce 10 kosycków i mom niezłom robote , końca nie widać. , Jesce ino śtyry, do oszypułkowanio i do załatwiynio ik. . Telo dychne, co przy kompie.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 26.06.04, 22:24 Łostro wontek tukej leci Jo przestana rymy klecić Dyć yno na sztyry dni Potym wroca - to sie wiy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! IP: *.it-net.pl 26.06.04, 22:40 Po takim maratonie mus odpocąć na przyrody łonie. Dobrego wypocynku, jednym słowem " wionki" Dzięki!Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 27.06.04, 07:58 Seks zamiast tlenu u niektórych? Bzdura zamknijcie takik w komorze bez tlenu, podejcie im nawet afrodyzjsaki i sami uwidzicie cy bedom seksoholikami, hehe, ba jako! Bzdury między wiersami pisom i telo. No. hale to som jest "Kulisy". www.kulisy.pl/appS/a/tekst.jsp?place=zw_kulisy_list_articles&news_cat_id=2003&news_id=41876 A moze sami wyprógujecie jako to jest bez tlenu(powietrza). Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! IP: *.it-net.pl 27.06.04, 08:57 A ja biorę się się za przygotowanie tortu truskawkowego i innych smakołykow z truskawkami z przepisów w necie i zapraszam na degustację: "Re: torcik truskawkowy na lato niepieczony IP: *.proxy.aol.com Gość: Pichciarz 26.06.2004 00:12 Dlaczego piec latem?... www.kuchnia.3miasto.pl/6617.htm www.kafeteria.pl/bonappetit/przepisy/obiekt_int.php?id_p=1232 www.kuchnia.com.pl/DiD/kremtrusk.htmlforum.mniammniam.pl/index.php?action=vthread&forum=4&topic=8261 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=13250922" Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 27.06.04, 11:11 O jakim uonie sam uonaczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 28.06.04, 09:25 ..o wyonaconym, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 28.06.04, 15:00 uon, uona, uono uono to rodzaj niyjaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! IP: *.it-net.pl 28.06.04, 20:54 W samej rzecy! uono to uono, nijakie i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 28.06.04, 20:59 W samyj rzecy, nijakie to i juz, i nie dziwota... Uono to uono, takie byle co. Hehe. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 30.06.04, 20:59 Droge łono Łona za łono Liczy se słono. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 01.07.04, 09:03 A niek Cie licho porwie z tym Twoim rymem o uonie, hehe, na syćko mos rym w rym! I to za darmo! Telo, ze jo nie "Łona, łono i nie lice słono" Hehe. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 01.07.04, 12:43 Chocoisz godajom "keby niy lesne nstroje to by niy bouo nos troje", to jo juz jednak mom dosyc tych arfodyziokow. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 03.11.04, 19:45 Babeckom nigdy afrodyzjaków dość... Ka te afrodyzjaki? Juz wiym, w zamrażarce... Wyciągomy i jymy... Teroz dopiyro som jest dobre... Zaprosom i smacnego. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba jak trza Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! IP: *.zabrze.net.pl 04.11.04, 13:35 Ejze , chłopy, cosik cieniucko s Wami jak musicie se pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 05.11.04, 10:18 Coroz słabse dzisiok te chłopecki i jesce ik tu ni ma! Jakoz nie kormić afrodyzjakami, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ..Afrodyzjaki... smacznego!... Truskawki IP: *.it-net.pl 05.06.05, 22:17 Są ale smaczne, jedliście już, czs na truskawki Panowie!!! Przypominamy się my baby i truskawki! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 12.06.05, 12:49 Gość portalu: baba jak trza napisał(a): > Ejze , chłopy, cosik cieniucko s Wami jak musicie se pomagać. A ftory Ci sie do cego tutok przyznoł, he? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....Afrodyzjaki... smacznego! 23.06.05, 07:51 A tu mocie o nik syćko, skąd sie te afrodyzjaki u nos wziyny: serwisy.gazeta.pl/czasopisma/1,42466,2778821.html Odpowiedz Link Zgłoś