Dodaj do ulubionych

Lokal "Chatka Puchatka"!?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:38
Co sądzicie o lokalu gastronomicznym "Chatka Puchatka" na Krupówkach?(wchodzi
się w podwórze za sklepem sportowym "Bzyk"). Ja po obiedzie u nich miałem
nudności (może wywołał je u mnie widok walających się po podłodze
kartoflanych obierków?). Czekam na Wasze opinie, Kochani! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? 18.07.04, 09:12
      Może to wina Prosiaczka?Znowu cholera nie umyła raciczek przed pomieszaniem zupy?
      • ciupazka Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? 18.07.04, 21:37
        Hehe.. mocie naucke , ze papo sie w doma! A takie Chatki Puchatki omijo z
        dalyka!. Tonie miyso psi jedzom. A moze nolezys do tyk, ftorzy majom
        zabronione stolowac sie w lokalach wselenijakiyj maści, to ozyń sie i niek
        Ci baba warzy. Ja ta zaźrem do tyj Chatki Puchatka i spróguje, cy mnie tyz
        nie bee hasnować. Hej!
        Telo.Pozdr.

Cześć Hepicku! Pozdr. spod Taterek!
    • Gość: galla Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:25
      Tak niechlujnego "lokalu" (ta garkuchnia nie zasługuje na takie miano) w Zyciu
      nie widziałam. I to w centrum Zakopanego...Zajrzeliśmy tam z mężem parę dni
      temu (w Zakopanem zawsze testujemy różne knajpki) i zatkało nas. Brud, smród i
      ubóstwo. Za darmo bym tam nie zjadła.
      • Gość: Ciupazka Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? IP: *.celinternet.pl 20.07.04, 12:13
        Dziady, sietnioki zbolałe i telo. Fto to daje takim zezwolynio, he? Moze
        by ik fto wzion w "obroty"!
        Telo.Pozdr.
    • Gość: misiek-lublin Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 20.07.04, 15:56
      Co wy chrzanicie jelopy - lokal jest bardzo fajny, po remoncie i jadlem tam
      bardzo dobre jedzonko!!!! A pieprzenie konkurencji jest ponizej pasa! wstyd
      • Gość: galla Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:20
        Czy masz na myśli ten sam lokal co ja? Bo ja zastałam niechlujstwo, chaszcze po
        pas dookoła budynku i niedomyte stoły. Być może piszesz o innej knajpie, bo nie
        wierzę, że komuś może się tam podobać - chyba, że ma nietypowy gust albo tęskni
        za PRL-em.
        • ciupazka Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? 21.07.04, 23:43
          Hehe, cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, kie nie wiada o co idzie, to
          idzie o dudtki, i tak wyglado w tym przypodku?! Byłak, jadłak, zyjem, a ze
          konkurencja niezadowolono? Nie dziwota, hale to nie powód do obsmarowanio w
          necie! Fto suko tońsyj restauracji, to jom mo! I tako tyz musi dlo turystow
          z pustom kieseniom być. Hej!
          Telo.Pozdr.
          • hepik1 Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? 22.07.04, 06:31

"Hehe.. mocie naucke , ze papo sie w doma! A takie Chatki Puchatki omijo z
            dalyka!. Tonie miyso psi jedzom..."

"Dziady, sietnioki zbolałe i telo. Fto to daje takim zezwolynio, he? Moze
            by ik fto wzion w "obroty"!"

" Byłak, jadłak, zyjem, a ze
            konkurencja niezadowolono? Nie dziwota, hale to nie powód do obsmarowanio w
            necie! Fto suko tońsyj restauracji, to jom mo! "

Aż trudno uwierzyć Ciupazka,żeś to ty wszystko pisała.Jak to jednak lepiej
            sprawdzić samemu zanim się chlapnie na forum,co? Nie masz uczucia lekkiego
            niesmaku w ustach?
    • Gość: Tofik Re: Lokal "Chatka Puchatka"!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:33
      Ciupazka - brzyyyyydal!!!
      Chatka - syyyyyf!!!
      • ciupazka Re:Smacznego!!! 22.07.04, 22:05
        Brzydal życzy tym , ktorym tam smakuje. A z tym syfem to przesadzasz i to
        nie wąsko! Kto Cię zmusza tam jeść? Już gdzie, jak gdzie, ale na
        Krupowkach punktow żywienia nie brakuje. Jedno pewne, konkurencja kogoś
        boli...a metody walki dalej socjalistyczne? He?
        • hanys_hans Re:Smacznego!!! 22.07.04, 22:30
          ciupazka napisała:

> Brzydal życzy tym , ktorym tam smakuje. A z tym syfem to przesadzasz i
          to
          > nie wąsko! Kto Cię zmusza tam jeść? Już gdzie, jak gdzie, ale na
          > Krupowkach punktow żywienia nie brakuje. Jedno pewne, konkurencja kogoś
          > boli...a metody walki dalej socjalistyczne? He?

Cojs´ mi sie zdowo ze tyn Brzidal robi naskwol ta antyreklama.
          Cza bydzie tego puchatka we siyrpniu pszes´wiytlic´!!!
          • ciupazka Re:Smacznego!!! 22.07.04, 22:50
            Hehe... Brzydalym Hanysie mnie nazywajom, niekze im sie ulzy. A kie
            przyjedziecie to se przeswietlimy konkurencje, hehe...przed Puchatkiem...Hej!
            • hanys_hans Re:Smacznego!!! 22.07.04, 23:49
              ciupazka napisała:

> Hehe... Brzydalym Hanysie mnie nazywajom, niekze im sie ulzy. A kie
              > przyjedziecie to se przeswietlimy konkurencje, hehe...przed
              Puchatkiem...Hej
              > !

A jo by padou "kto sie tak pszezywo soom sie tak nazywo"
              I tym sposobym "struty.w.chatce-Tofik-Gala" zrobjyu z siebie pjyknego brzidala
              :-))))))))))))))))
              • ciupazka Re:Smacznego!!! Ijesce cosik dlo oka... 24.07.04, 17:16
                • ciupazka Re: I jesce cosik dlo oka. i ducha.. 24.07.04, 17:24
                  "Chatka Puchatka" zaprasza już niedługo na "Wystawę - Galerię artysty
                  malarza Rudolfa KRZYŻAKA - Cafeteria". Może już od 1 sierpnia -
                  ZAPRASZAMY. Szczegolnie fciałabyk,coby tyn Galerie odwiedziyl hepik 1, i
                  dobrze sie przypatrzył jaki porządek mo za ścianom lokal "Janosik",
                  hehe... przed Chatką Puchatka" a o tym cichutko???
    • Gość: struty.w.chatce Buhahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:53
      Tak na serio jestem znajomym właściciela "Chatki" i wspólnie wymyśliliśmy ten
      wątek w celach promocyjnych - w końcu nic tak nie sprzyja popularności jak
      kontrowersje. Dzięki, ciupazka, za podbijanie wątku.
      • Gość: Ciupazka Re: Buhahahaha IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 19:51
        Hehehe... jak ja Was znam!!!Mam nadzieję, ze się nie wystraszyłeś...artysty
        malarza...
        • Gość: struty.w.chatce Re: Buhahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 20:02
          Widzisz, znowu podbijasz ten wątek;) Galla to też ja. Natomiast inne osoby to
          nie nasza robota;-) Swoją drogą, jak Tomek (właściciel "Chatki") zobaczy, że
          się zdradziłem, to nie wiem, co będzie:-). Ale taki już mam charakter. Wszystko
          wygadam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka