ciupazka 28.09.04, 10:50 Hej! Moje zbóje do pomocy , syćka wroz! Trza dziadów przegnać, bo kie sie ozpanosom, to moze byż po niewcasie, ba jako! Licem na Wos!!! Tu i teroz! Cas nogli! Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 10:57 to je ino poto coby sam coniykerym padac jak to je richtik jak ciupazka im kole ucha smignie ps kery sam woda monci Ciupazko? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:03 protozor napisał: > To wezwanie na sabat? I dalyj wyłazi słoma, kie Ty zbója utożsamios s sabatem, patrzoj, jak z drugiyj strony pejsaci przyłozom, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
protozor Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:07 ciupazka napisała: > I dalyj wyłazi słoma, kie Ty zbója utożsamios s sabatem, patrzoj, jak z > drugiyj strony pejsaci przyłozom, hehe... To już trąci antysemityzmem. Teraz to Ty mnie zadziwiasz. W swoim zacietrzewieniu już nawet żartów nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:10 widza ize Ty nic, ale to blank nic, niy kapujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:11 O ile ze "zbója" mozno zarty se stroić, to z Sabatu nie! I fto tu antysemita? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:12 a mozno on je przeciwnie, ze Radia Maryja? Odpowiedz Link Zgłoś
protozor Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:15 Ciekawe, czego jeszcze się o sobie dowiem? Dzień długi i wiele może się zdarzyć. Sabat i antysemityzm - ciekawa paralela, ale przyznam, że tu laband ma rację - nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:17 mie sie cosik zdo izes Ty sam wloz i zaro zaczou wydziwiac zamiast najprzod fajnie sie prziwitac i konsek "przichlybic", he? Odpowiedz Link Zgłoś
protozor Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:25 laband napisał: > mie sie cosik zdo izes Ty sam wloz i zaro zaczou wydziwiac zamiast najprzod > fajnie sie prziwitac i konsek "przichlybic", he? Teraz, to już i tak by nie pomogło. Obawiam się, że zostanę postawiony w jednym rzędzie z ............. Nie powiem, bo jeszcze zarobię z drugiej strony. A po co mi to. I tak już mam przesrane. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:26 aaa, to niyznosz Ciupazki ... Odpowiedz Link Zgłoś
protozor Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:29 To znaczy taka miłosierna, czy wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:29 zalezy jak lezy, ale widza ize moga nazod sie juz stracic do mojyj gruby pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
jothakam Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:31 mie tyz kcom przegnać? farbowanego lisa niepileckiego, heheh? nie dam się! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:32 jaki tam z ciebie lis (farbowany)-wzion se peruka na glaca wraziou i hipisa udowo, ha,ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
protozor Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 11:58 Byłem już cujnosem, wrazicą, gadziną, antysemitą i zwolennikiem Radia Maryja ze słoma w butach. Widać, że nikt tu po mnie płakać nie będzie. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 12:04 suoma w butach mioues jak jeszcze niy boues we Radiu Maryja)!!! ps i niy bydz histerykym! Odpowiedz Link Zgłoś
jothakam Re: Do zbójów tego Forum!!! 28.09.04, 12:07 to dla osłody ustrzel sobie chociaż jubileuszowego posta :-) Odpowiedz Link Zgłoś