hepik1 05.01.05, 20:33 www.mikolow.um.gov.pl/images/banknoty_4.jpg Łysy w środku. A ten z prawej musiał wysłuchac pare fraszek Notgelda i myśli o lince;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Spamer roku 05.01.05, 20:44 Swojom drogom, z jednym możno mosz racjo. Porunostu mojich znajomych zoglondo na forum Ruda Ślonsko. Z nikerymi pośmioł żech se nawet ło tym przi piwie, dyć żodyn niy chcioł se logować, coby se w to jakosik włonczyć. Tako już z tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bronek roku 2004 !!! 06.01.05, 00:49 Dzięki, dzięki Hepik! Som jest, som jest moje sympatie, a tyn do lewa to Ty?! Dobrze, ze zakiela ocami przewracom, to jescek Wos uwidziała! Fajnie sie prezentujycie syćka. Cosi mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze juz robicie se reklame wyborcom, he? I słuśnie, bo fto piyrsy tyn lepsy. Syćkie metody widze, ze som jest dozwolone. Jedyn woło:" Forumowic roku", drugi woło: "Spamer Roku" a jo wołom "Spieprzaj dziadu", hehe... To moj kandydat! U nos juz tyz pięciu kandyduje na stanowisko dyrektora TPN. Telo. Dobryj nocki! Tyn rok 2005 to bee rok wyborcy!!! Na prezydynta, do Sejmu trza nom nowe gębusie u juz pore tu i teroz ześ hepciu ruciył!. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: O spamie... 10.01.05, 12:08 ...juz było...Bronek jest twórcom, a nie spamerem! A o spamie mos tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=11024069 Odpowiedz Link Zgłoś