dunajec1 06.05.05, 23:31 ..u sasiada dziewcze, ale mi ja nie chca dac. Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 09:41 Może jakis drobny,góralski prezent na początek dla przyszłej teściowej... www.koniakow.com/bielizna.php?action=3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 14:37 Nei teroz takie koniakowskie gatecki na te piykne dupecki, he? I co Wy na to Panocki? www.dream-media-group.com/reef/ Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 14:49 a czamu do chopow takich niy hyjklujom(abo sztrikujom)? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 08.05.05, 21:59 Ty labandzie kochany mos syćkik w dóma? Wyobrozos se som sie w takik gatkak. Cobyś Ty fcioł nom pokozać, ze Ci cosik wyłazło z koronek i dziurek, hehe... Jako to godajom? Po co głuptokowi koronki, kie on i tak myśli , ze to dziury. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 14:53 Niedaleko młyna rośnie jarzębina trzeba by jom porubać jest tam dziywce śwarne co mo ocka corne ale mi jom nie fcom dać Dawołek im owce i piniąźków w copce ale mi jom nie fcom dać Hej dadzom dadzom jesce odprowadzom ale musem pocekać Dawołek im świnie i piniąźków skrzynie ale mi jom nie fcom dać hej dadzom, dadzom, jesce odprowadzom ale musem pocekać A coz to siy stało, dziywce siy przespało teroz mi jom dawajom jo jom teroz nie fcem, obrócem sie ka fcem niek se jom ta trzymajom Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 15:01 Hehe, jessyk z Dunajca odśpiywała Dunajcowi??? To muse Labandowi, przecie jeździs tam casami to se zamow i fcem Cie widzieć w gateckak koniakowskik, hehe...Ciekawośc, cy mi sie bees widioł, hehe... Jo tyz wybredno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 15:10 Spodobały mi sie u zająca usy u jelenia rogi u dziywcyny nogi Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 15:25 Podobno rogoce nobarzyj zwracajom na dupecke uwoge, to statystyka godo. Moze nos nasi Panowie sproscom? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 17:00 Hale artystycno babecka to tako: upload.wikimedia.org/wikipedia/ca/thumb/7/7b/150px-Venus_Willendorf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 19:27 Tak jessyk,to miolem na mysli,tom piosenke nie inksom,dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 19:43 Zabocyło sie juz??? Jak śmies, zatracony górolu, przybacuj se wartko, kie ku nom sie bieres, haj! To kie? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 21:27 Zeby jo to wiedziol,a jesce jak Ty mi godos zebyf siedziol dzie mi dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 07.05.05, 22:13 Jo wiym, co godom, dzieciska trza wykształcić tam, a jak se ułozom zycie, to moze wte sie przeniesiys, na stare roki i na stare śmieci. Więksość tak robi. Hale ku nom zaziyroj, cobyś był na dusy i ciele zdrowsy. Jo jedno qiym , ze sie na emigracyje nie nadaje, tyz zek wyemigrowała ino z Polski do POlski troske blizyj jako Ty i ni moge se z tym rady dać. nawracom rozkielacos tyz i ładuje baterie. I musi być to, co jest. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Spodobalo mi sie... 08.05.05, 17:17 Dziynki za pociesynie,dobro rada. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 08.05.05, 22:03 A kie Ci sie zwidziało ku nom sie brać, to sie nie ozmyśloj ino przyjedź. Ciekawe, jako Ci sie bedzie widziało, kie bees nazod sie wracoł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 08:49 Super. Dunajec. Ciesem siy, zek sie no cosik przydała. Moze sie śtretniemy, jak nie tu w Polsce, to moze w Hamaryce, jak sie dorobiem na biylet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 09.05.05, 23:00 ...tak, to zobacz ceny i zamawiamy? Na co reflektujesz? www.koniakow.com/sklep_stringi.php?produkt=komplety Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 11.05.05, 00:53 dunajec1 napisał: > ..u sasiada dziewcze, > ale mi ja nie chca dac. > Co robic? Nie dziwie się... rozrywka.krakow.pl/znalezione/asf/SMTSFLSH2.swf Hale, ze nie wies co ś niom robić, to ci sie mocno dziwie, hehe...Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Spodobalo mi sie... 11.05.05, 01:30 Link sie mi nie otwiyro,a co z dziywcynciym robic to jo wiym,ale jakze to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Spodobalo mi sie... 11.05.05, 09:16 Łotwiero i dźwigo,może tylko zbyt niecierpliwy jesteś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: 212.182.40.* 11.05.05, 09:31 Cy sie jemu dźwignie, to ni ma pewności, hehe...moze?... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Spodobalo mi sie... 11.05.05, 10:24 W Hameryce to różne inne rzeczy mają do dźwigania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: 212.182.40.* 11.05.05, 10:36 Godos, ze ni ma jak u nos, natura ( matura - po nasemu) sama sie dźwigo, bo sie dobrze odzwiomy i nie stresujymy a ino tego potrzebujom siumne siuhaje i ik trzpiynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 13:50 To tak, jako temu zokonnikowi z Ludźmierza, co fcioł nawracać dziywki góralskie na chrześcijańskom wiare. Poseł z klostoru, bo wicie, godoł, ze sie w nim duch dźwigo i pódzie nawracać pogańskik góroli. Ale spotkoł takom jednom fajnom górolke i zabocył, ze jest klostornym braciskiem. Zostoł śniom, i przystoł nawet do zbójników, coby narobić na niom i dziecyska, ftore mieli. Roz z kamratami napadli na klostor w Ludźmierzu. Jeden bracisek klostorny go uwidzioł i godo drugiemu, ze widzi sie mu, ze to ik bracisek, co to myśleli ze on zginon, kie nawracoł na wiare. - Bo to wicie wse opowiadał, ze sie w nim duch dźwigoł. A tyn drugi, górol, tak mu pado: ono sie mu ta dźwigało, dźwigało, ale sie to u nos inacyj nazywa. Ba, haj! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 13.05.05, 03:11 jessyk, nie grzys, bo trza bee do spowiedzi dreptać, trza Ci bedzie jakiego chłopecka nońść... hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 09:36 nimos ka jakiego znajomego spowiednika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 14.05.05, 22:35 Z kim ześ telo nagrzysyła? Pewnie z instruktorem, abo z egzaminatorem od prawa jazdy? I jak tam? Do przodka? Nie turbuj sie, przypotrz sie lepiyj na piykne baby, miss piykności: serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,2707294.html?x=0 Moze i nasym gościom sie zwidzom? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 14.05.05, 22:48 Gość portalu: jessyk napisał(a): > nimos ka jakiego znajomego spowiednika? Hehe, nie wiym cy to spowiednik , hale chłop na schwał. Widzis? Jo syćko mom, dlo Tobie specjalnie i na życynie nasłak, hehe... Niek inkse baby zzieleniejom: www.stura.uni-leipzig.de/~schwul/bilder/11.jpg Widzi Ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Spodobalo mi sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:17 bardzo prosimy o jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 17.05.05, 18:22 A może ten? mail.guns.ru/Lists/firearms_r/Message/633-02-B/_gun.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 15:34 No piykni, ale tyn ostatni, co to za sprzynta mo? No i na spowiedników mi nie wyglądajom, a prawko zdałak za trzecim podejściem i niestety bez grzychu, ale to ta drugo młodość winno, widocnie nie byłak w guście egzaminatora. ale na cym oni sie znajom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: 212.182.40.* 18.05.05, 15:43 Hehe...jessyk, nie poznałaś? To nas forumowic ceper nielyc... hehe, syćko jako turysta mo, a jako chłop? Ftoz ta go wie, hehe... Widzi Ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 17:22 Jak forumowic, to mi sie widzi, bo u mnie ino po znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 18.05.05, 20:44 Ty komunistko, syćko po zajomości jako downo? Precki z komunom i znajomościami! Precki z korupcjom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Jessyk Ty nie wierz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:54 ... Ciupazce, bo ten skośnooki z turystycznym kombajnem to wcale nie jestem ja:))) Jak chcesz mnie zobaczyć naprawdę to kliknij: http:vintagelovelies.com/cabinet/homefoto/pic/_10 .....i jescze dwie fotki, na których jestem razem z Ciupazką nad potokiem w Dolinie Kościeliskiej: http:vintegelovelies.com/cabinet/dreamscards/pic/_10 htpp:vintagelovelies.com/cabinet/dreamscards/pic/_11 Acha, i dzięki za protekcję, przy okazji Ci się odwdzięczę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Jessyk Ty nie wierz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:00 No kurza stopa , nie zadziałało, wieęc jeszcze raz: Ja: vintagelovelies.com/cabinet/homefoto/pic/_10 Ja i Ciupazka nad potokiem w Kościeliskiej: vintagelovelies.com/cabinet/dreamscards/pic_10 vintagelovelies.com/cabinet/dreamscards/pic_11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Jessyk Ty nie wierz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:05 Jeszcze raz, jeszcze raz, miła ma: vintagelovelies.com/cabinet/dreamscards/pic/_10 vintagelovelies.com/cabinet/dreamscards/pic/_11 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 16.06.05, 15:44 dunajec otwiyroj, a nie godoj! facet.interia.pl/galerie/moda_meska?galId=4794&tytulGal=&photoId=151056&nr=7 Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Spodobalo mi sie... 17.06.05, 00:08 Otworzylem,ale jo jus przyslepy to dobrze nie widzym,mnie to by ta lepi bylo jus rynkom pomacac to by ta troche sie domyslol co tam je,a tak to ani widziec,ani ,eh. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 20.06.05, 18:00 Godos, że jak se pomacos, to dopiyro to! No to macoj, hehe... facet.interia.pl/galerie?galId=4989&tytulGal=Piękno%20kobiecego%20cia&photoId=155009&nr=20 Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Spodobalo mi sie... 21.06.05, 01:21 Macom i macom i co? Zimne sklo,a jo to by tak fciol cosi cieplelsego,eh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 23.06.05, 00:09 Ciekawe, cy Wom sie widzi? www.howarddavidjohnson.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 23.06.05, 00:21 www.republika.pl/ingarden/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Spodobalo mi sie... 24.06.05, 22:06 ............ //\\\ ...........///_\\\\ ..........||.^|^\\\ ..........))\_-_/ ((\ ..........)'_/.".\_`\) ......././._.\.../...\ .....././(_.\x/._).| .......\.\.)".|."(/./ ........\.'...'.. //./ ......./....`..././ .......|....__.\.\ .......|.../.\...\/ .......|..|...\...\ .......|..|....\...\ .......|..|......\..\ .......|..|.......\..\ .......|..|........\..\ .......|..|.........\..\ ....../__\.........|__\ ......./.|............|.\_. ......`-''.............` pozdrawiam wakacyjnie haha ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Spodobalo mi sie... 24.06.05, 22:17 _*** __**_** _**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*___/___@___\___* _*___\__/*\__/___* ___*____W_____* _____**_____** _______***** *´¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•` * Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Spodobalo mi sie... 24.06.05, 22:59 ¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸ ¸. ::: (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*..* *: (=´ :´) : Pozdrawiam calutkie Zakopane •.. (,(´´)(´´)¤...*...*...*...*...*...*..* ¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸¸.•*´¨´*•.¸ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 24.06.05, 23:05 Dziękuje Ci za to ino jedna zakała Zokopaego, hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 24.06.05, 23:05 Dziękuje Ci za to ino jedna zakała Zokopaego, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 26.06.05, 21:11 rita100 napisała: > ............ //\\\ > ...........///_\\\\ > ..........||.^|^\\\ > ..........))\_-_/ ((\ > ..........)'_/.".\_`\) > ......././._.\.../...\ > .....././(_.\x/._).| > .......\.\.)".|."(/./ > ........\.'...'.. //./ > ......./....`..././ > .......|....__.\.\ > .......|.../.\...\/ > .......|..|...\...\ > .......|..|....\...\ > .......|..|......\..\ > .......|..|.......\..\ > .......|..|........\..\ > .......|..|.........\..\ > ....../__\.........|__\ > ......./.|............|.\_. > ......`-''.............` > > pozdrawiam wakacyjnie haha ;)))) Czy ona tańczy??? Hehe... www.wepsite.net/mfa/mfa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Spodobalo mi sie... 26.06.05, 21:23 ..(_.'.............`''-.-'`......`'. ..../................../................\_) (_|.... _,.-'""'-,-'""'-.,_.....| ....\../.--'.................'--.\ ./_) ,__\).(_(_(.......)_)_)..)/_, .\...(_, ( o)..........( o),_/..../ ..`--.-` '-'..…c...... '-' ..`-'-` .....(o)\ ..................../.(o) …...…...'-...._w_.….-' ........…....-'............'-. Ciupazko .......…./.., .--. .--._ ..\ zaraz wsiadamy .....…../ /.(...\/...)`\ \ ...…../ /...\......../.....\ \ na rowery ..…..\ \.....)......(....../ / i odbędziemy wycieczke :) .......`\ .\./........\./\/ .........`.//.'.........\; .| już sie przygotuj ............/...............\/ do pedałowania ....... ,_/ _,-,_ _,-,_\_, .......`--' \..`|...../ '--' na pewnym Twoim i Bronka forum ...............`....|=/ ................>..|...| ................/...|...| ...............|...Y../ pozdrawiam :::...¸.•*¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` (¸.•` wiec do pracy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: Spodobalo mi sie... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 09:07 Ale mocie pomysły. Ho, ho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 27.06.05, 16:24 A to nasa babka... zbereźnica marthasgirls.com/tour/preview/mimi01/mimi_05_10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Spodobalo mi sie... 27.06.05, 21:16 jak tak dokladnie oglądam ten watek - to calkowicie zbereżny - nic to, dorzucę jeszcze to ;)))) ............//\\\ .......Przepijemy ...........///_\\\\ ......naszej babci ..........||.^|^\\\........domek śliczny ........ .))\_-_/ ((\ . domek śliczny .........)'_/.".\_`\)... domek śliczny .....././._.\.../......... i zrobimy . ....././(_.\x/._).| .......z tego domku .......\.\.)".|."(/./ ............dom publiczny ........\.'...'.. //./............jeszcze dziś ......./....`..././ ...........jeszcze dziś .......|....__.\.\ .......jeszcze dziś ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie... IP: *.it-net.pl 28.07.05, 18:21 Eeee, nie widziała d...a słońca zagorzała od gorąca, hehe, kruca... ale gorąco... Zyjecie ta? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Spodobalo mi sie... 29.07.05, 02:12 A zyjyme,zyjyme,przez caly tydziyn bylo powyzyj 30C,ale dokladnie po Annie sie oziymbiylo,wcora w nocy bylo 16C,w dziyn 26C,no i dobrze tak trzimac. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie... 04.08.05, 21:37 Nei nie dziwota , ze baby juz nago chodzom, po Krupówkach tyz, hehe... www.foksal.com.pl/new/fotk-11850-359-1-10.php Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobala mu sie... 05.08.05, 11:37 ..i juz ! Tym razym górolowi spodobała sie Szwedka i nase baby dziwiom sie, ze ni mogom chłopa nońść, hehe, ona wiedziała cym go ująć i na co chycić... nei chłop zgłupioł, hehe ( cytoj: zakochoł sie), piykno, nie? www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1295 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Spodobalo mi sie..."miyłowanie"" 05.08.05, 12:03 "Goralskie miyłowanie" (Pinkwart) www.pinkwart.pl/jaja/milowanie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Spodobalo mi sie...poźryć na znaki Zodiaku.. IP: 212.182.25.* 03.10.05, 15:00 ..poźryć na znaki Zodiaku. I co? Mojego ni ma? www.foksal.com.pl/new/galeria-315-1-5.php Odpowiedz Link Zgłoś