Dodaj do ulubionych

Wybieram.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:12
zapraszamy na nasza strone: www.wybieram.pl
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Wybieram.pl 10.08.05, 19:52
      Hehe, ja już się chyba nie nadaję do pomocy... Hej, tam...! Jest ktoś
      chętny? podejrzewom, że wołanie srającego kota na puscy, hehe... Hej!
      • ciupazka Re: Wybieram.pl 11.08.05, 10:13
        W zasadzie ino trzech kandydatów trza traktować poważnie, reszta do dómu! Cy
        o tym syćka wiycie??? JO dlo sobie widzem ino dwók! A Wy?
        • Gość: Anka Re: Wybieram.pl IP: *.blktn4.nsw.optusnet.com.au 11.08.05, 11:11
          Na tej stronie bylam, widzialam, zdania nie mam, bo i co to da ?
          • ciupazka Re: Wybieram.pl 11.08.05, 11:44
            A coś Ty widziała, hehe...?
            • Gość: Anka Re: Wybieram.pl IP: *.blktn4.nsw.optusnet.com.au 11.08.05, 12:31
              Na tamtej stronie zdjecia z podrozy i opis tego. Glosowac nie bede, bo nie wiem
              na kogo. Pozdrawiam cieplo a.:) nie zalogowana chwilowo
              • ciupazka Re: Wybieram.pl 11.08.05, 22:47
                No, wies... Tyś Polka i nie wybieros? Wstydź sie Aniu! Kraj potrzebuje
                jak nigdy wyborców. Córka tego kraju nie wie na kogo??? Ooo, nieładnie. Jesce
                cas jest , pomyślis i zmiynis zdanie.
                Telo.Pozdr.
                • dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 16:58
                  w przeciwieńśtwie do ciupazki powiem-Tyś polka i nie wybieros?bądz dumna z tego.
                  walczący o żłób potrzebuja jak nigdy wyborców.
                  jokoś dotychczas już kilka razy wszelkie wybory polegały na wyborze jakichs
                  takich dziwnie złodziejowatych pieszczochów. dlaczego teraz ma być inaczej?
                  • ciupazka Re: Wybieram.pl 12.08.05, 17:21
                    Ale pleciesz czyżuniu, Tyś napewno nie POLAk. Szanuje to , hale dziwie
                    sie temu, co piszesz tu i teroz. Są państwa, jest jest obowiązek
                    uczestniczenia w wyborak, a niestawienie się karzą mandatem. YU nas jest
                    prawo wyborcze i nie ma przymusu, ale z patriotyzmem u nas to coś na
                    bakier.
                    • dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 17:39
                      ale pleciesz ciupazko. wybór jest moim PRAWEM-NIGDY OBOWIĄZKIEM. gdzieś tam w
                      swiecie moga zamknąć do pierdla za niechęć wyborczą a jkos ja zyję tu i teraz.
                      a patriotyzm mo polefga na tym że wybrańcy mają dla mnie i dla społeczeństwa
                      zapewnić postęp. a uny raczej tylko sobie.

GDYBY WYBORY MIAŁY COŚ ZMIENIĆ-ZAKAZANO BY ICH.
                      • ciupazka Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:02
                        A do jasnej, ciasnej a niespodziywanyj Janiyli s Tobom, co jo nie tak
                        napisała, przecytoj se jesce roz, bo cosi na opak pojoneś. Przecie godom, ze
                        u nos ni ma obowiązku ino prawo wyborcze, ide, abo nie ide. A ze som jest
                        państwa ka jest obowiązek to Ty nie wies ? I to w Europie!
                        • dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:09
                          ciupazko-spoko. skiorzystanie z prawa nie ma nic wspólnego z polskością i
                          patriotyzmem.-to jest mój PRZYWILEJ.powołałas sie na fakt przymusu w wyborach
                          gdzuieś tam-chyba w beneluksie-to ci odpowiedziałem.

za mateńki komuny było to tak śmiesznie nazywane-PATRIOTYCZNY OBOWIĄZEK- czy
                          jakoś tak.im było jeszcze przeurocze hasło-głosujemy bez skreśleń.
                          • ciupazka Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:18
                            Czyżuniu, za komuny to prawie był przymus, ba wytykano palcem, żeś nie
                            był na pochodzie 1- majowym (listy sprawdzano, sic!), to samo z wyborami,
                            byłes podpadnięty a 99,99% było głosujących, zapomniałeś, tak było, co było
                            g... a nie prawdą.
                            • dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:27
                              z tymi pochodami trochę przesadzasz.
                              z wyboarmi c hyba też. w onych czasach raz tylko byłem na wyborach.tak jakoś w
                              68. inigdy więcej. jakos nikt do mnie nigdy się czepiał.

na pochodzie byłem coś w 67 i krzyczeliśmy r5adośnie-niech żyją pracownicy
                              browaru okocim i polskiego przemysłu spirytusowego.

mateńka -komuna też ptrzyła na siebi troche z przymrużeniem oka- w każdym razie
                              w czasach do któruych ja sięgnę pamięcią.
                              • ciupazka Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:36
                                Tyś młody, to nic nie wies, hehe...
                                • dupekzoledny Re: Wybieram.pl 13.08.05, 10:19
                                  no ale jak soso umioerał to jakoś pamietam.
                                  • ciupazka Re: Wybieram.pl 01.09.05, 14:42
                                    Czy Włodzimierz Cimoszewicz powinien zrezygnować z kandydowania?

Odpowiedź: Wyniki:

Tak 61%

Nie 39%

Głosów: 2582

• ciupazka Re: Wybieram.pl 03.09.05, 18:38
                                      Jak ja was kuwy nienawidze •
                                      I jak ja wami kuwy gardze •
                                      Jak ja sie za was kuwy wstydze •
                                      Gdy za granice czasem zajrze •
                                      Jak ja sie wami kuwy brzydze •
                                      Jak ja was dobrze kuwy znam •
                                      Jak ja sie bardzo ludziom dziwie •
                                      Którzy wybrali taki chlam •
                                      To wszystko czego sie dotkniecie •
                                      Od razu obracacie w pyl •
                                      Szarancza przy was to jest bajka •
                                      Bo caly kraj juz zgnil •
                                      Rozpasle mordy, krzywe ryje •
                                      Kuewstwo wszedzie tam gdzie wy •

No, wiecie kto to śpiewa?

• Gość: c_n Re: Wybieram.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:51
                                        Tak radykalnie to może Kukiz?
                                        • ciupazka Re: Wybieram.pl 03.09.05, 19:04
                                          Oczywiście, gdzieś tu mamy nawet nagranie...
                                          • ciupazka Re: Wybieram.pl 03.09.05, 19:07
                                            Wybieram, nie wybieram, wybieram, nie wybieram, wybieram, nie wybieram,
                                            wpisywać się proszę dalej kto i jak głosuje.

liceum.cimoszenko.info/cim-ks.jpg

Ja: nie wybieram
                                        • Gość: c_n Re: Wybieram.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 19:09
                                          Z Kukizem łączy mnie fascynacją ta samą postacią historyczną.
                                          • Gość: Ciupazka Re: Wybieram.pl sondaż z 25-29 sierpnia IP: *.it-net.pl 05.09.05, 16:33
                                            Pod koniec sierpnia na PO chciało głosować 29 proc. wyborców, na PiS - 20
                                            proc., na LPR - 11 proc., na Samoobronę - 10 proc., na SLD - 9 proc., a na PSL -
                                            5 proc. - wynika z sondażu TNS OBOP. Jednocześnie 37 proc. badanych wyraziło
                                            pełną gotowość wzięcia udziału w wyborach.

Do Sejmu nie weszłyby: SdPl z Unią Pracy i Zielonymi (3 proc.), KPEiR oraz Liga
                                            Obrony Suwerenności (po 2 proc.). Po jeden procent poparcia zyskały: Partia
                                            Demokratyczna, Ruch Patriotyczny, Polska Partia Pracy, Samoobrona Narodu
                                            Polskiego, Polska Partia Narodowa, Polska Unia Gospodarcza, Mniejszość
                                            Niemiecka, Organizacja Narodu Polskiego - Liga Polska i Unia Polityki Realnej.

Sondaż przeprowadzono w dniach 25-29 sierpnia na reprezentatywnej, losowej 949-
                                            osobowej ogólnopolskiej próbie dorosłych Polaków.
                                            • ciupazka Re: Wybieram.pl 20.09.05, 19:13

Kogo????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                                              ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                                              ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                                              ????????????????????????????????????????????????? wybiorą Polacy

??????????????????????????????????????????????? No, kogo

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kto z Was zgadnie? TUSKA czy KACZYŃSKIEGO?
                                              • ciupazka Re: Wybieram.pl 21.09.05, 12:35
                                                Momy i SLD w Małopolsce, bajako:

www.sld.malopolska.pl/

Ciekawość, kielo na nik bee głosować?
                                                • ciupazka Re: Wybieram.pl 21.09.05, 12:41
                                                  Spotkanie przedwyborcze:

www.lokietek.pl/16wrzesnia.html
                                                  • ciupazka Re: Wybieram.pl 22.09.05, 11:40
                                                    Tylko 3 dni:

www.wybieram.pl/wybory+2005
                                                  • ciupazka Re: Wybieram.pl ....Test GW - dopasuj się 22.09.05, 13:58
                                                    I tak mi wysło w :
                                                    "Dopasuj sobie partię - latarnik wyborczy GW" na Forum Kraj:

20-09-2005, ostatnia aktualizacja 22-09-2005 12:03

Odpowiedz na 15 pytań dotyczących polityki, światopoglądu, gospodarki i
                                                    historii, a powiemy Ci, do której partii Ci najbliżej.

Oto procentowa zbieżność Twoich poglądów z poglądami najważniejszych partii
                                                    politycznych:

Demokraci.pl: 33%
                                                    PO: 24%
                                                    SdPL: -5%
                                                    LPR: -14%
                                                    SLD: -43%
                                                    PiS: -43%
                                                    PPP: -52%
                                                    Platforma Janusza Korwin-Mikke: -62%
                                                    PSL: -71%
                                                    Samoobrona: -81%

Pełną wersję kalkulatora wyborczego CEO, którego partnetrem jest "Gazeta
                                                    Wyborcza", znajdziesz pod adresem

www.latarnikwyborczy.pl

oraz w piątkowym wydaniu "Gazety

Nawet to mi sie zgodzo, z tym za kim zek jest, hehe... i w uciykaca od
                                                    Samoobrony i takik tam im podobnyk... I wysło sydło z wora,że Demokraci majom
                                                    podobny program jako PO. No niek ze! Coby my ino ik wybrali! I do przodka
                                                    a nie w zod! Hej! Syćka wroz dejcie ino im głos!
                                                  • ciupazka Re: Wybieram.pl ....Test GW - dopasuj się 22.09.05, 14:02
                                                    Przetestuj sie i podaj, co Ci wysło!:

wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67885,2925585.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka