Gość: RAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:12 zapraszamy na nasza strone: www.wybieram.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Wybieram.pl 10.08.05, 19:52 Hehe, ja już się chyba nie nadaję do pomocy... Hej, tam...! Jest ktoś chętny? podejrzewom, że wołanie srającego kota na puscy, hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 11.08.05, 10:13 W zasadzie ino trzech kandydatów trza traktować poważnie, reszta do dómu! Cy o tym syćka wiycie??? JO dlo sobie widzem ino dwók! A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wybieram.pl IP: *.blktn4.nsw.optusnet.com.au 11.08.05, 11:11 Na tej stronie bylam, widzialam, zdania nie mam, bo i co to da ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wybieram.pl IP: *.blktn4.nsw.optusnet.com.au 11.08.05, 12:31 Na tamtej stronie zdjecia z podrozy i opis tego. Glosowac nie bede, bo nie wiem na kogo. Pozdrawiam cieplo a.:) nie zalogowana chwilowo Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 11.08.05, 22:47 No, wies... Tyś Polka i nie wybieros? Wstydź sie Aniu! Kraj potrzebuje jak nigdy wyborców. Córka tego kraju nie wie na kogo??? Ooo, nieładnie. Jesce cas jest , pomyślis i zmiynis zdanie. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 16:58 w przeciwieńśtwie do ciupazki powiem-Tyś polka i nie wybieros?bądz dumna z tego. walczący o żłób potrzebuja jak nigdy wyborców. jokoś dotychczas już kilka razy wszelkie wybory polegały na wyborze jakichs takich dziwnie złodziejowatych pieszczochów. dlaczego teraz ma być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 12.08.05, 17:21 Ale pleciesz czyżuniu, Tyś napewno nie POLAk. Szanuje to , hale dziwie sie temu, co piszesz tu i teroz. Są państwa, jest jest obowiązek uczestniczenia w wyborak, a niestawienie się karzą mandatem. YU nas jest prawo wyborcze i nie ma przymusu, ale z patriotyzmem u nas to coś na bakier. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 17:39 ale pleciesz ciupazko. wybór jest moim PRAWEM-NIGDY OBOWIĄZKIEM. gdzieś tam w swiecie moga zamknąć do pierdla za niechęć wyborczą a jkos ja zyję tu i teraz. a patriotyzm mo polefga na tym że wybrańcy mają dla mnie i dla społeczeństwa zapewnić postęp. a uny raczej tylko sobie. GDYBY WYBORY MIAŁY COŚ ZMIENIĆ-ZAKAZANO BY ICH. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:02 A do jasnej, ciasnej a niespodziywanyj Janiyli s Tobom, co jo nie tak napisała, przecytoj se jesce roz, bo cosi na opak pojoneś. Przecie godom, ze u nos ni ma obowiązku ino prawo wyborcze, ide, abo nie ide. A ze som jest państwa ka jest obowiązek to Ty nie wies ? I to w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:09 ciupazko-spoko. skiorzystanie z prawa nie ma nic wspólnego z polskością i patriotyzmem.-to jest mój PRZYWILEJ.powołałas sie na fakt przymusu w wyborach gdzuieś tam-chyba w beneluksie-to ci odpowiedziałem. za mateńki komuny było to tak śmiesznie nazywane-PATRIOTYCZNY OBOWIĄZEK- czy jakoś tak.im było jeszcze przeurocze hasło-głosujemy bez skreśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:18 Czyżuniu, za komuny to prawie był przymus, ba wytykano palcem, żeś nie był na pochodzie 1- majowym (listy sprawdzano, sic!), to samo z wyborami, byłes podpadnięty a 99,99% było głosujących, zapomniałeś, tak było, co było g... a nie prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Wybieram.pl 12.08.05, 18:27 z tymi pochodami trochę przesadzasz. z wyboarmi c hyba też. w onych czasach raz tylko byłem na wyborach.tak jakoś w 68. inigdy więcej. jakos nikt do mnie nigdy się czepiał. na pochodzie byłem coś w 67 i krzyczeliśmy r5adośnie-niech żyją pracownicy browaru okocim i polskiego przemysłu spirytusowego. mateńka -komuna też ptrzyła na siebi troche z przymrużeniem oka- w każdym razie w czasach do któruych ja sięgnę pamięcią. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Wybieram.pl 13.08.05, 10:19 no ale jak soso umioerał to jakoś pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 01.09.05, 14:42 Czy Włodzimierz Cimoszewicz powinien zrezygnować z kandydowania? Odpowiedź: Wyniki: Tak 61% Nie 39% Głosów: 2582 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 03.09.05, 18:38 Jak ja was kuwy nienawidze • I jak ja wami kuwy gardze • Jak ja sie za was kuwy wstydze • Gdy za granice czasem zajrze • Jak ja sie wami kuwy brzydze • Jak ja was dobrze kuwy znam • Jak ja sie bardzo ludziom dziwie • Którzy wybrali taki chlam • To wszystko czego sie dotkniecie • Od razu obracacie w pyl • Szarancza przy was to jest bajka • Bo caly kraj juz zgnil • Rozpasle mordy, krzywe ryje • Kuewstwo wszedzie tam gdzie wy • No, wiecie kto to śpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Wybieram.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:51 Tak radykalnie to może Kukiz? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 03.09.05, 19:04 Oczywiście, gdzieś tu mamy nawet nagranie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 03.09.05, 19:07 Wybieram, nie wybieram, wybieram, nie wybieram, wybieram, nie wybieram, wpisywać się proszę dalej kto i jak głosuje. liceum.cimoszenko.info/cim-ks.jpg Ja: nie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Wybieram.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 19:09 Z Kukizem łączy mnie fascynacją ta samą postacią historyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wybieram.pl sondaż z 25-29 sierpnia IP: *.it-net.pl 05.09.05, 16:33 Pod koniec sierpnia na PO chciało głosować 29 proc. wyborców, na PiS - 20 proc., na LPR - 11 proc., na Samoobronę - 10 proc., na SLD - 9 proc., a na PSL - 5 proc. - wynika z sondażu TNS OBOP. Jednocześnie 37 proc. badanych wyraziło pełną gotowość wzięcia udziału w wyborach. Do Sejmu nie weszłyby: SdPl z Unią Pracy i Zielonymi (3 proc.), KPEiR oraz Liga Obrony Suwerenności (po 2 proc.). Po jeden procent poparcia zyskały: Partia Demokratyczna, Ruch Patriotyczny, Polska Partia Pracy, Samoobrona Narodu Polskiego, Polska Partia Narodowa, Polska Unia Gospodarcza, Mniejszość Niemiecka, Organizacja Narodu Polskiego - Liga Polska i Unia Polityki Realnej. Sondaż przeprowadzono w dniach 25-29 sierpnia na reprezentatywnej, losowej 949- osobowej ogólnopolskiej próbie dorosłych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 20.09.05, 19:13 Kogo???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????? wybiorą Polacy ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????? No, kogo ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kto z Was zgadnie? TUSKA czy KACZYŃSKIEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 21.09.05, 12:35 Momy i SLD w Małopolsce, bajako: www.sld.malopolska.pl/ Ciekawość, kielo na nik bee głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 21.09.05, 12:41 Spotkanie przedwyborcze: www.lokietek.pl/16wrzesnia.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl 22.09.05, 11:40 Tylko 3 dni: www.wybieram.pl/wybory+2005 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl ....Test GW - dopasuj się 22.09.05, 13:58 I tak mi wysło w : "Dopasuj sobie partię - latarnik wyborczy GW" na Forum Kraj: 20-09-2005, ostatnia aktualizacja 22-09-2005 12:03 Odpowiedz na 15 pytań dotyczących polityki, światopoglądu, gospodarki i historii, a powiemy Ci, do której partii Ci najbliżej. Oto procentowa zbieżność Twoich poglądów z poglądami najważniejszych partii politycznych: Demokraci.pl: 33% PO: 24% SdPL: -5% LPR: -14% SLD: -43% PiS: -43% PPP: -52% Platforma Janusza Korwin-Mikke: -62% PSL: -71% Samoobrona: -81% Pełną wersję kalkulatora wyborczego CEO, którego partnetrem jest "Gazeta Wyborcza", znajdziesz pod adresem www.latarnikwyborczy.pl oraz w piątkowym wydaniu "Gazety Nawet to mi sie zgodzo, z tym za kim zek jest, hehe... i w uciykaca od Samoobrony i takik tam im podobnyk... I wysło sydło z wora,że Demokraci majom podobny program jako PO. No niek ze! Coby my ino ik wybrali! I do przodka a nie w zod! Hej! Syćka wroz dejcie ino im głos! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Wybieram.pl ....Test GW - dopasuj się 22.09.05, 14:02 Przetestuj sie i podaj, co Ci wysło!: wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67885,2925585.html Odpowiedz Link Zgłoś