Dodaj do ulubionych

Szkolne lata

18.08.05, 11:52
Moze to nie zakopianski temat, ale podaje adres strony Szkolne Lata
szkolnelata.pl/index.php
Mozna znalezc ciekawe nazwiska "slawnych uczniow" lub odszukac moze dawno
zagubionych kolegow ze szkoly.
Obserwuj wątek
    • Gość: jessyk Re: Szkolne lata IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 14:32
      Dzięki, chętnie skorzystam.
    • Gość: jessyk bardzo niebezpieczne!!! szkolne lata? IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 08:29
      To już po prostu chamstwo. Ten link nadaje się do "Niebezpieczeństw płynących z
      internetu"!!!!Ostrzegam wszystkich, którzy wejdą na tę stronę. Po zalogowaniu
      administrator tej strony wysyła na Wasz mail list, który zawiera dokładne wasze
      dane, które podajecie, łącznie - O ZGROZO!!!!z Waszym hasłem, pisanym słownie,
      które wydawało się Wam, że tylko wy je znacie. Nawet nie jest na tyle
      dyskretny, żeby zachować tę wiadomość dla siebie, tylko ordynarnie pokazuje Wam
      język!!! Zdaje się mówić: " Wy idioci, teraz jestem w stanie otworzyć każdą
      Waszą pocztę"!!!Dobrze, że nie moje konto w banku!!! Jeszcze nie. Chamstwo
      pospolite. Jestem oburzona! Proszę przestrzegajcie wszystkich znajomych przed
      tą stroną internetową!!!
      • ciupazka Re: bardzo niebezpieczne!!! szkolne lata? 19.08.05, 08:46
        No, to sama uwidziałaś jessyk, wreście, z kim mos do cynienio! Wypniymy
        rzyć na nik.
        Telo.Pozdr.
        • Gość: jessyk przestrzegajcie znajomych!!! IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 12:15
          PRZESTRZEGAJCIE ZNAJOMYCH. PRZECZYTAJCIE CAŁY TEN POST DOKŁADNIE. TO ZWYKŁE
          CHAMSTWO
          • ciupazka Re: przestrzegajcie znajomych!!! 19.08.05, 12:25
            Jo go nawet nie otwiyrała, maile od nieznanyk mi osób wywalam, tak sie nos
            fcom pozbyć. jak śmieli tu górole wlyźć? A metody majom, oj majom, fto by
            ik nie znoł, to by ik kupiył... Nie dej sie! Hej!
            • annah11 Re: przestrzegajcie znajomych!!! 19.08.05, 12:35
              ciupazka napisała:

> Jo go nawet nie otwiyrała, maile od nieznanyk mi osób wywalam, tak sie
              nos
              >
              > fcom pozbyć. jak śmieli tu górole wlyźć? A metody majom, oj majom, fto
              by
              >
              > ik nie znoł, to by ik kupiył... Nie dej sie! Hej!
              A to wpadlam jak nie wiem co. Zaraz sobie pozmieniam haslo, bo przeciez to
              niebezpieczne. Stara to i glupia jestem, o matko moja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka