annah11 18.08.05, 11:52 Moze to nie zakopianski temat, ale podaje adres strony Szkolne Lata szkolnelata.pl/index.php Mozna znalezc ciekawe nazwiska "slawnych uczniow" lub odszukac moze dawno zagubionych kolegow ze szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jessyk Re: Szkolne lata IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 14:32 Dzięki, chętnie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk bardzo niebezpieczne!!! szkolne lata? IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 08:29 To już po prostu chamstwo. Ten link nadaje się do "Niebezpieczeństw płynących z internetu"!!!!Ostrzegam wszystkich, którzy wejdą na tę stronę. Po zalogowaniu administrator tej strony wysyła na Wasz mail list, który zawiera dokładne wasze dane, które podajecie, łącznie - O ZGROZO!!!!z Waszym hasłem, pisanym słownie, które wydawało się Wam, że tylko wy je znacie. Nawet nie jest na tyle dyskretny, żeby zachować tę wiadomość dla siebie, tylko ordynarnie pokazuje Wam język!!! Zdaje się mówić: " Wy idioci, teraz jestem w stanie otworzyć każdą Waszą pocztę"!!!Dobrze, że nie moje konto w banku!!! Jeszcze nie. Chamstwo pospolite. Jestem oburzona! Proszę przestrzegajcie wszystkich znajomych przed tą stroną internetową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: bardzo niebezpieczne!!! szkolne lata? 19.08.05, 08:46 No, to sama uwidziałaś jessyk, wreście, z kim mos do cynienio! Wypniymy rzyć na nik. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk przestrzegajcie znajomych!!! IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 12:15 PRZESTRZEGAJCIE ZNAJOMYCH. PRZECZYTAJCIE CAŁY TEN POST DOKŁADNIE. TO ZWYKŁE CHAMSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: przestrzegajcie znajomych!!! 19.08.05, 12:25 Jo go nawet nie otwiyrała, maile od nieznanyk mi osób wywalam, tak sie nos fcom pozbyć. jak śmieli tu górole wlyźć? A metody majom, oj majom, fto by ik nie znoł, to by ik kupiył... Nie dej sie! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: przestrzegajcie znajomych!!! 19.08.05, 12:35 ciupazka napisała: > Jo go nawet nie otwiyrała, maile od nieznanyk mi osób wywalam, tak sie nos > > fcom pozbyć. jak śmieli tu górole wlyźć? A metody majom, oj majom, fto by > > ik nie znoł, to by ik kupiył... Nie dej sie! Hej! A to wpadlam jak nie wiem co. Zaraz sobie pozmieniam haslo, bo przeciez to niebezpieczne. Stara to i glupia jestem, o matko moja. Odpowiedz Link Zgłoś