Gość: Pełen obaw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:14 Mój młodszy brat ma mieć operację kręgosłupa w Klinice Ortopedii i Rehabilitacji w Zakopanem. Bardzo się boję o jego zdrowie. Powiedzcie jakie są opinie o tej klinice ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: Klinika w Zakopanem IP: *.it-net.pl 31.10.05, 15:22 Jo po "klinice" zokopiańskiej ( po wypadku narciarskim na Kasprowy) 30 roków nazod wylądowałak w Klinice Ortopedii i Chirurgii Pourazowej w W-wie na Szaserów. Jedno wiym, ze kieby nie konsultacje tam i zabieg tam, we W-wie byłabyk zbolałym sietniokym(kaleką). Teroz nie wiym jak tam jest. Konsultacje nie zaszkodzom. Dość pedzieć, ze bylak przypodkiym dydaktycznym, na mnie szkolono 40 lykorzy , nej barz piyknie dziękuje, za to ze mnie wyprowadziyli na cacy. Nawet zek do znachorki Serwinki(Tarło k/Lubartowa) na konsultacje jeździyła, hehe... nie godajecy o klinikak. Jo mom barz ogranicone zaufanie do dochtorów... choć nobarzyj wierzem chirurgom. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pełen obaw. Re: Klinika w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:25 Dzięki. A powiedz jeszcze Ciupazko, co trzeba w Zakopanem koniecznie zobaczyć, a o czym turyści zwykle nie wiedzą, albo zapominają. Pytam, bo część mojej rodziny właśnie jest w Zakopanem. Chciałbym im coś polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Klinika w Zakopanem IP: *.it-net.pl 31.10.05, 22:04 Popatrz w linki i sam wybierz w zależności od pogody, muzea, obiekty zabytkowe, turystykę( pogoda sprzyja wędrówkom i przede wszystkim wykorzytać ją na wędrówki turystyczne). Harenda, Hala Kondratowa, Hala Gąsienicowa i nad Czarny Staw Gąsienicowy sobie wyjść, Dolina Chochołowska , Kościelisko , Dolina Kościeliska, Ornak...Sanktuarium na Krzeptowkach, Witów, ale wychodzić rano! W schronisku cos przegryziecie, cuuudo. Można do Aqua Parku na Słowacji. Są linki i info w wątku poniżej. Macie środek lokomocji? to no problem! Jak nie macie to są BUSY! Hej! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=20393252 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krup. Re: Klinika w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:22 głowna ulica Zakopanego jaka jest, na Banacha był ze mna koles, ciekawe co z nim Odpowiedz Link Zgłoś