Gość: freshia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 19:12 może tutaj ktoś mi może powiedzieć, czy w Bukowinie Tatrzańskiej jest choć jedna kawiarnia internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyzunia Re: pytanie o Bukowinę IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.02.03, 13:05 to po co ty chcesz jechać do tej bukowiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: pytanie o Bukowinę IP: 62.233.194.* 10.02.03, 13:17 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > to po co ty chcesz jechać do tej bukowiny? Posiedzieć pewnie przy necie i w ten sposób leczyć uzależnienie od niego, he, he:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cargool Re: pytanie o Bukowinę IP: *.bydgoska.krakow.pl 12.02.03, 00:19 O ile wiem a mieszkalem w sasiedniej wiosce do niedawna to nima. I trza bedzie panicko jezdzic na tych lokropnych nartach niue??? Pozdroofka Cargool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: pytanie o Bukowinę IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 18:13 Gość portalu: freshia napisał(a): > może tutaj ktoś mi może powiedzieć, czy w Bukowinie Tatrzańskiej jest choć > jedna kawiarnia internetowa?aa a ni mocie moja droga freshiu laptopa? Odpowiedz Link Zgłoś