Dodaj do ulubionych

.A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućko

IP: *.it-net.pl 29.08.06, 13:57
jak za dobryk cas,ow w siyrpniu zawse śniezek rod sie pokoze na graniach
i zimno, 6-8 stopni w Zokopie, wysyj kolo zera. Turystom ku uwodze i
przestrodze. Ryktować sie juz na Sylwestra i na sezon zimowy!!! Moze jesce
jesień bedzie???
Obserwuj wątek
    • Gość: poraj Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:56
      No to Billy użyje jak pies w studni.
      Nic tylko okowitka mu pozostanie;)
      • mayaka Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 29.08.06, 22:30
        a gdzie jest ta dobra OKOWITA
        • morfeusz_1 Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 29.08.06, 23:19

No tak to było do przewidzenia bo Ciupażka od pięciu miechów chrust zbierała ;)
        • Gość: c_n Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:55
          mayaka napisała:

> a gdzie jest ta dobra OKOWITA

O północy już każda jest dobra;))
          • annah11 Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 30.08.06, 01:44
            Okowita? Bardzo prosze tutaj
            www.slownik-online.pl/kopalinski/221ACBEC18E29D69C125659E0042787C.php
            • Gość: Ciupazka Re:A w górach przykurzyło...co robic IP: *.it-net.pl 31.08.06, 12:36
              A ja polecam raczej pochodzić przy takiej pogodzie po salach Wystaw i po
              Muzeach, no i koniecynie do teatru:
              Kultura
              Galeria Władysława Hasiora
              Galeria Sztuki im. Włodzimierza i Jerzego Kulczyckich
              Muzeum im. Kornela Makuszyńskiego
              Muzeum Jana Kasprowicza na Harendzie
              Willa "Koliba" Muzeum Stylu Zakopiańskiego
              Muzeum K. Szymanowskiego "ATMA"
              Muzeum Tatrzańskie
              Teatr im. St. I. Witkiewicza
              Miejska Galeria Sztuki
              Galeria Władysława Hasiora

Szczegoly tu

www.zakopane.pl/articles.php?topic=13
          • Gość: ciupazka Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk IP: *.it-net.pl 31.08.06, 15:58
            Jo Wom dom ale okowitom! Ni ma spasow

www.topr.pl/index.php?str=2,3
            • billy.the.kid Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 01.09.06, 21:31
              tak jakoś smiesznie przesiedziałem 5 dni.na siłę wychodziłem se na spacerki ale
              dzi.ś definitywnie się zdrzazniłem i wróciłem. moze se pojade pod koniec
              września albo co.
              • billy.the.kid Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 01.09.06, 22:44
                a tego sniegu to naprawde nie widziałem. podobno spadł PIERWSZY ŚNIEG. ale go
                nie widać-góry w chmurach.
                • ciupazka Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 01.09.06, 23:46
                  Po cholere ześ wyjyzdzoł, jest piyknie, nie wiada ino jak długo:
                  www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=3214
                  • billy.the.kid Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 02.09.06, 09:54
                    a bo mnie już to zdrzazniło.pojade se na poocxząrtku pazdziernika.
                    • Gość: Ciupazka Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk IP: *.it-net.pl 02.09.06, 10:00
                      I po ileś płacił za kwaterę?
                      • billy.the.kid Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 02.09.06, 10:06
                        35 zeta w dafne.
                        • Gość: ciupazka Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk IP: *.it-net.pl 02.09.06, 10:09
                          Ceny już posezonowe? I zadowolony? A za wyżywenie?
                          • billy.the.kid Re: .A w górach przykurzyło...grań Tatr bielućk 02.09.06, 10:19
                            to za pokój. jedynka z telewizorkiem, łazienką.
                            michy nie chciałem. jadłem se po drodze.liczą chyba 25 zł. ale godziny mi nie
                            pasowały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka