Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:09 Czy orientuje sie ktoś czy jeszcze gdzies są wolne pokoje na noc sylwestrową.Chodzi mi o hotel,pensjonat prywatny albo apartament...Jeżeli tak prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Wolne pokoje 10.12.06, 01:19 Ja też proszę od powiedzmy 26 no..... A co może ktoś gratisowo zaprosi morficzka z jego 22 osobową świtą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wolne pokoje IP: *.it-net.pl 10.12.06, 09:09 A co doznołeś urazu na móniu? Od cego przecie? Hehe... Kie by było tak, to w uciekaca od takik! Moze do Tworek Wos syćkik zaprosom, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wolne pokoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:34 a co to Ciupazka szefuje ostatnio w Tworkach że tam zaprasza? Je....Była chora, ale że tam się znalazła? Je...nie ma hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Wolne pokoje IP: *.it-net.pl 10.12.06, 09:36 W święta mogom mieć tam wolne pokoje, mozemy tam wybrać sie razem, hehe. Ino nie wolno Ci mnie molestować, hehe, choć teroz telo modne, haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a chrapiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:53 Jak będziesz na plecach to będę Cie molestował! Bo lepiej > unikać spania na plecach - w takiej pozycji język i języczek blokują gardło i chrrr się wydobywa I jeszcze nie odwiedzaj lodówki przed spaniem > zjadać ostatni posiłek najpóźniej dwie godziny przed snem I > nie pić alkoholu tuż przed zaśnięciem > spróbować się odchudzić, jeśli występuje otyłość > zaopatrzyć się w preparat nawilżający, zapobiegający wysychaniu i podrażnianiu błon śluzowych nosa i gardła > płukać gardło zestawem olejków eterycznych > kontrolować stan swoich dróg oddechowych, a w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości laryngologicznych, np. skrzywienia przegrody nosa, przerostu migdałków, mięśni języka czy podniebienia miękkiego > zdecydować się na zabieg operacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: a chrapiesz? IP: *.it-net.pl 10.12.06, 10:00 No mos scęścoe, nic z tego, a teroz godoj, co molestowac musi spełnić , zakiela pódzie z babom ... Jedno juz wiem mom być na plecak ino nie wiem, cy Twoik, cy moik... Domyślom sie, ze moik... A jak sie wydobędzie h`m, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a chrapiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 10:15 A teraz Ty mnie molestujesz, bo ja tylko o chrrr gadam a ty o h`m! Molestował to znaczy natrętnie prosił zanudzał prośbami, naprzykrzał się żeby chrrrr nie było! Ja zasadniczy jestem przy niedzieli a Ty o figlach myślisz. Ach te baby... wydarzenia.wp.pl/kat,65074,wid,8636684,wiadomosc.html www.slownik-online.pl/kopalinski/CCFE86A718A8E0C0C12565DB005D88D1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Precki z tym molestowaniem społeczeństwa ! IP: *.it-net.pl 10.12.06, 10:57 Co jesce wymyślicie i co na filmikak pokozecie, coby przekonać nos, zeście kanalie, jednym słowem dno. Hale, wies co Ci powiem, to Ci powiem, ze cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze ftosi nos Polaków molestuje. Nie inacyj. FTO? Jo wiem fto! I po co. Ci sami i tacy sami! A co, w słowniku ni ma tego wyrażenia, cemu? Za mało o nim jesce wiecie? Co tam molestowanie baby, kie sama woło: "molestuj mnie, molestuj mnie". Przestońcie pitolić juz na tyn temat. Żenada! Gorse jest molestowanie społeczeństwa i to bez przyzwolenia. Precki z tymi metodami ubeckimi w niezależnych mass mediach. Co to znacy niezależne? Do rzyci z takom niezależnośćiom. Wolność słowa to nie dowolność, kansi granice i tego musom w mass mediach być. Kuźźźźźźźźźźźźźźźźżwa! Nie co inksego, przestońcie truć to umordowane i domolestowane społeczeństwo. Taak, zblizo sie 13 grudnia i znów nom fcecie dać w śtyry litery, cy jako? Do roboty syćkie PO i inkse NIETOTY!!! Molestowanie społeczeństwa niek nom wyjaśniom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Precki z tym molestowaniem społeczeństwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:13 h`m...Pewnie to robią cykliści i jeszcze ktoś tam... Kawa z mleczkiem czy bez? Pora na nią. video.google.com/videoplay?docid=-6039791409775415953&q=Fresh+Milk&hl=en Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Precki z tym molestowaniem społeczeństwa ! IP: *.it-net.pl 10.12.06, 11:57 Dobre! Popatrz , popatrz jakie wzięcie mo kawa z mleckiem, hehe, a to sie uśmiałam. To tyz jakisi rodzaj molestowania? Nawet nifto nie protestowoł, szok im nie doł, cy jako? Ba, nieftorzy jesce dokładke fcieli, hehe...A wies , co Ci powiem, ze mi sie odefciało od razu kawy...Jo byk nie wypiyła jyj z takom śmietankom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:na izbie wytrzezwień ! IP: *.it-net.pl 10.12.06, 12:03 Do mnie kumoter pijys? He? Cy do gościa, jo krzyżwo i patrze jesce na syćko krzyźwo. Abo mi sie ino tak zdaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:na izbie wytrzezwień ! IP: *.it-net.pl 10.12.06, 12:09 Gości tutok momy choćjakik... Gość w dóm Bóg w dóm, a cy zawse? A my momy ino moskolicki owsiane, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kiedy wszyscy emocjonowaliśmy się aferą seksualną, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:13 to gosc jeszce Wam coś powie, dla poprawienia humoru Ciupazce, że cosik tam miała racje z całą ta seksaferą wydarzenia.wp.pl/kat,33326,wid,8637377,wiadomosc.html?ticaid=12d54 Samorządy już nie samorządne Polsat - Wydarzenia 18:32 Samorządy protestują przeciwko ograniczeniu ich prawa do decydowania o inwestycjach. Kiedy wszyscy emocjonowaliśmy się aferą seksualną, Sejm uchwalił, a prezydent błyskawicznie podpisał ustawę przyznająca wojewodom, czyli przedstawicielom rządu, prawo wetowania decyzji samorządowców. Prawo być może niezgodne z prawem Unii Europejskiej. hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kumoter40 Re: Kiedy wszyscy emocjonowaliśmy się aferą seksu 10.12.06, 12:19 dlatego Gościu słuchaj górali,bo oni mieszkają wyżej,a z góry lepiej widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Kiedy wszyscy emocjonowaliśmy się aferą seksu IP: *.it-net.pl 10.12.06, 12:21 Racyj tak sie pise: niesamorządne. Cas pokoze, fto mo racje, nie syćka umiemy sie samorządzić, mało dowodów? Sugerujys, ze teroz tyz cosik podpise niezgodnie z wymogami UE? UE fciałaby tyz nos zjeść, razym z butami. Dobrze casami pedzieć zawcasu S T O P !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . lewicowy Piłsudski też kiedyś powiedział STOP, he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:18 hehe...kiedyś Sejm też był ladaco no i Pilsudski go rozwiazał "bo nie umiał się rzadzić"..hehe ...tylko ze wtedy Pilsudskiego popierała lewica Dawniej sympatyzujący z lewicą i wciąż uważany za jej członka - Józef Piłsudski, myślący o zdobyciu władzy w Polsce, skorzystał z poparcia lewicowych partii i związków zawodowych (w tym kolejarzy) oraz społeczeństwa ziem dawnej Kongresówki i kresów wschodnich. Natomiast znikome poparcie dla akcji Piłsudskiego było na ziemiach byłego zaboru niemieckiego co wiązało się z dużymi wpływami prawicy na tych ziemiach i niechęcią wobec niedemokratycznych metod Piłsudskiego, szacunkiem dla legalnych władz i obawą, że Piłsudski po zdobyciu władzy zwalczać będzie prawicę społeczną. ...ale się porobiło...hehe... pl.wikipedia.org/wiki/Przewr%C3%B3t_majowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: lewicowy Piłsudski też kiedyś powiedział STOP IP: *.it-net.pl 10.12.06, 22:32 Teroz przewrót nie udo sie, choćbyście nie wiem jak nieftorzy fcieli. Od samego pocątku, po wyborak, PO-TUSKI majom cofke i momy tego ino skutki. Była propozycja ze strony PiS wcześniejsyk wyborów, nie? Nie to nie. Nie sądze, ze Premier powie STOP koalicjantom, moze ino pore słów do słuchu. Jo by sie odciyna od tyk seksafer i juz. Niek se je ozgrywajom sami winowaci i personalnie odowiadają za to z powództwa cywilnego, nie za nase piniondze. Hale mom pretensje do mass mediów, ze mnie mnie non stop molestujom bez calućki tydzień, choć jo tego ni mom przyjemności ani widzieć, ani słuchać, nie godajęcy o tym, ze telo woznyk spraw jest do nagłośnienia i tego sie nie robi, ba pitolom o prywatnyk usługach seksualnych pań z Sa i inkse bzdety. Przestałak cytać GW, wyłącom telewizor, roz na dobe ino słuchom i mom dość. A A.Lepper tyz juz som nie wie co godo, zamknąć GW , zamknąć gębusie dziennikarzom, mołczat i ruki po szwam, cy jako? Moze nie tak, bez dowodów, nie powinno się nagłasniać na cały świat takik spraw i ośmieszać Polskę. Mom wrazenie, ze fcom zwiększyć nakład GW i jyj poczytność. Dotela robił to Ekspres szmatławiec, a teroz i GW robi sie szmatławcem? Wstyd troche. Odpowiedz Link Zgłoś