Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 13:18 A mozno sam pozbiyrac trocha waszych linkow www.e-gory.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 13:19 www.e-gory.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wasze linki - ciekawy link... 17.06.06, 19:10 www.radioislam.org/protocols/index-polish.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 13:23 www.geocities.com/the99the/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 09.05.03, 14:39 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A mozno sam pozbiyrac trocha waszych linkow > > www.e-gory.pl No, fajne , a ty se wskakuj na nase stronki www.tatry.pl, tam mos ładne stronki o syćkim, co cie ino interesuje. Dzięki. Syćko to znom, hale niek sie młodzi ucom!Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 09.05.03, 23:42 Wiys <www.ceper.com.pl> <www.turystyka-gorska.pl> - przeslicne topety Jarka Zaroda s pejzozomi tatrzanskimi(100 szt.!) Fajnie jes na <www.e-gory.pl> i na <www.tatrypolskie.and.pl> Rafalka Rudominy. Mom w zanadrzu jesce wiele stron www. Jok Ci sie te sprzyiksom - doj znoc! Good surfing! Zazzyj na <topr.com.pl>- jes je forum i galeria, fein szprechy Wl.Cywinskiego - nolepsego Hilfemana TOPR i linki wseliniejakie! Kieby nie jenternet podbyk s tensknicy. Pozdr.Rumcajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 11.05.03, 12:36 Mos jesce: www.piwo.bocznica. org/O-zdrowie/index.php -coś dla was! free polbox.pl/t/tuwim/prosty.html free.polbox.pl/t/tuwim/punk.html - Tuwim dla wielbicieli www.nasz.lublin.prv.pl/ www.kazimierz.com/pl www.lwow.home.pl/index.html Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 13:05 ??? ale zech wczora tego piwa wyduldou - juz niywia kaj te gory sie konczom - wiyncyj niypija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 11.05.03, 20:59 Mial byc Darek Zarod (autor super tapet i galerii - przepraszam). Ja teraz ciagne sliwowicke i zaraz zajrze na www Ciupazki - bardzo ciekawe! A moze masz jakis link do Galczynskiego. Jakas cholera podprowadzila mi literature z domu i teraz nie mam nic Ildefonsa, a tak go lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: wasze linki IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 22:01 Sam tak siedzisz tu Rumcajs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 22:11 www.roxana17.republika.pl/wiersze_Galki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 11.05.03, 22:19 Nie wiem! Bylem na innym F. Zaraz sprawdze. Jak chcesz, to pogadamy na watku Nocnych Markow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 11.05.03, 22:25 Szwager ! Super! to jet to! A wchodziłeś na Tuwima> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 22:42 atena.cs.net.pl/bajecznik/autorzy.php?autor=9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.03, 22:47 a teroz wiyncyj na powaznie: www.polbox.com/t/tuwim/powit.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 11.05.03, 23:10 Ale momy skarby! Dzięki serdeczne. Wiys , co ci powiym, ale ci powiem zakiela póde spać, mom nadzieje, ze dajys to krzyźwy, he, he. To syćko sie przydo !!! Twoje zdrowie ! choć ni mom cym! Sokiem malinowym i innymi.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 01.06.03, 02:51 Gość portalu: Szwager napisał(a): > atena.cs.net.pl/bajecznik/autorzy.php?autor=9 A w podzięce podaję fajne linki: www.e-wiersze.prv.pl (503 wiersze) www.lwow.com.pl www.Biblia.pl jest co czytać, pozdrowka dla Forumowiczów , można się zaczytać na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 05.06.03, 12:57 Coś dla młodzieży: www.blue-cafe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 05.06.03, 20:24 Dlaczego mi sie nie otwiera <www.tatry.pl>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 05.06.03, 20:54 A spróbuj:www.tatry.pl/. Mnie sie otwiera. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 05.06.03, 21:00 Próba jeszcze: lwow.com.pl/ Biblia.pl/ Zobaczę teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 05.06.03, 21:09 Nie wiem co jest, lwow sie otwiera , biblia nie, może ktoś madrzejszy nam wyjaśni? Może uiuiuiu? Pomocy!!! Kaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 05.06.03, 21:13 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > A spróbuj:www.tatry.pl/. Mnie sie otwiera. Hej! No wlasnie mi sie nie otwiera - strona tytulowa od czasu do czasu, a portale - w ogole NIE!!! Chyba znow "zainkasowalem" jakiegos dialerka. Cholerka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 05.06.03, 23:11 Spróbuję jeszcze ten: www.komunizm.px.pl/mult Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 05.06.03, 23:21 Mnie chodzi konkretnie o <www.tatry.pl>! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 10.07.03, 08:52 dalsze linki: www.węgry ..www.topr.pl bardzo przydatny i bardzo ciekawy, koniecznie, ci którzy jadą w góry muszą tam zajrzeć! Telo.Pozdr. P.S. Następne ciekawe podawać w tym wątku. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
barrakkuda Re: wasze linki 10.07.03, 16:12 Wspaniale linki!!! I w ogole - bardzo mile i ciekawe forum. Czy moge wpadac czesciej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 10.07.03, 20:26 Zapraszamy, do uczestnictwa roónież. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 12.07.03, 18:42 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Spróbuję jeszcze ten: www.komunizm.px.pl/mult Wystarczy wpisać : www.komunizm.pl i już jest i podaję jeszcze:www.maylin.net/Fireworks2.html ( relaks) jak się pokaze czarne pole klikać na nim i otrzymasz efekty i jeszcze: www.maryja.org/rozpusta.html : www.maryja.org/tajemnice/proroctwa.html : www.pilot.pl - uwaga! można przed pl wpisać miasto, które cię interesuje. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwagropol Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 14.07.03, 01:27 Linki informacyjne dotyczące odjazdu busów do Zakopanrgo z Krakowa i odwrotnie www.szwagropol.pl/ www.pks.kraków.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki... IP: *.it-net.pl 26.07.03, 20:44 ...moze sie komu przydadzom. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki... IP: *.it-net.pl 27.07.03, 08:37 Nie wpisałam! To podaję: http//www.górnyśląsk.pl/beranie/ lub:www.górnyśląsk.pl/beranie/ Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 27.07.03, 09:30 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Nie wpisałam! To podaję: > > http//www.górnyśląsk.pl/beranie/ > > lub:www.górnyśląsk.pl/beranie/ Ciupaska sam sczelyuas´ dwa byki take jak pieroon we piyrszy adresie zapoomniauas´ wpisac´ te dwie kropki : a we drugim te dwie kryski // Gotjoom tysz ze "kropka kropka kryska kryska to podobizna mojego pyska" ale tym sie niy frasuj bo to ino soom take gupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki... IP: *.it-net.pl 27.07.03, 10:26 Hanys, napis jak mo być, cosi nie tak, bo mi sie nie otwiyro, a kieś juz tu wloz, to pieknie pytom dej włościwy link.Hej Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 27.07.03, 11:45 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Hanys, napis jak mo być, cosi nie tak, bo mi sie nie otwiyro, a kieś juz > tu wloz, to pieknie pytom dej włościwy link.Hej Pozdr. tak je richtik www.gornyslask.pl/beranie/ Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 27.07.03, 11:50 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Hanys, napis jak mo być, cosi nie tak, bo mi sie nie otwiyro, a kieś juz > tu wloz, to pieknie pytom dej włościwy link.Hej Pozdr. Coby we jednym wyrazie czi byki szczelic´ toje wiynkszy szczyt jak RYSY Tak bydzie richtik www.gornyslask.pl/beranie/ pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki... IP: *.it-net.pl 27.07.03, 12:03 Dzięki, to tak jest , jak ni mozno pisać nieftorych znacków i wte nie dziwota. A takie tam mocie fajne wspominki z wyjazdów we wielgi świat. Do cudu piekne, na ty przykłod fo Ziymi Świyntyj, i inkse... Dlo mnie to gorse jak Rysy, hehe. Telo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki... IP: *.it-net.pl 29.07.03, 15:56 Hanys... zasiedziałak sie w wasyj kuchni ślonskej i co jo cytom i widzem? Tyś przedni kuchorz. Kozałak se podać żur Hanysa i krupnioki Hanysa, super zarcie , nei i piwko, coby mi nie zaskodziyło...Hehe. Pojadłak fest i chodze spucono jak bąk. Hale smaki to miało...Polycom wasom kuchnie Rumcajsowi na stronie, ftorom Hanys zapodoł. Smacnego! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 29.07.03, 17:23 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Hanys... zasiedziałak sie w wasyj kuchni ślonskej i co jo cytom i widzem? > Tyś przedni kuchorz. Kozałak se podać żur Hanysa i krupnioki Hanysa, super > zarcie , nei i piwko, coby mi nie zaskodziyło...Hehe. Pojadłak fest i > chodze spucono jak bąk. Hale smaki to miało...Polycom wasom kuchnie > Rumcajsowi na stronie, ftorom Hanys zapodoł. Smacnego! Telo.Pozdr. Niy lyj sie zurym A z zuru chop jak z muru . A sam uod szwagra przepis na zur : Trocha szrotki se zakisic , Z wodom i kawalkym chleba, W ciepnonc czosku pokronego . Postoc musi ze dni pora . Zur kiszony sam na Slonsku , We boncloku , na beztydziyn , Do aromat , kery woniac Bydzie i u Pyjtra z nieba . W gorku wazyc cos z wyndzonki , Dac braunkapy nasuszone , Pieprzu , soli ... - prawie fertik . Tera zur juz wloc do gorka , A pomiyszac i durch warzyc . Wusztu w konski pokronego , I cebuli posiekanyj , Przibronocic , potym dodac . Dalyj warzyc , dokosztowac . Mozno magi bydzie trzeba . Sztampf kartofle z fajnom szpyrkom , Abo w konski dac pokrone . Tego przeca zodyn Slonzok , Niy zapomni , niy zamiyni , I niy oddo , bo to zupa , Kero daje i prziblizo Slonzokowi w gymbie nieba . Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wasze linki... 29.07.03, 17:32 Hanys, piekny wiersycek, hale pytom sie cy: wuszt - to wędzonka? a brankaupa - to co? - majeranek, cy pieprz?, cy jesce co inkse? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 29.07.03, 17:44 ciupazka napisała: > Hanys, piekny wiersycek, hale pytom sie cy: wuszt - to wędzonka? a > brankaupa - to co? - majeranek, cy pieprz?, cy jesce co inkse? Hej! Wuszt to je kieubasa. Brankaupa to je grzib we polskyj gwarze literackiej godajoom na niygo "prawziwek" Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wasze linki... 29.07.03, 17:55 Dzięki. Cy autorem wiersa jest Szwager? Pozdr. dlo niego... Juz po urlopie? I jesce - co to som szrotki? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 29.07.03, 18:36 ciupazka napisała: > Dzięki. Cy autorem wiersa jest Szwager? Pozdr. dlo niego... Juz po > urlopie? I jesce - co to som szrotki? szrotki zmieloone ziarno ale niy na moonka ino tako z otrymbami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki... IP: 80.72.65.* 29.07.03, 19:34 Dziekuje za zaproszenie! Jako smakosz i czesty gosc Gliwic i okolic probowalem roznych sloonskich smakolykow nie tylko wirtualnie i musze przyznac - sloonska kuchnia - pyszna kuchnia! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 29.07.03, 22:40 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Dziekuje za zaproszenie! Jako smakosz i czesty gosc Gliwic i okolic probowalem > roznych sloonskich smakolykow nie tylko wirtualnie i musze przyznac - sloonska > kuchnia - pyszna kuchnia! ;o))) Wojtus´ uwidziou ciotke Staskowom babe kie sie kompaua. Pyto sie: Ciotko, a coz to mocie takie pod brzuchem?- Bele co Wojtus´, nie pytoj sie... idze jus...Za pare dni w pore obiadu Wojtus´ ciotke sie pyto:- Ciotko, co dzisiok bedzie na obiod...?- A cozes ty taki. Bele co bedzie, nie pytoj sie... - Eeee, ino nie bele co, bo jo ze wuosami nie chyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki... IP: 80.72.65.* 29.07.03, 22:45 Matka - stateczna matrona glaszczac corke po glowce: - Coros, poloz glowe na mem lonie... - Mamoooo! A co to jest memlon? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki... IP: *.it-net.pl 29.07.03, 23:52 Spotykajom sie Maryna z Jańciom i tak se ukwalujom: wies, kupiyłak se skunksa. Godom ci, tal lize, ze orgazm mos w pół minutki. Jańcia na to: jee, coś ty, przecie to śmierdzi. Maryna na to: jee, co tam, on sie juz przyzwycajył, ba haj! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: wasze linki... 30.07.03, 00:02 Alek sie usmiol - do rozpuku! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: wasze linki... 30.07.03, 06:25 roomtsays napisał: > Alek sie usmiol - do rozpuku! ;o))) Suyszelis´cie tyn chuk? To roomtsays puk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki... IP: *.it-net.pl 30.07.03, 12:39 "Ej, mieły, mocny kany, kieby nie ten dech, toby cłowiek zdech" - tak św. pamięci babka godała, kie sie juz w gacie zesrała. Na zdrowie!!! Pukojcie, kielo fcecie, hehe, nowyzyj sionke sie otworzy i przewietrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki... IP: 80.72.65.* 31.07.03, 22:44 Nie bendem Ci Hanys wysylal linka do nasy karcmy "Pod Capiorkiem". Ty i Swager macie tam specjalne zaproszenie! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wasze linki... 01.08.03, 08:40 Hanys, jak wlazłak do museum organów, to myślałak, ze nie wyńde. Ciekawe, nie powiem i nie trza nika jechać, dobre dlo takich, jako, jo teroz, hehe. Dzięki. Hale syćkiego jesce nie zwiedziyłak, cobyś nie zabroł, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki... IP: 80.72.65.* 10.09.03, 17:34 Specjalnie podciagam swietny watek Szwagra, bo jest to swoista "encyklopedia" FZ. Szkoda tylko, ze wklejajac rozne linki na rozne watki nie gromadzimy ich wlasnie tutaj! Moze zarwe jakas nocke aby zebrac to jakos do kupy? A oto pare nowych do kolekcji - troche meteo, bo pogoda w gorach to wazny element i dobrze wiedziec cos na ten temat. Jestem pewien, ze komus sie przydadza... www.pfm.pl/u235/back/173515/navi/182860 www.uruk-hai.it.pl/~bobee/ryby/meteo.html meteo.ids.pl/chmury/wolken/lt000108.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki... IP: 80.72.65.* 10.09.03, 18:15 I jeszcze jeden b.ciekawy! republika.pl/rychlinskiego/mountainmedia.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: wasze linki... P I N K W A R T IP: 212.182.40.* 09.03.05, 12:34 Bardzo ciekawy nowy link: www.pinkwart.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wasze linki ..piękno gór.. IP: *.it-net.pl 31.05.06, 16:23 góry, góry..piękne: start24.pl/forum/viewtopic.php?t=42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.03, 12:09 goral.republika.pl/menu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.03, 20:06 www.pinkwart.pl/muzyka_i_tatry/spis_tresci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:Wszystko o muzyce goralskiej i nie ino... IP: 212.182.27.* 22.09.03, 20:25 To świeże wiadomości, dobre, ale autorzy też są dobrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:... gdzie na Słowację i za ile?... IP: *.it-net.pl 27.09.03, 10:24 www.limba.sk www.hory.sk www.spisz.iq.pl liptov.sk/rez./lastminute.php Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: wasze linki 27.09.03, 14:17 A tu idzie se posłuchać, jako młodzi GórAle z Głodówki (Hladovka) śpiywajom, aji pocytać jest co. A wszystko to jeden chłop - ucitel to zrobiył. www.zshladovka.sk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 14:49 Piykne dziynki Dialektologu! Sam je link zaro na te piyrsze z gory spiywanie: www.zshladovka.sk/mp3goral/01%20-%20pamjyntaj_goralu98.mp3 Cosik Piyknego! Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: wasze linki 29.09.03, 18:01 www.kacwin.com/info/slownik_gwary_podhalanskiej.php Pozbierał to któryś z redaktorów "Gazety Wyborczej". Nie krytykuję, bo lepsze to niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: 212.182.27.* 29.09.03, 19:49 Z tym nic nie zgadzam się, mały słownik gwary opracował Jan Gutt Mostowy angielsko polski, w wielu wydawnictwach podanejest popularne słownictwo gwarowe góralskie, poza tym słyszałam , ze prof. Kąś takze opracowuje, już nie mówię o slowniku gwary góralskiej opracowywanym przez PP. Paryskich, który tez ma ujrzeć swiatło dzienne. Tyle moich uwag. Moda, czy co?Osobiscieczekam na rzetelnie opracowany śłownik gwary podhalańskie.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: wasze linki 29.09.03, 20:03 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Z tym nic nie zgadzam się, mały słownik gwary opracował Jan Gutt Mostowy > angielsko polski, w wielu wydawnictwach podanejest popularne słownictwo gwarowe > > góralskie, poza tym słyszałam , ze prof. Kąś takze opracowuje, już nie mówię o > > slowniku gwary góralskiej opracowywanym przez PP. Paryskich, który tez ma > ujrzeć swiatło dzienne. Tyle moich uwag. Moda, czy co?Osobiscieczekam na > rzetelnie opracowany śłownik gwary podhalańskie.Hej! Wszystko święta racja i aż się dwa razy pod tym podpisuję. Chodziło mi, że w Sieci nic więcej nie ma słownikowego (albo nie znalazłem), bo to wątek z linkami, a nie o słownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: wasze linki 29.09.03, 21:29 Ten mail ma pecha - nic nigdzie nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.03, 22:17 ale dziynki za tyn suownik, bo czasami to naprowdy sie przido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 29.09.03, 23:44 Od przybytku glowa nie boli, ale pamietaj Szwagerku, ze Kacwin to nie Podhale, ale polski Spisz. A to inna para kaloszy. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.03, 23:55 no ja, ani bych se niypomyslou ize gafa szczela Odpowiedz Link Zgłoś
dialektolog Re: wasze linki 30.09.03, 06:56 Ale GW ten słownik puściła jako podhalański, a na stronę Kacwina autor go skopiował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 23:52 poczta.pnet.pl/~itar/galery/galery.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 07.10.03, 18:19 www.schroniska-pttk.com.pl/tatry.htm A komu nie otwieraja sie linki schronisk - zapraszam na watek o tatrzanskich schroniskach z Roztoka i MOK-iem wlacznie. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: wasze linki IP: 80.48.246.* 07.10.03, 20:23 Kilka fajnych stronek, na które czasami zagladam. www.jacekphoto.com www.verparacreer.net ta jest portugalska, fajne fotki co dzień jedna, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 07.10.03, 20:30 Szkoda, ze nie ma powiekszenia na Morskie Oko... Byla by super tapetka! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: wasze linki IP: 80.48.246.* 07.10.03, 22:26 Aż musiałem tam zajrzeć, bo dawno nie byłem... fakt fajna fota !! a świat jaki piękny, mozna się zapatrzeć a czas leci.... wszystkiego jeszcze nie obejrzałem bo nie mam kiedy. Chiny sa fajowe i nepal piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: wasze linki 07.10.03, 22:41 Widze Coverqoo zes nastepny Czlonek Osmego Kregu Wtajemniczenia - milosnik Tatr z krwi i kosci! Pozdrawiam serdecznie. R.;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.03, 15:26 www.ceper.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 08.10.03, 16:47 Moj jest lepszy!!! Jaskiniowy ;o))) ueiep.iee.put.poznan.pl/absolwenci2001/SHajdasz/Nowa/jaskinie.html#dobsinska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.03, 17:00 tysz piykny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 10.10.03, 09:18 www.ezakopane.pl Mapa miasta, baza noclegowa i wiele innych informacji. Polecam! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: wasze linki IP: 80.72.65.* 10.10.03, 10:54 wizard.ae.krakow.pl/~zimny0d/ Ladna stronka. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: wasze linki IP: *.it-net.pl 10.10.03, 10:55 Cienkie to forum mają, konkurencja Rumcajsie! Nie damy się! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: wasze linki 15.10.03, 15:39 Doskonaly przewodnik po Zakopanem i okolicy p.Macieja Pinkwarta. POLECAM ! www.pinkwart.z-ne.pl/zneokolic/przewodn.htm Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: wasze linki 15.10.03, 18:42 Podziemne Trasy Turystyczne - moze komus sie przydadza?! www.ptt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: wasze linki IP: 80.48.246.* 21.10.03, 23:33 idzie zima toteż zaglądałem ostatnio na takie stronki opony.com.pl i oponyzimowe.pl, a także autocentrum.pl, oczywiście wszystko z www na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: wasze linki IP: 80.48.246.* 11.11.03, 01:24 chyba trzebaby podsumować, co tu było : www.e-gory.pl www.geocities.com/the99the/ www.tatry.pl www.ceper.com.pl www.turystyka-gorska.pl www.tatrypolskie.and.pl topr.com.pl www.piwo.bocznica.org/O-zdrowie/index.php free polbox.pl/t/tuwim/prosty.html free.polbox.pl/t/tuwim/punk.html www.nasz.lublin.prv.pl/ www.kazimierz.com/pl www.lwow.home.pl/index.html www.roxana17.republika.pl/wiersze_Galki.htm atena.cs.net.pl/bajecznik/autorzy.php?autor=9 www.polbox.com/t/tuwim/powit.html atena.cs.net.pl/bajecznik/autorzy.php?autor=9 www.e-wiersze.prv.pl (503 wiersze) www.blue-cafe.pl lwow.com.pl/ Biblia.pl/ www.węgry ..www.topr.pl www.komunizm.px.pl/mult www.maylin.net/Fireworks2.html ( relaks) www.maryja.org/rozpusta.html www.maryja.org/tajemnice/proroctwa.html www.pilot.pl www.szwagropol.pl/ www.pks.kraków.pl/ www.gornyslask.pl/beranie/ www.przibilla.de/ www.pfm.pl/u235/back/173515/navi/182860 www.uruk-hai.it.pl/~bobee/ryby/meteo.html meteo.ids.pl/chmury/wolken/lt000108.htm republika.pl/rychlinskiego/mountainmedia.swf goral.republika.pl/menu.htm www.pinkwart.pl/muzyka_i_tatry/spis_tresci.htm www.limba.sk www.hory.sk www.spisz.iq.pl liptov.sk/rez./lastminute.php www.zshladovka.sk/ www.zshladovka.sk/mp3goral/01%20-%20pamjyntaj_goralu98.mp3 www.kacwin.com/info/slownik_gwary_podhalanskiej.php teams.karpaty.edu.pl/pieniny/ poczta.pnet.pl/~itar/galery/galery.htm teams.karpaty.edu.pl/kiciax www.schroniska-pttk.com.pl/tatry.htm www.jacekphoto.com www.verparacreer.net ueiep.iee.put.poznan.pl/absolwenci2001/SHajdasz/Nowa/jaskinie.html#dobsinska www.ezakopane.pl wizard.ae.krakow.pl/~zimny0d/ www.pinkwart.z-ne.pl/zneokolic/przewodn.htm www.ptt.pl/ opony.com.pl oponyzimowe.pl, autocentrum.pl, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: 80.48.246.* 11.11.03, 01:27 web.reporter.pl/ - tu sobie poszukajcie więcej ciekawych stronek z netu www.tatry.ipx.pl www.poczetwladcow.prv.pl www.gory.qs.pl www.gory.com.pl meteo.ids.pl/chmury/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:44 Linki podałeś świetne- web.reporter.pl/-narzędzia do zabawy :-) Myślę, że podsumowanie linków powinieneś podać na osobnym wątku :-))) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko 11.11.03, 15:04 Myślę, że w sumie nie ma co podsumowywać, bo wiele fajnych linków znajduje sie i na innych wątkach - chyba że ktoś to zbierze wszystko do kupy i zaktywuje na jednym miejscu. Kto chętny? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: 80.48.246.* 11.11.03, 18:19 dobra, dobra, to wymaga czasu, chyba sie nie podejme. Wystarczy co zebrałem tutaj, a na większości stron które sa podane, są linki do następnych stronek i tak dalej, i tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 10:13 Ale chodzi mi głównie o tych, którzy czytają FZ sporadycznie, to byłaby właśnie wizytówka Podhala. Linki do ciekawych stron są szczególnie przydatne dla ludzi, którzy nie mają czasu ich wyszukiwać. To naprawdę zajmuje dużo czasu, gdybym go miała, to zapewne bym się mogła tego podjąć. Właśnie chodzi o te już zebrane, tylko na nowym wątku, żeby były wszystkie na naszych oczach. No może jednak? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.03, 10:57 Musiou by kery "Baca" abo "Gazdzina" obsztalowac taki portal ze wszyskimi nojciekawszymi adresoma, np tak jak to zrobiou Hanys_Hans na www.glywice.de.tf ( z prawyj zajty/strony/ na "Portal glywickich stron internetowych kliknonc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 11:11 O, właśnie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko 12.11.03, 19:47 fun.from.hell.pl/2003-02-08/tatry.gif Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko 12.11.03, 19:59 O rany Hanys! Ty wiesz od kiedy to wisi w necie? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko 14.11.03, 18:10 roomtsays napisał: > O rany Hanys! Ty wiesz od kiedy to wisi w necie? ;o))) Skwuli mie i mojich dzieci niych se to wisi wiea chce! Jo chciou ino padac´ co by sie tyn starosta czasym niyrobiyu pypcia na moja domena, za zodne dutki joom niy uoddoom! www.tatry.pl.tf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: O LOGOWANIU.... z FoF... IP: *.it-net.pl 19.11.04, 13:03 Obowiązkowe logowanie: O ochronie prywatnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: Gallus Anonimus 19.11.2004 00:41 + odpowiedz Osobiscie jestem bardzo za obowiązkowym logowaniem. Dlaczego więc wszedłem niezalogowany? No, mam pewne powody, ale wierzę, że ustaną one własnie, kiedy wszyscy będa musieli sie logować. Wiele osób wyraża jednak obawy, że w przypadku obowiązkowego załozenia konta i konieczności logowanie sie anonimowośc uczestników będzie w mniejszym stopniu chroniona, niz dotychczas. Pełna anonimowośc każdy może jednak sobie zapewnić, postepując według prostej recepty: 1. Konto nalezy sobie załozyc z publicznie dostępnego komputera, np. z kawiarenki internetowej. A jesli z domu, to whodząc do Portalu GW przez proxy serwer. Wchodzenie przez proxy jest bardzo nieskomplikowane i jest tutaj nawet specjalne "podforum", gdzie podane są szczegółowe instrukcje. Nie z każdego proxy serwera daje sie zalożyc konto. Portal GW nie lubi serwerów typu "high anonymity" i odmawia zalozenia konta, gdy sie przez takowy wchodzi. Ale metodą prób i błedow mozna stosunkowo szybko znaleźc taki serwer, ktory Portal "przelknie". 2. Zakladajac konto, trzeba podac swoje dane - nazwisko, imie, adres. System jednak tego nie weryfikuje. Mozna podac np. "George Bush, 1600 Pensylvania Av., Washington, D.C., USA". Najwyzej potem Busha będa po sadach ciągać. 3. Kody IP pojawiaja sie teraz tylko przy nickach nielogowanych. Ale Komputer GW, ktory obsluguje Forum, tak samo bedzie znal IP uczestnika, ktory sie loguje Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Jak szukać staryk wątków:... 19.11.04, 15:54 poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10067&w=8763764&a=9644274 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak szukać proxy... IP: *.it-net.pl 14.07.05, 19:13 www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1&q=proxy&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
kapucynka5 Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko 13.11.03, 20:28 www.karmel.pl/zakopane/historia_pol.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: *.it / 62.233.189.* 13.11.03, 22:17 Dziękujemy kapucynce5 za ciekawą stronę. Zajrzyjcie i tu! Telo.Pozdr. Muszę kiedyś do Was kuknąć, jak tam będę. Szczęść Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko 14.11.03, 18:13 roomtsays napisał: > O rany Hanys! Ty wiesz od kiedy to wisi w necie? ;o))) Skwuli mie i mojich dzieci niych se to wisi wiea chce! Jo chciou ino padac´ co by sie tyn starosta czasym niyrobiyu pypcia na moja domena, za zodne dutki joom niy uoddoom! www.tatry.pl.tf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 10:31 www.tatry.gop.pl/zdjecia.html Można oczy cieszyć, oj cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: a tu dalsze linki o górach i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 23:01 a to ode mnie w prezencie można glaskać tylko myszką home.wanadoo.nl/annekebroenink/maukie2.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: wasze linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:40 tatry-old.prv.pl/ Aż mi dech zaparło, bo dłuższy czas patrzyłam na kolorowe fotki - a to są stare piękne fotografie... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: wasze linki IP: 80.48.246.* 17.11.03, 21:26 Taki link, to jest link. Świetne te foty. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wasze linki 18.11.03, 22:32 travel.reg.pl/travel/strona.php?strona=foto/praga2003/page.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wasze linki 18.11.03, 22:34 travel.reg.pl/travel/strona.php?strona=foto/all.htm Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: wasze linki - na Swiateczny stol 19.11.03, 16:56 polityka.onet.pl/recenzje.asp?DB=151&ITEM=214420&M=ZS_P Wrzucam i tu ten "smakowity" link, bedzie latwiej go odszukac jak przyjdzie na niego pora.;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:http://www.atomowe.kei.pl/ IP: *.it 19.11.03, 19:02 Wy sie lepiej z tym zapoznajcie....a pote jecie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re:http://www.atomowe.kei.pl/ IP: *.it 19.11.03, 19:07 www.atomowe.kei.pl/ www.zsrcku.dwl.szkola.net/polecamy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re:http://www.atomowe.kei.pl/ 19.11.03, 23:11 Mialem kumpla w szkole, ktory na lekcje chemii przynosil mlotek. Na pytanie nauczycielki po co mu ten mlotek, odpowiadal ze na rozbijanie jader... Kaczke na Swieta obstalowalem - waga w kg, nie kilotonach. Mysle, ze przezyje. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Tatry - c.d. IP: *.it 20.11.03, 17:53 www.mojetatrynet.pl Z pozdrowieniami od autora dla F. Zakopane. DZIĘKUJEMY PIĘKNIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Tatry - c.d. 20.11.03, 18:44 Czy to nie o ten link chodzi, bo Twój się nie otwiera? ;o))) www.moje.tatrynet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Tatry - c.d. IP: *.it 20.11.03, 19:30 Rumcajs, dzięki za prawidłowy wpis Linku, już drugiego! Wiesz, że Pan Adam Brzoza listem mi go przesłał, a nie wiem co ja źle robię, ze się nie czerwieni? Może mi Ty powiesz! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Tatry - c.d. 20.11.03, 19:41 Hehehe! Wszystko dobrze robisz, tylko zabrakło kropki na odpowiednim miejscu. Ja tą stronkę znam od dawna, fajne meble, nie? A ja niedługo robię przemeblowanie, pewnie coś mi się przyda! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Biblia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 07:20 biblia.linia.pl/index.html Co by nie zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Biblia 03.12.03, 10:22 Jo juz dawała roz link do biblii, pote przestoł sie otwiyrać, a musi być, bo od casu do casu nie zawadzi sie upewnić nawet alfie i omedze, hehe. Dzięki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Zbiór wierszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:16 gim4.bci.net.pl/biblteka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA-F LITERATURA POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:44 monika.univ.gda.pl/~literat/autors.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 06:48 region.kopernik.mielec.pl/podhale.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 06:51 region.kopernik.mielec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.03, 06:43 A sam se mogecie trocha granio posuchac: www.trebunie.pl/muzyka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.03, 14:53 www.krzeptowscy.zakopane.pl/Historia.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.03, 15:13 www.spisz.iq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: wasze linki IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.03, 15:21 i niypamiyntom eli to sam juz bouo: www.galeria.z-ne.pl/final.php?mies=09&Session=7e9a1e774881dc506f1f8f9ddc50f010 Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: wasze linki 20.12.03, 00:30 www.gory.pl/index.php?mod=magiczne&ac=show&idm=23 Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: wasze linki 26.12.03, 15:25 www.tatry-w-poezji.xemantic.com/morskie_oko.html Odpowiedz Link Zgłoś