Gość: sleboda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:03 syf w Białym Dunajcu. Czas rozpocząć wiosenne sprzątanie Panie Wójcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.it-net.pl 16.04.07, 07:43 A od kiedy to wójtowie sprzatajom dziedzine, trza sie przejść od chałupy do chałupy i kory wlepić i tyz tego wójt nie robi, bo to do jego obowiązków nie nolezy, tak jako i sprzątacka koło chałup. Jessyk, nie wstyd Wom. Moze na ambonie niek pore słów do słuchu parafianom ks. probosc powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor kokoszko Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:22 Wstyd, Ilicz się w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: syf w Białym Dunajcu 18.04.07, 08:59 Obezwoł sie jego przyjaciel, cy somsiad z grobu, cy fto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor kokoszko Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:11 ciupazka napisała: > Obezwoł sie jego przyjaciel, cy somsiad z grobu, cy fto? kiedyś było nawet takie porzekadło ludowe: syf, kiła i mogiła ...widzisz, coś w tej madrości ludowej jest. I ja i Ty o mogile gadamy. A ja ani przyjaciel Ilicza ani somsiad z grobu. Juz Ty wiesz kto do Ciebie puka...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: syf w Białym Dunajcu IP: 84.201.213.* 18.04.07, 23:40 Rroz prof. dr pędrok, drugi roz prof. dr kokoska, ino patrzyć, jak sie co z wiesnom wykluje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor kokoszka Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 01:29 Żeby się wykluło, czas by zacząć toki...hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:16 kiedyś,pare lat temu w srodku lata jkechałem przez biały tą wewnętrzną drogą. faktycznie-jakieś taki niechlujne sprawiał wrażenie. jakos inaczej niż w chochołowie. Odpowiedz Link Zgłoś