Dodaj do ulubionych

syf w Białym Dunajcu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:03
syf w Białym Dunajcu. Czas rozpocząć wiosenne sprzątanie Panie Wójcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.it-net.pl 16.04.07, 07:43
      A od kiedy to wójtowie sprzatajom dziedzine, trza sie przejść od chałupy do
      chałupy i kory wlepić i tyz tego wójt nie robi, bo to do jego obowiązków nie
      nolezy, tak jako i sprzątacka koło chałup.
      Jessyk, nie wstyd Wom. Moze na ambonie niek pore słów do słuchu parafianom
      ks. probosc powie.
      • Gość: profesor kokoszko Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:22
        Wstyd, Ilicz się w grobie przewraca.
        • ciupazka Re: syf w Białym Dunajcu 18.04.07, 08:59
          Obezwoł sie jego przyjaciel, cy somsiad z grobu, cy fto?
          • Gość: profesor kokoszko Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:11
            ciupazka napisała:

> Obezwoł sie jego przyjaciel, cy somsiad z grobu, cy fto?

kiedyś było nawet takie porzekadło ludowe: syf, kiła i mogiła ...widzisz, coś w
            tej madrości ludowej jest. I ja i Ty o mogile gadamy. A ja ani przyjaciel Ilicza
            ani somsiad z grobu. Juz Ty wiesz kto do Ciebie puka...hehe...
            • Gość: Ciupazka Re: syf w Białym Dunajcu IP: 84.201.213.* 18.04.07, 23:40
              Rroz prof. dr pędrok, drugi roz prof. dr kokoska, ino patrzyć, jak sie co
              z wiesnom wykluje...
              • Gość: profesor kokoszka Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 01:29
                Żeby się wykluło, czas by zacząć toki...hehe..
                • Gość: billy Re: syf w Białym Dunajcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:16
                  kiedyś,pare lat temu w srodku lata jkechałem przez biały tą wewnętrzną drogą.
                  faktycznie-jakieś taki niechlujne sprawiał wrażenie. jakos inaczej niż w
                  chochołowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka