billy.the.kid 28.08.07, 18:45 tak jakoś pięknie -po stalinowsku-teraz niejaki kaczmarek-któremu partia zaufała-okazał się WROGIEM LUDU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atak.spawacza Re: wróg ludu 28.08.07, 18:56 billy.the.kid napisał: > tak jakoś pięknie -po stalinowsku-teraz niejaki kaczmarek-któremu > partia zaufała-okazał się WROGIEM LUDU. Towarzysz Kaczyński Jarosław raczył potępić niecne praktyki tego amerykańskiego szpiega co wsadza swój brudny ryj do pisowskiego ogródka na dzisiejszym XXVIIII Plenum Biura Politycznego PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: wróg ludu 28.08.07, 19:57 mam nadzieje ze prok. wyszyński[cholera-chyba jaki,ś pobratymiec czy co?] zajmie sie zdrajcą. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: wróg ludu 28.08.07, 21:33 Komuna dobrze wychowala Kaczynskich,"kto nie z nami ten wrog" Pojetne wtedy byli,{nawet ksiezyc wtedy za..i,tym chata bogata co ukradnie...} Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: wróg ludu 29.08.07, 13:31 Towarzysz Gosiewski Przemysław (pseudonim konspiracyjny "Linoskoczek") dawno przejżał wrogie knowania tego imperialistycznego szpiega kaczmarka, który odważył się wpychać swój brudny paluch (z którego ssał te kłamstwa) towarzyszce Szczypińskiej w krocze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: wróg ludu 29.08.07, 20:17 kaczyńskich to wychowała mamusia- sanitariuszka z AK NO I CHIBA PAPCIO-UCZESTNIK POWSTANIA WARSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: wróg ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:14 who is who w Polsce www.gazetawyborcza.pl/1,75968,4447686.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróg ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:40 kaczor czy wybiórcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: wróg ludu IP: *.it-net.pl 02.09.07, 11:45 Konkretnie to Adam Michnik, tyz zgłupioł juz do imentu , cy jako? Abo ślepy na jedno oko...Nie dziwota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróg ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:50 a Ty ślepa czy niekumata z historii cy jako? Toż to powtórka z PRL-u... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 02.09.07, 12:55 Istotnie:Autor: rootsman4 02.09.07, 12:16 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Rozmowa podlsuchana zaraz po wywaleniu Giertycha ze stołka......... Giertych: Czesc, Roman z tej strony...yyyy...kojarzysz? Kaczmarek: yyy..czesc, nie bardzo....yyyyy Kosecki? G: No k..., jaki kosecki? to ja...Wielki Roman, Pedolog...trybisz? K: a tak...nie zrozumialem tego grypsu na poczatku, witam hmm..yyy i koalicja sie jeb...? mowili w na tvn24....? G: Na to wyglada...sluchaj ten kut... Ziobro szaleje maja myki na nas, jesli nie bedziemy sie trzymac razem to nas maja! K: yyyy, yych wiem, widze co sie dzieje chlopaki z 'C' węsza, synowi zabrali gry komputerowe i dysk twardy w czasie przeszukania, nie wiem co robic...:( G: Mi tez dupa zaczela sie palic...poparcie ponizej progu wyborczego...do chu.. pana..Wiechecki mi spier....do Anglii, musimy razem odwrocic kota ogonem Janusz..rozumiesz o czym mowie...(?) K: Masz racje...stara metoda ODWROCIC KOTA OGONEM...hahaha, maja na mnie kwity i na tego z Gdyni, ale ... G: Jaki z Gdyni? K: No ten...wiesz...Gruby wentyl z Gdyni.. G: yyyy..ku...nie wiem K: King-kong, najlepszy platnik... G: aaaa trybię....sluchaj Janek, my cie wezmiemy pod skrzydla i bedziemy bronic..ku..trzeba jakas stanac w szeregu razem... K..Hmmm K: a co ty bedziesz mial z tego? G: mowie ze partia mi sie sypie...nei wiem co robic...tych skur...pozabijalbym z PISu, bedziemy Cie bronic i obstawac przy twoim - wezmiemy cie na kandydata na premiera, natomiast my przy twoim boku zaatakujemy PiS, masz dowody, rozumiesz, znasz ich tez na pewno masz jakies haki,.....yyy K: rozumiem,,nie glupie... G: Teraz troche chce podreperowac imie partii..jade tam pozamylam w bialym miasteczku z tymi starymi babami w kitlach.. K: haha..taa to niezly pomysl K Sluchaj Romek, ja sie zgadzam na ten uklad,znamy sie malo, ale odwrocimy kota ogonem ,powiemy ze PiS to paranoiczna partia,podsluchuja,kameruja,raportuja...i ich zmiazdzymy G:OK...odezwe sie jeszcze..naraziówa K.3maj sie Podsluchane .............(!) Giertych-Kaczmarek(!) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=68398716 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:31 jest prawda, święta prawda i gó.. prawda; tak pedziol jeden górol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! IP: *.it-net.pl 02.09.07, 14:49 Kieby to była g... prowda, to by europejskiego listu gończego za panockiem Krauze nie wysyłano przecie, he? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 02.09.07, 20:26 list gończy to wysłal tez jeden z tej bandyckiej ferajny. ale jakos tak smiesznie ciupazko wątek ten dotyczy paraleli w pieknych sposobach załawtiania spraw- Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 02.09.07, 20:26 taki czysto stalinowski-okazał się WROGIEM LUDU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! IP: *.it-net.pl 02.09.07, 23:11 Nei nie widzis z jakim "ludem" mo władza do cynienio? Cy mi sie widzi, ze Ty go billy tyz reprezentujys, cy mi sie ino zdaje, he? Hehe... Psioduse z Wos i telo. Przejedziecie sie syćka na tyj opodwojnej gierce, nie inacyj. Społeczeństwo przejrzało na ocyska... Uwidzimy, fto i komu dokopie. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 03.09.07, 20:02 to niech se,q...a,zmieni ten lud. Odpowiedz Link Zgłoś