Dodaj do ulubionych

wróg ludu

28.08.07, 18:45
tak jakoś pięknie -po stalinowsku-teraz niejaki kaczmarek-któremu
partia zaufała-okazał się WROGIEM LUDU.
Obserwuj wątek
    • atak.spawacza Re: wróg ludu 28.08.07, 18:56
      billy.the.kid napisał:

> tak jakoś pięknie -po stalinowsku-teraz niejaki kaczmarek-któremu
      > partia zaufała-okazał się WROGIEM LUDU.

Towarzysz Kaczyński Jarosław raczył potępić niecne praktyki tego
      amerykańskiego szpiega co wsadza swój brudny ryj do pisowskiego
      ogródka na dzisiejszym XXVIIII Plenum Biura Politycznego PiS.
      • billy.the.kid Re: wróg ludu 28.08.07, 19:57
        mam nadzieje ze prok. wyszyński[cholera-chyba jaki,ś pobratymiec czy
        co?] zajmie sie zdrajcą.
        • dunajec1 Re: wróg ludu 28.08.07, 21:33
          Komuna dobrze wychowala Kaczynskich,"kto nie z nami ten wrog"
          Pojetne wtedy byli,{nawet ksiezyc wtedy za..i,tym chata bogata co
          ukradnie...}
          • prof.penduszko Re: wróg ludu 29.08.07, 13:31
            Towarzysz Gosiewski Przemysław (pseudonim
            konspiracyjny "Linoskoczek") dawno przejżał wrogie knowania tego
            imperialistycznego szpiega kaczmarka, który odważył się wpychać swój
            brudny paluch (z którego ssał te kłamstwa) towarzyszce Szczypińskiej
            w krocze !!!
            • billy.the.kid Re: wróg ludu 29.08.07, 20:17
              kaczyńskich to wychowała mamusia- sanitariuszka z AK NO I CHIBA
              PAPCIO-UCZESTNIK POWSTANIA WARSZ.
              • Gość: . Re: wróg ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:14
                who is who w Polsce
                www.gazetawyborcza.pl/1,75968,4447686.html
                • Gość: gość Re: wróg ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:40
                  kaczor czy wybiórcza?
                  • Gość: ciupazka Re: wróg ludu IP: *.it-net.pl 02.09.07, 11:45
                    Konkretnie to Adam Michnik, tyz zgłupioł juz do imentu , cy jako?
                    Abo ślepy na jedno oko...Nie dziwota.
                    • Gość: gosc Re: wróg ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:50
                      a Ty ślepa czy niekumata z historii cy jako? Toż to powtórka z PRL-u...
                      • ciupazka Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 02.09.07, 12:55
                        Istotnie:Autor: rootsman4 02.09.07, 12:16 Dodaj do ulubionych
                        Skasujcie
                        Odpowiedz cytując Odpowiedz

Rozmowa podlsuchana zaraz po wywaleniu Giertycha ze stołka.........

Giertych: Czesc, Roman z tej strony...yyyy...kojarzysz?
                        Kaczmarek: yyy..czesc, nie bardzo....yyyyy Kosecki?
                        G: No k..., jaki kosecki? to ja...Wielki Roman, Pedolog...trybisz?
                        K: a tak...nie zrozumialem tego grypsu na poczatku, witam hmm..yyy i
                        koalicja sie jeb...? mowili w na tvn24....?
                        G: Na to wyglada...sluchaj ten kut... Ziobro szaleje maja myki na
                        nas, jesli nie bedziemy sie trzymac razem to nas maja!
                        K: yyyy, yych wiem, widze co sie dzieje chlopaki z 'C' węsza,
                        synowi zabrali gry komputerowe i dysk twardy w czasie przeszukania,
                        nie wiem co robic...:(
                        G: Mi tez dupa zaczela sie palic...poparcie ponizej progu
                        wyborczego...do chu.. pana..Wiechecki mi spier....do Anglii, musimy
                        razem odwrocic kota ogonem Janusz..rozumiesz o czym mowie...(?)
                        K: Masz racje...stara metoda ODWROCIC KOTA OGONEM...hahaha, maja na
                        mnie kwity i na tego z Gdyni, ale ...
                        G: Jaki z Gdyni?
                        K: No ten...wiesz...Gruby wentyl z Gdyni..
                        G: yyyy..ku...nie wiem
                        K: King-kong, najlepszy platnik...
                        G: aaaa trybię....sluchaj Janek, my cie wezmiemy pod skrzydla i
                        bedziemy bronic..ku..trzeba jakas stanac w szeregu razem...
                        K..Hmmm
                        K: a co ty bedziesz mial z tego?
                        G: mowie ze partia mi sie sypie...nei wiem co robic...tych
                        skur...pozabijalbym z PISu, bedziemy Cie bronic i obstawac przy
                        twoim - wezmiemy cie na kandydata na premiera, natomiast my przy
                        twoim boku zaatakujemy PiS, masz dowody, rozumiesz, znasz ich tez na
                        pewno masz jakies haki,.....yyy
                        K: rozumiem,,nie glupie...
                        G: Teraz troche chce podreperowac imie partii..jade tam pozamylam w
                        bialym miasteczku z tymi starymi babami w kitlach..
                        K: haha..taa to niezly pomysl
                        K Sluchaj Romek, ja sie zgadzam na ten uklad,znamy sie malo, ale
                        odwrocimy kota ogonem ,powiemy ze PiS to paranoiczna
                        partia,podsluchuja,kameruja,raportuja...i ich zmiazdzymy
                        G:OK...odezwe sie jeszcze..naraziówa
                        K.3maj sie

Podsluchane .............(!) Giertych-Kaczmarek(!)
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=68398716
                        • Gość: gosc Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:31
                          jest prawda, święta prawda i gó.. prawda; tak pedziol jeden górol.
                          • Gość: ciupazka Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! IP: *.it-net.pl 02.09.07, 14:49
                            Kieby to była g... prowda, to by europejskiego listu gończego
                            za panockiem Krauze nie wysyłano przecie, he?
                            • billy.the.kid Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 02.09.07, 20:26
                              list gończy to wysłal tez jeden z tej bandyckiej ferajny.

ale jakos tak smiesznie ciupazko wątek ten dotyczy paraleli w
                              pieknych sposobach załawtiania spraw-
                              • billy.the.kid Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 02.09.07, 20:26
                                taki czysto stalinowski-okazał się WROGIEM LUDU.
                                • Gość: ciupazka Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! IP: *.it-net.pl 02.09.07, 23:11
                                  Nei nie widzis z jakim "ludem" mo władza do cynienio? Cy mi sie
                                  widzi, ze Ty go billy tyz reprezentujys, cy mi sie ino zdaje, he?
                                  Hehe... Psioduse z Wos i telo. Przejedziecie sie syćka na tyj
                                  opodwojnej gierce, nie inacyj. Społeczeństwo przejrzało na
                                  ocyska... Uwidzimy, fto i komu dokopie.
                                  • billy.the.kid Re: wróg ludu i to nie jedyn, istotnie! 03.09.07, 20:02
                                    to niech se,q...a,zmieni ten lud.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka