tadeusz542 11.03.08, 20:19 ciupazka to jak widze jest troll Zakopanego ale jeśli ją wciągnąć do tematu co może być nonkonformistyczny zaraz ma w majtkach mokro i ucieka z postu. ciupazko - więcej odwagi - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mila A ty tadzio co taki hojrak jestes? IP: *.eranet.pl 12.03.08, 00:12 I zboczeniec do tego :). co z tego ze ciupazka czasem za gesto sie pojawia skoro czego od niej dowiedziec sie mozna. a ty masz chopie cos do powiedzenia oprocz tego powyzszego? nie sadze. Odwazny sie znalazl, w internecie! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: A ty tadzio co taki hojrak jestes? IP: *.it-net.pl 12.03.08, 07:37 On jest wrazicom ze Ślondska, ino nie wiada cy Slonzok, cy gorol? Jedno pewne, ze wrazica. Takiemu nie nolezy ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlonzok Re: gdzie nie spojrzę - widzę - ciupazka ciupazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 15:59 ją wciągnąć do > tematu co może być nonkonformistyczny zaraz ma w majtkach mokro i > ucieka z postu. i ubiera sie w płaszczyk przeszlakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: gdzie nie spojrzę - widzę - ciupazka ciupazka 12.03.08, 16:38 A co to płosca ni mozno juz zmienić, przecie wiesna i cieplyj sie zrobiyło. Cas na wyciągniecie starego, hale prowdziwego prochowca. Jo Ci nie licem płoscy, haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlonzak Re: gdzie nie spojrzę - widzę - ciupazka ciupazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 16:48 a czy Górale chodzili w ortalionach i czy masz taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tadeusza 542 tadeuszy 542, wszedzie cie przegnali i tu trafiłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 17:00 wszedzie cie zomowcu przegnali i trafiłeś na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadełusz! Re: tadeuszy 542, wszedzie cie przegnali i tu tra IP: *.eranet.pl 12.03.08, 22:59 a widzisz zomowcu, juz cie namierzyli a od ciupazki wara ciemnoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlonzok Re: gdzie nie spojrzę - widzę - ciupazka ciupazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 17:34 no i juz majty mokre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerykaniec Re: gdzie nie spojrzę - widzę - ciupazka ciupazka IP: 195.116.231.* 13.03.08, 14:12 tadeusz542 napisał: > ciupazka to jak widze jest troll Zakopanego ale jeśli ją wciągnąć do > tematu co może być nonkonformistyczny zaraz ma w majtkach mokro i > ucieka z postu. > ciupazko - więcej odwagi bo ona nie umie rozmawiać , bo ona tylko wykłada swoje racje, jednym słowem stara pieprzy trzy po trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 O - i amerykaniec wam wyjaśnił 13.03.08, 15:11 Ciupazka jest tak zwanym nauczyciulem - zawsze musi być najmądrzejsza i miec rację a o Jaworskim pogadać nie chciała - amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No i co? Re: O - i amerykaniec wam wyjaśnił IP: *.eranet.pl 13.03.08, 17:00 A ty co tadeusz, kompleksy masz na tym punkcie? Jakbys sam czul sie madry i za takiego uwazal to by ci nie przeszkadzalo, ze jakas Ciupazka zawsze musi miec racje. A tak masz problem. Madremu by Ciupazka nie przeszkadzala.To prosta zasada! wez sie ogarnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Do Tadeusza IP: *.it-net.pl 13.03.08, 23:50 A co mnie Twój Jaworski obchodzi, ani mnie ziębi, ani grzeje.Cas pokuty , rekolekcji, wyboc Mu grzyski i Ty.Coś telo pamiętliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 niemożliwe ciupazko 15.03.08, 16:37 ten facet chce kupić sobie przyzwoitość za cenę wsadzenia do pudła kilku swoich kolegów i to wskutek krzywoprzysięstwa . Oczu mu po śmierci nie będzie miał kto zamknąć. I niech tak się spełni - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMO rób wypad ZOMO-wcu z tego forum t542 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:57 won śmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 O!! - Jaworski się odezwał ? 16.03.08, 13:00 Nie podszywaj się pod szlachetną organizację walczącą z bandytami oszuście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka nie wierzy Tadeuszu!!! IP: *.eranet.pl 16.03.08, 11:17 Pogielo cie chlopino?? Jak komus tak zyczysz to zlo na siebie sciagasz! Ale ci musi byc zle ze samym soba. Jakas starcza zgryzota cie dopada? Do kosciolka idz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka nie wierzy Re: Ateista do kościoła???? IP: *.eranet.pl 16.03.08, 16:10 To tak samo madra propozycja jak Twoje wszystkie wypowiedzi ;-)) Co TU jeszcze robisz? Jestes zly do szpiku kosci a jaki glupi to szkoda gadac. Ja to sie nawet dziwie Ciupazce ze takim czubem polemizuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 to Ewelko różni mądrą ciupazkę od Ciebie 16.03.08, 16:32 Ty wierzysz w Boga a dla mnie to folklor ale czy z tego powodu pękam ze śmiechu kiedy oglądam obrządki religijne?. To z jakiej racji masz mnie za czubka? poczytaj wszystko i dopiero "czubkuj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN Re: to Ewelko różni mądrą ciupazkę od Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:18 nasza-klasa.pl/school/88033/photos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN szkola zomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:24 nasza-klasa.pl/school/88033 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sem Re: szkola zomo z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:35 ale cie namierzyli prowokatorze 542 potem został oddelegowany do internowania jako kapuś i prowokator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om,o Re: szkola zomo z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:43 nasza-klasa.pl/school/88033/10 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Jaworski siedź cicho 16.03.08, 18:22 i nie mieszaj się w rozmowy uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: to Ewelko różni mądrą ciupazkę od Ciebie IP: *.eranet.pl 16.03.08, 18:22 Po pierwsze chlopczyku nikt nie powiedzial ze wierze w Boga ;-). A to z czego pekasz nie ma zadnego znaczenia. Nie wiedziales jak wybrnac to piszesz cyt.: "to rozni madra ciupazke od Ciebie", czy tak? Nie mam zadnych kompleksow na punkcie swojego intelektu a Twoje zdanie ma srednie znaczenie, wiec pisz chlopie co chcesz ;-). I tak juz dales swiadectwo swojego "ja". Bardzo watle to ;-). Z jakiej racji mam cie za czubka? Z racji Twojej nienawisci, ktora tu siejesz. I podobno nie tylko tutaj. Zasmiecasz forum. Aha, skarbie, sama zdecyduje kiedy zaczne sie wypowiadac. Niektorym wystarczy kilka postow, inni potrzebuja ksiazki zeby cos zrozumiec. Takze, nie mierz wszystkich swoja miara, ok? Idz na jakas psychoanalize, bo internet to zle miejsce na wylewanie zalow do swiata. Zegnam Pana Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 bimbam na Panią Pani zarozumialska 16.03.08, 18:27 Ja nie wylewam żalów kobieto tylko wskazuję oszustwo jakim jest ta hucpa wokół kopalni Wujek a tu wpadłem ponieważ są to strony tego bajkopisarza Jaworskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka A bimbaj sobie,bo co ci pozostalo ;-) IP: *.eranet.pl 16.03.08, 18:30 Ja mam to w nosie. A czujesz sie lepszy od Jaworsksiego? Ciekawe czemu?? I bimbaj dalej no problem Goraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Odniose sie tylko do tego jeszcze... IP: *.eranet.pl 16.03.08, 18:34 ... twojego posta. Uwazasz,ze nalezalo zalozyc taki post oczerniajacy Ciuapzke i zasmiecac google w ten sposob. Jaworski, Jaworskim, ale po jaka cholere zaczales mieszac w majtkach Ciupazki? Ani nikomu to nie jest potrzebne, ani nic nie wnosi. Trzeba byc niezlym hipokryta zeby z takiego powodu posta zakladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: Odniose sie tylko do tego jeszcze... IP: *.eranet.pl 16.03.08, 18:36 Na szczescie Ciupazka poradzi sobie z Toba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 mokro w majtkach znaczy boisz się 16.03.08, 19:11 pytanie : masz sucho w majtkach oznacza czy nie zsikałaś się ze strachu , nie ma to nic wspólnego z seksem ani z molestowaniem Zapomniałem ,że gadam z ludźmi dwa pokolenia młodszymi i mogą mnie nie rozumieć. Ewelko dziękuję za gorące pozdrowienia - czuję od jakiegoś czasu ,że się we mnie podkochujesz - Pa Kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załęże on dawno namierzony, nie dyskutujcie z debilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:53 szkoda czasu na t 452 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz542 Załęże - Ewelka cię rzuciła dla mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:57 stąd taka zajadłośc w tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: mokro w majtkach znaczy boisz się IP: *.eranet.pl 21.03.08, 09:37 Tak, tylko ktos dwa pokolenia do tylu moze tlumaczy zwroty, ktore dla wszystkich sa oczywiste. Taka wlasciwosc dziadziusiow, prawda? Ja piszac ze grzebiesz w majtkach Ciupazki tez nie mialam na mysli podtekstow seksulanych, bo o seks nie bardzo Cie podejrzewam ;-) Aha, kocham sie w Tobie, faktycznie ;-). Lubie sporty geriatryczne dziadziu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.pawlowa Re: mokro w majtkach znaczy boisz się 21.03.08, 12:12 nasza-klasa.pl/profile/11041220/gallery/6 hehehe :D Ch.W.D.P. = A.C.A.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz542 psie pawłowa ja nie byłem nigdy policjantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 13:51 więc mnie nie obrażaj porównywaniem porządnej milicji do tego co widzimy dzisiaj. Już mnie lepiej zastrzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop byleś milicjantem w ZOMO, jestes na zdjęciu wyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:02 jesteś starzec i przygłup z342 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz542 długo trwało nim doszłaś do siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 13:49 Dopiero teraz kochanie odzyskałaś świadomość. A proponowałem Ci tylko jeden numerek to nie chciałaś - musisz starszych słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: długo trwało nim doszłaś do siebie IP: *.eranet.pl 22.03.08, 18:29 Ale sie wysililes ;-). Bedziesz sobie musial z tym numerkiem sam poradzic, dziadziu ;-). I ze wszystkim, a zwlaszcza z nadmiarem czasu i zloscia, ktora Cie zzera od srodka ;-). Ale coz, tak to bywa z biednymi bylymi milicjantami, prawda? Wesolych Swiat staruszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: długo trwało nim doszłaś do siebie IP: *.eranet.pl 22.03.08, 18:33 Zastanawiam sie tylko po co walczysz w tym watku ze wszystkimi? Kazdemu musisz odpowiedziec; zyjesz tym, czy co? Odpusc sobie. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Ewelko poznaj prawdę 25.03.08, 17:32 Twoi ukochani górnicy mając pod kontrolą ciepłownię która do dzisiaj zresztą zasila spory kawałek miasta w ciepło wpadli na iście diabelski pomysł żeby przy lada okazji która się nawinie byleby to było zimą odciąć miasto od dostaw ciepła a etedy włądza przyjdzie do nich na kolanach. Jeśli pamiętasz stary co to był 10 stopień zasilania w prąd i bodaj 6 zasilania w gaz to chyba rozumiesz co to była za groźba. Dzisiaj sam pomysł byłby poczytany za przygotowanie ataku terrorystycznego na wielką skalę i potraktowany najostrzej z użyciem sił specjalnych i ostrej broni włącznie Niestety projektant tej ciepłowni nie wpadł na pomysł żeby zasilanie osiedla obok kopalni było inną nitką niż reszty miasta i najbliższy kolektor jaki znaleźli znajdował się na ulicy Mikołowskiej / do dzisiaj tam zresztą jest/ to spowodało ,że nie potrafili szybko odciąć miasta . Nie jestem dowodzącym tą akcją ale gdybym ja tam dowodził z pewnością próbowałbym najszybciej jak się da odzyskać kontrolę nad ciepłownią obawiając się jej zniszczenia . Zauważ ,że górnicy praktycznie nie bronili kopalni tylko jak wściekli walczyli wokół budynku tej ciepłowni. Gdybym nie potrafił tego dokonać w sposób konwencjonjalny po prostu kazałbym użyć broni ostrej i wystrzelać obrońców ponieważ bezpieczeństwo 240 tysięcy ludzi zamieszkałych Katowice i infrastruktura która zapewnia im możliwość przetrwania jest więcej warta niż życie kilku cymbałów którzy stylem i rylem postanowili postawić na swoim. To ,że teraz kilku nieuków z IPN sfalandyzowało prawo i wymyśliło ,że Jaruzelski dowodził związkiem przestępczym o charakterze zbrojnym nie zmienia postaci rzeczy. Jeszcze się doczekasz ,że tego kloca sprzed kopalni Wujek ściągną sychaczami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel pokazałes swoją prawdziwa twarz ZOMO-wcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:19 pogonili cie na wszystkich forach to teraz tu ludziom dupe zawracasz Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 piszę to samo od 2003 roku na róznych forach 26.03.08, 21:12 Żeby jak najwięcej osób to przeczytało i poznało prawdę. Zauważ - piszę od 2003 roku - /wystarczy ,że wpiszesz tadeusz 542 i sam sprawdzisz/ i kilka osób poleciało mnie zakapować do prokuratury i do IPN . I co ? i nic bo dokumentacja którą mają potwierdza moje słowa a jakby sprawę chcieli wyjaśnić to by od nowa napisać historię stanu wojennego , musieli by zamknąć pół Wujka i zlikwidować to paściarstwo przed bramą główną. Nie wierzysz to sam mnie podp... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 na naszej klasie Ewa Koj prokurator IPN ma swoją s 26.03.08, 21:24 Napisałem kobiecie pozdrowienia od ZOMO Katowice na komentarzach ,żeby każdy zobaczył ale doba nie minęła i ukryła tekscik będzie pewnie robić śledztwo więc go nie zobaczycie ale podałem jej odnośnik na stronę Kopalni Węgla Kamiennego Wujek co też ma stronę na naszej klasie i tam są aż dwa moje komentarze z tym tekstem co i u was jest dodatkowo ze zdjęciem to se możecie zobaczyć jak wyglądałem bo to coście znaleźli to akurat w tej grupie nie jestem ja. Ciupazka z Ewelką będą się o mnie biły taki byłem ładny. Odpowiedz Link Zgłoś