Gość: MIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 22:16 Mam pytanie czy nadaje się ona na romantyczną kolację z Ukochaną w Zakopanym. I jak w niej kształtują się ceny potraw? Z góry dzieki za wszelkie informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Restauracja Ziemiańska IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 05:41 No, nie wiem czy hotelowa restauracja to właściwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
markiz_desade Re: Restauracja Ziemiańska 21.08.08, 09:57 Oczywiście, że się nadaje, szczególnie jeśli to będzie kolacja połączona ze śniadaniem ;) A tak na poważnie, to kuchnia tam jest świetna, za którą trzeba trochę zapłacić ale nie zbankrutujesz (przykładowo: kotleciki cielęce w dwóch sosach, czosnkowym i kurkowym ze szpinakowymi pierożkami 39 zł). Jeśli ukochana jest tego warta, to kasa nie powinna przysłaniać Ci oczu. Miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Restauracja Ziemiańska IP: *.it-net.pl 22.08.08, 10:23 Kryptoreklama? Odpowiedz Link Zgłoś
markiz_desade Re: Restauracja Ziemiańska 22.08.08, 10:54 nie krypto ale jawne polecenie, czegoś co jest dobre i gdzie warto pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Restauracja Ziemiańska IP: *.it-net.pl 22.08.08, 11:02 Patrzoj, jak syćka tu sie wrekocom ze swoimi "barz dobrymi" knajpami i restauracjami, he, he... Jo znom lepse, hale nie powiem, haj. Odpowiedz Link Zgłoś
markiz_desade Re: Restauracja Ziemiańska 22.08.08, 11:07 Przepraszam, a co w tym złego, że odpowiedziałem chłopakowi na jego post? Od razu muszę być właścicielem tej restauracji i się reklamować? Odpowiedz Link Zgłoś