billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! 05.11.08, 19:40 pora j oddalic się z wdziękiem i godnością z tego hey foruma. co się bedziem z łowieckami kopac. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! 05.11.08, 19:41 nogło by byc HEY z kuniami ale łowiecki mje tak jakoś bardziej pasują do zak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 20:04 O to im chodzi, żebyśmy się oddalili, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 20:40 Ej, śniło mi się śniło Ej, ze się ciele gziło Ej, gził się bycek bury Ej, mioł ogon do góry. Ej, nie bydem już śpiewoł Ej, nie bydem się kwolił Ej, nie bydem tańcowoł Ej, bobym się zapolił. Ej, nie umiem zaśpiewaj Ej, nie umiem zawyskaj Ej, musis mi Janicku Ej, na piscołce piskaj. hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 05.11.08, 20:49 Ej,jakie to kuźwa pikne,za serce i nie tylko za,łapie,eh...hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 20:55 Przed chwilą było 350, a teraz 348. Znów coś wycięli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 21:04 to psycho szaleje z nożyczkami :) na te smutki opowiem Wam dowcip. Siedzi baca na przyzbie, podchodzi turysta: - Co robicie baco? - E tak se siedze i myśle. - A to wy zawsze tak ? - Nie, ino jak mam czas. - A jak nie macie czasu ? - To se ino siedze. Hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 357 05.11.08, 22:13 Pozdrawiam Zakopane :) Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 357 05.11.08, 22:30 Witam chłopaki numeruję posty żebyśmy mieli świadomość ile zostało wyciętych,zapisuję je oczywiście,i wyślę do administracji forum,samozbiczuję się bo pisałem nie na temat,ale też chcę przez to udowodnić jak dalece sięga ingerencja cenzorów na tym forum w pisanie nasze i jak dlaekim brakiem poczucia humoru się oni wykazują... no to hej! Na koniec test za to że ulotki do Gdańska i pierwsze numery wyborczej roznosiłem w nagrodę dostałem - muszę być grzeczny ... Morfiku żołnierzyku siedź na pupie nie ryzykuj Przepraszam więc EsSi Dżonson czy jak was tam zwał W sumie pocałunek śmierci chyba od naszych cerberów dostałem,teraz to już ban...na wszelki wypadek jeszcze raz powiem hej! ______ he he he telo dostałem eh! Fora prywatne | Fora regionalne | Moje forum | Wyszukiwarka | Pomoc | Wyloguj się | Znowu rozrabiasz? Rozwiąż test, żeby opublikować post na forum Na forum nie wypada: kłamać pisać trzynastozgłoskowcem atakować rozmówców Kopernik był: astronomem kobietą piekarzem Dyskutując warto pamiętać: włączeniu komputera lekceważeniu zaczepek o umyciu zębów Pisanie WIELKIMI literami: jest denerwujące zużywa dużo atramentu powoduje szczękościsk Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 358 05.11.08, 22:37 dobranoc Zakopane dobranoc Ciupazka dobranoc Syćkie hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! nr 358 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 23:32 WCIOM , czyli rosyjski instytut badania opinii publicznej opublikował niedawno badanie stosunku Rosjan do kwesti cenzurowania niektórych treści w mediach. 58% ankietowanych uważa, że cenzura jest w mediach rosyjskich potrzebna (26% - absolutnie konieczna!) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 358 06.11.08, 00:23 Morfi , to moj post zostal wyciety, a byla to goralska piosenka o starej babie, tak ze jak widzisz i bedziesz interweniowal to chce zebys wiedzial ze nawet te goralskie przyspiewki sa wycinane, chyba jej cos na rozum padlo tej co wycina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! nr 358 IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.08, 07:16 No i znów nam się rachunek nie zgadza. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! nr 358 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 18:34 ciekawe czy dziś będą nożyczki w ruchu :) nr.359 hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 358 06.11.08, 19:41 To Wase hej i te nozyce to Wyście sami som jest, sukocie głuptoków , cy jako? Zaprzemy te dźwiyrze dlo Wos ADMIMI. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 358 06.11.08, 20:17 Ciupażka ale ci namieszali w głowie,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! nr 359 IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.08, 20:20 Na mieście gadają, że weekenda to ciupazka, a psychomaszyna to przeszlakowska;))Hej prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! nr 359 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 20:29 może to być prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 359 06.11.08, 20:30 Jak tak gadajo to juści musi być w tym krztyna prawdy. Ciupażka powinna udowodnić,że nie jest ani psychomasziną ani weekendą,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! nr 359 06.11.08, 20:49 No rzeczywiście wygląda jak Lord Vader, ;) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 21:36 szkoda że ten post z linkiem o kitach wyleci jak wiele innych :) hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! 06.11.08, 23:49 Heeejjjj, ani tak nie idzie ta bystro wodzicka ta bystro wodzicka jako idzie dziywce kie widzi janicka. opcja jako wycinane , jako wycinane wpisy na forum zokopane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.08, 06:17 No to pakuję plecak, wiążę buty i jadę! Trzymajcie się, nie dajcie się, hej! Do zobaczenia wkrótce, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 20:08 do miłego , hej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 07.11.08, 21:10 hej! gościu trzymaj się wachtu i nie daj się porwać halnemu hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 12:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 [...] 08.11.08, 10:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 12:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: hej !!! 08.11.08, 13:32 HEj , gazda i morfi, jus nie trza licyc kielo wyciynte, zostajom , ino ze nie przecytos co bylo napisane, polepso sie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.11.08, 15:37 wczoraj dostałem bana,dzięki psychomaczo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=85824587&a=86965640 hej! usuńcie ten post bo się pobrusza,a ja poczywam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.11.08, 21:28 Widzę że cały czas z nożyce latają Co chciałem powiedzieć... Chciałem powiedzieć,że jestem,witam wszystkich moich przyjaciów,na nieprzyjaciołach wiecie co robię ;) Teraz już tylko trzeciego bana mogę dostać taki ze mnie już rycydywista netowy powoli się robi. Wyeliminujecie moje wpisy na tydzień,ba może na zawsze przyjdzie mi rozstać się z tym forum,hm... Ale wiecie co wam na koniec powiem,powiem wam że było warto,hej! "Dajcie pożyć konie dajcie..." W.Wysocki amen Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.11.08, 21:38 hej,wpisałam się w tym watku żartobliwie, idę się poszukać na oślej,hej!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.11.08, 21:55 Nie ma sensu szukać na tym forum chwil utraconych,one już nie powrócą hej! amen Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.11.08, 22:05 Dajcie innym pożyć... opiekunowie forum,pożyć dajcie,hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 22:53 trza było lejce w swoje ręce brać a nie o slebodzie prawić. Tera mota co mota, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.11.08, 23:00 kto lub co zacz sleboda... ja już nic nie mówię telewizję jedynie słuszną po linii oglądam bo rambo leci,trza się nowym czasom przypodobać,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 00:20 Śleboda to po góralsku wolność, swoboda, ale tylko ta mądra, która buduje, a nie niszczy. ... Trza było lejce w swoje ręce brać, regulaminu się trzymać i jechać z tym koksem, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 09.11.08, 00:35 Przestań z tym regulaminem,chociaż może i troszku racji masz. Eh,popatrz myślałem głupi że układ warszawski dawno już w niepamięć poszedł,a on się jeno przeformatował i przefarbował ;) dobranoc mówię zanim mnie znowu zmacerują i na krzyżu przykładnie zawiesą,,, "Matko moja miła,czemuś mnie nie biła..." hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 00:43 no to ci pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 08:06 Piszę w tym wątku bo psycho i tak skasuje. czy ktoś wie czy ściaganie filmów z YouTube jest legalne. W raz z AllPlayerem dostałem programik do ściągania . pozdrawiam niedzielnie , hej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Wątek,że Hej !!! 09.11.08, 22:28 hej wam:) my ludzie z Tatr ,Sudetów,Gór Sowich.... nikt nie jest właścicielem takich dóbr,,,nie zapytam cię weekendo i psychomaszyno, dlaczego,bezprawnie łazisz po górach,które nie są Twoją własnością.... świat jest dla wszystkich,nie zabieracie ludziom oddechu,,,proszę i dajcie innym zrozumieć inny świat... czy ja zabraniam innym zawłaszczać jaskinie mało eksprolowane ponieważ mieszkam w pobliżu,to ja mam pierwszeństwo? wolność,ludzie,wolnośc.... a czy jak pojadę nad jezioro ,albo do Słowacji i Tatralandii,to mam się czuć tam w towarzystwie kiepsko,bo nie jestem stąd... no to tyle..hej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 23:44 Hej ,ludzie z gór nie rozumiecie, że istnieje potrzeba kontrolowanie forum. Nie pamiętacie co wyczyniał niejaki urodzony w niedzielę na ten przykład. Wakat moderatora czekał i nikt się z gór nie zdecydował a demokracji nie kontrolowanej nie ma. Sami doprowadziliście do takiej sytuacji a teraz piszecie ckliwe wiersze "nie zabieracie > ludziom oddechu" Skończyło się forum, hej! Szkoda.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! 10.11.08, 01:57 Nic nie godom, ale cicho nie bedym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 01:59 hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 10:23 Dzisiaj ostatni dzień internetu , skończyła się umowa i nie przedłużyłem w nadziei że w przyszłym roku będzie taniej . Wiadomo że wszelkie promocje dotyczą nowych użytkowników a ze starymi TPSA się nie liczy . Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i dziękuję za mile spędzone chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda.pl Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 10:24 Do przyszłego roku hej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 12.11.08, 15:50 Eheheeeeeej Gazdo nie godej tak,zawszeć zostanum ci kafejki internetowo-inegracyjne,kole dworca ino uwozaj tom na misie biołe i owcarki..a propos był tu kiedyś taki śwarny nick owcarek podhalański,nie wiecie co się z nim dzieje,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 16:21 Hau!, że hej! owczarek.blog.polityka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 12.11.08, 21:02 Łomatko bosko z któreho bądź kościoła,nie wiedziałech że łon w polityce teroz rzeźbi,dzięki za zapodanie linka,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 21:08 Owcarek miał swoje forum - schronisko czy karczmę jakąś, ale nie mogę znaleźć. Może już zlikwidowane. Kiedyś sporo na forum Zakopane pisał - hau, że hej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 12.11.08, 22:06 Ejze cosik ci sie porajku porąbało karcme to ja sek mioł,ba nowet mom do sich por,ło tutej popatrzaj se w wolnej chwileńce,hej! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46257 Odpowiedz Link Zgłoś
poraj55 Re: Wątek,że Hej !!! 12.11.08, 22:42 Nic mi się Morficku nie porąbało. Owcarek prowadził czas temu jakiś schronisko im. Smadnego Mnicha forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=28553833&v=2&s=0. A Twoją zacną karczmę tyż znam;)Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 12.11.08, 23:06 A to jak prowadził to dlatego ładnie pisze i na temat,po góralsku,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 23:17 gadu gadu o Owczarku a tu piąta seta nalewena, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 23:25 Ty chyba chcesz wylecieć stąd na forum AA. Myślisz, że jak północ się zbliża to sekator nie czuwa? Hej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 12.11.08, 23:31 dobze goda,ja tam się rozglądam kej mi ciupazka za moją gware wypłaci z otwartego liścia w kacycho,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 13.11.08, 22:38 Dzisiaj mi się nawet nie chce zawołać,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 22:46 Wycięli mnie, hej! Mam to w d..pie (samocenzura), hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 13.11.08, 23:28 Aha słuchaj wczoraj odkryłem fajne forum tam nasi milusińscy nie mają prawa ciąć w pythonga - Budda nas jednak nie opuszcza w tych ciężkich chwilach dodaj sobie linka do ulubionych zanim coś znowu powycinają po łowicku forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=82421 hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 23:38 Przypominam Wam, ze Forum Zakopane jest forum regionalnym i mi tu nie politykować! Zapozyczam zdanie Piłsudskiego KURY SZCZAĆ WYPROWADZAĆ - NIE POLITYKĘ UPRAWIAĆ! ..i niech mi tego zdania nie wycina. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 08:40 i mój nie wyłomotany. Ide zrobic siusiu. A nie wyłomotany to post, na wszelki wypadek wyjaśniam, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! - Art.54 Konstytucji RP 16.11.08, 23:58 Bronisława Słodyczka „Janosikowe ślebodneżywobycie”. fragmenty W Lewocy panowie zwołali narade, myślom jakom zrobić harnasiowi zdrade. Kieby jego złapić, ukręcić mu głowe, to juz syćko bedzie dobre i gotowe. Panowie magnaci,pomyślijciy dobrze, Jako se go złapić,powiysić na ziobrze. Duchnijciy mu kajsi on se mo obrone,ciupaske,opasik, z kosulki osłone. Na nic siy mu nie zdo ta jego osłona,kiedy se go zdradzi kochanka Maryna. Powiyme jej przecie,ze on se mo innom Ze siy śniom ozyni,ino śniegi zginom. Jako pomyśleli,tak jej powiedziyli, Maryna siy wściyko i juz po kądziyli. Połamała kądziyl,złomała wrzeciono, nie bedzie ta inno Janosika żonom. Kie Janosik przyseł,wziyna go w obroty, ze se innom kocho,śniom ni mo ochoty. Na mój dusiu Maryś,to jakosi zdrada, jo mom ino tobie, tyś mi przecie rada. Pewniy zek ci rada,śpijze juz kochaniy, zawiyś se opasik na kołku na ścianiy. Kie Janosik usnon, przyniesła wór grochu, nasuła po fosztak, dzisiok bedziys w lochu. Kie ziandary przyśli nad raniym, miyrkało,burzyli do dźwiyrzy jaz izbom sarpało. Janosik wyskocył wartko spod pierzyny, kany mój opasik, mój Boze Jedyny. Odesła miy siła,co w opasku była, za co ześ siy Maryś tak na mniy zemściyła? Kute podkówecki kiełzały po grochu, ni móg biydok uciec i pódziy do lochu. Skuli Janosika, wiedom do Lewoce, eh...dalij bedzie hej! Nie cekoł bars długo,fnet mu wyrok dali, Piyknom siubiynicke mu wyryktowali. Stoi siubiynicka w rynku w Mikułasiy, przydźciyz chłopcy ku mniy,ino nie po casiy. Jak bedziy nieskoro,coz mi pomozeciy, mojej siubiynicki cheba nie zrombiyciy. Kieby se mi dali ciapazecke nowom, toby mi pomogli skońcyć z tom niewolom. Kieby se mi dali opasik skórzany, toby semnie furkły rejcioski,kajdany. Tyn jego opasek ostoł u Maryny, a ciupaske i kłabucek wziyny te myrsyny. Kie mi nic nie dociy,wypchojciy siy sianem ,kieby nie Maryna byłbyk swoim panem. Panem na ślebodzie,biydnym na wygodziy, grojciyz muzykanci,niek Janosik tońcy. Tońcy zbójnickiego dziewiąty roz w koło, śmiertelny pot zaloł całe jego coło. Kiedy se Janosik do woli potońcyłwziyni go ziandary, coby zycie końcył. Ciupazecko romboj,zakiela jek zywy, bo jak mie obiysom nie bedzies mieć siyły. Ciupaska rombała dwanaścioro dźwiyrzy, Janosik na hoku fajecke se kurzy. Wykurzył tabaku trzy funty bez mała, zakiela ciupaska ty dźwiyrze rombała. Nie obiysili go jak psa na powroziy, Za honor harnasia na cystym zelezie. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Wątek,że Hej !!! 28.12.08, 04:04 No faktycznie,ze... hej ! fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Informuję że Wątek,że Hej !!! został przeniesiony 28.12.08, 22:36 na Forum Zakopane forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=86553&w=87903813 Będę bardzo zobowiązany i proszę o nie dokonywanie w tym wątku kolejnych wpisów żegnam Odpowiedz Link Zgłoś