Dodaj do ulubionych

niesolidna Pani Chyc ul Do Samków

IP: *.centertel.pl 19.01.08, 19:53
pokoje u tej pani sa drobie ona sama uwaza ze tyrysci sa dla niej .

Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 19.01.08, 21:07
      A na czym ta niesolidność polega??? Wyłuszcz te pretensje... I tak ona
      chyba w internecie nie siedzi, bo kto by gości obsługiwał?
    • redykolek Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 20.01.08, 14:03
      Żadnych konkretów, tylko jakieś niesprecyzowane oskarżenia. Takie
      posty powinno się kasować.
    • Gość: maga Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków IP: *.smrw.lodz.pl 10.08.08, 17:14
      od 4 lat jeździmy do tej Pani i jak do tej pory było bez zarzutu niestety chyba
      ta Pani przeżywa jakieś problemy życiowe bo umówiliśmy sie wynajęcie pokoju na
      sierpień u niej jak zawsze zadzwoniliśmy i zarezerwowaliśmy sobie termin a Pani
      nie chciała zaliczki bo byliśmy stałymi klientami i przyjeżdżamy do niej a Ta
      Pani mówi ze nie ma nas zapisanych i zostawiła nas na lodzie ładnie mówiąc i
      powiedziała ze " że trzeba było zadzwonić i powiedzieć ze sie wyjeżdża do niej
      bo przecież zawsze można nie żyć" myślę że należy uważać na tą Panią i my
      niestety nie skorzystamy już z jej usług jak Ta Pani ma problemy z pamięcią.
      • billy.the.kid Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 10.08.08, 19:38
        łojezuniu-i swiat się nie zawali.
        • Gość: ciupazka1 Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków IP: *.it-net.pl 10.08.08, 21:32
          Z miasta łodzi, a telo niegramotno baba, do tego turystka, przybocyła se w
          sierpniu o swoim poście ze stycnia...Mendoli oi telo, a cel mo inksy? Za
          głuptoków nos majom, he, he, cy jako? Jyj problem, a nie nas. Sio!
          • Gość: maga Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków IP: *.smrw.lodz.pl 11.08.08, 09:40
            niestety nie wiem co cizpazka1 ma na myśli pisząc ,,Z miasta łodzi, a telo
            niegramotno baba, do tego turystka, przybocyła se w
            > sierpniu o swoim poście ze stycnia..."? Ja swój post pisze w sierpniu bo teraz
            miała miejsce opisana przez mnie sytuacja a dopisałam to do tego tematu ponieważ
            dotyczy to Pani o którym jest mowa w poście Turystki na ten sam temat.
            • Gość: cizpazka1 Re: sio tacy goście... IP: *.it-net.pl 11.08.08, 12:38
              ...na Forum Zakopane. Swoje problemy młóć se sama! Pani Chyc nie cyto Forum.
    • marz12ka Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 07.10.15, 10:43
      byłam tam z rodziną w czerwcu i było super bez zarzutów, a co do rezerwowania pokojów wczesniej to wypadało by dzień przed przyjazdem zadzwonic i sie przypomnieć korona z głowy nikomu nie psadnie , gospodarze bardzo mili ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka