Gość: turysta IP: *.centertel.pl 19.01.08, 19:53 pokoje u tej pani sa drobie ona sama uwaza ze tyrysci sa dla niej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 19.01.08, 21:07 A na czym ta niesolidność polega??? Wyłuszcz te pretensje... I tak ona chyba w internecie nie siedzi, bo kto by gości obsługiwał? Odpowiedz Link Zgłoś
redykolek Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 20.01.08, 14:03 Żadnych konkretów, tylko jakieś niesprecyzowane oskarżenia. Takie posty powinno się kasować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków IP: *.smrw.lodz.pl 10.08.08, 17:14 od 4 lat jeździmy do tej Pani i jak do tej pory było bez zarzutu niestety chyba ta Pani przeżywa jakieś problemy życiowe bo umówiliśmy sie wynajęcie pokoju na sierpień u niej jak zawsze zadzwoniliśmy i zarezerwowaliśmy sobie termin a Pani nie chciała zaliczki bo byliśmy stałymi klientami i przyjeżdżamy do niej a Ta Pani mówi ze nie ma nas zapisanych i zostawiła nas na lodzie ładnie mówiąc i powiedziała ze " że trzeba było zadzwonić i powiedzieć ze sie wyjeżdża do niej bo przecież zawsze można nie żyć" myślę że należy uważać na tą Panią i my niestety nie skorzystamy już z jej usług jak Ta Pani ma problemy z pamięcią. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 10.08.08, 19:38 łojezuniu-i swiat się nie zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka1 Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków IP: *.it-net.pl 10.08.08, 21:32 Z miasta łodzi, a telo niegramotno baba, do tego turystka, przybocyła se w sierpniu o swoim poście ze stycnia...Mendoli oi telo, a cel mo inksy? Za głuptoków nos majom, he, he, cy jako? Jyj problem, a nie nas. Sio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków IP: *.smrw.lodz.pl 11.08.08, 09:40 niestety nie wiem co cizpazka1 ma na myśli pisząc ,,Z miasta łodzi, a telo niegramotno baba, do tego turystka, przybocyła se w > sierpniu o swoim poście ze stycnia..."? Ja swój post pisze w sierpniu bo teraz miała miejsce opisana przez mnie sytuacja a dopisałam to do tego tematu ponieważ dotyczy to Pani o którym jest mowa w poście Turystki na ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizpazka1 Re: sio tacy goście... IP: *.it-net.pl 11.08.08, 12:38 ...na Forum Zakopane. Swoje problemy młóć se sama! Pani Chyc nie cyto Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marz12ka Re: niesolidna Pani Chyc ul Do Samków 07.10.15, 10:43 byłam tam z rodziną w czerwcu i było super bez zarzutów, a co do rezerwowania pokojów wczesniej to wypadało by dzień przed przyjazdem zadzwonic i sie przypomnieć korona z głowy nikomu nie psadnie , gospodarze bardzo mili ;) Odpowiedz Link Zgłoś