przycinek.usa 26.05.22, 08:12 To sobie zerknijcie: twitter.com/War_Wwt/status/1529539106253979650 Ne wiem jak wy, ale za cos takiego czapa sie nalezy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigeon_shit_dust I bardzo dobrze. 26.05.22, 15:26 przycinek.usa napisał: > To sobie zerknijcie: Nie chodzi mi tu o Polske akurat, ale wiat, rzadzony dzis przez skretyniala lewice, nie zaluguje ne nic lepszego. Poecam moj watek “Wagner”. Okazuje sie ze polwa Afryki jest w praktyce rzadzona przez Ruskich. Kawalek po kwalku, zjebane w glowach lewctwo odd sie slabiutkiej militarnie Rosji. Glsujcie dalej na Bidenow, Makaronow, Justinow Trudopow, to was Rusek przelozy przez porecz, wyrucha w odbyt a na koniec spokojnie wpakuje kule w leb. Odpowiedz Link
senioryta13 Re: I bardzo dobrze. 26.05.22, 15:55 pigeon_shit_dust napisał: > przycinek.usa napisał: > > > To sobie zerknijcie: > > > > Nie chodzi mi tu o Polske akurat, ale wiat, rzadzony dzis przez skretyniala lew > ice, nie zaluguje ne nic lepszego. > Poecam moj watek “Wagner”. Okazuje sie ze polwa Afryki jest w praktyce rzadzona > przez Ruskich. > Kawalek po kwalku, zjebane w glowach lewctwo odd sie slabiutkiej militarnie Ro > sji. > Glsujcie dalej na Bidenow, Makaronow, Justinow Trudopow, to was Rusek przelozy > przez porecz, wyrucha w odbyt a na koniec spokojnie wpakuje kule w leb. Zapomniales wymienic China, jak ze swoimi 'drogami' opasuje wsxystkie kontynenty i zadluza przy tym kraje. A lewactwo tylko ma w glowie climate change i rujnuje przy tym wszystko i wszystkich. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: I bardzo dobrze. 26.05.22, 17:01 senioryta13 napisał: > pigeon_shit_dust napisał: > > > przycinek.usa napisał: > > > > > To sobie zerknijcie: > > > > > > > > Nie chodzi mi tu o Polske akurat, ale wiat, rzadzony dzis przez skretynia > la lew > > ice, nie zaluguje ne nic lepszego. > > Poecam moj watek “Wagner”. Okazuje sie ze polwa Afryki jest w praktyce rz > adzona > > przez Ruskich. > > Kawalek po kwalku, zjebane w glowach lewctwo odd sie slabiutkiej militarn > ie Ro > > sji. > > Glsujcie dalej na Bidenow, Makaronow, Justinow Trudopow, to was Rusek prz > elozy > > przez porecz, wyrucha w odbyt a na koniec spokojnie wpakuje kule w leb. > > Zapomniales wymienic China, jak ze swoimi 'drogami' opasuje wsxystkie kontynent > y i zadluza przy tym kraje. > A lewactwo tylko ma w glowie climate change i No i walenie w dupe chlopa przez chlopa oraz zmiane plci u 12-letnich dzieci, zeby tylko w zyciu potem szczesliwe byly. rujnuje przy tym wszystko i wszys > tkich. > > > > Odpowiedz Link
dorota_333 Re: I bardzo dobrze. 26.05.22, 20:08 Komiczne, Kadi. Dogadałeś się właśnie z ruskim trollem Macie identyczne poglądy na wiele spraw. Odpowiedz Link
senioryta13 Re: I bardzo dobrze. 26.05.22, 20:56 dorota_333 napisała: > Komiczne, Kadi. Dogadałeś się właśnie z ruskim trollem Macie identyczne pogl > ądy na wiele spraw. To teraz wytlumacz to i przepros. Odpowiedz Link