dorota_333 07.02.25, 15:17 ...dwie godziny po założeniu. Razem z moim postem. Może miał trochę nieregulaminowy tytuł, ale przecież można wyciąć samo słowo. Widzisz teraz, na czym to polega? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadillllak Re: Kadi, Twój wątek wyleciał 07.02.25, 16:37 dorota_333 napisała: > ...dwie godziny po założeniu. Razem z moim postem. Może > > Widzisz teraz, na czym to polega? A chuj im w dupe. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Kadi, Twój wątek wyleciał 07.02.25, 16:55 Nie rozumiesz, o czym mówię? Jaki jest w ogóle sens pisania, jeśli ktoś może wyciąć dowolną wypowiedź na podstawie niejawnych kryteriów. Nawet nie wiadomo, kto to robi. Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: Kadi, Twój wątek wyleciał 07.02.25, 17:39 Na tym polega demokracja walcząca Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Kadi, Twój wątek wyleciał 07.02.25, 19:21 Dokładniej: to jakiś pisowczyk wycina. W sposób uznaniowy, nie tłumacząc swoich decyzji i nawet nie mając odwagi ujawnić się. To była klasyka rządów PiS: bezprawie i lekceważenie innych. Demony. Wszedzie DEMONY ! 😒 Kiedys juz ci to tlumaczylem ale nie moglo dotrzec do tej tepej babolskie glowki... Aha, już rozumiem, wyraziłam sie nieprecyzyjnie Wyjasnialem juz kiedys na czym polega blad/durnota utozsamiania: Jestesmy odmienni od siebie wiec oceniamy rzeczywistosc subiektywnie. Nie mozna inaczej, skoro nie mozna wiedziec co naprawde mysli, jakie podejmuje decyzje ktos inny od nas. Tak wiec dobry czwiek pojmuje swiat i ludzi jako dobrych, zlodziej pojmuje ludzi jako zlodziei, kurwa jako kurwy, klamca jako klamcow poniewaz to jest rzeczywistosc w jakiej zyja i w jaka wierza. Idiota sadzi wiec, ze wszyscy inni sa idiotami wiec poziom jego klamstwa wynika z poziomu jego zidiocenia ale przede wszystkim wiary idioty, ze skoro inni sa idiotami jak sam idiota to mozna im wmowic najwieksze idiotyzmy jako wyjasnienie wlasnych idiotyzmow. Blad. Dobra strona tego mechanizmu jest nie tylko fakt, ze ludzie madrzy widza jak myli sie idiota, jak sie pograza, kompromituje ale majac taki kontrast moga czuc sie szczesliwi. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Kadi, Twój wątek wyleciał 07.02.25, 18:51 Dokładniej: to jakiś pisowczyk wycina. W sposób uznaniowy, nie tłumacząc swoich decyzji i nawet nie mając odwagi ujawnić się. To była klasyka rządów PiS: bezprawie i lekceważenie innych. Odpowiedz Link
pepe49 Och, Panienko Dorciu. Lustereczko 07.02.25, 21:26 dorota_333 napisała: > Dokładniej: to jakiś pisowczyk wycina. W sposób uznaniowy, nie tłumacząc swoich > decyzji i nawet nie mając odwagi ujawnić się. > > To była klasyka rządów PiS: bezprawie i lekceważenie innych. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,178289339,178289339,mala_paniczka_przez_chwilke.html " pepe49 12.11.24, 20:54 .... Powyższy tekścik pepe umieścił na forum "kraj". Experymentalnie, dla Pani Doroty. Tekścik przetrwał ponad 15 minut. Sukcesik. Pepe pozdrawia Panie i Panów cenzorów. ... dorota_333 Re: mała paniczka przez chwilkę 13.11.24, 10:54 > Tekścik przetrwał ponad 15 minut. To naprawdę dobrze świadczy o forum "Kraj". Czyli są miejsca, gdzie Twoje nawiedzone brednie nie utrzymają się długo. BTW - to świadczy, że nie AI cenzuruje fora gazetowe, tylko ludzie. AI robiłaby to w sposób ujednolicony. .... " ******* Ale teraz wspólny ból skłoni nas oboje, mnie czyli piSSkura oraz piSSdzielca i lekko nawiedzoną pannę antypisiównę do wspólnego potępienia złych cenzorów. Tak? A pan kadi się przyłączy. *** P. S. Jak tam przebiega świeży konkursik pukania paluszkami w białe prostokąciki? Materjalik do wycięcia Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Och, Panienko Dorciu. Lustereczko 08.02.25, 08:34 Moderacja może być w pełni uzasadniona. I wtedy nazwanie jej "cenzurą" jest nadmierne. Nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Kadi, Twój wątek wyleciał 08.02.25, 07:25 zameczasz mnie tym gadaniem. Jaki watek? O czym? Potrafisz cos wiecej powiedziec? Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Kadi, Twój wątek wyleciał 08.02.25, 08:39 Wątek miał w tytule "Macie przejebane" i traktował o powołaniu nowego ambasadora USA w Polsce. Kadi twierdził, że jego prawicowość uniemożliwi kontakty z polskim rządem, ja się dopisałam, że wcale nie, bo zwycięży pragmatyzm. Z uwagi na wulgaryzm w tytule można by dyskutować o wycince, ale nie to jest istotne. Chciałam pokazać Kadiemu, że również wszystko to, co on pisze może być zaraz wycięte. Nie zajmuj się tym, poboczna sprawa. To tylko mały dowód, że wycinka cały czas jest w toku, ktoś to robi ciągle. Odpowiedz Link