Dodaj do ulubionych

40 posłów PiS

04.04.25, 12:27
trzeba jeszcze aresztować aby bandyci mieli większość konstytucyjną.
Wczoraj jednym uchem słuchałem co mówią w tv Republika i któryś pisowiec coś takiego mówił.
Dzisiaj ruszyłem duckduckgo i dostałem

wpolityce.pl/polityka/725287-tusk-aresztowalby-poslow-pis-dla-wiekszosci-konstytucyjnej

Żadnych konkretów, ale pomysł pasujący do stylu Pajaca.
Zobaczymy. Temat otworzyłem, bo zobaczyłem w dole ekranu forum tytuł nowinki z GW - bandyci idą aresztować następnego posła PiS. Mają jakieś kłopoty formalne i to ich martwi.

Kurczaczki, to się tym skończy, że przyzwoity człowiek będzie się musiał zapisać do PiS albo przynajmniej dawać im jakieś pieniądze i głosować.
Ja jednak na p. Brałna. Żeby nie było.

*

U. E. musi zostać zakończona.
Wcześniej opłaca się i warto, żeby Polska z tego wyszła.
Obserwuj wątek
    • pepe49 Karać, karać! Posłów PiS. Grupowo. 04.04.25, 18:43
      Prezydium Sejmu oceniło w piątek, że 51 posłów PiS naruszyło w środę powagę izby, kierując do posła KO Romana Giertycha bezpodstawne oskarżenia podczas środowego posiedzenia.

Wicemarszałek Piotr Zgorzelski (PSL-TD) przekazał, że wszyscy zostaną objęci karą finansową. Zaznaczył, że Kaczyński i Arent, którzy „sprowokowali zajście” stracą połowę uposażenia na trzy miesiące. 49 posłów PiS, których Straż Marszałkowska i służby Sejmu zidentyfikowały jako krzyczących „morderca” stracą połowę uposażenia na dwa miesiące.

nczas.info/2025/04/04/kaczynski-i-poslowie-pis-ukarani-po-awanturze-z-giertychem-straca-nawet-po-kilkadziesiat-tysiecy-zlotych/

*

Patologja Sejmu, czyli bandyci, bez skrępowania zachowujący się tam jak "element", nie straci nic.

Więc walec jedzie.

*

U. E.
      Wystarczy.
      Tworzy i utrzymuje patologję w polskim Sejmie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka