Dodaj do ulubionych

Wszystkie (albo i nie) winy Tuska.

20.01.26, 21:51
Nie chciałem robić takiego wątku bo banalny. Ale dzisiaj nie wyrobiłem.

Wina 1.
Policja w Strasburgu potraktowała gazem protestujących rolników.

tvrepublika.pl/Swiat/ZOMO-wiecznie-zywe-Operator-Republiki-potraktowany-gazem-w-Strasbourgu/206126
Obserwuj wątek
    • pepe49 brawusio dla ziomala 20.01.26, 22:42
      Kotuś, brawusio masz. Oglądasz co należy, nawet się nie bałeś pochwalić. Za wcześniejszej władzy "tu rozgłośnia polska Radja Wolna Europa" partyjni słuchali w drugim pokoju.

Prośbunio: dodaj do swojej końcówki
      ze trzy słówka, że pepe o PAN wyłącznie w sprawach wjatrakowo-klimatycznych, w kontekście korupcyjnym, sorry, taki klimat.
      O religji, duchach i duszach nic nie zmieniaj, broń Cię Panie Boże, bo tego nie widać. Jest gut.

P. S.
      Wina Tuska.
      Jest kryminalistą. To już każdy wie. Ale zanim został i do teraz. Kłamie. To jest jego główna wina.
      A Ty, Koteczku Drogi, watę w uszy i wierzysz. Wjara zmienia świat. Tak mówią.
      Ale pompy ciepła powietrznej przy minus 15 nie ruszysz. Wjatraka przy flaucie nie ruszysz. Płytki foto po 15.00 w zimie nie ruszysz.
      Nie masz dzieci - nie masz emerytury, albo nóż w żebra od importowanego do harówy Murzyna.
      I tak dalej. Idź sam sobie coś wymyśl.

Kiedyś ludzie zastanawiali się nad tym co porusza świat i wymyślili Opatrzność. Coś jak zbiór reguł, których nie znamy ale staramy się.
      Kto im robi wbrew, potyka się i pada.

Rozsądny mija go pukając się w czoło.

P. S. 2

A mówili w tevauenach o niemieckiej produkcji wodoru w Afryce?
      Żadne Merkosur ich z tego nie wyciągnie.

*

U. E.
      Katastrofa. Plajta. Uciekać.
      • dorota_333 Re: brawusio dla ziomala 21.01.26, 09:00
        > Wina Tuska. Jest kryminalistą.

Piszesz to o premierze polskiego rządu. Masz na ten temat jakieś informacje, czy po prostu zwymiotowałeś pod płotem, szmaciarzu?

• bottom600 Re: brawusio dla ziomala 21.01.26, 10:50
          dorota_333 napisała:

> > Wina Tuska. Jest kryminalistą.
          >
          > Piszesz to o premierze polskiego rządu. Masz na ten temat jakieś informacje, cz
          > y po prostu zwymiotowałeś pod płotem, szmaciarzu?
          >

O! W końcu wiemy co powoduje twoje prymitywne wpisy o Prezydencie Polski...cholera nie zazdroszczę, może spróbuj pisać zamiast pod płotem to chociaż z dworca no i jakaś herbatka z rumiankiem na ciągłe torsje smile
          • dorota_333 Re: brawusio dla ziomala 21.01.26, 10:57
            Moje wpisy o prezydencie Nawrockim opierają się na faktach. W tym takich, które sam potwierdził.
            • bottom600 Re: brawusio dla ziomala 21.01.26, 11:53
              Aaa to przepraszam, już nic...jeśli ci wygodnie tam pod tym płotem...trochę jeszcze tam postoisz, 4 lata bankowo a raczej zanosi się na drugą kadencję to z 9 lat będzie, no trudno...a już 10 z Dudą pykło, patrz jak ten czas leci
        • pepe49 tajne informacje 21.01.26, 12:23
          dorota_333 napisała:

> > Wina Tuska. Jest kryminalistą.
          > Masz na ten temat jakieś informacje?
          >

1. Wydał polecenie przejęcia siłą medjów "publicznych".
          2. Wydał polecenie panu B
          Nie. Jedno wystarczy. Dla uszu zatkanych watą tego też będzie za dużo.

Oczywiście, pamiętam dyskusje. Kodeks prawa handlowego.
          Nie.
          Ktoś, kto popełnił jeden delikt jest kryminalistą, robienie mu listy następnych nic nie zmieni.

Mam nadzieję, że jego specjalizacja, czyli nieustanne kłamanie i wzbudzanie nienawiści na młode pokolenie już tak nie zadziała.

Jego wielki sukces - co czwarty rodak chce wyjścia państwa z U. E.
          Za PiSci było to nierealne.
          Za to mu dziękuję.
          Zniszczenia państwa powoli się wyremontuje.

On sam niech spędzi w więzieniu ile mu sprawiedliwe sądy naliczą. Za całą listę.
          Ostatnio czy to on kazał, czy podwładny ręcznie wyznaczył sędziego i ławników w procesie politycznym.
          Delikt, oczywiście, jednak do zastosowania wobec pana T. Żeby do składu jakiś temisowiec czy inny justytczyk się nie przemknął.
          Drugie dobre, co zostawi po sobie T. to podporządkowanie sędziów ministrowi.
          Jakby mu się udało, to pewnie wprowadziłby tabelę rang wśród sędziów, robiąc z nich urzędników państwowych.

T. jest słynny z lenistwa, nic sam, ale który podwładny mu pomysł przyniesie, mocno zapunktuje.
          Powodzonka, chłopaki i dziewczyny!

Co to jest tabela r.? A, sami sobie znajdźcie. Czy pepe to Wikipedja?

*

Oby to pan Brałn został premjerem.
          Marzonko niespełnialne ale przyjemne.

31 stycznia coś w rodzaju kongresu w granicach, ponoć, 70 km od Warszawy. Panele dyskusyjne mają być, tematy różne.

*

U. E.
          Uciekać! Bankructwo.
    • dorota_333 Re: Wszystkie (albo i nie) winy Tuska. 21.01.26, 09:03
      Widzisz, dlatego nie mają sensu takie wątki, że to jest tylko okazja dla Pepego żeby się wypowiedzieć. Linia propagandy uprawianej przez media prawicowe jest jasna i może nie ma sensu jej upowszechniać.

Choć mnie tez dziwi, że wszystko (dosłownie wszystko) można sobie z Tuskiem skojarzyć. No ale oni tak mieli zawsze.
      • pepe49 przykleiło 21.01.26, 12:31
        > Choć mnie tez dziwi, że wszystko (dosłownie wszystko) można sobie z Tuskiem sko
        > jarzyć. No ale oni tak mieli zawsze.

Pajac przed 2015 - pałowanie, gazowanie Marszów Niepodległości.
        Pajac po 13 XII - pałowanie i gazowanie protestu rolników.

Jak to się przykleja do człowieka.

*
        .
        .
      • zimna-wodka Re: Wszystkie (albo i nie) winy Tuska. 21.01.26, 13:36
        dorota_333 napisała:

> Widzisz, dlatego nie mają sensu takie wątki, że to jest tylko okazja dla Pepego
        > żeby się wypowiedzieć.

Pepe może się wypowiedzieć w każdym wątku. A czy to nie ty ostrzegałaś mnie przed karmieniem trolla?
        • dorota_333 Re: Wszystkie (albo i nie) winy Tuska. 21.01.26, 13:48
          Uległam takiej samej konieczności jak Ty (tworząc wątek) - pewnych kłamstw nie sposób puścić mimo ucha smile
          • zimna-wodka Re: Wszystkie (albo i nie) winy Tuska. 21.01.26, 16:50
            Mnie nawet nie chodziło o kłamstwa, raczej o doklejanie Tuska do wszelkiego zła na świecie. Wiele było takich kwiatków i miałem zamiar je kolekcjonować.
            Teraz zwątpiłem - nawet twórcy z Republiki nie przebiją dzisiejszego standupu Trumpa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka