Dodaj do ulubionych

Pytanie do Damkona

16.06.26, 19:32
...bo mam nadzieję, że czasem tu zaglądasz.

Na kilku forach gazetowych od końca maja (podobno od 27.05) występuje problem dla użytkowników z USA - nie mają dostępu do forum. Próbuję to wyjaśnić z Adminami gazetowymi, napisałam wątek:

forum.gazeta.pl/forum/w,654,180081596,180081596,Czy_to_mozliwe_ze_zostaly_zbanowane_amerykanskie.html

I teraz: Adminka gazetowa, kasi.aa, w tym wątku sugeruje, żeby właściciel konta, z którego nie można się zalogować wystąpił indywidualnie z tą sprawą (szczegóły w jej poście).

W tym celu trzeba by się skontaktować z Przycinkiem lub Kadim - nie mam oczywiście pewności, że próbowali coś pisać, ale Senioryta to był aktywny bardzo troll i ona też nie pisze smile (też z USA).

Damkon, czy masz kontakt mailowy z Przycinkiem? chcę sprawdzić, czy Amerykanie nie piszą, bo nie chcą, czy są może blokowani.
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: Pytanie do Damkona 16.06.26, 19:33
      Aha, wkleję to w wątek Regulamin.
    • j0rl.1 Re: Pytanie do Damkona 16.06.26, 19:44
      dorota_333 napisała:

> I teraz: Adminka gazetowa, kasi.aa, w tym wątku sugeruje, żeby właściciel konta
      > , z którego nie można się zalogować wystąpił indywidualnie z tą sprawą (szczegó
      > ły w jej poście).

Nastepne glupoty. Bo nie chodzi o niemoznosc sie zalogowania z IP z USA a ze z IP z USA wogole zadne forum nie widac. Na ekranie. Nie ma takiej strony jakby.
      Oni tego forum tez nie widza z USA, z zadnego zreszta.

Ta kasia rznie glupa bo tez gada o logowaniu, Ty powtarzasz to samo, a nie o logowanie chodzi.
      • dorota_333 Re: Pytanie do Damkona 16.06.26, 22:14
        Spróbujmy to sprawdzić, czy tak faktycznie jest. Do tego potrzebny kontakt z Przycinkiem (lub Kadim, ale do Przycinka Damkon powinien mieć namiary).
        • przycinek.usa Re: Pytanie do Damkona 28.06.26, 04:56
          forum widze i problemu nie ma
          • j0rl.1 Re: Pytanie do Damkona 28.06.26, 15:03
            przycinek.usa napisał:

> forum widze i problemu nie ma

Ale 3 tygodnie z IP z USA nie bylo zadne forum widoczne. Moze nieprawda?
    • monalisa2016 Re: Pytanie do Damkona 17.06.26, 18:10
      Blokada zniesiona pierwsi z zaoceanicznej frakcji melduja sie juz na innych forach.
      • monalisa2016 Re: Pytanie do Damkona 17.06.26, 19:27
        monalisa2016 napisał(a):

> Blokada zniesiona pierwsi z zaoceanicznej frakcji melduja sie juz na innych for
        > ach.
        >

forum.gazeta.pl/forum/w,50,180086726,180086726,Blokada_zdjeta.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka