samopisek 04.09.06, 16:32 Czy uważacie, że wzrost członków PiS może pozytywnie odbić się na losach naszego kraju? Ja uważam, że wręcz tragicznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: Polacy lgną do PiS 05.09.06, 14:09 samopisek napisał: > Czy uważacie, że wzrost członków PiS może pozytywnie odbić się na losach > naszego kraju? Ja uważam, że wręcz tragicznie Ale ich zony chyba nie narzekaja? Odpowiedz Link
abram777 Re: Polacy lgną do PiS 05.09.06, 16:16 krzysztofsf napisał: > samopisek napisał: > > > Czy uważacie, że wzrost członków PiS może pozytywnie odbić się na losach > > naszego kraju? Ja uważam, że wręcz tragicznie > > Ale ich zony chyba nie narzekaja? No to widzimy teraz skąd bierze się sukces działaczy PiS-u, hehe. Samopisek w końcu odkrył tajemnicę, nad którą bezskutecznie zastanawiała się cała PO. Brawo Samopisek!!! Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: Polacy lgną do PiS 06.09.06, 16:41 Słyszałem ciekawą wypowiedź, chyba w Radiu Tok-fm. Otóż według jednego z obecnych tam komentatorów, w Polsce w dalszym ciągu mamy system jednopartyjny. System partii władzy. Wielu, bardzo wielu, zbyt wielu chce należeć do partii będącej obecnie u władzy, niezależnie od tego, jaka to partia jest. Nie ma silnej opozycji, zdolnej przetrwać całą kadencję w stanie nienaruszony. "Obecnie wszystkie te strumyczki spływają do PiSu". Odpowiedz Link